Kas harrastate üheöösuhteid või on teil olnud "seksisõpra"?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lisan - me vanemad ei rääkinud mitte midagi reaalsest elust. Ei menstruatsioonist ega pollutsioonist, mis oleks teismelisele oluline olnud. Kõik pidime ise ehmatusega teada saama. Seks oli tabuteema mõlema soo jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 22:55 Lisan - me vanemad ei rääkinud mitte midagi reaalsest elust. Ei menstruatsioonist ega pollutsioonist, mis oleks teismelisele oluline olnud. Kõik pidime ise ehmatusega teada saama. Seks oli tabuteema mõlema soo jaoks.
Seda ei räägitudki. Lapsed lugesid ja õppisid kõike raamatust "Avameelselt abielust".
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 22:55Seks oli tabuteema mõlema soo jaoks.
Kas selle aja inimestele on see tabuteema siiani?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina tean, sellest ajast olid ühel vanemad, seks toimus pimedas voodis teki all, ja isa polnud ema alasti näinudki (nii pojale rääkis). Ja toimub siiamaani, kui nad üldse veel seksivadki.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Nov 2025 22:41
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 22:08
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 21:37 Nooruses oli üks väga hea seksisõber. Üheöö suhteid oli siis samuti - ikka tahtsin elu avastada ja teada saada, mis mulle üldse meeldib.
Tulid katkisest perest, kus vanematel oli savi, millega laps tegeleb?
Vastupidi - üsna konservatiivsest ja lastele pühendunud perest. Arendati meid igas suunas terve lapsepõlve igal teemal - teater, kunst, ajalugu, muusika jne, jne. Kontserdid, näitused, etendused, filmid ja arutelud nähtud asjade üle. Ülimalt kultuuri hindavad vanemad, pidime nendega juba varakult kaasas käima, olgu see siis Nora/Nukumaja või Hamleti lavastus (teismelisele jubedad kõik), TÜ aulakontserdid, matkad ajaloolistel radadel.
Olen kõige selle üle õnnelik, aga tahtsin ka seda teistsugust elu osa katsetada.
Arusaadav, siis olid hoopis teisest äärmusest perest. Selliste perede lastel kipub ka nii olema, et kui lõpuks oma ülikorralikust kodust välja saavad, siis jooksevad jalad sassis, kõike, mida seni keelati, teoks tegema. Mul endal ka üks tuttav, kes on sellisest perest. Ja kodust pääsedes, tegi asju, mida normaalses peres kasvanud inimesed ei teeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 19:50
Guest kirjutas: 04 Nov 2025 22:41
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 22:08

Tulid katkisest perest, kus vanematel oli savi, millega laps tegeleb?
Vastupidi - üsna konservatiivsest ja lastele pühendunud perest. Arendati meid igas suunas terve lapsepõlve igal teemal - teater, kunst, ajalugu, muusika jne, jne. Kontserdid, näitused, etendused, filmid ja arutelud nähtud asjade üle. Ülimalt kultuuri hindavad vanemad, pidime nendega juba varakult kaasas käima, olgu see siis Nora/Nukumaja või Hamleti lavastus (teismelisele jubedad kõik), TÜ aulakontserdid, matkad ajaloolistel radadel.
Olen kõige selle üle õnnelik, aga tahtsin ka seda teistsugust elu osa katsetada.
Arusaadav, siis olid hoopis teisest äärmusest perest. Selliste perede lastel kipub ka nii olema, et kui lõpuks oma ülikorralikust kodust välja saavad, siis jooksevad jalad sassis, kõike, mida seni keelati, teoks tegema. Mul endal ka üks tuttav, kes on sellisest perest. Ja kodust pääsedes, tegi asju, mida normaalses peres kasvanud inimesed ei teeks.
Minu meelest tema jutt pole ka päris tavaline ja normaalne. Minu jaoks tema mõttemaailm on nagu ufoelu-ei ole ise nii elanud ega tea mitte kedagi teist. Võdistan õlgu, õõvastav.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 20:26 Kuidas sul endal on üheöösuhetega, Tolmukübe? Endast unustad sa alati rääkimata. Muudkui aga uurid teiste inimeste asju.
Teemaalgataja olen. Ma ei saagi aru, kas see kommentaar oli mõeldud mulle või Tolmukübemele. Mina ei ole tolmukübe. Aga võin endast rääkida küll. 2 aastat tagas lõppes mul pikk abielu. Pärast seda pole uut suhet olnud. Ka mitte seksuaalsuhteid. Aga hiljuti tekkis olukord, kui äärepealt oleksin läinud ühe pikaaegse meestuttavaga voodisse. Tema samuti lahutatud ja nüüd vaba. Tundeid meil üksteise vastu pole. Sellest tekkiski küsimus, kas saaks näiteks olla sellist asja nagu seksisõprus. Seks ilma romantiliste tunneteta.
Külaline

Kui sa selle mehe vastu mingit tômmet ei tunne, mida see seks sulle annab siis? Milleks see?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 07:49
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 20:26 Kuidas sul endal on üheöösuhetega, Tolmukübe? Endast unustad sa alati rääkimata. Muudkui aga uurid teiste inimeste asju.
Teemaalgataja olen. Ma ei saagi aru, kas see kommentaar oli mõeldud mulle või Tolmukübemele. Mina ei ole tolmukübe. Aga võin endast rääkida küll. 2 aastat tagas lõppes mul pikk abielu. Pärast seda pole uut suhet olnud. Ka mitte seksuaalsuhteid. Aga hiljuti tekkis olukord, kui äärepealt oleksin läinud ühe pikaaegse meestuttavaga voodisse. Tema samuti lahutatud ja nüüd vaba. Tundeid meil üksteise vastu pole. Sellest tekkiski küsimus, kas saaks näiteks olla sellist asja nagu seksisõprus. Seks ilma romantiliste tunneteta.
Saab ikka.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 07:49Tundeid meil üksteise vastu pole.
Olete siis tunnetest omavahel rääkinud ja tead, et mehel tundeid pole?
Kui tahab sind voodisse, siis tahetud sa oled ja mingi meeldimine ikka on kindlasti.

Ja kui sinul ka on huvi seda seksiaja teha ja proovida üle pika aja, siis tehke see asi ära.
Vb hakkab väga meeldima ja tekivad tundedki.
Ma nagu püüaks su ära rääkida.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:03 Kui sa selle mehe vastu mingit tômmet ei tunne, mida see seks sulle annab siis? Milleks see?
Tunded ja tõmme on ju kaks erinevat asja. Füüsiliselt võib inimene olla sulle atraktiivne, aga sa ei pruugi temasse armunud olla. Aga et mida seks annab? No minu mäletamist mööda viib seks orgasmini.
TA
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:54
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:03 Kui sa selle mehe vastu mingit tômmet ei tunne, mida see seks sulle annab siis? Milleks see?
Tunded ja tõmme on ju kaks erinevat asja. Füüsiliselt võib inimene olla sulle atraktiivne, aga sa ei pruugi temasse armunud olla. Aga et mida seks annab? No minu mäletamist mööda viib seks orgasmini.
TA
Mina tunneteta seksida ei suudaks. Las ta rahuldab su lihtsalt ära, lõpetad keelekaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:54Tunded ja tõmme on ju kaks erinevat asja. Füüsiliselt võib inimene olla sulle atraktiivne, aga sa ei pruugi temasse armunud olla. Aga et mida seks annab? No minu mäletamist mööda viib seks orgasmini.
TA
Siis tehke see asi ära ja anna meile ka teada kuidas oli.
Külaline

Kui mina teises teemas rääkisin, et naised ja mehed on erinevad ja kui naine seksib, siis südamega, mees sageli mitte. Siis kõik vaidlesid vastu. Nüüd räägivad siin kõik naised, kuidas nemad ikka ilma tunneteta seksi ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:56Mina tunneteta seksida ei suudaks. Las ta rahuldab su lihtsalt ära, lõpetad keelekaga.
Mina näiteks pole seda asja kunagi tunnetega teinud. Aga ma pole naine ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 09:03Nüüd räägivad siin kõik naised, kuidas nemad ikka ilma tunneteta seksi ei taha
Korralikud tüdrukud ju ei seksi?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 09:03Kui mina teises teemas rääkisin, et naised ja mehed on erinevad ja kui naine seksib, siis südamega, mees sageli mitte. Siis kõik vaidlesid vastu. Nüüd räägivad siin kõik naised, kuidas nemad ikka ilma tunneteta seksi ei taha.
Täitsa lõpp ikka!
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 09:03Kui mina teises teemas rääkisin, et naised ja mehed on erinevad ja kui naine seksib, siis südamega, mees sageli mitte. Siis kõik vaidlesid vastu. Nüüd räägivad siin kõik naised, kuidas nemad ikka ilma tunneteta seksi ei taha.
Kohe täpselt kõik samad naised räägivad nüüd teistsugust juttu? See on kiusamine. Anna ametlik käik.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 08:54
TA
Miks sa üldse selle teema püstitasid kui ise kôike tead?
Ma pole kunagi armumud olnud, seega vôiksin süütu olla. Seksis ongi tômme oluline.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 10:01Ma pole kunagi armumud olnud
Mul esimene mõte mis pähe tuli, et siis sul on vedanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts, Semrush [Bot] ja 5 külalist