Räägime päevapoliitikast

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ossinovskil on tõesti põhimõtted: https://www.err.ee/1609307696/sotsid-ei ... sjus-jargi

Sotsid kinnitasid tänasel parlamendifraktsioonide kohtumisel üle, et nemad vene kodanikelt hääleõiguse äravõtmist ei toeta.
Rissel
Kontakt:

Postitus Postitas Rissel »

Guest kirjutas: 14 Nov 2025 15:57
Rissel kirjutas: 14 Nov 2025 15:50

Kellele saab meeldida keskide juhtimisstiil, kõik need uisutajatest kultuurikeskuste juhid ja teatud spordiklubide toetused, suvalised venelastest abilinnapead, reklaamlehed, linnatelevisoon, kartulid, küttepuud ja tasuta transport. Igasugu sulisid on pinnale ujunud läbi aegade. Kogu see toiduahel, mis püsib tänu omasuguste toetusele. See pole juhtimine, vaid privileegidel püsimine.
Asi pole sugugi rahvuses. Ossinovskil on vähemalt põhimõtted ja väga korralik haridus, okei, ma ei vali ka sotse, aga ma saan aru tema põhimõtetest.
Aga Läänemets maksis ka mustalt inimesele palka, kõik teevad. Reformierakonna minister üüris sugulaselt korterit ja lasi selle riigil kinni maksta.
Tallinn on suur linn, ongi linnalehed nagu on ka Tartus. Küttepuid jagas Savisaar.

Sul noorel poisil on teadmised väiksed, aga argumente ka ei ole. Võtame Parempoolsed. Lavly Perling astus Isamaasse 23.02.2021 ja lahkus 08.03.2022
Ta läks Isamaasse paleepööret tegema. Natuke oli liige ja hakkas nõudma endale parteijuhi kohta. Loomulikult talle seda ei antud, lahkus rahulolematutega ja lõid uue erakonna. Mis tema erakond siis on? Ma ei kujuta ette selliseid inimesi midagi juhtimas, neil puuduvad igasugused oskused ja teadmised. Ainuke huvi on karjäär.
Halloo! Mis noorest poisist me siiamaani räägime! :lol: Ma kirjutan oma konto alt, mitte külalisena, kui raske oleks minu teisi kommentaare lugeda, et veenduda - kohe kindlasti pole ma mingi noor poiss. Usus mind, noorte poiste sõnavara ja ortograafia on äratuntavalt erinev.

Meestega on üks huvitav nähtus - sisukamalt vaielda on võimalik vähestega. Kui midagi uut öelda pole, jäävad kinni oma vanasse argumenti, mida siis korratakse veidi erinevas soustis, kuni oponent ära tüdineb. :D
Külaline

Rissel kirjutas: 14 Nov 2025 18:57

Halloo! Mis noorest poisist me siiamaani räägime! :lol: Ma kirjutan oma konto alt, mitte külalisena, kui raske oleks minu teisi kommentaare lugeda, et veenduda - kohe kindlasti pole ma mingi noor poiss. Usus mind, noorte poiste sõnavara ja ortograafia on äratuntavalt erinev.

Meestega on üks huvitav nähtus - sisukamalt vaielda on võimalik vähestega. Kui midagi uut öelda pole, jäävad kinni oma vanasse argumenti, mida siis korratakse veidi erinevas soustis, kuni oponent ära tüdineb. :D
Sinus puudub igasugune sisukus ja sa ei ole mitte ühelegi argumenteeritud postitusele vastanud argumentidega. Pigem arvan et oled see WD40
Rissel
Kontakt:

Guest kirjutas: 14 Nov 2025 19:42
Rissel kirjutas: 14 Nov 2025 18:57

Sinus puudub igasugune sisukus ja sa ei ole mitte ühelegi argumenteeritud postitusele vastanud argumentidega. Pigem arvan et oled see WD40
:lol:
Külaline

Siinsed EKRE ihalejad, kes soovivad argumente, leiavad sellest artiklist päris hea analüüsi. Nõuab muidugi artikli lõpuni lugemist.
Aga kui see üle jõu käib, tasuks kommenteerimine üldse vahele jätta.
https://forte.delfi.ee/artikkel/1204177 ... -ei-meeldi
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Esimene osa ka.
https://www.delfi.ee/artikkel/120417717 ... ne-on-ekre
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Nov 2025 21:29 Siinsed EKRE ihalejad, kes soovivad argumente, leiavad sellest artiklist päris hea analüüsi. Nõuab muidugi artikli lõpuni lugemist.
Eks me ole nüüd siis nii kaugel, et võtame tõemonopoli omavast Delfist suvalise venelasest ajakirjaniku "analüüsi" ja usume seda. Peaasi, et EKRE ei tuleks.
Artikli lugesin läbi.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 19 Nov 2025 00:10 Esimene osa ka.
https://www.delfi.ee/artikkel/120417717 ... ne-on-ekre
Ma ei hakkagi neid artikkleid lugema.
Mind nad ümber ei veena. Valin ekret.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 06:58
Guest kirjutas: 18 Nov 2025 21:29 Siinsed EKRE ihalejad, kes soovivad argumente, leiavad sellest artiklist päris hea analüüsi. Nõuab muidugi artikli lõpuni lugemist.
Eks me ole nüüd siis nii kaugel, et võtame tõemonopoli omavast Delfist suvalise venelasest ajakirjaniku "analüüsi" ja usume seda. Peaasi, et EKRE ei tuleks.
Artikli lugesin läbi.
Nüüd on asi nii kaugel, et ma pean mingi suvalise venelase kirjutatud ainsa rahvuskonservatiivse partei vastasele propagandale veel peale maksma? Ei aitäh.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 08:25
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 06:58
Artikli lugesin läbi.
Nüüd on asi nii kaugel, et ma pean mingi suvalise venelase kirjutatud ainsa rahvuskonservatiivse partei vastasele propagandale veel peale maksma? Ei aitäh.
,,rahvus,,konservatiivse, peaks olema jutumärkidega, kui õige nimega rääkida.
Rissel
Kontakt:

Kui järgida põhimõtet, et oluline on sisu, mitte välimus, siis sama tuleks teha ka loetava materjaliga. Ehk siis sisusse tuleks süveneda, mitte vaadata, mis on kirjutaja rahvus, lihtsustades tuleks unustada eelarvamus. Kui mingi grupp inimesi ilmselgelt ajab juma suust välja, saavad sellest aru kõik mõtlemis-ja lugemisvõimelised inimesed, rahvusele vaatamata.

Muidugi on olemas suur hulk inimesi, kes oma kord loodud arvamust kunagi ei muuda, isegi ei kuula vastuargumente. Psühholoogiliselt on see neile keeruline, sest nende kujutluses võrduks see end rumalaks tunnistamisega. Ometigi pole see nii, evolutsiooniliselt on ellujäämine olnud alati seotud paindlikkusega ehk siis võimega areneda nii füüsiliselt, kui ka vaimselt. Oled tark, näed oma vigu, tunnistad neid ja muutud targemaks.
Külaline

Enamus kes on ekre vastu on seda mitte sisu vaid välimuse pärast.
Nad räägivad asjadest nende õigete sõnadega, nii nagu on.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 13:21 Enamus kes on ekre vastu on seda mitte sisu vaid välimuse pärast.
Kas artikli lugesid ikka läbi?
Ka nende sisu on läbinisti eestivaenulik.
Halb tuleb vaid läänest, idast tuleb hea, peaksime ikka ida poole vaatama, venelastega hästi läbi saama ja läänemaailma vastu võitlema. Tajumata seda, et just vene suunalt ongi oht meie rahvuse eksistentsile. Ja kogu nende retoorika ongi lääne ühtsuse lõhkumine, Kremli jaoks on tegemist kasulike idiootidega.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 19 Nov 2025 13:34
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 13:21 Enamus kes on ekre vastu on seda mitte sisu vaid välimuse pärast.
Kas artikli lugesid ikka läbi?
Ka nende sisu on läbinisti eestivaenulik.
Halb tuleb vaid läänest, idast tuleb hea, peaksime ikka ida poole vaatama, venelastega hästi läbi saama ja läänemaailma vastu võitlema. Tajumata seda, et just vene suunalt ongi oht meie rahvuse eksistentsile. Ja kogu nende retoorika ongi lääne ühtsuse lõhkumine, Kremli jaoks on tegemist kasulike idiootidega.
Ära aja pada!
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 13:21Enamus kes on ekre vastu on seda mitte sisu vaid välimuse pärast.
Aga kui asi läheb tegudeks, siis on alati mökk-mökk. Ainult homoteema tõmbab neid hirmsasti käima ja paneb eelnõusid esitama ja puha. Tühja sellest Eesti majandusest, peaasi et homonduses kord majas oleks.
Külaline

Oh jumal, nüüd räägivad juba "lastevastasest kriminaalkuritegevusest". Peab ikka eriline ajuehitus olema, et seda parteid ja selle juhte kummardada.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 13:21Enamus kes on ekre vastu on seda mitte sisu vaid välimuse pärast.
Isamaa Kärner räägib ju kah. Ja vahvalt vängelt ropendades. Kas oled juba nagu kits kahe kuhja vahel?
Rissel
Kontakt:

Millisest välimusest me siin räägime? Mulle pole küll ükski sellest klannist oma välimuse pärast silma hakanud, igast neist läheks mööda nagu postist. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 13:21 Enamus kes on ekre vastu on seda mitte sisu vaid välimuse pärast.
Kus neil see suur sisu on? Kui võimule said, siis ainult plärisesid ja üritasid mingit homoreferendumit korraldada. Vana Helme oli siseminister ja kilkas muudkui, et maha e-valimised, selle asemel, et minna ja ekre kukeleegutavad väidetavad valimisseaduse rikkumised kindlaks teha. Aga ei, tüüp ainult leelotas, selle asemel, et midagi teha.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 17:46
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 13:21 Enamus kes on ekre vastu on seda mitte sisu vaid välimuse pärast.
Kus neil see suur sisu on? Kui võimule said, siis ainult plärisesid ja üritasid mingit homoreferendumit korraldada. Vana Helme oli siseminister ja kilkas muudkui, et maha e-valimised, selle asemel, et minna ja ekre kukeleegutavad väidetavad valimisseaduse rikkumised kindlaks teha. Aga ei, tüüp ainult leelotas, selle asemel, et midagi teha.
EKREl pole iial olnud laiapõhilist toimivat programmi (ega ka piisavalt arukaid inimesi), ainus võimalus valitud (ja sooja koha peale) saada oligi leelutada rahuolematutele. Neid on alati, kes arvavad, et vääriksid paremat palka, staatust, elukohta, riik teeb kõike valesti ja süvariik ülepea veel haudub salaplaane. See võimaldabki rääkida seda, mida need inimesed kuulata tahavad, õhutada vaikselt tagant nende luulusid.

Iseenesest pole sellest midagi, las räägivad, targad jätavad tähelepanuta ja rumalatel on ka ventiili vaja. Ainus halb asi on see, et nendega on kaasnenud poliitiline kultuuritus. See on kahjuks mõjunud nii, et ka nende valijad on hakanud arvama, et ole nii rumal, kui tahes, igas kommentaariumis võid lauslolluseid kuulutada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist