Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 14:54 Mulle tundub, et see suur armastus oligi vaid naise enda peas. Aarmaa vb oli hea sõber(või armastas J.A teda nagu õde) aga kas ka enamat, selle kohta päris tõde teada ei ole.

Ma arvan, et vb ka sellepärast on lapsed tagajalgele aetud, et na nüüd tunnevad, et on surnud isa nö au mustamine. Et tegelikult midagi polnudki peale sõpruse.
Nii nummi. Kuidas täpsemalt see "nagu õe armastamine" käib? Nagu Tauraitel noore õpilasega hotellivoodis? Neil oli küll vist kunstiga tegemist.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 18:43
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 14:54 Mulle tundub, et see suur armastus oligi vaid naise enda peas. Aarmaa vb oli hea sõber(või armastas J.A teda nagu õde) aga kas ka enamat, selle kohta päris tõde teada ei ole.

Ma arvan, et vb ka sellepärast on lapsed tagajalgele aetud, et na nüüd tunnevad, et on surnud isa nö au mustamine. Et tegelikult midagi polnudki peale sõpruse.
Nii nummi. Kuidas täpsemalt see "nagu õe armastamine" käib? Nagu Tauraitel noore õpilasega hotellivoodis? Neil oli küll vist kunstiga tegemist.
No kuidas saab nii eluvõõras olla?
Ikka nii, et hoolid, armastad, aitad, kuulad, patsutad õlga aga ilma füüsilise tõmbeta. Siiralt hoolid inimesest. Nagu õest või oma lastest.
Aga osad tõlgendavad seda armastust teistmoodi. D vb idealiseeriski seda valesti ja arvas, et nad armastavad üksteist nagu mees ja naine. Aga vot J.A oma abikaasa ei lubanud armukesi pidada vms. Armastada saab ka nii, et seks seotud ei ole.

Võib olla nii või naa. Kuna me lahkunu osapoolt ei kuule, eks see oletuseks jääbki.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 18:43

Hea näide, kuidas iga uudise saab keerata enda rikutuse tasemele. Mitte sõnagagi pole kuskil väidetud, et Tauraite ja noormees omavahel seksuaalvahekorras olid. Sina aga juba "tead" ja iroonitsed kunsti kallal.
Külaline

Mina arvan, et kui Diana räägib täiesti õigust oma raamatus nende suhte kohta, siis ei tohiks midagi keelata. Kui ta aga valetab või oma unelmatest nagu tõepähe räägib, siis on õigus küll selliste kohtade välja jätmise eest võidelda.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 10:52
Guest kirjutas: 05 Nov 2025 23:55 Kas sa arvad, et siinse teema mehe oma naine on õnnelik? Mina ei usu! Lisaks, nagu näha, ei piirdu asi alati ainult petmise asjaoluga, vaid sellega kaasneb veel palju peavalu. Konkreetne naine on sattunud halva tähelepanu keskele. Mõni teine naine peab leppima suguhaigustega, mida tema mehe liiderdamine kaasa toob. Mõni kolmas peab leppima, et mees saab teise naisega lapse(d). Hiljem on vaja pereväliste lastega mingeid varalisi suhteid klattida jne.

Jah, see on kindlasti "tore" elu, millega iga normaalne naine peaks leppima!
Ei arva, et ta õnnelik on. Minu mõte oli, et ta ei pruugi õnnelikum olla ka siis, kui lahku läheb - selleks on väga palju põhjusi, kellel majanduslikud, kellel lastega seotud, kellel muud probleemid. See on mingi müüt, et mine petjast lahku ja vups oled õnnelik. Õnn ei pruugigi kunagi enam tulla ja nii valivadki osad naised suhtesse jäämise.
Ja tegelikult on minu suurem mõte, mida siin ja mujal üritan ikka ja jälle selgitada - ärge jagage teiste eludele hindeid, teil pole selleks piisavalt palju teadmisi nende inimeste kohta.

Konkreetselt sellele postitajale, keda tsiteerin, aga küsimus vastu - mida see siis muudab, kui lahku minnakse? Välistab kuidagi uued lapsed, kellega varalisi suhteid klattida? Midagi pole teisiti.
Suguhaigused muidugi ei puutu asjasse, ega siis armukesepidajaga keegi ei seksi ometi. Koos elamisest on jutt.
Muidugi ei pea lahku minema! Aga ära ka väida, et see on ideaalne ja hea variant, mille tagajärjel ei saa õnnetut naist olemas olla, nagu sina seda püüad selgeks teha. Enesekindel ja saamatu naine loomulikult peab petva mehega leppima!

Ma ei jaga hinnanguid, aga kas selline naine on õnnelik? Sa ju tead ise ka vastust, et ta ei ole õnnelik. Ta lihtsalt lepib teatud põhjustel (mis iganes need ka on) selle asjaoluga.

Tegelikult oleks aga nii olnud, kui naine oleks KOHE sellisele mehele jalaga andnud, oleks ta mõne aja pärast palju paremat ja rahuldavamat elu elanud. Olgu siis üksinda või uue kaaslasega.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 10:52
Guest kirjutas: 05 Nov 2025 23:55 Kas sa arvad, et siinse teema mehe oma naine on õnnelik? Mina ei usu! Lisaks, nagu näha, ei piirdu asi alati ainult petmise asjaoluga, vaid sellega kaasneb veel palju peavalu. Konkreetne naine on sattunud halva tähelepanu keskele. Mõni teine naine peab leppima suguhaigustega, mida tema mehe liiderdamine kaasa toob. Mõni kolmas peab leppima, et mees saab teise naisega lapse(d). Hiljem on vaja pereväliste lastega mingeid varalisi suhteid klattida jne.

Jah, see on kindlasti "tore" elu, millega iga normaalne naine peaks leppima!
Ei arva, et ta õnnelik on. Minu mõte oli, et ta ei pruugi õnnelikum olla ka siis, kui lahku läheb - selleks on väga palju põhjusi, kellel majanduslikud, kellel lastega seotud, kellel muud probleemid. See on mingi müüt, et mine petjast lahku ja vups oled õnnelik. Õnn ei pruugigi kunagi enam tulla ja nii valivadki osad naised suhtesse jäämise.
Ja tegelikult on minu suurem mõte, mida siin ja mujal üritan ikka ja jälle selgitada - ärge jagage teiste eludele hindeid, teil pole selleks piisavalt palju teadmisi nende inimeste kohta.

Konkreetselt sellele postitajale, keda tsiteerin, aga küsimus vastu - mida see siis muudab, kui lahku minnakse? Välistab kuidagi uued lapsed, kellega varalisi suhteid klattida? Midagi pole teisiti.
Suguhaigused muidugi ei puutu asjasse, ega siis armukesepidajaga keegi ei seksi ometi. Koos elamisest on jutt.
Oot, kas ma sain praegu õigesti aru, et kõik nn "oma naised" enam pärast seda oma mehega ei seksi, kui teavad, et nende meestel on armuke? Naljakas ja eluvõõras arvamus, vaatamata sellele, et toetad selliseid suhteid! Ma isiklikult arvan, et sellised naised seda enam pingutavad ja püüavad, kui teavad, et mehel on armuke, kui ei taha, et mees neid armukese pärast ei jätaks.

Perekoolist sai ka sellist lollust loetud, et mõned naised lausa võitlesid oma litsmehe pärast armukesega. :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 10:56
Guest kirjutas: 06 Nov 2025 00:00 Sellises peres, kus ema on õnnetu, ei ole ka lapsed õnnelikud. Ka juhul, kui vanemad varjavad laste eest neid asju. Lapsed on targad ja võtavad õhust kinni, kui midagi on valesti. Teesklemine, et ema on õnnelik, ei lähe läbi. Ja ainult laste pärast koos olla, ei ole õige. Täitsa imelik, et sa sellist asja ei tea!
Miks peaks ema olema õnnetu, kui mehel on teisi naisi ning ema on teinud teadliku valiku jääda? Üldse ei saa aru sellest mõttekäigust. Ta on mingitel põhjustel valinud jääda ja elabki selles teadmises. Armuõnne ei ole, aga muu õnn pole ju kuidagi takistatud. Ikka räägite, nagu armuõnn oleks see ainus õnn, mida inimesel vaja on.
Just, see naine on valinud mingil pragmaatilisel põhjusel sellise elu. Mis aga ei tähenda, et ta oleks õnnelik petva mehe kõrval. Eks see naine ongi õnnelik selle üle, et keegi mees on ta valinud, ja see keegi mees tuleb pärast petmist ikka ja jälle koju, tema juurde tagasi. See ongi õnn!
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 11:18
Guest kirjutas: 06 Nov 2025 11:05
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 10:56 Miks peaks ema olema õnnetu, kui mehel on teisi naisi ning ema on teinud teadliku valiku jääda? Üldse ei saa aru sellest mõttekäigust. Ta on mingitel põhjustel valinud jääda ja elabki selles teadmises. Armuõnne ei ole, aga muu õnn pole ju kuidagi takistatud. Ikka räägite, nagu armuõnn oleks see ainus õnn, mida inimesel vaja on.
Ma pole see, keda tsiteerid, aga minu jaoks on armuõnn suhtes või kooselus olles kaalukaim muudest teguritest. Kui seda pole, siis on suure tõenäosusega muu ka pees. Sisemiselt õnnetuna ei suudaks ma ka muudes asjades elu nautida ning ilmselt oleks kehvem ema oma lastele. Ja lõpuks hakkaks see kõik tervisele.
Inimene on suuteline kõigega harjuma, kui vaja. Ju siis osade jaoks on vaja, see on nende otsus, mille eest pole kellelgi vähimatki õigust neid halvustada või nimedega nimetada.
Mis nimedega neid siis nimetati?
Külaline

Mind need vanurite seksilood ei huvita, kui üldse tahaks hoopis Kiuri enda kohta lugeda, mis mees ta on ja miks ta oma väljanägemise juures isa eeskujul naisi ei sebi? Laseb elu mööda veel nii. Elab saarel ja taob vaid ... või on naine ka tal? :mrgreen:
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 19:59 Muidugi ei pea lahku minema! Aga ära ka väida, et see on ideaalne ja hea variant, mille tagajärjel ei saa õnnetut naist olemas olla, nagu sina seda püüad selgeks teha. Enesekindel ja saamatu naine loomulikult peab petva mehega leppima!

Ma ei jaga hinnanguid, aga kas selline naine on õnnelik? Sa ju tead ise ka vastust, et ta ei ole õnnelik. Ta lihtsalt lepib teatud põhjustel (mis iganes need ka on) selle asjaoluga.

Tegelikult oleks aga nii olnud, kui naine oleks KOHE sellisele mehele jalaga andnud, oleks ta mõne aja pärast palju paremat ja rahuldavamat elu elanud. Olgu siis üksinda või uue kaaslasega.
Mina pole küll kuskil püüdnud selgeks teha, et mitte lahku minnes ei saa olla olemas õnnetut naist (huvitav lausevärd muidugi). Mõnel on ikka anne keerata tagurpidi seda, mida on öeldud.
Kordan lihtsalt üle, mida ütlesin, sest sinu lobaga ma selles haakuvat ei leia. Lahkuminek on iga naise oma valik, mille ta teeb ainult talle teada olevaid taustu arvestades ning neid taustu on rohkem kui "saamatu ja enesekindlusetu". Sinu loogika meenutab seda mittemoodsat anekdooti:

Kohtab jänes metsas karu ja küsib:
"Tahad, karu, ma õpetan sulle loogikat?"
Karu: "No lase käia."
Jänes: "Karu, kas sa suitsu teed?"
Karu: "Teen küll."
Jänes: "Kui teed suitsu, küllap paned siis ka kärakat?"
Karu: "Nojah."
Jänes: "Kui paned kärakat, siis vaatad järelikult ka naisi?"
Karu: "No muidugi."
Jänes: "Nii karu, siit loogiline järeldus .... sa ei ole homo."
Läheb karu uue tarkusega edasi ja näeb rebast ning käsutab selle enda juurde:
"Rebane, kohe ma selgitan sulle, mis on loogika. Rebane, kas sul tikku on?"
Rebane kobab nukralt taskuid: "Ei ole."
Karu:
"Ei ole? Selge... siit loogiline järeldus: rebane, sa oled homo."
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 20:17 Mind need vanurite seksilood ei huvita, kui üldse tahaks hoopis Kiuri enda kohta lugeda, mis mees ta on ja miks ta oma väljanägemise juures isa eeskujul naisi ei sebi? Laseb elu mööda veel nii. Elab saarel ja taob vaid ... või on naine ka tal? :mrgreen:
No ole tähelepanelikum, kuidas nii pealiskaudselt Kroonikat loed?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 20:14Just, see naine on valinud mingil pragmaatilisel põhjusel sellise elu. Mis aga ei tähenda, et ta oleks õnnelik petva mehe kõrval. Eks see naine ongi õnnelik selle üle, et keegi mees on ta valinud, ja see keegi mees tuleb pärast petmist ikka ja jälle koju, tema juurde tagasi. See ongi õnn!
Ei, nii ei mõtle need petetud naised. Pigem nii, et teeb mees väljaspool kodu mis teeb, aga kodus on ta lastele hea isa ja ka minul kannatab temaga elada. Las siis olla nagu on. Kuni armukesed ise on vait ja lõugu ei lõksuta, elatakse rahulikult edasi. Aga armukesed enamasti hakkavad oma suurest armastusest igal pool rääkima ja sinna nahka need asjad lähevadki. Pärast on sellisest lõualõksutamisest sitta rohkem kui küll ja pole enam see lõksutajast armuke ka sellise eluga rahul.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 21:23
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 20:14Just, see naine on valinud mingil pragmaatilisel põhjusel sellise elu. Mis aga ei tähenda, et ta oleks õnnelik petva mehe kõrval. Eks see naine ongi õnnelik selle üle, et keegi mees on ta valinud, ja see keegi mees tuleb pärast petmist ikka ja jälle koju, tema juurde tagasi. See ongi õnn!
Ei, nii ei mõtle need petetud naised. Pigem nii, et teeb mees väljaspool kodu mis teeb, aga kodus on ta lastele hea isa ja ka minul kannatab temaga elada. Las siis olla nagu on. Kuni armukesed ise on vait ja lõugu ei lõksuta, elatakse rahulikult edasi. Aga armukesed enamasti hakkavad oma suurest armastusest igal pool rääkima ja sinna nahka need asjad lähevadki. Pärast on sellisest lõualõksutamisest sitta rohkem kui küll ja pole enam see lõksutajast armuke ka sellise eluga rahul.
Just.
Külaline

Klge, petetud naistest ja nende meestest jahujad - tehke endale oma teema, mitte ärge kaaperdage seda siin. Jube tüütu on igas lõimes mingit teemavälist jahu lugeda, et siis selle vahelt leida need kommentaarid, mis päriselt teemasse on. Mingi mode võiks siin olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 22:15 Klge, petetud naistest ja nende meestest jahujad - tehke endale oma teema, mitte ärge kaaperdage seda siin. Jube tüütu on igas lõimes mingit teemavälist jahu lugeda, et siis selle vahelt leida need kommentaarid, mis päriselt teemasse on. Mingi mode võiks siin olla.
Me ei arva sellest teemast enam midagi.
Peale niipalju vastuseid on juba vaba teema.
Külaline

Kui Klasi väide on õige, et suhe kestis 20 aastat, siis minu loogika järgi pidid kõik selles osalejad sellega ju rahul olema. Armuke oma staatusega ja naine (kui ta muidugi asjast üldse teadis) sellega leppima. Vastasel juhul poleks nii pikk suhe kestma jäänud. Tavaliselt saab ikka kellelgi kõrini, kas hakkab armuke nõudmisi esitama või viskab seaduslik naine mehe välja.

Mina igatahes kavatsen nüüd juba huvi pärast selle rasmatu osta.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 21:23
Aga, jõudu sulle selle sinu mõtteviisiga! Ju oled ka üks neist "väga õnnelikus olevatest kooseludest" inimestega.

Muidugi! Armuke on loll, mitte sinu mees või sina! :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 21:23Ei, nii ei mõtle need petetud naised. Pigem nii, et teeb mees väljaspool kodu mis teeb, aga kodus on ta lastele hea isa ja ka minul kannatab temaga elada. Las siis olla nagu on. Kuni armukesed ise on vait ja lõugu ei lõksuta, elatakse rahulikult edasi. Aga armukesed enamasti hakkavad oma suurest armastusest igal pool rääkima ja sinna nahka need asjad lähevadki. Pärast on sellisest lõualõksutamisest sitta rohkem kui küll ja pole enam see lõksutajast armuke ka sellise eluga rahul.
Nii et magage mu mehega palju tahate, aga kaks korda aastas peab ta kodus olema: jaaniööl ja jõuluõhtul. Ja lõksutada ei tohi. :lol: :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 22:15 Klge, petetud naistest ja nende meestest jahujad - tehke endale oma teema, mitte ärge kaaperdage seda siin. Jube tüütu on igas lõimes mingit teemavälist jahu lugeda, et siis selle vahelt leida need kommentaarid, mis päriselt teemasse on. Mingi mode võiks siin olla.
Aga hakka selleks? Kindlasti võetakse rõõmuga abi vastu. Nagu keegi jaksaks siin korda luua. Ja nagu sellel tegelikult mõtet oleks. Kui teemas on veel midagi teema enda kohta öelda, küll siis räägitakse teemas. Kuna siin on kõik juba öeldud, siis on asjade loomulik käik, et teema muundub, liigub kuhugi suunas.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 23:05
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 21:23Ei, nii ei mõtle need petetud naised. Pigem nii, et teeb mees väljaspool kodu mis teeb, aga kodus on ta lastele hea isa ja ka minul kannatab temaga elada. Las siis olla nagu on. Kuni armukesed ise on vait ja lõugu ei lõksuta, elatakse rahulikult edasi. Aga armukesed enamasti hakkavad oma suurest armastusest igal pool rääkima ja sinna nahka need asjad lähevadki. Pärast on sellisest lõualõksutamisest sitta rohkem kui küll ja pole enam see lõksutajast armuke ka sellise eluga rahul.
Nii et magage mu mehega palju tahate, aga kaks korda aastas peab ta kodus olema: jaaniööl ja jõuluõhtul. Ja lõksutada ei tohi. :lol: :lol:
No lõksuta pealegi, kui see sulle rõõmu teeb. Mingi rõõm peab ju elus olema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist