Kas teie kohtuks sellise mehega veel

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 21:35
Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 19:54
Tänan kaasa tundmast, aga võin surmkindlalt väita, et mind ei taba üksindus kunagi..... :lol:
Sured siis noorelt?
Ehei... :lol: Ma oskaksin suurepäraselt ka üksinda üksinduseta olla, on nii palju võimalusi leida endale tegevust, õppida keeli, reisida, hankida uusi kogemusi. Eelistaksin siiski jagada seda kõike kellegagi ja see võimalus oleks mul alati, misiganes vanuses. Ära nähtud.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 21:33

Suur armastus? Suur armastus püsib kuni 4 aasta, aju ei talu seda tulevärki kauem, edasi kas liigutakse suhtesse "sa meeldid mulle igal juhul", või hakkab algne palang pikkamõõda jahtuma ja pisiasjad närvidele käima. Sageli läheb siiski mööda aastaid, sest lastekasvatus viib tähelepanu mujale.
Lesbisid on siiski väike %, seega nende põhjal ei saa suuri üldistusi teha, aga kõik on võimalik.
Mulle küll pole jäänud muljet, et sa väga neutraalset arutad, sinu jutu teravik on selgelt suunatud naiste suunas, kes on sinu hinnangul (kogemuste toel?) ebausaldusväärsed, ebapüsivad oma tunnetes ja liiga nõudlikud. Kusjuures viimasega olen ma täiesti nõus.
Ma ei eita midagi ja veel vähem süüdistan ainult mehi (ma pole siin ainus vastajagi), aga minu meelest pole nad kaugeltki patust puhtad. Tean piisavalt neid, kes on jalga lasknud niipea, kui on elu keerulisemaks läinud (väiksed lapsed, puudega laps, noorem kolleeg ära ahvatlenud jne). Kuhu siis see suur armastus jäi?
Tänan kaasa tundmast, aga võin surmkindlalt väita, et mind ei taba üksindus kunagi..... :lol:
Kellega siis arutama peaks kui mitte naistega, mehi siin ju pole. Mõistlik mees ei vaidlegi naistega, sest ta jääks ju kaotajaks ja muutuks kohe naistevihkajaks. Loe postimees, seal need vanad mehed kirjutavad artikleid küll iibest, küll naiste õigustest, keegi neist ei saa probleemidest aru ja nad kõik on fossiilsed vanamehed.

Mõtle, kunagi elasid neandertallased. Nad tatsusid väidetavalt 300 000 aastat ringi ja siis kadusid ära, või surid välja. Ei ole teada kas nad oskasid ehitada hütte või elasid koobastes. Kas nemad ka tülitsesid omavahel lauale jäetud leivapuru pärast või mingi vedeleva soki pärast. Okei, lauda neil ei olnud, sokke ka mitte, oligi vähem tülitsemist. Samas nad 300 000 aastaga ei suutnud väga kuhugi välja areneda kui nende saavutuseks jäi vanem kiviaeg. Rääkida nad omavahel juba oskasid, tummad nad ei olnud.

Kui võtame nüüd tänapäeva ja vaatame kõiki neid veidraid erimeelsusi naiste ja meeste vahel, kas pärast meid, 5000 aastat hiljem vaidlevad ka mees ja naine põrandale jäetud sokkude pärast või kes vaatas atraktiivsemat naist jne? Või suudetakse 5000 aastaga edasi areneda. Aga ei suudeta, ongi 5000 aastapärast kõik sama nagu täna, jeerum, siis on inimkond ikka läbi kukkunud ju küll. Mees võib ehitada endale taskus kantavad tuumareaktori, aga naisega peab ikka vaidlema lapsetasemel. Seda kõike mingi seksi ja järeltulijate nimel, sest kui seda kahte asja ei oleks, poleks erinevatel sugudel mingit vajadust.
Jah, ja mida se sulle ütleb? Selle kurva tõsiasja, et kõikide nende tuhandete aastate jooksul ei ole inimese aju eriti palju muutunud. See on ka paljude tänapäevaste probleemide põhjuseks. Elu on muutunud kiireks, sotsiaalmeedia on toonud kaasa omad probleemid, valikuvõimalused ja etalonid hakanud vaatevälja häireid tekitama ning inimesed ei suuda üksteist mõista. Naise kohanevad paremini, sest suudavad kahte poolkera "korraga" kasutada, mehed loomupäraselt peaksid enne ühega lõpetama ja siis teisele (loe:tegevusele, probleemile) keskenduma. Juba üksi see erinevus tekitab tülisid ja lahkarvamusi, sest mehele tuleks anda aega end töölainelt maha laadida ja alles siis tulla lagedale oma koduse probleemiga. Nii on ka paljude muude probleemidega, puudu jääb oskusest mõista teise vaatenurka. See aga ei tähenda, et puudu jääks tingimata tunnetest.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 21:53
Guest kirjutas: 01 Nov 2025 21:35
Sured siis noorelt?
Ehei... :lol: Ma oskaksin suurepäraselt ka üksinda üksinduseta olla, on nii palju võimalusi leida endale tegevust, õppida keeli, reisida, hankida uusi kogemusi. Eelistaksin siiski jagada seda kõike kellegagi ja see võimalus oleks mul alati, misiganes vanuses. Ära nähtud.
Kui sa oled kõik ära näinud, kui vana sa siis oled? Siin foorumis on enamus 60 aastased.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 22:02

Jah, ja mida se sulle ütleb? Selle kurva tõsiasja, et kõikide nende tuhandete aastate jooksul ei ole inimese aju eriti palju muutunud. See on ka paljude tänapäevaste probleemide põhjuseks. Elu on muutunud kiireks, sotsiaalmeedia on toonud kaasa omad probleemid, valikuvõimalused ja etalonid hakanud vaatevälja häireid tekitama ning inimesed ei suuda üksteist mõista. Naise kohanevad paremini, sest suudavad kahte poolkera "korraga" kasutada, mehed loomupäraselt peaksid enne ühega lõpetama ja siis teisele (loe:tegevusele, probleemile) keskenduma. Juba üksi see erinevus tekitab tülisid ja lahkarvamusi, sest mehele tuleks anda aega end töölainelt maha laadida ja alles siis tulla lagedale oma koduse probleemiga. Nii on ka paljude muude probleemidega, puudu jääb oskusest mõista teise vaatenurka. See aga ei tähenda, et puudu jääks tingimata tunnetest.
Sinu jutt on nüüd nagu me elaksime 70ndatel kui mees tuli kusagilt töölt. Ammu on paljud kodukontorites ega astu kodust väljagi. Fantastilises teoorias oled sa tõesti osav, aga päriseluline kontakt on sul kehva ja nõrk. Äkki siis üksindusest? Sul ei ole inimesi kelle pealt elu näha ja elad mingis ATH maailmas, sest neid on juba nii palju.
Külaline

Mis mõte on tulevikus õppida keeli kui 10 aastat veel ja kõigis telefonides on suuline AI sünkroontõlge olemas. Õppida midagi mida enam vaja ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 22:28 Mis mõte on tulevikus õppida keeli kui 10 aastat veel ja kõigis telefonides on suuline AI sünkroontõlge olemas. Õppida midagi mida enam vaja ei ole.
See jutt on umbes samasugune nagu: "Milleks õppida pilli mängima, kui saad YouTube'ist tasuta psnna suvalise bändi mängima. "
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 22:33
Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 22:28 Mis mõte on tulevikus õppida keeli kui 10 aastat veel ja kõigis telefonides on suuline AI sünkroontõlge olemas. Õppida midagi mida enam vaja ei ole.
See jutt on umbes samasugune nagu: "Milleks õppida pilli mängima, kui saad YouTube'ist tasuta psnna suvalise bändi mängima. "
Aga sa ju ei õpi midagi, sa istud arutle foorumis. See ütleb ju kõik. Pilli võib õppida, aga kui muusikalist kuulmist pole, siis on see ajaraiskamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 22:38Aga sa ju ei õpi midagi, sa istud arutle foorumis.
Nagu üks välistaks teist?
Külaline

Nii palju kui mina nüüd olen neid üksikuid pensionäre näinud, siis nende elu on masendav. Nad annavad nii ruttu elus alla, ainult televiisor. Kodud on koristamata, mehed veel putitavad midagi, aga naised annavad nii alla. Keegi neist ei õpi ei keeli ega pille ega tee mikrokraadi ülikoolis. Juba 55 aastane inimene on poolest päevast väsinud.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 22:52 Nii palju kui mina nüüd olen neid üksikuid pensionäre näinud, siis nende elu on masendav. Nad annavad nii ruttu elus alla, ainult televiisor. Kodud on koristamata, mehed veel putitavad midagi, aga naised annavad nii alla. Keegi neist ei õpi ei keeli ega pille ega tee mikrokraadi ülikoolis. Juba 55 aastane inimene on poolest päevast väsinud.
Mina olen näinud, et ikka naised on need, kellel on mingi elu, sõbrannad, kultuuriüritused. Mehed joovad ja istuvad kodus. Lähevad terve maailma peale vihaseks ka veel. Selliseid siingi näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 23:05
Guest kirjutas: 01 Nov 2025 22:52 Nii palju kui mina nüüd olen neid üksikuid pensionäre näinud, siis nende elu on masendav. Nad annavad nii ruttu elus alla, ainult televiisor. Kodud on koristamata, mehed veel putitavad midagi, aga naised annavad nii alla. Keegi neist ei õpi ei keeli ega pille ega tee mikrokraadi ülikoolis. Juba 55 aastane inimene on poolest päevast väsinud.
Mina olen näinud, et ikka naised on need, kellel on mingi elu, sõbrannad, kultuuriüritused. Mehed joovad ja istuvad kodus. Lähevad terve maailma peale vihaseks ka veel. Selliseid siingi näha.
Naised joovad ka nagu siingi selliseid näha. Vihased naised, korrutavad samu lauseid teemast teemasse.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 23:05
Täpselt nii, vaatasin just reedel teatris, et enamus olid naised. Mehi ikka ka, aga märgatavalt vähem, enamasti naised sõbrannadega. Rahvaülikooli kursustel ka enamasti naised.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 22:23

Sinu jutt on nüüd nagu me elaksime 70ndatel kui mees tuli kusagilt töölt. Ammu on paljud kodukontorites ega astu kodust väljagi. Fantastilises teoorias oled sa tõesti osav, aga päriseluline kontakt on sul kehva ja nõrk. Äkki siis üksindusest? Sul ei ole inimesi kelle pealt elu näha ja elad mingis ATH maailmas, sest neid on juba nii palju.
Paljud firmad on hakanud inimesi kodukontoritest tagasi tööruumidesse kutsuma. Ka minu kogemus kinnitab seda, et kõigile ei sobi, pole piisavalt distsipliinitunnetust. Seega paljud mehed siiski on tööl ja kõik pole ka kontoriinimesed.
Ma räägin seda, mille kohta on kogemus, mingit teooriat ma siin ei heieta. Olen juhitüüp ja kogemusi seega laialdaselt. Pole ka üksik.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 22:23

Paljud firmad on hakanud inimesi kodukontoritest tagasi tööruumidesse kutsuma. Ka minu kogemus kinnitab seda, et kõigile ei sobi, pole piisavalt distsipliinitunnetust. Seega paljud mehed siiski on tööl ja kõik pole ka kontoriinimesed.
Ma räägin seda, mille kohta on kogemus, mingit teooriat ma siin ei heieta. Olen juhitüüp ja kogemusi seega laialdaselt. Pole ka üksik.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 14:27
Guest kirjutas: 01 Nov 2025 23:05
Täpselt nii, vaatasin just reedel teatris, et enamus olid naised. Mehi ikka ka, aga märgatavalt vähem, enamasti naised sõbrannadega. Rahvaülikooli kursustel ka enamasti naised.
Ei tea, millest see tuleneb. Mehed vist mugavamad, ei viitsi kodunt välja minna, kino või teatrielamuse saab ju kodus televiisori ees ka kätte.
Külaline

Pilt
linnuvaatleja
Kontakt:

Postitus Postitas linnuvaatleja »

Guest kirjutas: 30 Okt 2025 19:56
Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 17:49

Ma vaatangi ainult lihaselist ja treenitud meest. 187-190 cm. Juustega ja korraliku riistvaraga. Minu jaoks on kiilakas täiesti out! Pole veel kohanud meest, kes seksida ei soovi. Okei, ma tegelikult üle 50-stega seksinud polegi, aga 40-ndate keskel mees paaril korral 7x ööpäevas polnud mingi probleem. Loll jutt, et kiilakas mees on mingi sugumürsk. Ja kui ongi, siis seda hullem. Mida sellisega pikas perspektiivis peale hakata?
Sa oled 55 aastane naine. Sul on väga uhked spec meeste suhtes. Aga ma ei suuda seda konksu lahti hammustada mis on sinu enda müügiargument? Kas oled linna parim BJ tegija ja alati neelad alla? Miks üks selliste väärtustega mees näeb 55 aastases naises? 25 aastased näitsikud käraks palju ägedamalt, ei ole vaja ei suhet, pere ega midagi. Nagu Uuspõld tolle blondiiniga. Aga 55 aastase naisega kes räägib rahast, suguliikme suurusest. Jututeemad saaks ruttu otsa. Mina tunnistan sulle ausalt, mina ei suudaks küll anu saagimiga seksida, kuigi ta võib olla rikkam kui mina ja kui ilusti ära mukib, siis ehk annab ka mõnele 40 aastasele naisele silmad ette, ma mõtleb fotol. Aga seksida.... ei ei ei ja veelkord ei.

Mis on sinu see klõps?
Vastupidi, 55aastasel riistvara ja lihaste ihaldajal pole mingeid illusioone, et mees armub ära ja alustavad kohe peret, 20ndates naine üldiselt üldse nii vanasid mehi ei vaata, kui tal endal midagi puudu ei jää (nt otsib isafiguuri või midagi). Naine aga peabki enda väärtust teadma, mida see aitab, kui 55aastane mõtleb, et kes teda, vaesekest, tahab, selle asemel, et olla enesekindel? Ega ta seepärast paremaid mehi leia, et ennast ei väärtusta. Samuti, nii vanad inimesed on juba mõistuse poolest täiskasvanud ja nende elu ei keerle ainult seksi ja kohtamiste ümber nagu teismelisel. Saab kedagi, siis on hästi, kui ei saa, pole see maailma lõpp. Muidugi tuleb parimat loota.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 00:05 Mina mehena ei saa aru, kuidas nii saab vihata teist kes on nii palju andnud. Tahaks kaubikus elada? Jeerum. Tahan seigelda, tahan olla iseseisev...
Oh ta on hea mees, ma murran tema südame nagu tunded oleks naisele primaarsed, ei ole ju. Elust enesest. Naise armastus kestab väga lühikest aega.
Kuidas oleks õige käituda inimesei, kellele on nii palju antud?
linnuvaatleja
Kontakt:

Postitus Postitas linnuvaatleja »

Guest kirjutas: 26 Okt 2025 13:52 Käisin kunagi kohtingul ühe vanema mehega. Kohting oli selline keskmine, mulle ta atraktiivne ei tundunud, lühike ja vanem minust. Aga no ma oleks olnud ka mõnel järgmisel korral nõus kohtuma, sest ega vanemast peast need sädemed kohe ei lendagi, lähebki sellega ikka aega. Aga tema rohkem ühendust ei võtnud. Mõtlesin, et no mis seal ikka siis, ju siis mina talle ka ei meeldinud ja unustasin kogu loo. Nüüd mitu kuud hiljem kirjutab, et võiks välja minna. Kas teie läheksite? Ühest küljest nagu mulle tundub, et ma ei meeldinud väga, aga noh, nüüd siis mõtleb, et parem kui mitte midagi. Samas ega ta mulle ka väga ei meeldinud, minu arust vanemast peast ei hakkagi keegi kohe esimesel korrals alati meeldima. Kas teie läheks või oleks ikka solvunud?
Miks sa sebid vanema mehega, kui sädemed ei lenda? Võta noorem mees!
Külaline

linnuvaatleja kirjutas: 05 Nov 2025 21:28Miks sa sebid vanema mehega, kui sädemed ei lenda? Võta noorem mees!
Kui palju noorem mees sul endal ka on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist