Kas kardate sõda?
-
Külaline
Kas kardate sõda?
Mina pigem mitte. Eeldan, et venelastel on veel veidi tervet mõistust säilinud, et mitte hakata NATO riiki ründama. Samas, mäletan kuidas pidasin Ukraina ründamist väga ebatõenäoliseks.....Igaks juhuks on mul maal autonoomne majapidamine, aga see ei pruugi sõjaolukorras eriti turvaline variant tunduda. Targem oleks vast jalga lasta - aga kus ja kes neid sõjapõgenikke ikka pikisilmi ootab? Üldiselt usun siiski, et otsest sõda ei tule. Pange oma mõtteid, hea arutada.
-
Külaline
Ei karda. Maakodu koos puupliidi, ahju, kaevu ja maakeldriga on ka olemas.
-
Külaline
no kena küll, aga kuidas plaanid võõrvägede röövretketega toime tulla?Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 10:06 Ei karda. Maakodu koos puupliidi, ahju, kaevu ja maakeldriga on ka olemas.
-
Külaline
Maakodu on saarel. Ei ole erilisi röövretki ette näha. Ja alati võib toimida esiisade kombel - võtta paat ja sõita üle mere.
-
Külaline
Kui tõesti, siis väike Eesti pommitatakse nii sodiks, et ei jää meist miskit alles.
-
Külaline
Minu arust on rumal vastata, et "ei, ma ei karda sõda". Milline normaalne inimene ei karda sõda? Kui ei juhtu endaga, sest "mul on puupliit ja kodu saarel", siis ometi kui palju vaeva, valu ja häda see teistele tooks.
Mina hoian lahus kahte asja - kahtlemata ma kardan sõda, see oleks õudne. Kuid ma loodan, et nii kaugele asjad ei lähe (kuigi eks sama lootsid eestlased ka aastatel enne II maailmasõda).
Mina hoian lahus kahte asja - kahtlemata ma kardan sõda, see oleks õudne. Kuid ma loodan, et nii kaugele asjad ei lähe (kuigi eks sama lootsid eestlased ka aastatel enne II maailmasõda).
-
Külaline
Isegi II MS aegse tehnikaga lasti palju neid paadikesi põhja ja kas saarlased mitte eriti usinad põgenejad ei olnud.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 10:22Maakodu on saarel. Ei ole erilisi röövretki ette näha. Ja alati võib toimida esiisade kombel - võtta paat ja sõita üle mere.
-
Külaline
-
Külaline
jajah, naljanina. võiks ju telepoteeruda, aga kes sind seal niiväga ootab. nii et ilmselt jääksin ikka oma ahju ja kaevu ja generaatoriga kohalikku metsa.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 13:00 Lennuk on liiga aeglane, saavad pihta. Rakett oleks parem.
-
Külaline
Ahjuga saab ka lennata! Kõik teame.
-
Külaline
Ei karda, sest siis oleks võimalik ilma viisata Venemaale minema minna!
Ja mingit sõda tegelikult ei oleks vaja kartagi, kui me taastaksime normaalsed suhted ning kaubanduse jne Venemaaga. Ja saadaks nato ja euroliidu sanktsioonid pe...e
Ja mingit sõda tegelikult ei oleks vaja kartagi, kui me taastaksime normaalsed suhted ning kaubanduse jne Venemaaga. Ja saadaks nato ja euroliidu sanktsioonid pe...e
-
Külaline
Ei tegele aktiivselt või igapäevaselt kartmisega, sest see ei muuda midagi peale enda närvide rikkumise. Kui peaks sõda tulema, eks siis tuleb tegelema hakata, et ellu jääda vmt.
-
Külaline
Sul on praegugi võimalik Venemaale minema minna. Mitte keegi ei keela. Isiklikult võin ka aplodeerima sillale tulla. Koidula jääb kaugeks.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:45 Ei karda, sest siis oleks võimalik ilma viisata Venemaale minema minna!
-
Külaline
Pole raha viisa jaoksGuest kirjutas: ↑05 Nov 2025 20:18Sul on praegugi võimalik Venemaale minema minna. Mitte keegi ei keela. Isiklikult võin ka aplodeerima sillale tulla. Koidula jääb kaugeks.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:45 Ei karda, sest siis oleks võimalik ilma viisata Venemaale minema minna!
-
Külaline
Venelasel on kahjuks või õnneks antud juhul rohkem mõistust, kui mõnel NATO riigil või neid tagant torkival Ämeerikal.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 09:24 Mina pigem mitte. Eeldan, et venelastel on veel veidi tervet mõistust säilinud, et mitte hakata NATO riiki ründama. Samas, mäletan kuidas pidasin Ukraina ründamist väga ebatõenäoliseks.....Igaks juhuks on mul maal autonoomne majapidamine, aga see ei pruugi sõjaolukorras eriti turvaline variant tunduda. Targem oleks vast jalga lasta - aga kus ja kes neid sõjapõgenikke ikka pikisilmi ootab? Üldiselt usun siiski, et otsest sõda ei tule. Pange oma mõtteid, hea arutada.
-
Külaline
Aktiivselt ei karda, st ei mõtle selle peale. Kardan selles mõttes, et kaotan kõik oma vara ja seda on päris palju. Kuna 90% on kinnisvaras ja mere juures, siis saab kohe pihta. Kuna ei karda, siis ei taha ka paanitseda ja müüa ning mehe, laste ja lastelastega maakera kuklapoolele kolida. Ainus suguvõsa Austraalias ja Kanadas, see ei tohiks väga raskelt minna, kuna võimekust elud üles ehitada ju on. Aga jah, ei taha, Eesti on armas ja ilmselt lootus sureb viimasena
Natuke lohutab, et ühe minu kinnisvara keldris on kunagine varjend, seal saab veidi armu
ja sõpradelegi peavarju anda. Eks siis chillime, sööme ja joome, kuni surm meid võtab.
-
Külaline
Sa oled ise rumal. Küsimus "kas kardate sõda" tähendab praeguses kontekstis seda, et kas te arvate, et Venemaa võib meid rünnata. Mitte seda, et kas te tunnete hirmu igasuguse sõja kui tapatalgu ees.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:22 Minu arust on rumal vastata, et "ei, ma ei karda sõda". Milline normaalne inimene ei karda sõda? Kui ei juhtu endaga, sest "mul on puupliit ja kodu saarel", siis ometi kui palju vaeva, valu ja häda see teistele tooks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mammut, YaCy [Bot] ja 8 külalist