Nuu, andke tulla.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2025 21:16Me ei väida, et oleme olnud veatud ja teinud kõike alati õigesti. Oleme ka tugevalt eksinud.
Mida nendel lihakehadel (nagu grillkanad) hinnatakse?
-
Külaline
Mida sa sogad. Kui mind ahistati ja ma tahan sellest rääkida siis see ei tee ahistamist olematuks. Kui mind ahistatakse siis kui ma olen max seksikalt riietatud, siis see ei tee ahistamist olematuks. Seksikalt riietamine ei ole kutse ahistama. Minu meelest on just hea, et räägib ja tunnistab. Ei tekita mingit võltskuvandit enda ümber, oskab enda eest seista ja avalikustab nende ahistajate olemused. Inimesed võiksid rohkem välja tulla nende lugudega, et need ahistajad lõpetaksid. Kui neil endil mingi tuluke peas ei põle siis avalik häbistamine ehk aitab.Guest kirjutas: ↑10 Nov 2025 11:52Kuidas teid siis ahistatakse? Pigem on tekkinud meil liik naisterahvaid, kes elavad nagu BSH, kes otsivad igast inimesest ja loost skandaali millega minna avalikkuse ette. Avalikus toob tähelepanu ja see on päris paljudel muutunud haiglaslikult vajaduseks. Okei, ütleme et tõesti ahistati, miks siis siduda seda avalikusega? Treenerid said keelu ja ongi asi lõpetatud. Aga ei, sellega tuleb minna avalikuse ette ja mis siis muutub? Juba oligi kusagil nüüd nende treenerite toetajate vastulause - neid ei ole ahistatud. Kui oled ise treener, räägid kuidas sind on ahistatud, siis ei ole ka kliente kes julgeks sinu juurde treenima tulla, sest jumal teab kuidas ka treenitav võib kuulsuse sära nautivat treenerit ahistada. Ahistamine kui selline on nii udune teema, sest artiklis kui loed, polnud kirjas mingeid detaile. Mis seal siis oli?manaña kirjutas: ↑10 Nov 2025 11:28Et kui oled ilus, tark ja osav, siis sind võib ahistada ja sa pead ära taluma? Ilusad inimesed peavad koduseinte vahel kopitama?Guest kirjutas: ↑09 Nov 2025 21:03
Sest ta ise on ka treener kes eksponeerib end igal võimalusel, st kogu see teema oligi lihtsalt vajadus olla ajalehes.
Miks peab kodus kopitama, aga miks nii palju naised vajavad seksi müüki? Ma olen nii seksikas ja kõik ahistavad mind - jaburdus. Valid elukutse, siis pead leppima ka kaasneva müraga.
-
Külaline
Täpselt, sind ei ahistatud, aga inimesed peaks tulema oma lugudega välja ja siis avalikult häbistama, mis on ise samuti ahistamine.manaña kirjutas: ↑11 Nov 2025 10:08Mida sa sogad. Kui mind ahistati ja ma tahan sellest rääkida siis see ei tee ahistamist olematuks. Kui mind ahistatakse siis kui ma olen max seksikalt riietatud, siis see ei tee ahistamist olematuks. Seksikalt riietamine ei ole kutse ahistama. Minu meelest on just hea, et räägib ja tunnistab. Ei tekita mingit võltskuvandit enda ümber, oskab enda eest seista ja avalikustab nende ahistajate olemused. Inimesed võiksid rohkem välja tulla nende lugudega, et need ahistajad lõpetaksid. Kui neil endil mingi tuluke peas ei põle siis avalik häbistamine ehk aitab.Guest kirjutas: ↑10 Nov 2025 11:52Kuidas teid siis ahistatakse? Pigem on tekkinud meil liik naisterahvaid, kes elavad nagu BSH, kes otsivad igast inimesest ja loost skandaali millega minna avalikkuse ette. Avalikus toob tähelepanu ja see on päris paljudel muutunud haiglaslikult vajaduseks. Okei, ütleme et tõesti ahistati, miks siis siduda seda avalikusega? Treenerid said keelu ja ongi asi lõpetatud. Aga ei, sellega tuleb minna avalikuse ette ja mis siis muutub? Juba oligi kusagil nüüd nende treenerite toetajate vastulause - neid ei ole ahistatud. Kui oled ise treener, räägid kuidas sind on ahistatud, siis ei ole ka kliente kes julgeks sinu juurde treenima tulla, sest jumal teab kuidas ka treenitav võib kuulsuse sära nautivat treenerit ahistada. Ahistamine kui selline on nii udune teema, sest artiklis kui loed, polnud kirjas mingeid detaile. Mis seal siis oli?
Miks peab kodus kopitama, aga miks nii palju naised vajavad seksi müüki? Ma olen nii seksikas ja kõik ahistavad mind - jaburdus. Valid elukutse, siis pead leppima ka kaasneva müraga.
-
Külaline
Sinu loogika on ikka päris imelik. Ahistada võib, aga seda avalikustada ei tohi. Ja kui avalikustad, siis solvad ahistajat. Äkki ahistaja mõtleks sellele enne, kui ta ahistama hakkab, et võib välja ka tulla, kõik ei kannata ära ja ei hoia kõike saladuses.Täpselt, sind ei ahistatud, aga inimesed peaks tulema oma lugudega välja ja siis avalikult häbistama, mis on ise samuti ahistamine.
Mind ahistab hetkel sinu piiratud maailmavaade.Guest kirjutas: ↑11 Nov 2025 12:18Täpselt, sind ei ahistatud, aga inimesed peaks tulema oma lugudega välja ja siis avalikult häbistama, mis on ise samuti ahistamine.manaña kirjutas: ↑11 Nov 2025 10:08Mida sa sogad. Kui mind ahistati ja ma tahan sellest rääkida siis see ei tee ahistamist olematuks. Kui mind ahistatakse siis kui ma olen max seksikalt riietatud, siis see ei tee ahistamist olematuks. Seksikalt riietamine ei ole kutse ahistama. Minu meelest on just hea, et räägib ja tunnistab. Ei tekita mingit võltskuvandit enda ümber, oskab enda eest seista ja avalikustab nende ahistajate olemused. Inimesed võiksid rohkem välja tulla nende lugudega, et need ahistajad lõpetaksid. Kui neil endil mingi tuluke peas ei põle siis avalik häbistamine ehk aitab.Guest kirjutas: ↑10 Nov 2025 11:52
Kuidas teid siis ahistatakse? Pigem on tekkinud meil liik naisterahvaid, kes elavad nagu BSH, kes otsivad igast inimesest ja loost skandaali millega minna avalikkuse ette. Avalikus toob tähelepanu ja see on päris paljudel muutunud haiglaslikult vajaduseks. Okei, ütleme et tõesti ahistati, miks siis siduda seda avalikusega? Treenerid said keelu ja ongi asi lõpetatud. Aga ei, sellega tuleb minna avalikuse ette ja mis siis muutub? Juba oligi kusagil nüüd nende treenerite toetajate vastulause - neid ei ole ahistatud. Kui oled ise treener, räägid kuidas sind on ahistatud, siis ei ole ka kliente kes julgeks sinu juurde treenima tulla, sest jumal teab kuidas ka treenitav võib kuulsuse sära nautivat treenerit ahistada. Ahistamine kui selline on nii udune teema, sest artiklis kui loed, polnud kirjas mingeid detaile. Mis seal siis oli?
-
Külaline
Meil on selleks politsei. Kui kedagi ahistatakse, seksuaalselt rünnatakse, kasutatakse ära, teeb inimene avalduse politseisse. Politsei kogub tõendid, kuulab ära mõlemad pooled ja politsei otsustab seal edasi mis saab. Ise hakates ahistamist avalikuse abil häbistama ei ole tegemist mitte millegi muuga kui tähelepanuvajadusega, sest pole ju fakte ega tõendeid. Kuidas sina end kaitseks kui sinu sõbranna järsku hakkaks sind ahistamises süüdistama ja viib selle avalikuse ette, ajalehte, kuu-uurijasse vms? Vaatad mök-mökk ja ei oska midagi kosta - tähendab oledki süüdi.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2025 15:09Sinu loogika on ikka päris imelik. Ahistada võib, aga seda avalikustada ei tohi. Ja kui avalikustad, siis solvad ahistajat. Äkki ahistaja mõtleks sellele enne, kui ta ahistama hakkab, et võib välja ka tulla, kõik ei kannata ära ja ei hoia kõike saladuses.Täpselt, sind ei ahistatud, aga inimesed peaks tulema oma lugudega välja ja siis avalikult häbistama, mis on ise samuti ahistamine.
Meil on seadused, mitte isetegevus ja omalooming.
-
Külaline
Sest sa oledki intrikant.manaña kirjutas: ↑11 Nov 2025 18:24Mind ahistab hetkel sinu piiratud maailmavaade.Guest kirjutas: ↑11 Nov 2025 12:18Täpselt, sind ei ahistatud, aga inimesed peaks tulema oma lugudega välja ja siis avalikult häbistama, mis on ise samuti ahistamine.manaña kirjutas: ↑11 Nov 2025 10:08
Mida sa sogad. Kui mind ahistati ja ma tahan sellest rääkida siis see ei tee ahistamist olematuks. Kui mind ahistatakse siis kui ma olen max seksikalt riietatud, siis see ei tee ahistamist olematuks. Seksikalt riietamine ei ole kutse ahistama. Minu meelest on just hea, et räägib ja tunnistab. Ei tekita mingit võltskuvandit enda ümber, oskab enda eest seista ja avalikustab nende ahistajate olemused. Inimesed võiksid rohkem välja tulla nende lugudega, et need ahistajad lõpetaksid. Kui neil endil mingi tuluke peas ei põle siis avalik häbistamine ehk aitab.
-
Külaline
-
Külaline
Aga mulle meeldib intrikant, nagu kant, kandiline inimene.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2025 21:51 Intrigant ikka. Intrigeerija.
Ma soovitan jätta kasutamata sõnad mille tähendust/õigekirja veel ei valda. Õppima pead veidi veel, võib-olla tuleb ka laiem silmaring ning empaatia ka kaasa.
-
Külaline
Rly? Räägib inimene kellel puudub igasugune empaatia ja kogu elu on ainult konfliktile ehitatud. Silmaringist sa ühes teises teemas juba vaidlesid, seegi on sul pisike.
-
Külaline
Kas te teate, kas te teate lahke sõna jõudu?
Millest sa räägid? Vaidled häältega oma peas?Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 13:38Rly? Räägib inimene kellel puudub igasugune empaatia ja kogu elu on ainult konfliktile ehitatud. Silmaringist sa ühes teises teemas juba vaidlesid, seegi on sul pisike.
Jah, tean, ja samavõrra ka selle jõuetust.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 14:12 Kas te teate, kas te teate lahke sõna jõudu?
-
Külaline
Mida peaks sulle vastama? Esindad just täpselt seda treenerit. Aga need treenerid andsid asja kohtusse, näis mis välja tuleb ja kas keegi üldse kedagi ahistas ja ära kasutas.
-
Külaline
See jama on sinu peas. Pildil on ilusad inimesed. Kindlasti ilusamad, kui suvakas naine lödise tagumendiga, sry. Siit tekib kohe küsimus-kui rumal saab üks naine olla, kes ei tee jõutreeningut?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 21:39 Juba see pildil olev poos on naisi alandav, tagumik punni aetud, mees tule ja pista oma peenis sinna vahele. Kogu naiselikus on siis punnis taguots?![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Küsimus oli, kas selline poos on naisi alandav kui seksimaterjal?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 20:23See jama on sinu peas. Pildil on ilusad inimesed. Kindlasti ilusamad, kui suvakas naine lödise tagumendiga, sry. Siit tekib kohe küsimus-kui rumal saab üks naine olla, kes ei tee jõutreeningut?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 21:39 Juba see pildil olev poos on naisi alandav, tagumik punni aetud, mees tule ja pista oma peenis sinna vahele. Kogu naiselikus on siis punnis taguots?![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Muidgi mitte, tavaline poos, kus pepu ees.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 21:00Küsimus oli, kas selline poos on naisi alandav kui seksimaterjal?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 20:23See jama on sinu peas. Pildil on ilusad inimesed. Kindlasti ilusamad, kui suvakas naine lödise tagumendiga, sry. Siit tekib kohe küsimus-kui rumal saab üks naine olla, kes ei tee jõutreeningut?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 21:39 Juba see pildil olev poos on naisi alandav, tagumik punni aetud, mees tule ja pista oma peenis sinna vahele. Kogu naiselikus on siis punnis taguots?![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Mina arvan, et ei ole alandav. Need naised ise teavad, mis ala see on ja milleks selline pepu upitamine vajalik. Nimelt lihaste hindamiseks. Ja miks nad sellised grillkanad on, ongi see, et see möks aitab lihaseid veel enam välja tuua.
Ja see pepu upitamine ka toob lihased esile.
Ja see pepu upitamine ka toob lihased esile.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 11 külalist