Ma olen veel tillum. Ma olen 160cm. Aga paks kaKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 09:39Tunnen sulle kaasa kuna sa nii pisike oled. 165 cm, tillutädiKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:43Oled sina alles tiga naljanina! 165/60 pole kusagilt otsast paks ega vistseraalse rasvaga, trenni teen samuti 4 korda nädalas. Tunnen sulle kaasa, et pead toiduga närutama. Ma ei söö 3000-3500 kcal, söön 1500-2000 kcal. Üks toidukord on 500 kcal ringis, söön kolm korda päevas. Maiustusi söön maksimum korra kuus. 300g kanaliha on minu üks toidukord, sa oma 500g kanaga nädalas oled tõsine naljanumber. Novott, hiinakapsast ei võta suu sissegi, jube kuiv ja maitsetu, söön frillist või jääkapsast. Oled sina alles tige! Trennis sa vist ka ei käi?Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 17:26
Parem olla kõhn kui jubeda vistseraalse rasvaga kõhukas inimene. Jah ma saan aru, et need viinamarjad ja apelsinid, mereannid jne nii head asjad, aga kahjuks kahte asja korraga ei saa. Olla sale ja süüa kõik häid asju. Ma olen neid kõiki söönud elus ja ma ei pea neid igapäev sööma, sest see kõik on lihtsalt maitse ja lõhn, aga pärast allaneelamist ei tunne midagi. Kui on soov olla sale, siis ei saagi palju midagi süüa, nii on. Mind paneb imestama kui sa ütled et sööd 300 või siis 250 eurot eest kuus ja sa ei ole siis paks? Pead ju olema, sest kõik mis sinul ka üle 2000 kcal päevaratsioonist läheb, läheb otse keharasvaks ja sa sööd sedasi julgelt 3000-3500 kcal sisse kui kindlasti veel maiustused lisada.
Ühest kilost riisist jagub pea nädalaks, ühte hiinakapsast saab süüa terve nädala, karpi mune saab süüa terve nädala, st seal on see 10 muna. 500g kana saab teha 3 päeva toiduks. Nii see elu ongi, saledaks olemine on kallis lõbu. Muidugi ei saa osta juustu, vorsti jne, aga see on ka rasv.
Kallis asi
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Pilka parem iseennast, mats on mats.
-
Külaline
Väga mõnus pikkus, paras oma 190 cm mehe kõrval õitseda.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 09:39Tunnen sulle kaasa kuna sa nii pisike oled. 165 cm, tillutädiKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:43Oled sina alles tiga naljanina! 165/60 pole kusagilt otsast paks ega vistseraalse rasvaga, trenni teen samuti 4 korda nädalas. Tunnen sulle kaasa, et pead toiduga närutama. Ma ei söö 3000-3500 kcal, söön 1500-2000 kcal. Üks toidukord on 500 kcal ringis, söön kolm korda päevas. Maiustusi söön maksimum korra kuus. 300g kanaliha on minu üks toidukord, sa oma 500g kanaga nädalas oled tõsine naljanumber. Novott, hiinakapsast ei võta suu sissegi, jube kuiv ja maitsetu, söön frillist või jääkapsast. Oled sina alles tige! Trennis sa vist ka ei käi?Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 17:26
Parem olla kõhn kui jubeda vistseraalse rasvaga kõhukas inimene. Jah ma saan aru, et need viinamarjad ja apelsinid, mereannid jne nii head asjad, aga kahjuks kahte asja korraga ei saa. Olla sale ja süüa kõik häid asju. Ma olen neid kõiki söönud elus ja ma ei pea neid igapäev sööma, sest see kõik on lihtsalt maitse ja lõhn, aga pärast allaneelamist ei tunne midagi. Kui on soov olla sale, siis ei saagi palju midagi süüa, nii on. Mind paneb imestama kui sa ütled et sööd 300 või siis 250 eurot eest kuus ja sa ei ole siis paks? Pead ju olema, sest kõik mis sinul ka üle 2000 kcal päevaratsioonist läheb, läheb otse keharasvaks ja sa sööd sedasi julgelt 3000-3500 kcal sisse kui kindlasti veel maiustused lisada.
Ühest kilost riisist jagub pea nädalaks, ühte hiinakapsast saab süüa terve nädala, karpi mune saab süüa terve nädala, st seal on see 10 muna. 500g kana saab teha 3 päeva toiduks. Nii see elu ongi, saledaks olemine on kallis lõbu. Muidugi ei saa osta juustu, vorsti jne, aga see on ka rasv.
-
Külaline
Vaene mees. Kähmikuga jamada, vahi koguaeg põrandale kus see naine seal veereb.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 11:33Väga mõnus pikkus, paras oma 190 cm mehe kõrval õitseda.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 09:39Tunnen sulle kaasa kuna sa nii pisike oled. 165 cm, tillutädiKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2025 20:43
Oled sina alles tiga naljanina! 165/60 pole kusagilt otsast paks ega vistseraalse rasvaga, trenni teen samuti 4 korda nädalas. Tunnen sulle kaasa, et pead toiduga närutama. Ma ei söö 3000-3500 kcal, söön 1500-2000 kcal. Üks toidukord on 500 kcal ringis, söön kolm korda päevas. Maiustusi söön maksimum korra kuus. 300g kanaliha on minu üks toidukord, sa oma 500g kanaga nädalas oled tõsine naljanumber. Novott, hiinakapsast ei võta suu sissegi, jube kuiv ja maitsetu, söön frillist või jääkapsast. Oled sina alles tige! Trennis sa vist ka ei käi?
-
Külaline
Oled sina alles inetu ja kompleksis inimene! Meil kõik chill!Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 11:34Vaene mees. Kähmikuga jamada, vahi koguaeg põrandale kus see naine seal veereb.
-
Külaline
Olin nooruses 165 cm ja kadestasin endast lühemaid tüdrukuid, neil oli poiste valik palju rikkalikum.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 09:39Tunnen sulle kaasa kuna sa nii pisike oled. 165 cm, tillutädi
-
Külaline
Erandeid on, aga edukamad mehed on alati pikemat sorti ja enamasti vaatavad ka enamvähem endapikkuseid naisi. Pisikestel naistel on pisikesed mehed ja need on väga harva edukad ja heal järjel.
-
Külaline
Ja jah, nagu Napoleon, Putin jneKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:03Erandeid on, aga edukamad mehed on alati pikemat sorti ja enamasti vaatavad ka enamvähem endapikkuseid naisi. Pisikestel naistel on pisikesed mehed ja need on väga harva edukad ja heal järjel.
-
Külaline
Peaaegu kõik mehed, kes figureerivad Äripäevas või poliitika lehekülgedel on pikad mehed või vähemalt keskmise pikkusega, üliharva satub sekka mõni lühike.
-
Külaline
Jaa, see kadunud kott maksis veidi alla tuhande. Aga tõepoolest, sagedamini ostan selliseid 500-600 kanti jäävaid. Asi pole tõesti rahas, vaid praktilisuses, isegi Vuittoni koti, mille hind on mainitud mitmetes tuhandetes, ostsin just praktilisuse vaatenurgast. Mitte kellelegi näitamiseks, vaid hea lahendusena paaripäevasele reisile minnes hädavajalik kaasa võtta. Ega asjata öelda, et rikas pole mitte see, kel palju raha on, vaid see, kes mõistlikult kulutab.Guest kirjutas: ↑13 Nov 2025 19:39Tundub, et see sinu kallis ja päriselt kallis on kaks eri asja. Need sinu kirjeldatud kotid maksavad kuni 500 eurot, aga jutt on mitmetuhandetest, mida ei osteta praktilisuse pärast.Rissel kirjutas: ↑13 Nov 2025 18:14 Ma ei osta kunagi kunstnahast kingi, sünteetikast riideid ja odavat kotti. Pigem ostan vähem, aga kvaliteetseid ja ilusaid esemeid.
Ei saa aga iga eseme kohta ütelda, et ta on oma hinda väärt. Kott peab sobima riietuse ja aastaajaga (kui sa ei saa mitut osta). Mõtle, kas sa kasutaksid sügistalvel või pigem suvel. Kui tahad midagi sisse ka mahutada, siis on suurus oluline, kui lennukisse, reisile kaasa võtta, siis pealt korralikult suletav jne.
Mul on olnud mitu kotti, mida olen ootele jätnud, et kui tuleb mingi kampaania või must reede, äkki ostan, aga vahepeal on tuhin mööda läinud, sest olen midagi paremat avastanud. Kindel on küll see, et kallis kott annab pikemaks ajaks hea meeleolu, see on teaduslikult tõestatud.![]()
Mul oli üks juhus: kallis kott, ilusat värvi ka, pärast pikka kaalumist ostsin ära, eelkõige just värv võlus mind. Kandsin soojemal aastaajal, oli paar väikest puudust kinnitustes, aga ikkagi väga ilus kott. Kuni paar aastat hiljem varastati Prantsusmaal autost ära, sekundi jooksul. Kindlustus maksis kinni, nii et oleksin võinud uue koti asemele osta, aga ma ei teinud seda.
-
Külaline
Pikad inimesed haigestuvad tõenäolisemalt vähki.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:08Peaaegu kõik mehed, kes figureerivad Äripäevas või poliitika lehekülgedel on pikad mehed või vähemalt keskmise pikkusega, üliharva satub sekka mõni lühike.
https://tervis.postimees.ee/8087881/pik ... see-nii-on
Las nad figureerivad, ega elu ei ole ainult raha, sest sina ju raha ei teeni nagunii. Pikad mehed on ainult euroopas ja aafrikas, mujal maailmas on mehed lühikesed, sest nii on optimaalne. Kui pikaks võiks siis mehed kasvada? Kui 190 oleks üle planeedi ühel päeval keskmine, kas siis pikad mehed oleks juba 260cm? Aga kujutad ette kui jube on olla nii pikk. Ei mahu autosse, riided peavad olema suured, laed on vastu pead.
Kui sa ise oled 165cm siis sa ei kujuta üldse ette pika mehe elu, ainult su oma kompleks sunnib sind endast nii palju pikema mehega olema. Mehel on nii nõme alla kummarduda, otse naisele näkku vaadata ei saa, kallistada ei saa...
-
Külaline
Lühikesed naised lähevad vanusega lühemaks. Kui sa 20 aastaselt oled 165 cm pikkune, siis 40 aastaselt oled juba 163 cm ja 60 aastaselt vabalt 160 cm.
-
Külaline
Mina ei kirjutanud, et ma olen 165 cm. See on halb komme arvata, et sulle vastab kogu aeg üks ja sama inimene.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:38Pikad inimesed haigestuvad tõenäolisemalt vähki.
Las nad figureerivad, ega elu ei ole ainult raha, sest sina ju raha ei teeni nagunii. Pikad mehed on ainult euroopas ja aafrikas, mujal maailmas on mehed lühikesed, sest nii on optimaalne. Kui pikaks võiks siis mehed kasvada? Kui 190 oleks üle planeedi ühel päeval keskmine, kas siis pikad mehed oleks juba 260cm? Aga kujutad ette kui jube on olla nii pikk. Ei mahu autosse, riided peavad olema suured, laed on vastu pead.
Kui sa ise oled 165cm siis sa ei kujuta üldse ette pika mehe elu, ainult su oma kompleks sunnib sind endast nii palju pikema mehega olema. Mehel on nii nõme alla kummarduda, otse naisele näkku vaadata ei saa, kallistada ei saa...
-
Külaline
Macron on sama pikk või sama lühike nagu Putin.
-
Külaline
Seda vastad sa alati.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:56Mina ei kirjutanud, et ma olen 165 cm. See on halb komme arvata, et sulle vastab kogu aeg üks ja sama inimene.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:38Pikad inimesed haigestuvad tõenäolisemalt vähki.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:08
Peaaegu kõik mehed, kes figureerivad Äripäevas või poliitika lehekülgedel on pikad mehed või vähemalt keskmise pikkusega, üliharva satub sekka mõni lühike.
-
Külaline
Pole mina veel 190 mehi näinud 190 naistega, see oleks ikka väga kole vaatepilt. Lühikest, 180 cm meest ei vaataks ise, olgu kui edukas tahes.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:03Erandeid on, aga edukamad mehed on alati pikemat sorti ja enamasti vaatavad ka enamvähem endapikkuseid naisi. Pisikestel naistel on pisikesed mehed ja need on väga harva edukad ja heal järjel.
-
Külaline
190 ja 180, 190 ja 175. Mõlemad pikad paarid.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 14:03Pole mina veel 190 mehi näinud 190 naistega, see oleks ikka väga kole vaatepilt. Lühikest, 180 cm meest ei vaataks ise, olgu kui edukas tahes.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:03Erandeid on, aga edukamad mehed on alati pikemat sorti ja enamasti vaatavad ka enamvähem endapikkuseid naisi. Pisikestel naistel on pisikesed mehed ja need on väga harva edukad ja heal järjel.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 12:54
Olin nooruses 165 cm ja kadestasin endast lühemaid tüdrukuid, neil oli poiste valik palju rikkalikum.
-
Külaline
Loodus püüdleb keskmise poole. Sellepärast on sageli nii, et pikad mehed on lühikestega paaris ja pikad naised lühikeste meestega. Selliseid 190/180 paare on väga vähe.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 14:49190 ja 180, 190 ja 175. Mõlemad pikad paarid.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 14:03Pole mina veel 190 mehi näinud 190 naistega, see oleks ikka väga kole vaatepilt. Lühikest, 180 cm meest ei vaataks ise, olgu kui edukas tahes.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 13:03
Erandeid on, aga edukamad mehed on alati pikemat sorti ja enamasti vaatavad ka enamvähem endapikkuseid naisi. Pisikestel naistel on pisikesed mehed ja need on väga harva edukad ja heal järjel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, iiR, kaegu, kiisu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist