Sellest hoolimata vahtisime seda kõik, silmad punnis
Miks te vaatate seepe?
Ma vaatan nüüd vaevu telekatki, rääkimata seepidest. Aga kunagi vaatasin need kõik eelmainitud ära, Orjatar Izaura oma kostüümidraamaliku esitusena oli eriti lemmik. Siis tulid juba Kodus ja Võõrsil ja muud rikkad ja ilusad..... lõpetasin igasuguste seriaalide vaatamise umbes 30-aastaselt, vahest siis veel mõned CSI osad või krimisarjad. Teleka vaatamise lõpetasin ka ära, s.h filmide, lihtsalt tekkis mingi tõrge.
-
Külaline
Ongi ju vanamutt või millest sa aru ei saanud.
-
Külaline
Üks hästi armsa olemisega seebinäitlejanna oli mu meelest Adela Noriega. Praegu seisab wikis selle 56 aastase daami kohta, et ta on pensionil. Ju ta on oma arvu telenovelasid ära mänginud ja võib nüüd rahus oma rahahunniku otsas jalga puhata.

-
Külaline
Her estimated net worth is approximately $10 millionKülaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 18:22 Üks hästi armsa olemisega seebinäitlejanna oli mu meelest Adela Noriega. Praegu seisab wikis selle 56 aastase daami kohta, et ta on pensionil. Ju ta on oma arvu telenovelasid ära mänginud ja võib nüüd rahus oma rahahunniku otsas jalga puhata.
![]()
-
Külaline
Minu ema suur lemmik Thalia. Tema on praegu abielus Mariah Carey eksi Tomi Mottolaga.

-
Külaline
Sa, TA, oled märganud et igas seriaalis on mõni omasooihar sees nüüd.
Ma olen täheldanud, et paljudes seriaalides on nüüd sees autismi spektri häirega tegelane.
Kas meie Õnnes on olnud omasooihar juba sees? Ja jään ootama kui keegi neist saab ath diagnoosi.
Ma olen täheldanud, et paljudes seriaalides on nüüd sees autismi spektri häirega tegelane.
Kas meie Õnnes on olnud omasooihar juba sees? Ja jään ootama kui keegi neist saab ath diagnoosi.
-
Külaline
Ja tumedanahaline.Guest kirjutas: ↑09 Nov 2025 10:06 Sa, TA, oled märganud et igas seriaalis on mõni omasooihar sees nüüd.
-
Külaline
Meie pere lemmik oli Santa Barbara. Ma ise vaatasin seda mitte niivõrd sisu, kuivõrd muu olustiku pärast. Kõik see rikkus ja ilusad majad ning mööbel. Ja kui ilusad ning naturaalsed olid tollased naised.

-
Külaline
Midsomer oli julge, must ja usumees olid alati kurjategijadKülaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 10:15Ja tumedanahaline.Sa, TA, oled märganud et igas seriaalis on mõni omasooihar sees nüüd.
-
Külaline
Need kaks mutti seal olid jube naljakad.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 16:59 Rikaste nutmist vaatasite ehk mujalt, Eestis oli esimene ikka Metsik roos https://et.wikipedia.org/wiki/Ver%C3%B3nica_Castro

-
Külaline
Läbi aegade kõige paremad on ikka Meeleheitel koduperenaised ja Sex and the City. Kui neid saab ikka seepideks nimetada.
-
Külaline
Loomulikult on nad seebid, mõlemaid vändati ikka mitu head hooaega.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 23:23 Läbi aegade kõige paremad on ikka Meeleheitel koduperenaised ja Sex and the City. Kui neid saab ikka seepideks nimetada.
Vaatasin mõlemat sarja, aga Sex and the City meeldis rohkem. Seda huumoriga tehtud asja ma igatsen väga. Igas osas sai naerda ja samas ka nende eludele kaasa mõelda.
-
Külaline
Vaat siin tulebki see vahe, kes saab oma infot wikipediast ja kes ise elas sel ajal ja nägi, kuidas naised telekate ette rikaste nutmist ja lihtsat mariat vaatama jooksid. Tol ajal oli Ostankino kanal siin väga vaadatav ja samaväärne kui need hilisemad venelastele mõeldud eesti kanalidGuest kirjutas: ↑05 Nov 2025 16:59 Rikaste nutmist vaatasite ehk mujalt, Eestis oli esimene ikka Metsik roos https://et.wikipedia.org/wiki/Ver%C3%B3nica_Castro
-
Külaline
Üks on formaalselt esimene, teine on tegelikult rahva jaoks esimene.Guest kirjutas: ↑10 Nov 2025 09:37Vaat siin tulebki see vahe, kes saab oma infot wikipediast ja kes ise elas sel ajal ja nägi, kuidas naised telekate ette rikaste nutmist ja lihtsat mariat vaatama jooksid. Tol ajal oli Ostankino kanal siin väga vaadatav ja samaväärne kui need hilisemad venelastele mõeldud eesti kanalidGuest kirjutas: ↑05 Nov 2025 16:59 Rikaste nutmist vaatasite ehk mujalt, Eestis oli esimene ikka Metsik roos https://et.wikipedia.org/wiki/Ver%C3%B3nica_Castro
-
Külaline
Rikaste nutmist ja Orjatar Isaurat näitas Ostankino, siis vaadati jah seda palju.
-
Külaline
Selle pärast, et tol ajal oli see ikka täielik eksootika ja enneolematu. Mu sugulane, vanem proua, helistas peale iga järjekordse osa vaatamist oma sõbrannale ja koos arutati siis kõik toimunu uuesti läbi.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 01:33 Rikaste nutmist ja Orjatar Isaurat näitas Ostankino, siis vaadati jah seda palju.
-
Külaline
Rikaste nutmisest on 2022 uus versioon tehtud.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 01:33 Rikaste nutmist ja Orjatar Isaurat näitas Ostankino, siis vaadati jah seda palju.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 13 külalist