Miks minu külmkapp hakkas tegema lehma häält
-
Külaline
-
Külaline
Lambajuust ja lehmapiim äkkiKülaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 19:23teeb möö-muu
-
Külaline
Piima on kapis, selle järele ei peaks karjuma. lambajuustust ei tea.
-
Külaline
Minu tehnikainimesest kaasa ütles, et ei, piim ei saa põhjus olla, kui lehmahääl, lehm ei joo piima. Kui oleks vasikahääl, siis võiks jah piim kapis põhjuseks olla, vasikas joob piima.
Aga lehma hääle korral on tõenäoliselt tegemist kompressori laagritega. Ega sel kaugelt oletamisel mõtet ole. Kui on paar kuud vana külmkapp, on gratniiaeg, uuri mismoodi garantiiremont või väljavahetmaine käib ja saad korda.
Aga lehma hääle korral on tõenäoliselt tegemist kompressori laagritega. Ega sel kaugelt oletamisel mõtet ole. Kui on paar kuud vana külmkapp, on gratniiaeg, uuri mismoodi garantiiremont või väljavahetmaine käib ja saad korda.
-
Külaline
Mu külmkapp möögib ja määgib ja koriseb juba 12 aastat, kui end välja lülitab. Koriseb ka. Pidavat normaalne olema. Teeb seda algusest peale, töötab hästi.
Aga helista müüjale, nemad orgunnivad edasi.
Aga helista müüjale, nemad orgunnivad edasi.
-
Külaline
Vaata üle kasutusjuhend, vbl seal on midagi selle kohta. Näiteks minu Electroluxi külmkapp teeb ka aeg-ajalt veidraid hääli, juhises on kirjas, et loomahääled on normaalsed (juhistes on näiteks toodud küll kass, mitte lehm)
Kontrolli, kas külmik on korralikult loodis, kuid tänapäevaste kõlmikud on tihti veidi häälekamad)
Kindalsti selle omapäraga harjub, kui heli on väga tugev, siis saab pöörduda poe poole. Mingist numbrist detsibellid pole enam ok.
Kindalsti selle omapäraga harjub, kui heli on väga tugev, siis saab pöörduda poe poole. Mingist numbrist detsibellid pole enam ok.
Äkki on suure piimapaki sees väike piimapakk? Lehmad hakkavad ju ka siis teistmoodi mumuutama.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 20:05 Minu tehnikainimesest kaasa ütles, et ei, piim ei saa põhjus olla, kui lehmahääl, lehm ei joo piima. Kui oleks vasikahääl, siis võiks jah piim kapis põhjuseks olla, vasikas joob piima.
...
No-frost teeb ka imelikke hääli ja peabki tegema. Lisaks kui on kompressor jajahutusradikas tolmused siis samamoodi.
-
Külaline
Kaks aastat peaks ju garantiiaeg olema. Kasuta seda aega maksimaalselt, kliendinõustamine jmt teenus on hinna sees, kutsu iga väiksemagi probleemi korral asjapulgad kohale. Las kontrollivad ja seletavad.
-
Külaline
kui ma oma viimase külmkapi ostsin, oli sel kaasas eraldi pilt-juhend häältest, mida külmkapp võib tema ja mis kõik on normaalsed. ma seda lehte praegu netist ei leidnud, aga midagi analoogset küll:
https://pbs.twimg.com/media/BeSynO3CAAA9WCD.png:large
https://pbs.twimg.com/media/BeSynO3CAAA9WCD.png:large
-
Külaline
Kohale ma arvan ei tule sul keegi tasuta.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 08:57 Kaks aastat peaks ju garantiiaeg olema. Kasuta seda aega maksimaalselt, kliendinõustamine jmt teenus on hinna sees, kutsu iga väiksemagi probleemi korral asjapulgad kohale. Las kontrollivad ja seletavad.
Ise pead viima poodi tagasi ja sealt saadavad garantiisse.
Poemüüa ise ei tea midagi teha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist