Ja keda see pepu esile toomine peaks huvitama peale meeste?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 21:46 Mina arvan, et ei ole alandav. Need naised ise teavad, mis ala see on ja milleks selline pepu upitamine vajalik. Nimelt lihaste hindamiseks. Ja miks nad sellised grillkanad on, ongi see, et see möks aitab lihaseid veel enam välja tuua.
Ja see pepu upitamine ka toob lihased esile.
Mida nendel lihakehadel (nagu grillkanad) hinnatakse?
-
Külaline
-
Külaline
Ei tea. Miks siia sellest teema tehti? Kohtunikud hindavad neid ju. Ju sius kedagi see upitamine häirib.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 21:50Ja keda see pepu esile toomine peaks huvitama peale meeste?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 21:46 Mina arvan, et ei ole alandav. Need naised ise teavad, mis ala see on ja milleks selline pepu upitamine vajalik. Nimelt lihaste hindamiseks. Ja miks nad sellised grillkanad on, ongi see, et see möks aitab lihaseid veel enam välja tuua.
-
Külaline
Prostituudid?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 22:25Ei tea. Miks siia sellest teema tehti? Kohtunikud hindavad neid ju. Ju sius kedagi see upitamine häirib.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 21:50Ja keda see pepu esile toomine peaks huvitama peale meeste?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 21:46 Mina arvan, et ei ole alandav. Need naised ise teavad, mis ala see on ja milleks selline pepu upitamine vajalik. Nimelt lihaste hindamiseks. Ja miks nad sellised grillkanad on, ongi see, et see möks aitab lihaseid veel enam välja tuua.
-
Külaline
Eks see on ikka näitamine, kui ilus ma olen. Aga ilu on vaataja silmades, kes naudib selliseid lihaselisi naisi ja kes mitte. Nende jaoks, kes naudivad, sellist sporti tehaksegi. Ja kellele ei meeldi, vaadaku teistsuguseid naisi.
-
Külaline
Ainuke lihastega eesti naine oli Inna Uit. Temal olid lihased.
-
Külaline
Tavaelus on need naised täiesti tavalised. Näen Egle Nabit tihti trennis, tavaline ilusa figuuriga naine, mingit lihasmäge pole.Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 18:54 Eks see on ikka näitamine, kui ilus ma olen. Aga ilu on vaataja silmades, kes naudib selliseid lihaselisi naisi ja kes mitte. Nende jaoks, kes naudivad, sellist sporti tehaksegi. Ja kellele ei meeldi, vaadaku teistsuguseid naisi.
-
Külaline
Teame. Aga laval neid ülipruune lihaselisi naisi näha on kummaline. Et milleks?Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 19:40Tavaelus on need naised täiesti tavalised. Näen Egle Nabit tihti trennis, tavaline ilusa figuuriga naine, mingit lihasmäge pole.
-
Külaline
Mõne jaoks ehk tõesti on kummaline. Minu jaoks on ka kummalised need tänaval vastu jalutavad ülekaalulised aga eks igaüks elab nii nagu talle meeldib.
-
Külaline
Keskeakriis, sest need naised on kõik juba 40nele lähenevad. Kuna konkurents on väike, st see ala ei ole populaarne läänes, siis eesti naised alati võidavad medaleid.
-
Külaline
Tekib selline mulje jah, augud üles rivistatud.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 22:32Prostituudid?
-
Külaline
Mingit muud varianti ei ole olemas, et kas pepu punnis lava peal või ülekaaluline tänaval? Trenni tegemine on väga tore, aga selline eneseeksponeerimine on tõesti kummalin. Mehed nõukaaegsetes aluspükstes lihaseid punnitamas ja saapaviksiga koos on muidugi sama naljakas.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:46Mõne jaoks ehk tõesti on kummaline. Minu jaoks on ka kummalised need tänaval vastu jalutavad ülekaalulised aga eks igaüks elab nii nagu talle meeldib.
-
Külaline
Tegemist on ju konkreetse spordialaga, millel on konkreetsed reeglid ja hindamiskriteeriumid. Kui spordiala ei huvita, siis ei pea seda ju vaatama.
Ma pole veel näinud, et keegi näiteks teivashüppe üle iriseks, et ebaloomulik ja mõttetu ja milleks sellist asja teha, sest inimene pole ju loodud seitsme meetri kõrgusele hüppama ja pealegi veel teibaga, no milleks. Oih, ja kas mitte hiljuti ühel olümpial või MM-il ühel meessportlasel veel ka hüppe ajal meheau lati taha kinni ei jäänud? Kah veits alandav ja nii.
Ma pole veel näinud, et keegi näiteks teivashüppe üle iriseks, et ebaloomulik ja mõttetu ja milleks sellist asja teha, sest inimene pole ju loodud seitsme meetri kõrgusele hüppama ja pealegi veel teibaga, no milleks. Oih, ja kas mitte hiljuti ühel olümpial või MM-il ühel meessportlasel veel ka hüppe ajal meheau lati taha kinni ei jäänud? Kah veits alandav ja nii.
-
Külaline
Kas sa ei pane endale selga kauneid bikiine ja ei patseeri uhkelt rannas? Või sul pole keha, mida näidata?Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 22:01Mingit muud varianti ei ole olemas, et kas pepu punnis lava peal või ülekaaluline tänaval? Trenni tegemine on väga tore, aga selline eneseeksponeerimine on tõesti kummalin. Mehed nõukaaegsetes aluspükstes lihaseid punnitamas ja saapaviksiga koos on muidugi sama naljakas.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:46Mõne jaoks ehk tõesti on kummaline. Minu jaoks on ka kummalised need tänaval vastu jalutavad ülekaalulised aga eks igaüks elab nii nagu talle meeldib.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:28
Teame. Aga laval neid ülipruune lihaselisi naisi näha on kummaline. Et milleks?
-
Külaline
https://www.youtube.com/watch?v=0A6RjXgAO_c
TOMMY CASH - UNTZ UNTZ (censored version)
TOMMY CASH - UNTZ UNTZ (censored version)
-
Külaline
Jah aga nemad ei müü seksi. Nad teevad oma võistluse ära (kuigi naiskergejõustiklased on ka nappides püksikutes) ja nad ei müü võltsi, vaid oma sportlikku mõõdetavat saavutust. Fitnessis pole väga midagi mõõta, sest see mida sa arvad lihased olevat võib vabalt olla rasvasüst jne.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2025 12:20 Tegemist on ju konkreetse spordialaga, millel on konkreetsed reeglid ja hindamiskriteeriumid. Kui spordiala ei huvita, siis ei pea seda ju vaatama.
-
Külaline
See on seksi müük. Probleem pole seksi müügis endas, müügu naised, aga ärgu hädaldagu kui nad poole müügi pealt meelt muudavad ja siis lõugama kukuvad - ega ma mingi selline ei ole. Naised ise on loonud vastuolulise maailma. Naisi ei tohi võtta kui seksobjekte kui lihakehasid, aga ise naised väga tahavad need olla.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2025 12:35
Kas sa ei pane endale selga kauneid bikiine ja ei patseeri uhkelt rannas? Või sul pole keha, mida näidata?
-
Külaline
Minu keha on ilus ja olen sellega rahul, aga ma tõesti ei käi rannas edasi-tagasi patseerimas, et mingid mehed keel ripakil mind vahiks. Mul on elus muid saavutusi ka. Rannas käin päevitamas ja ujumas, mitte oma keha näitamas või teisi vahtimas. Need keskealised vintis õllekõhud, kes seal noori naisi jõllitavad, on naeruväärsed ja nende märklauaks ma küll olla ei taha.Kas sa ei pane endale selga kauneid bikiine ja ei patseeri uhkelt rannas? Või sul pole keha, mida näidata?
-
Külaline
Räägi enda eest. Ja mis riietuses keegi on või kuidas keegi ennast näitab, ei puutu sinusse. Sina pead hoidma oma käpad eemale, kui naisele on sinu tähelepanu vastumeelne.Guest kirjutas: ↑15 Nov 2025 13:31See on seksi müük. Probleem pole seksi müügis endas, müügu naised, aga ärgu hädaldagu kui nad poole müügi pealt meelt muudavad ja siis lõugama kukuvad - ega ma mingi selline ei ole. Naised ise on loonud vastuolulise maailma. Naisi ei tohi võtta kui seksobjekte kui lihakehasid, aga ise naised väga tahavad need olla.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2025 12:35
Kas sa ei pane endale selga kauneid bikiine ja ei patseeri uhkelt rannas? Või sul pole keha, mida näidata?
-
Külaline
Mitu arvamust sul veel on?Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2025 13:32Minu keha on ilus ja olen sellega rahul, aga ma tõesti ei käi rannas edasi-tagasi patseerimas, et mingid mehed keel ripakil mind vahiks. Mul on elus muid saavutusi ka. Rannas käin päevitamas ja ujumas, mitte oma keha näitamas või teisi vahtimas. Need keskealised vintis õllekõhud, kes seal noori naisi jõllitavad, on naeruväärsed ja nende märklauaks ma küll olla ei taha.Kas sa ei pane endale selga kauneid bikiine ja ei patseeri uhkelt rannas? Või sul pole keha, mida näidata?
-
Külaline
Arvad et kedagi huvitavad need seksi müüvad naised? Ei huvita. Ainult aafriklased vägistavad neid. Euroopa randades on naised paljaste rindadega, keegi ei vahi ega käperda.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2025 13:33Räägi enda eest. Ja mis riietuses keegi on või kuidas keegi ennast näitab, ei puutu sinusse. Sina pead hoidma oma käpad eemale, kui naisele on sinu tähelepanu vastumeelne.Guest kirjutas: ↑15 Nov 2025 13:31See on seksi müük. Probleem pole seksi müügis endas, müügu naised, aga ärgu hädaldagu kui nad poole müügi pealt meelt muudavad ja siis lõugama kukuvad - ega ma mingi selline ei ole. Naised ise on loonud vastuolulise maailma. Naisi ei tohi võtta kui seksobjekte kui lihakehasid, aga ise naised väga tahavad need olla.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2025 12:35
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, kaegu, Piusa, taivopalm ja 8 külalist