Kas harrastate üheöösuhteid või on teil olnud "seksisõpra"?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 07:01
Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 01:56Mul ka niimoodi,et need vähesed mehed, kellega olen olnud, tahavad ikka süvitsi lähenemist. Mulle sobib ka siuh-säuh-ja valmis! Ei viitsi mina tundide kaupa jamada. Aga need mehed, kes mulle sattunud, just nii tahaksid.
Olete neile öelnud siis, et ärge jamage, tahaks juba keppi saada?
Võibolla mõtlevad, et peavad tegema pikalt eelmängu. Sest nii ju tehakse.
Mina olen teinud ja mõelnud ka, et kaua võib. Ei viitsi enam jamada. Jääks juba magama.
Ei ole öelnud, vaid olen ise meest krabanud ja kohe asja kallale asunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 22:21
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 21:13Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
Ei tasu üldistada, ei ole kõik mehed ja naised sarnased. Mu mees naudib eelmängu ülimalt. Tahab, et see kestaks ja kestaks. Aga mina eriti mitte. Täiega tahaks kiiret seksi, kasvõi mitu korda päevas, mitte lõputut silitamist ja musitamist ja kogu pidulikku tseremooniat küünalde ja veini ja roosamannaga. Üldse ei sobi.
Sa oled selle mehega suhtes? Siis muidugi võib nii olla. Aga ma mõtlesin just sedasama üheöösuhet või seksisõprust, kus oluliselt armastus mängus pole.
Aga kes teab, vb need mehed oleks kõrvalhüppe juures samasugused pika eelmänguga.
Sellesmõttes on tõsi küll jah, et päris nii üldistada ei saa
Külaline

TA olen. Ma olen ikkagi jõudnud järeldusele, et ma hetkel liiga kiimas, et pidada sisemist debatti tunnete ja seksi teemal. Arvatavasti millalgi lähiajal lähen ja tirin sellel meestuttaval riided seljast.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 11:39 TA olen. Ma olen ikkagi jõudnud järeldusele, et ma hetkel liiga kiimas, et pidada sisemist debatti tunnete ja seksi teemal. Arvatavasti millalgi lähiajal lähen ja tirin sellel meestuttaval riided seljast.
Kas kaitsevahendit ka ikka kasutad?
Enne teise mehega mürasid kuidas?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 15:06
Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 11:39 TA olen. Ma olen ikkagi jõudnud järeldusele, et ma hetkel liiga kiimas, et pidada sisemist debatti tunnete ja seksi teemal. Arvatavasti millalgi lähiajal lähen ja tirin sellel meestuttaval riided seljast.
Kas kaitsevahendit ka ikka kasutad?
Enne teise mehega mürasid kuidas?
Siin mul teemad sassis. Seda eelmist kommi ma ei tahtnud siia kirjutada.
sfettseeee
Kontakt:

Postitus Postitas sfettseeee »

Seksi tutvumissaidid - https://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Viimati muutis sfettseeee, 19 Veebr 2026 15:14, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

sfettseeee kirjutas: 31 Jaan 2026 12:48 Mulle meeldib üksi magada. Mitmekesi voodis - see ei ole minu jaoks. Mulle meeldib lai voodi, palju patju ja mõnus suletekk. Mees minu voodisse ei käi.
See oli nüüd küll nii oluline ja huvitav info, et tasus kohe pool aastat vana teema kuskilt soppidest üles tõsta.

Ja muidugi - vastab otse teemaalgatusele (jutumärkides).
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 07:49
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 20:26 Kuidas sul endal on üheöösuhetega, Tolmukübe? Endast unustad sa alati rääkimata. Muudkui aga uurid teiste inimeste asju.
Teemaalgataja olen. Ma ei saagi aru, kas see kommentaar oli mõeldud mulle või Tolmukübemele. Mina ei ole tolmukübe. Aga võin endast rääkida küll. 2 aastat tagas lõppes mul pikk abielu. Pärast seda pole uut suhet olnud. Ka mitte seksuaalsuhteid. Aga hiljuti tekkis olukord, kui äärepealt oleksin läinud ühe pikaaegse meestuttavaga voodisse. Tema samuti lahutatud ja nüüd vaba. Tundeid meil üksteise vastu pole. Sellest tekkiski küsimus, kas saaks näiteks olla sellist asja nagu seksisõprus. Seks ilma romantiliste tunneteta.
Saab, mul oli ka vabana seksisuhe oma ammuse sõbraga- kui mõlemad olime vabad, siis hoidsime ühendust "tsau, kuidas läheb, kas tulen külla!". Kahe vaba ja täiskasvanud inimese vahel, miks ometi mitte. Seksisõpruseks piisab täiesti, kui inimene on sümpaatne. Nüüd muidugi oleme mõlemad ammu abielaus ja aastaid enam (niimoodi) ei kohtu, aga mälestused on väga positiivsed, vaat ehk paremuselt teine mees elus (esimene on oma mees).
Külaline

Guest kirjutas: 31 Jaan 2026 20:27
Guest kirjutas: 06 Nov 2025 07:49
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 20:26 Kuidas sul endal on üheöösuhetega, Tolmukübe? Endast unustad sa alati rääkimata. Muudkui aga uurid teiste inimeste asju.
Teemaalgataja olen. Ma ei saagi aru, kas see kommentaar oli mõeldud mulle või Tolmukübemele. Mina ei ole tolmukübe. Aga võin endast rääkida küll. 2 aastat tagas lõppes mul pikk abielu. Pärast seda pole uut suhet olnud. Ka mitte seksuaalsuhteid. Aga hiljuti tekkis olukord, kui äärepealt oleksin läinud ühe pikaaegse meestuttavaga voodisse. Tema samuti lahutatud ja nüüd vaba. Tundeid meil üksteise vastu pole. Sellest tekkiski küsimus, kas saaks näiteks olla sellist asja nagu seksisõprus. Seks ilma romantiliste tunneteta.
Saab, mul oli ka vabana seksisuhe oma ammuse sõbraga- kui mõlemad olime vabad, siis hoidsime ühendust "tsau, kuidas läheb, kas tulen külla!". Kahe vaba ja täiskasvanud inimese vahel, miks ometi mitte. Seksisõpruseks piisab täiesti, kui inimene on sümpaatne. Nüüd muidugi oleme mõlemad ammu abielaus ja aastaid enam (niimoodi) ei kohtu, aga mälestused on väga positiivsed, vaat ehk paremuselt teine mees elus (esimene on oma mees).
Mis see point peaks olema? Jääd sõprussuhtest ilma ja saad mingi pooletoobise ilma kireta sekssuhte asemele. Kasvõi vibra oleks mugavam, tervisele ohutum ja probleemivabam variant. Niikunii ei tea kindlalt, palju teisel poolel selliseid “sõpru” veel regulaarselt külas käib.
Külaline

Ma ei tea, mulle küll meeldiks seksisõber. Seksisõber oleks minu jaoks mees, kellega ma saan kõiki asju koos teha (reisida, poes käia, ühine hobi, pühadeveetmine) Et selline igati tore mees, lihtsalt kooseluks ei sobiks.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 06:52 Ma ei tea, mulle küll meeldiks seksisõber. Seksisõber oleks minu jaoks mees, kellega ma saan kõiki asju koos teha (reisida, poes käia, ühine hobi, pühadeveetmine) Et selline igati tore mees, lihtsalt kooseluks ei sobiks.
Miks see igati tore vallaline meessõber, kes on valmis tegema vaid ükssarvikule omaseid asju, mida paljud teised mehed ei fänna (nagu poes shoppamine, pühade tähistamine ja naistele meeldivatel reisidel käimine), siis lihtlabaseks koos elamiseks ei kõlba?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 06:52 Ma ei tea, mulle küll meeldiks seksisõber. Seksisõber oleks minu jaoks mees, kellega ma saan kõiki asju koos teha (reisida, poes käia, ühine hobi, pühadeveetmine) Et selline igati tore mees, lihtsalt kooseluks ei sobiks.
Selline mees on ju ikkagi sinuga suhtes, mitte seksisõber. Kooselamine ei puutu asjasse, paljud vanemad inimesed ei tahagi enam kellegagi koos elada. Seksisõber on ikkagi selline, kes sobibki ainult seksiks, niisama koosolemist sa sellise inimesega ei naudi.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 08:35
Miks see igati tore vallaline meessõber, kes on valmis tegema vaid ükssarvikule omaseid asju, mida paljud teised mehed ei fänna (nagu poes shoppamine, pühade tähistamine ja naistele meeldivatel reisidel käimine), siis lihtlabaseks koos elamiseks ei kõlba?
Sest kooselamiseks on mul mehele tõsisemad kriteeriumid. Ja mehel, kes minuga koos elada tahaks, oleks mina oma kriteeriumitega tõsiselt võetav. Huvitaval kombel olen ma teinud neid ükssarviku asju just nende meestega, kellega kooselu ei tuleks kõne allagi. Pealegi, mulle huvipakkuvad reisid, poeskäigud ja muud minu huvid, olen teinud alati meheta. Minuga on kerge. Mehel pole minu ees kohustusi.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 09:34
Selline mees on ju ikkagi sinuga suhtes, mitte seksisõber. Kooselamine ei puutu asjasse, paljud vanemad inimesed ei tahagi enam kellegagi koos elada. Seksisõber on ikkagi selline, kes sobibki ainult seksiks, niisama koosolemist sa sellise inimesega ei naudi.
Pakuks, et kui mainid siin vanemat iga, siis vanemas eas just ei taha leppida seksisõbraga, kellega muud koosolemist ette ei kujuta.
Aga noh inimeste soovid on erinevad muidugi.
Külaline

te suguhaigusi ei karda? minul oleks suvalise tuttava puhul see esmane hirm, mis voodisse mineku välistaks.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 10:46
Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 08:35
Sest kooselamiseks on mul mehele tõsisemad kriteeriumid. Ja mehel, kes minuga koos elada tahaks, oleks mina oma kriteeriumitega tõsiselt võetav. Huvitaval kombel olen ma teinud neid ükssarviku asju just nende meestega, kellega kooselu ei tuleks kõne allagi. Pealegi, mulle huvipakkuvad reisid, poeskäigud ja muud minu huvid, olen teinud alati meheta. Minuga on kerge. Mehel pole minu ees kohustusi.
Mis sa selle päris mehega siis üldse teed kui ükssarvikutega reisid, shoppad, harrastas oma hobisid, seksid ja teed muid, ainult vahavaid ja lõbusaid asju. Mehega koos saadate hankeid remondimeestele, käite terviseuuringitel, palkate koristajaid ja teete muud säärast kooselu tõsisemat poolt puudutavat?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 13:30 te suguhaigusi ei karda? minul oleks suvalise tuttava puhul see esmane hirm, mis voodisse mineku välistaks.
Suvalise tuttavaga ju ka ometi kasutatakse kondoomi? Ei?
Ju siis mitte
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 16:47
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 13:30 te suguhaigusi ei karda? minul oleks suvalise tuttava puhul see esmane hirm, mis voodisse mineku välistaks.
Ju siis mitte
Kondoom kaitseb vaid osade haiguste vastu.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 16:54
Ju siis mitte
:shock: :shock: :shock: ohoh, kuidas nii siis?

Sellisel juhul ei ole siis ju üldse vaja seksida.
Külaline

Mupsik kirjutas: 01 Veebr 2026 17:00
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 16:54

Ju siis mitte
:shock: :shock: :shock: ohoh, kuidas nii siis?

Sellisel juhul ei ole siis ju üldse vaja seksida.
Kas sa tõesti kuuled sellest siin praegu esimest korda?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist