No 3 euroga päevas küll söönuks ei saa seleta siin nii palju, kui tahad!Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 16:30
Kui võtad oma toitumise aluseks 2000kcal päevas, siis arvuta natuke ja näed et palju süüa päevas ei saagi. Nüüd ongi siis mida süüa? Kui kcal on paigas, siis võid osta need kalli raha eest või võimalikult soodsalt, sest toit on täpselt sama. Näed ise et söögile ei kulugi suurt raha. 250 euroga kuus sööd end lihtsalt veel paksemaks, aga seda maha saada on väga raske.
Kallis asi
-
Külaline
-
Külaline
Mis see nali seal on? No näiteks toores kanaliha, 100g on umbes 150kcal. Kui sa sööd päevas ära 300g kanaliha, siis saad juba 450kcal, sul jääb päevaratsioonist alles 1550 kcal. Mis vahet mis hinnaga sa selle broileri ostad? Nüüd sööd 100g riisi mis on omakorda 330 kcal, palju sul siis veel jääb ruumi süüa? Või kui kallilt sa selle riisi ostaks?
-
Külaline
Saab kui süüa vähe. Tatra ja riisi saab väga odavalt kätte, ega kanaliha igapäev ka söö. Mingi päeva osa tiksub lihtsalt tee peal.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 16:40No 3 euroga päevas küll söönuks ei saa seleta siin nii palju, kui tahad!Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 16:30
Kui võtad oma toitumise aluseks 2000kcal päevas, siis arvuta natuke ja näed et palju süüa päevas ei saagi. Nüüd ongi siis mida süüa? Kui kcal on paigas, siis võid osta need kalli raha eest või võimalikult soodsalt, sest toit on täpselt sama. Näed ise et söögile ei kulugi suurt raha. 250 euroga kuus sööd end lihtsalt veel paksemaks, aga seda maha saada on väga raske.
-
Külaline
Ma ei söö liha, kala ja kana kõrvale mingeid riise, makarone ega kartuleid. Aedviljad, juurviljad. Kilohind 4-5 eurot. Päevas on 3 toidukorda, ühes nt see 300g kanaliha, teises 200-300g lõhet, kolmandas midagi muud. Kohvioad maksavad juba 20 eurot, pakk kuus ikka vast läheb, sidrunid-apelsinid-viinamarjad jne. Hullumeelne, et saaks päevas läbi 2-3 euroga.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 16:41Mis see nali seal on? No näiteks toores kanaliha, 100g on umbes 150kcal. Kui sa sööd päevas ära 300g kanaliha, siis saad juba 450kcal, sul jääb päevaratsioonist alles 1550 kcal. Mis vahet mis hinnaga sa selle broileri ostad? Nüüd sööd 100g riisi mis on omakorda 330 kcal, palju sul siis veel jääb ruumi süüa? Või kui kallilt sa selle riisi ostaks?
-
Külaline
Sa ei tea, et see on Dior? See pildil olev kott tundub vuffel, muidu maksab see umbes 5000 eurot.
-
Külaline
Ooo, milline häbi kui ei peaks teadmaKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 16:55Sa ei tea, et see on Dior?
-
Külaline
Lahmi edasi, lihtsalt mina olen sale ja sina oled käekott, oled rahul eks.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 16:53Ma ei söö liha, kala ja kana kõrvale mingeid riise, makarone ega kartuleid. Aedviljad, juurviljad. Kilohind 4-5 eurot. Päevas on 3 toidukorda, ühes nt see 300g kanaliha, teises 200-300g lõhet, kolmandas midagi muud. Kohvioad maksavad juba 20 eurot, pakk kuus ikka vast läheb, sidrunid-apelsinid-viinamarjad jne. Hullumeelne, et saaks päevas läbi 2-3 euroga.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 16:41Mis see nali seal on? No näiteks toores kanaliha, 100g on umbes 150kcal. Kui sa sööd päevas ära 300g kanaliha, siis saad juba 450kcal, sul jääb päevaratsioonist alles 1550 kcal. Mis vahet mis hinnaga sa selle broileri ostad? Nüüd sööd 100g riisi mis on omakorda 330 kcal, palju sul siis veel jääb ruumi süüa? Või kui kallilt sa selle riisi ostaks?
-
Külaline
Kõhn kits ei ole kaunis hirv.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 17:08Lahmi edasi, lihtsalt mina olen sale
-
Külaline
Parem olla kõhn kui jubeda vistseraalse rasvaga kõhukas inimene. Jah ma saan aru, et need viinamarjad ja apelsinid, mereannid jne nii head asjad, aga kahjuks kahte asja korraga ei saa. Olla sale ja süüa kõik häid asju. Ma olen neid kõiki söönud elus ja ma ei pea neid igapäev sööma, sest see kõik on lihtsalt maitse ja lõhn, aga pärast allaneelamist ei tunne midagi. Kui on soov olla sale, siis ei saagi palju midagi süüa, nii on. Mind paneb imestama kui sa ütled et sööd 300 või siis 250 eurot eest kuus ja sa ei ole siis paks? Pead ju olema, sest kõik mis sinul ka üle 2000 kcal päevaratsioonist läheb, läheb otse keharasvaks ja sa sööd sedasi julgelt 3000-3500 kcal sisse kui kindlasti veel maiustused lisada.
Ühest kilost riisist jagub pea nädalaks, ühte hiinakapsast saab süüa terve nädala, karpi mune saab süüa terve nädala, st seal on see 10 muna. 500g kana saab teha 3 päeva toiduks. Nii see elu ongi, saledaks olemine on kallis lõbu. Muidugi ei saa osta juustu, vorsti jne, aga see on ka rasv.
-
Külaline
Kohutav
kas päriselt sellisele kotile ostjaid ka on?
Zalandos on selle hind 2779.95 eur
Ehe näide, et kallis ei tähenda alati ilusat.

-
Külaline
Käsitöö kott, vbl kogus ainult 10 eksemplari. Näeb välja nagu suurem rahakott.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 17:41 Kohutavkas päriselt sellisele kotile ostjaid ka on?
![]()
Ultramoodsad võivad sellise osta küll kui papal 2 miljardit pangaarvel.
Ma ei osta kunagi kunstnahast kingi, sünteetikast riideid ja odavat kotti. Pigem ostan vähem, aga kvaliteetseid ja ilusaid esemeid.
Ei saa aga iga eseme kohta ütelda, et ta on oma hinda väärt. Kott peab sobima riietuse ja aastaajaga (kui sa ei saa mitut osta). Mõtle, kas sa kasutaksid sügistalvel või pigem suvel. Kui tahad midagi sisse ka mahutada, siis on suurus oluline, kui lennukisse, reisile kaasa võtta, siis pealt korralikult suletav jne.
Mul on olnud mitu kotti, mida olen ootele jätnud, et kui tuleb mingi kampaania või must reede, äkki ostan, aga vahepeal on tuhin mööda läinud, sest olen midagi paremat avastanud. Kindel on küll see, et kallis kott annab pikemaks ajaks hea meeleolu, see on teaduslikult tõestatud.
Mul oli üks juhus: kallis kott, ilusat värvi ka, pärast pikka kaalumist ostsin ära, eelkõige just värv võlus mind. Kandsin soojemal aastaajal, oli paar väikest puudust kinnitustes, aga ikkagi väga ilus kott. Kuni paar aastat hiljem varastati Prantsusmaal autost ära, sekundi jooksul. Kindlustus maksis kinni, nii et oleksin võinud uue koti asemele osta, aga ma ei teinud seda.
Ei saa aga iga eseme kohta ütelda, et ta on oma hinda väärt. Kott peab sobima riietuse ja aastaajaga (kui sa ei saa mitut osta). Mõtle, kas sa kasutaksid sügistalvel või pigem suvel. Kui tahad midagi sisse ka mahutada, siis on suurus oluline, kui lennukisse, reisile kaasa võtta, siis pealt korralikult suletav jne.
Mul on olnud mitu kotti, mida olen ootele jätnud, et kui tuleb mingi kampaania või must reede, äkki ostan, aga vahepeal on tuhin mööda läinud, sest olen midagi paremat avastanud. Kindel on küll see, et kallis kott annab pikemaks ajaks hea meeleolu, see on teaduslikult tõestatud.
Mul oli üks juhus: kallis kott, ilusat värvi ka, pärast pikka kaalumist ostsin ära, eelkõige just värv võlus mind. Kandsin soojemal aastaajal, oli paar väikest puudust kinnitustes, aga ikkagi väga ilus kott. Kuni paar aastat hiljem varastati Prantsusmaal autost ära, sekundi jooksul. Kindlustus maksis kinni, nii et oleksin võinud uue koti asemele osta, aga ma ei teinud seda.
-
Külaline
No näed! Oleks olnud odav paarikümneeurone kott, poleks keegi varastama hakanud. Ja oleks meelepaha ja kindlustusega jebimine ära jäänud.Rissel kirjutas: ↑13 Nov 2025 18:14
-
Külaline
Tundub, et see sinu kallis ja päriselt kallis on kaks eri asja. Need sinu kirjeldatud kotid maksavad kuni 500 eurot, aga jutt on mitmetuhandetest, mida ei osteta praktilisuse pärast.Rissel kirjutas: ↑13 Nov 2025 18:14 Ma ei osta kunagi kunstnahast kingi, sünteetikast riideid ja odavat kotti. Pigem ostan vähem, aga kvaliteetseid ja ilusaid esemeid.
Mul on olnud mitu kotti, mida olen ootele jätnud, et kui tuleb mingi kampaania või must reede, äkki ostan, aga vahepeal on tuhin mööda läinud, sest olen midagi paremat avastanud. Kindel on küll see, et kallis kott annab pikemaks ajaks hea meeleolu, see on teaduslikult tõestatud.![]()
-
Külaline
Oled sina alles tiga naljanina! 165/60 pole kusagilt otsast paks ega vistseraalse rasvaga, trenni teen samuti 4 korda nädalas. Tunnen sulle kaasa, et pead toiduga närutama. Ma ei söö 3000-3500 kcal, söön 1500-2000 kcal. Üks toidukord on 500 kcal ringis, söön kolm korda päevas. Maiustusi söön maksimum korra kuus. 300g kanaliha on minu üks toidukord, sa oma 500g kanaga nädalas oled tõsine naljanumber. Novott, hiinakapsast ei võta suu sissegi, jube kuiv ja maitsetu, söön frillist või jääkapsast. Oled sina alles tige! Trennis sa vist ka ei käi?Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 17:26Parem olla kõhn kui jubeda vistseraalse rasvaga kõhukas inimene. Jah ma saan aru, et need viinamarjad ja apelsinid, mereannid jne nii head asjad, aga kahjuks kahte asja korraga ei saa. Olla sale ja süüa kõik häid asju. Ma olen neid kõiki söönud elus ja ma ei pea neid igapäev sööma, sest see kõik on lihtsalt maitse ja lõhn, aga pärast allaneelamist ei tunne midagi. Kui on soov olla sale, siis ei saagi palju midagi süüa, nii on. Mind paneb imestama kui sa ütled et sööd 300 või siis 250 eurot eest kuus ja sa ei ole siis paks? Pead ju olema, sest kõik mis sinul ka üle 2000 kcal päevaratsioonist läheb, läheb otse keharasvaks ja sa sööd sedasi julgelt 3000-3500 kcal sisse kui kindlasti veel maiustused lisada.
Ühest kilost riisist jagub pea nädalaks, ühte hiinakapsast saab süüa terve nädala, karpi mune saab süüa terve nädala, st seal on see 10 muna. 500g kana saab teha 3 päeva toiduks. Nii see elu ongi, saledaks olemine on kallis lõbu. Muidugi ei saa osta juustu, vorsti jne, aga see on ka rasv.
-
Külaline
No ma ei tea, lugeda võiks ju osata?
-
Külaline
Kuskohast sa selle jama välja mõtlesid? Fantaseerid ja siis jutustad oma naljaninadest?Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:43
Oled sina alles tiga naljanina! 165/60 pole kusagilt otsast paks ega vistseraalse rasvaga, trenni teen samuti 4 korda nädalas. Tunnen sulle kaasa, et pead toiduga närutama. Ma ei söö 3000-3500 kcal, söön 1500-2000 kcal. Üks toidukord on 500 kcal ringis, söön kolm korda päevas. Maiustusi söön maksimum korra kuus. 300g kanaliha on minu üks toidukord, sa oma 500g kanaga nädalas oled tõsine naljanumber. Novott, hiinakapsast ei võta suu sissegi, jube kuiv ja maitsetu, söön frillist või jääkapsast. Oled sina alles tige! Trennis sa vist ka ei käi?
-
Külaline
Hakkab pihta, jälle juua täis.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:53Kuskohast sa selle jama välja mõtlesid? Fantaseerid ja siis jutustad oma naljaninadest?Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:43
Oled sina alles tiga naljanina! 165/60 pole kusagilt otsast paks ega vistseraalse rasvaga, trenni teen samuti 4 korda nädalas. Tunnen sulle kaasa, et pead toiduga närutama. Ma ei söö 3000-3500 kcal, söön 1500-2000 kcal. Üks toidukord on 500 kcal ringis, söön kolm korda päevas. Maiustusi söön maksimum korra kuus. 300g kanaliha on minu üks toidukord, sa oma 500g kanaga nädalas oled tõsine naljanumber. Novott, hiinakapsast ei võta suu sissegi, jube kuiv ja maitsetu, söön frillist või jääkapsast. Oled sina alles tige! Trennis sa vist ka ei käi?
-
Külaline
Sind pilgati, sest keegi tundmist ei küsinudki.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:48No ma ei tea, lugeda võiks ju osata?Külaline kirjutas:Sa ei tea, et see on Dior?
Ooo, milline häbi kui ei peaks teadma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Tunnen sulle kaasa kuna sa nii pisike oled. 165 cm, tillutädiKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:43Oled sina alles tiga naljanina! 165/60 pole kusagilt otsast paks ega vistseraalse rasvaga, trenni teen samuti 4 korda nädalas. Tunnen sulle kaasa, et pead toiduga närutama. Ma ei söö 3000-3500 kcal, söön 1500-2000 kcal. Üks toidukord on 500 kcal ringis, söön kolm korda päevas. Maiustusi söön maksimum korra kuus. 300g kanaliha on minu üks toidukord, sa oma 500g kanaga nädalas oled tõsine naljanumber. Novott, hiinakapsast ei võta suu sissegi, jube kuiv ja maitsetu, söön frillist või jääkapsast. Oled sina alles tige! Trennis sa vist ka ei käi?Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 17:26Parem olla kõhn kui jubeda vistseraalse rasvaga kõhukas inimene. Jah ma saan aru, et need viinamarjad ja apelsinid, mereannid jne nii head asjad, aga kahjuks kahte asja korraga ei saa. Olla sale ja süüa kõik häid asju. Ma olen neid kõiki söönud elus ja ma ei pea neid igapäev sööma, sest see kõik on lihtsalt maitse ja lõhn, aga pärast allaneelamist ei tunne midagi. Kui on soov olla sale, siis ei saagi palju midagi süüa, nii on. Mind paneb imestama kui sa ütled et sööd 300 või siis 250 eurot eest kuus ja sa ei ole siis paks? Pead ju olema, sest kõik mis sinul ka üle 2000 kcal päevaratsioonist läheb, läheb otse keharasvaks ja sa sööd sedasi julgelt 3000-3500 kcal sisse kui kindlasti veel maiustused lisada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist