Ta ju ei varjagi? Nagu alati - enamik vastajaid ei vasta mitte sellele murele, mida teemas tegelikult kirjeldatakse, vaid hoopis sellele murele, mis vastajat ennast kummitanud on ja mida ta seepärast kõikjal näeb.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 12:50Ja mis sa siis TA-le ütled, kui mees uue (vana) hingesugulasega jalga laseb? Tore, et teenindasid ja hooldasid, sinu töö on nüüd tehtud ning sind pole rohkem vaja. Kui asi on aus, siis ei varjata ega valetata. See ütleb kõik.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 12:41Täpselt nii, sedasama ütlen minagi, et see inimene vajab hetkel hoolivust ja mõistmist, mitte tõrjumist või kahtlustusi. Vähidiagnoos lööb elud sassi. Vähk on selles mõttes vastik, et peale patsiendi enda kurnab see ka lähedasi. Aga avapostitajal on klassikaline armukadedus. Kahjuks on siin neid, kes on ise elus petta saanud, kibestunud (PTSD) ja aitavad nüüd kahtlustusele puid alla panna.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 08:51 Mina ei näe selles loos mingit petmist. Mees tahab suhelda ja kogemusi vahetada inimesega, kel on sama haiguse kogemus. Umbes nagu AA koosolek. Sel juhul küll ju abikaasad ei vaata, mis soost inimesed seal AA-s iga nädal kokku saamas ja vestlemas käivad.
Petmine või ei?
-
Külaline
Ma olen vaid paaril korral olnud siin anonüümselt, ja sedagi testimise mõttes. Tõestasin endale ära, et nime all esinedes kiusava trolli vastu ei saa, aga trolli enda relvadega on see võimalik, ja isegi lihtne.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 12:00Vaata, mida sa ise anonüümselt toodad.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 01:10Üks kommentaar võetakse maha (heal juhul), kümme tuleb asemele. Sa võid lasta kõrvaldada kommentaare, aga sa ei saa kõrvaldada isegi mitte ühtainsat trolli. Räuskajaid prooviti eemaldada Perekoolist, aga juhtus nii, et räuskajad eemaldasid hoopis Perekooli.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 23:53
Saab ikka, ennegi neid räuskajaid siit eemaldatud. Kui inimene ei oska teiste seltsis käituda ja suhelda, häirib ta sellega kõiki ja eksib ka foorumi reeglite vastu.
-
Külaline
Teemaalgatuses on kirjas, et TA sai telefonist teada, et mehel on homseks sõbrannaga kokku lepitud lõunale minek, aga mees ütles järgmisel päeval, et nad said juhuslikult kokku ja käisid söömas. Mis mõttes see ei ole valetamine ja varjamine?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:10Ta ju ei varjagi? Nagu alati - enamik vastajaid ei vasta mitte sellele murele, mida teemas tegelikult kirjeldatakse, vaid hoopis sellele murele, mis vastajat ennast kummitanud on ja mida ta seepärast kõikjal näeb.
-
Külaline
Mees ei pruugi petta, aga kahtlemata saab ta ise ka aru, ta käitumine on väga shady ja selline piiripealne. Seepärast avaldabki ainult pooltõdesid.
-
Külaline
Mulle oled sa öelnud, et esinen mitme isikuna. Ei esine.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 12:32Blokeerimine suleb ühe konto, aga kohe saab luua teise. Ja netitrollil võib neid olla mitu mille alt endale laike ja teistele dislaike jagada (sockpuppeting). Perekoolis oli üks selline kes jättis mulje, et teda on viis või kümme. Siin on samuti vähemalt üks selline kes esineb mitme isikuna.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:40Kontrollisin just kasutajaabi teemadest üle - moded on küll inimesi blokeerinud siin ja sellest teada ka andnud. Vahepeal oli ikka täitsa rahulik, nüüd kisub toksiliseks tagasi.
Muide väga tuntud inimesed on selle tegevusega vahele jäänud. Näiteks Harri Kingo Delfi kommentaariumis. Tema võis kommenteerida isegi naisenime all, vastata enda kommentaaridele, "elavdada" kommentaariumi kedagi provotseerides jmt.
-
Külaline
Temal on kogu aeg see plaat. Ükskõik kes midagi ütleb, mis talle ei meeldi, siis tema arvab ikka, et see on see teda jälitav troll, kes esineb mitme nime alt. Mitu miinust paneb ka seesama inimene. Inimesele ei mahu absoluutselt pähe, et ta võiks mitmele inimesele mitte meeldida. Iga kord ajab mingit jura, et tema kaitses naisi ja siis mingi meestroll solvus. Tegelikult on neid siin palju, kellele see veidravõitu jutt peale ei lähe ja mingite meestrollidega pole neil mingit pistmist.Mulle oled sa öelnud, et esinen mitme isikuna. Ei esine.
Anonüümsuse "võlud" ongi see, et võib väita mida tahes. Öelda mida tahes. Ja keegi ei saa konkreetselt näpuga näidata. Võta oma nimi, sest praegu on sinu öeldu tühi null.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 15:38Mulle oled sa öelnud, et esinen mitme isikuna. Ei esine.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 12:32Blokeerimine suleb ühe konto, aga kohe saab luua teise. Ja netitrollil võib neid olla mitu mille alt endale laike ja teistele dislaike jagada (sockpuppeting). Perekoolis oli üks selline kes jättis mulje, et teda on viis või kümme. Siin on samuti vähemalt üks selline kes esineb mitme isikuna.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:40
Kontrollisin just kasutajaabi teemadest üle - moded on küll inimesi blokeerinud siin ja sellest teada ka andnud. Vahepeal oli ikka täitsa rahulik, nüüd kisub toksiliseks tagasi.
Muide väga tuntud inimesed on selle tegevusega vahele jäänud. Näiteks Harri Kingo Delfi kommentaariumis. Tema võis kommenteerida isegi naisenime all, vastata enda kommentaaridele, "elavdada" kommentaariumi kedagi provotseerides jmt.
-
Külaline
mina olen üks neist. meesfeminsitid mõjuvad perverssena. mees peab olema mehelik.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 15:42Temal on kogu aeg see plaat. Ükskõik kes midagi ütleb, mis talle ei meeldi, siis tema arvab ikka, et see on see teda jälitav troll, kes esineb mitme nime alt. Mitu miinust paneb ka seesama inimene. Inimesele ei mahu absoluutselt pähe, et ta võiks mitmele inimesele mitte meeldida. Iga kord ajab mingit jura, et tema kaitses naisi ja siis mingi meestroll solvus. Tegelikult on neid siin palju, kellele see veidravõitu jutt peale ei lähe ja mingite meestrollidega pole neil mingit pistmist.Mulle oled sa öelnud, et esinen mitme isikuna. Ei esine.
-
Külaline
Mehelikkusega on nii ja naa. Mina naersin kõige rohkem seda juttu, et tema tuli mööda teed üleni valges ja Linnar Priimägi tuli vastu, vaatas teda ja oli kade.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 16:01mina olen üks neist. meesfeminsitid mõjuvad perverssena. mees peab olema mehelik.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 15:42Temal on kogu aeg see plaat. Ükskõik kes midagi ütleb, mis talle ei meeldi, siis tema arvab ikka, et see on see teda jälitav troll, kes esineb mitme nime alt. Mitu miinust paneb ka seesama inimene. Inimesele ei mahu absoluutselt pähe, et ta võiks mitmele inimesele mitte meeldida. Iga kord ajab mingit jura, et tema kaitses naisi ja siis mingi meestroll solvus. Tegelikult on neid siin palju, kellele see veidravõitu jutt peale ei lähe ja mingite meestrollidega pole neil mingit pistmist.Mulle oled sa öelnud, et esinen mitme isikuna. Ei esine.
-
Külaline
Ilmselt samuti homo, seepärast vaataskiGuest kirjutas: ↑06 Nov 2025 16:11Mehelikkusega on nii ja naa. Mina naersin kõige rohkem seda juttu, et tema tuli mööda teed üleni valges ja Linnar Priimägi tuli vastu, vaatas teda ja oli kade.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 16:01mina olen üks neist. meesfeminsitid mõjuvad perverssena. mees peab olema mehelik.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 15:42
Temal on kogu aeg see plaat. Ükskõik kes midagi ütleb, mis talle ei meeldi, siis tema arvab ikka, et see on see teda jälitav troll, kes esineb mitme nime alt. Mitu miinust paneb ka seesama inimene. Inimesele ei mahu absoluutselt pähe, et ta võiks mitmele inimesele mitte meeldida. Iga kord ajab mingit jura, et tema kaitses naisi ja siis mingi meestroll solvus. Tegelikult on neid siin palju, kellele see veidravõitu jutt peale ei lähe ja mingite meestrollidega pole neil mingit pistmist.
-
Külaline
Ja mina olen ka üks neist. Las see paranoiline 'mees' jaurab, mida tahab. Meie ise ju teame, et me pole üks ja sama isik.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 16:01mina olen üks neist. meesfeminsitid mõjuvad perverssena. mees peab olema mehelik.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 15:42Temal on kogu aeg see plaat. Ükskõik kes midagi ütleb, mis talle ei meeldi, siis tema arvab ikka, et see on see teda jälitav troll, kes esineb mitme nime alt. Mitu miinust paneb ka seesama inimene. Inimesele ei mahu absoluutselt pähe, et ta võiks mitmele inimesele mitte meeldida. Iga kord ajab mingit jura, et tema kaitses naisi ja siis mingi meestroll solvus. Tegelikult on neid siin palju, kellele see veidravõitu jutt peale ei lähe ja mingite meestrollidega pole neil mingit pistmist.Mulle oled sa öelnud, et esinen mitme isikuna. Ei esine.
-
Külaline
Kui ma nii ütlen, siis nii ka on. Mina seisan oma sõnade taga. Jube, miks peab sulle midagi tõestama, kui sa oled nii paranoiline et tead ise alati kõige paremini?Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 15:46Anonüümsuse "võlud" ongi see, et võib väita mida tahes. Öelda mida tahes. Ja keegi ei saa konkreetselt näpuga näidata. Võta oma nimi, sest praegu on sinu öeldu tühi null.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 15:38Mulle oled sa öelnud, et esinen mitme isikuna. Ei esine.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 12:32
Blokeerimine suleb ühe konto, aga kohe saab luua teise. Ja netitrollil võib neid olla mitu mille alt endale laike ja teistele dislaike jagada (sockpuppeting). Perekoolis oli üks selline kes jättis mulje, et teda on viis või kümme. Siin on samuti vähemalt üks selline kes esineb mitme isikuna.
Guest » 06 Nov 2025 16:01 ja Guest » 06 Nov 2025 16:12 olin mina. Ja kohe sain laike! Aitäh!
Oh teid küll! Veel usute anonüümseid?
Troll mängib teiega täpselt niisamuti. Selle vahega, et talle meeldib see, ja tema saab sellest omalaadse võimutunnetuse, tasakaalustamaks latentset alaväärsuskompleksi.
Troll mängib teiega täpselt niisamuti. Selle vahega, et talle meeldib see, ja tema saab sellest omalaadse võimutunnetuse, tasakaalustamaks latentset alaväärsuskompleksi.
-
Külaline
Eks sa kirjeldad, mida ise saad sellest, et mitme erineva isikuna esined. Ammune reegel, et kui kuulad, milles keegi teisi süüdistab, saad teada tema enda patud. Varas näeb vargaid, ahistaja ahistajaid jne.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:01 Guest » 06 Nov 2025 16:01 ja Guest » 06 Nov 2025 16:12 olin mina. Ja kohe sain laike! Aitäh!Oh teid küll! Veel usute anonüümseid?
Mida sa praegu oma "eksperimendiga" enda meelest tõestasid, jäi mulle arusaamatuks.
Tõestasin, et minu vastu siin võivad olla mitu naist või siis üksainus mees. Kõik väited mis siin anonüümsena enda isiku kinnitamiseks esitatakse ei ole hiiremusta väärt.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:24Eks sa kirjeldad, mida ise saad sellest, et mitme erineva isikuna esined. Ammune reegel, et kui kuulad, milles keegi teisi süüdistab, saad teada tema enda patud. Varas näeb vargaid, ahistaja ahistajaid jne.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:01 Guest » 06 Nov 2025 16:01 ja Guest » 06 Nov 2025 16:12 olin mina. Ja kohe sain laike! Aitäh!Oh teid küll! Veel usute anonüümseid?
Mida sa praegu oma "eksperimendiga" enda meelest tõestasid, jäi mulle arusaamatuks.
PS: Pean tõenäolisemaks, et see on mees.
-
Külaline
Võib tunduda uskumatuna, aga algatab küll. Ma näen juba näost, et mingi mure on tekkinud, küsin ja räägibki. Pojaga oli raskem, teismelisena oli igasugu muresid, aga rääkida ei tahtnud, käis närviliselt ringi, aga vastas, et pole midagi. Läksin siis ja istusin ta tuppa maha ning ütlesin, et enne ära ei lähe, kui ära räägib, mis teda vaevab. Tõrkus küll, aga lõpuks rääkis. Probleeme oli erinevaid, aga reeglina just sellised, millele tema enda elukogemus ei osanud lahendust või põhjust leida. Lõpuks läks rahulikuna magama. Hiljem hakkas juba ise rääkima tulema, õppis ka oma mõtteid peegeldama ja teiste inimeste vaatenurka mõistma.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 20:27Aga kas sul siis mees algatab selliseid vestlusi oma muredest?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 19:43Eksid, ei tasu minna äärmusest teise, ma pole "alati õigus" tüüp. Me ei pea loenguid, vaid analüüsime olukordi ja pereliikmete muresid.
Reeglina on otsekohene ja sõnakas inimene selline, kes ei talu ebaõiglust ja sekkub olukordadesse, kus oleks vaja kellegi kaitseks välja astuda või proovida kivinenud arusaama muuta. Aga muidugi ei tarvitse see kõigile meeldida.
-
Külaline
Päris nii ka ikka pole. Iga normaalne inimene tunneb ära ahistaja aga see ei tee temast endast ahistajat.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:24Eks sa kirjeldad, mida ise saad sellest, et mitme erineva isikuna esined. Ammune reegel, et kui kuulad, milles keegi teisi süüdistab, saad teada tema enda patud. Varas näeb vargaid, ahistaja ahistajaid jne.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:01 Guest » 06 Nov 2025 16:01 ja Guest » 06 Nov 2025 16:12 olin mina. Ja kohe sain laike! Aitäh!Oh teid küll! Veel usute anonüümseid?
-
Külaline
Misasja. Mismoodi sa seda nüüd tõestasid siis? Muhvigi ei saa aru.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:57Tõestasin, et minu vastu siin võivad olla mitu naist või siis üksainus mees. Kõik väited mis siin anonüümsena enda isiku kinnitamiseks esitatakse ei ole hiiremusta väärt.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:24Eks sa kirjeldad, mida ise saad sellest, et mitme erineva isikuna esined. Ammune reegel, et kui kuulad, milles keegi teisi süüdistab, saad teada tema enda patud. Varas näeb vargaid, ahistaja ahistajaid jne.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:01 Guest » 06 Nov 2025 16:01 ja Guest » 06 Nov 2025 16:12 olin mina. Ja kohe sain laike! Aitäh!Oh teid küll! Veel usute anonüümseid?
Noh, kurb küll siis.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 19:45Muhvigi ei saa aru.Egalitaar kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:57Tõestasin, et minu vastu siin võivad olla mitu naist või siis üksainus mees. Kõik väited mis siin anonüümsena enda isiku kinnitamiseks esitatakse ei ole hiiremusta väärt.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:24 Eks sa kirjeldad, mida ise saad sellest, et mitme erineva isikuna esined. Ammune reegel, et kui kuulad, milles keegi teisi süüdistab, saad teada tema enda patud. Varas näeb vargaid, ahistaja ahistajaid jne.
-
Külaline
Mul on ka kurb, et sa enda arust midagi tõestasid, aga tegelikult mitte. Kas sa lugesid kokku need laigid, mis pandi kommentaaridele, kus sa iseennast sõimasid, ning pead seda arvu inimeste arvuks, kellele su kommentaarid ei meeldi? Kui nii, siis on see küll loogilisest väga kaugel. Esiteks pole kõik kasutajad ju korraga foorumis, teiseks ei pea ometi alati laikima, kui nõus oled. Mulle ka ei meeldi su praegune siinne maniakaalne arendus, aga pole ma sinna ainsatki plussi ega miinust pannud. Üleüldse mina loen kommentaare, mitte seda, kes neid kirjutanud on, seega võid sa minult saada nii laike kui dislaike, olenevalt kommentaarist.
Ja tegelikult absoluutselt kedagi ei huvita, kas sinu arust on nende arvamused hiire- või karumusta väärt. Igaüks teab ise, kuidas käitub ja mitme nime alt kommenteerib - sealhulgas sina.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist