kaal
-
Külaline
-
Külaline
aitäh soovitamast. kui sa arvad, et anonüümses foorumis kaalu teemal arutlemine on hull sõda, siis oled millestki valesti aru saanud. need, kelle jaoks on, ei pea midagi kirjutama. ma ootan avatud ja oma kaaluga terve mõistusega tegelevaid inimesi, kes ei põe valehäbi ja suudavad sel teemal adekvaatselt arutleda.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 10:34 Olen oma kaaluga täiesti rahul. Tee sinagi rahu oma kaaluga!
-
Külaline
-
Külaline
Võiksid 7 kilo juurde võtta, päris kole ju.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 14:03 171 cm, 53 kg, alla ei taha võtta
Tegelikult on sama kaalu/pikkusega inimestel üsna erinev välimus, mul on nt kogu aeg olnud palju lihasmassii ja 60 kg kaaludes sain näägutada, et olen alakaalus (pikkus 171). Nüüd olen äkki 71? peale oppi ei ole julgenud kaaluda, trenn on null ja liikumine.
-
Külaline
53-55 kilo täiesti okei sellise pikkuse juures. Inimkond on paksude inimestega nii ära harjunud ja kui keskmine kaal lühikesel naisel on 80+ siis tundub tõesti 53 luukerena.
-
Külaline
53 ja 54 kilo on KMI järgi alakaaluline. Sellisel inimesel pole mingit lihasmassi, tõenäoliselt langev tagumik ka, mitte ilusa kaarega pepu. See on tõenäoliselt see kooner, kes igakuiselt kulutab toidule 80-100 eurot.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 19:3853-55 kilo täiesti okei sellise pikkuse juures. Inimkond on paksude inimestega nii ära harjunud ja kui keskmine kaal lühikesel naisel on 80+ siis tundub tõesti 53 luukerena.
-
Külaline
Jäta oma lihasmassi jutt. Mees tõstjatel on 55kg meeste kategooria olemas. Nad on mehed kes suudavad peakohale tõsta üle saja kilo.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 19:4253 ja 54 kilo on KMI järgi alakaaluline. Sellisel inimesel pole mingit lihasmassi, tõenäoliselt langev tagumik ka, mitte ilusa kaarega pepu. See on tõenäoliselt see kooner, kes igakuiselt kulutab toidule 80-100 eurot.
-
Külaline
https://www.youtube.com/shorts/1pSES2Da ... ture=share
Silma järgi 170 cm pikkune küll ja 55kg kaaluv mees.
Silma järgi 170 cm pikkune küll ja 55kg kaaluv mees.
-
Külaline
Täiesti loll jutt. Kaal ei näita nagunii midagi, kehakoostis näitab. 53-54 võib olla vabalt väga lihaseline naise puhul, kui rasva% on madal. KMI on kõige mõttetum näit, mille järgi orienteeruda. See sobibki ehk inimestele, kes absoluutselt mitte mingisugust trenni ei tee.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 19:4253 ja 54 kilo on KMI järgi alakaaluline. Sellisel inimesel pole mingit lihasmassi, tõenäoliselt langev tagumik ka, mitte ilusa kaarega pepu. See on tõenäoliselt see kooner, kes igakuiselt kulutab toidule 80-100 eurot.
-
Külaline
174cm 90kg. kui 75 olin,oli väga ok. Menokaga tuleb mõnuga kaalu.Jube.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy ja 2 külalist