Alkoholi vastane vahend Faccex
-
Külaline
Alkoholi vastane vahend Faccex
Lugesin sellest just. Lätis toodetud 100% looduslik toidulisand. On keegi proovinud või teab kedagi, kes on proovinud? Kas võtab alkoholi tarbimise isu ära?
-
Juustup
Vastab alkohoolik. Ei võta. Mitte miski ei võta peale tõsise surmahirmu või muu(eluliselt olulise) kaotamise hirm. Sõltub muidugi kui hullus staadkumis alkoholismiga on tegu, aga laias laastus Teie"kurbuseks" pean nentima et see haigus vaid süveneb ja enamasti tapab.
-
Kägu123
Üldjoontes on öeldu tõsi, aga erandeid ikkagi on ja kas sina oled see kurb statistika või erand, on inimese enda kätes. Minul takistas mahajätmist see, et joomine veel väga ei seganud ja kui tegin mõnekuulise pausi, siis see tõestas seda, mida ma juba niigi ise sisimas arvasin: joomise mahajätmine ei tee mu elu kuidagi paremaks. Küll aga jätsin sujuvalt ära oma mõtetes selle osa, et joomise jätkamine võib teha mu elu halvemaks. Sest kui nüüd tagasi vaatan, siis oli joomisega seotud ikkagi halbu asju ka. Olin kergesti ärrituv, läksin inimestega rohkem konflikti ja karjäär toppas, sest palju auru läks alkoholi tarvitamisele ära. Sõlmisin suhteid meestega, kes jõid palju ja selle tõttu suhted ka ei sujunud. Ja arvestada tuleb faktiga, et midagi paremaks läheb alles pika aja pärast, näiteks aasta pärast ehk saad vaadata tagasi ja öelda, et mõned asjad on läinud paremaks, tuja on läinud paremaks. Minul ei õnnestunud mahajätmine enne, kui leidsin enda jaoks motivatsiooni, miks ma seda teen. Sest esialgu tundus, et elu läheb hullemaks: igavus, paljud inimesed, kellega suhtlesin, hakkasid närvidele käima, lõpetasin nendega suhtlemise (sest jõid liiga palju), oma alkoholilembelise peika jätsin maha (mis oli kurb, sest olin armunud) jne, jne. Jäin veel töötuks, siis oi eriti raske joomata olla, sest väga palju vaba aega oli. Esimeste kuudega tundus asi hullemaks minevat ja motivatsioon tahtis jälle kaduda. Paremaks hakkas minema alles poole aasta pärast ja aasta pärast enam ei tulnud alkoholimõtteid pähe.Juustup kirjutas: ↑04 Juun 2024 22:16 Vastab alkohoolik. Ei võta. Mitte miski ei võta peale tõsise surmahirmu või muu(eluliselt olulise) kaotamise hirm. Sõltub muidugi kui hullus staadkumis alkoholismiga on tegu, aga laias laastus Teie"kurbuseks" pean nentima et see haigus vaid süveneb ja enamasti tapab.
Teemasse ka siis, sellesse ravimisse ma ei usu, aga kui sind tundub aitavat, siis miks mitte võtta. Minu arust ainuke oluline asi on motivatsiooni säilitamine. Seega tulebe enda jaoks selgeks mõelda, miks tahan alkoholitarbimise lõpetada ja kas olen valmis jätkama ka siis, kui esialgu ei tundu minevat mitte midagi paremaks.
Kägu123, ära pööra sellele eelmisele postitusele tähelepanu. Sa oled väga tubli olnud. Jõudu ja edu edaspidigi.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Küsi oma perearstilt Selincro-d!!Juustup kirjutas: ↑04 Juun 2024 22:16 Vastab alkohoolik. Ei võta. Mitte miski ei võta peale tõsise surmahirmu või muu(eluliselt olulise) kaotamise hirm. Sõltub muidugi kui hullus staadkumis alkoholismiga on tegu, aga laias laastus Teie"kurbuseks" pean nentima et see haigus vaid süveneb ja enamasti tapab.
-
Külaline
Vastan kui endine kaassõltlane. Mees jõi, igapäevaselt. Lõpuks saatsin kodust ära 3 kuuks. Mõtles, hakkas käima AA- s. Ta ise ütleb, et see on ainus,mis teda aitab reaalselt. Proovige!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist