Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 20:55
Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 09:24
Mina pigem mitte. Eeldan, et venelastel on veel veidi tervet mõistust säilinud, et mitte hakata NATO riiki ründama. Samas, mäletan kuidas pidasin Ukraina ründamist väga ebatõenäoliseks.....Igaks juhuks on mul maal autonoomne majapidamine, aga see ei pruugi sõjaolukorras eriti turvaline variant tunduda. Targem oleks vast jalga lasta - aga kus ja kes neid sõjapõgenikke ikka pikisilmi ootab? Üldiselt usun siiski, et otsest sõda ei tule. Pange oma mõtteid, hea arutada.
Venelasel on kahjuks või õnneks antud juhul rohkem mõistust, kui mõnel NATO riigil või neid tagant torkival Ämeerikal.
Venelastel ja mõistust? Naljakoht. Kui venelastel oleks mõistust, siis nad poleks rünnanud Ukrainat. See mis neil on derzaava ihalus, tunne, et nemad on need võimsad, kes vabastasid meid ja tõid meile rikkuse ja heaolu ja meie olevat tänamatud kutsikad oma peremehele. Ega see tunne neil enne ei parane, kui nad kusagil kõrvetada saavad, loodame, et Ukrainas, halvemal juhul meid/Natot rünnates. Hetkel ma sõda ei karda, venelased on Ukrainas täiega seotud, aga kui Ukraina sõda saab ootamatu lõpu ja vene sõjamajandus jääb täie hooga edasi käima, siis ma pelgan küll, et sajad tuhanded ründedroonid ja tuhanded raketid, mis lattu toodetud ootavad oma sihtmärki., ning võiduuhkusest pungil soldatid on valmis küll Natot(nende propagandameedia ju räägib, et sõditakse Natoga), keda nad Ukrainas on võitnud, uuesti ründama, aga seda pribaltikumis.
Mina olen kaitseliitlane ja jään kodumaad (mitte valitsust, sest need tulevad ja lähevad) kaitsma, aga ennetavalt sooviksin lapsed sõja jalust ära saata.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.