Robot tolmuimeja

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Robot tolmuimeja

Postitus Postitas Külaline »

Tere, kas kellelgi on robot tolmuimejat koos märgpuhastusega ja sooviks jagada kogemusi? Kas soovitate, teeb elu kergemaks? Ja kas on kellelgi ka konktreetset brändi või mudelit mida soovitada? Meil elamine läbi kolme tasandi ja puitpõrandad, kui see peaks tähtis olema :) tänud!
Külaline

Mul xiaomi roborock s5 max juba mitmendat aastat ja super, väga suureks abiks. Muidugi koduloomi ei ole seega ei oska öelda kuidas loomakarvadega näiteks hakkama saaks, kui juhtuvad olema peres loomad. Puitpõrandaga on oht see, et kui kuhugi kinni jääb märja lapiga, siis puit tõmbab üsna kiirelt niiskuse sisse ja võib põranda rikkuda, meil eelmises kodus nii juhtus. Uues kodus laminaat ja pole seda probleemi olnud. Või siis oanna robot tööle ainult siis kui keegi kodus, kinni jääb, saab kiirelt tegutseda.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Meil Roborock S7+. Valisin selle järgi, et vahetatavad osad on lihtsalt tellitavad, garantiiremont Eestis, kõrgus selline, et mahub 10 cm kõrguste jalgadega mööbli alla, automaatne tühjendus konteinerisse. Lappi mitte vaid ei vea järel, vaid ka väristab, vaipade kohal tõstab imemistugevust, pesu ajal tõstab lapi vaiba kohal üles.
Mul suured lagedad pinnad, sügavad nurgadiivanid ja laiad voodid. Väga mugav.
On ka pikakarvalised kassid ja koerad, puitpõrandalt saab karvad probleemitult kätte. Ülemisel korrusel on mul ühes toas suur vaip ja seal möllavad vahel ka kassid, karvatuuste lendab - siis on küll juhtunud, et kassikarvu on vaipa nii rohkelt kinni jäänud, et pärast imemist pean neid roboti rataste vahelt välja katkuma, annab häiret. Aga sisse ta nad imeb ikka päris hästi.
Imemistugevusega olen väga rahul - vahel leian tolmukastist ka münte.
Kui on väikesed ruumid, palju asju pidevalt maas, mööbel nii madal, et robot alla ei mahu, siis on tavaline tolmuimeja ilmselt mugavam.
Külaline

Mul on Roomba robottolmuimejad olnud. Kunagi, kui need alles tulid, oli Roomba parim ja nii olengi sama margi juurde jäänud, kuigi nüüd on valik lai ja suure tõenäosusega ei jää teised Roombale enam alla :)
Külaline

Aitäh, sain kasulikku infot 👍🏻!
SCHBOT8

Postitus Postitas SCHBOT8 »

Minu soovitus Schbot (Mamibot) S8. See on siis see mis kaubanduskeskustes müüakse 899 eur. Mõnikord kampaaniatega 499 € Hind absurdne ja masin absurdne. Tegelikult odav hiinakas mis siis ristitud Schbot 8-ks. Vaiba peale 0.6cm ei lähe. Mis tähendab, et pool tuba jätab koristamata. Äpp on saadanast. Kord on kord ei ole. Enamus aegu ei ole. Pult odav, pehme hiinakas ja jube aeglane ning segane. Juhtida sealt eriti ei saa. Näieks panna teatud päevadel tööle. Vaid ainult kellaaja seadistad. Laeb mingi 5-6 tundi ja töötab nüüd aasta hiljem ainuot tunnikese. Märgpesu pole proovinud. Telli ennem Temust kui seda ülehinnatud asja ostad. Abi ka neilt ei saa või siis suure raha eest. Ennem Xiaomi osta.
Aga ikkagi kõigerohkem ajab närvi see, et selle raha eest mida küsitakse võiks olla teenindus tasemel. Tasemel on ainult müük mitte järelteenindus.
Külaline

Kas te tõesti arvate, et siinsel kaadril on raha mõni robot osta? Kui siis TEMU-st mõni 70 € ja siis sellega terve küla ning kõikide sõbrannade ees saab kiidelda. Samas tõsi see on, et see 70 € töötab sama hästi kui kui eestist osta mõni viie sotine ime masin
Külaline

Teema “update”, ehk tuleb kellelegi kasuks. Ostsin Roborock s8, musta reede ajal. Kuna tuleb nii ehk naa kolme korruse vahet teda liigutada, siis ostsin lihtsalt laadijaga. Mitte kogu suure “jaamaga”. Ja ausalt, väga hea otsus. Kahju, et ei ostnud kui lapsed väiksed…
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 21:00 Mul xiaomi roborock s5 max juba mitmendat aastat ja super, väga suureks abiks. Muidugi koduloomi ei ole seega ei oska öelda kuidas loomakarvadega näiteks hakkama saaks, kui juhtuvad olema peres loomad. Puitpõrandaga on oht see, et kui kuhugi kinni jääb märja lapiga, siis puit tõmbab üsna kiirelt niiskuse sisse ja võib põranda rikkuda, meil eelmises kodus nii juhtus. Uues kodus laminaat ja pole seda probleemi olnud. Või siis oanna robot tööle ainult siis kui keegi kodus, kinni jääb, saab kiirelt tegutseda.

Mul on täpselt sama mudel. Ei teagi enam mitu aastat vana. Pidevalt kasutan ja olen väga rahul. Kaks kassi on ka, vahel lasen tal villast elutoa vaipa kaks korda võtta, et kõigist karvadest lahti saada, aga lõpuks ikka saab kenasti puhtaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 00:50 Teema “update”, ehk tuleb kellelegi kasuks. Ostsin Roborock s8, musta reede ajal. Kuna tuleb nii ehk naa kolme korruse vahet teda liigutada, siis ostsin lihtsalt laadijaga. Mitte kogu suure “jaamaga”. Ja ausalt, väga hea otsus. Kahju, et ei ostnud kui lapsed väiksed…
Hea valik!
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 07:59
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 00:50 Teema “update”, ehk tuleb kellelegi kasuks. Ostsin Roborock s8, musta reede ajal. Kuna tuleb nii ehk naa kolme korruse vahet teda liigutada, siis ostsin lihtsalt laadijaga. Mitte kogu suure “jaamaga”. Ja ausalt, väga hea otsus. Kahju, et ei ostnud kui lapsed väiksed…
Hea valik!
Ma olin väga rahul oma Roborockiga, kuniks nüüd 2 aastat hiljem, on ta peast täitsa loll. Kogu aeg on probleemid - error siin ja error seal. Muidu väga mugav, sest meil ka kogu "jaam", kus vett võtab ja puhastab. Aga tundub, et 2 aastat oligi siis eluiga...
Külaline

Need on mugavad küll. Paned hommikul tööle, kui ise ära lähed kodust ja õhtul koju tulles on puhas kodu ootamas. Pead aga arvestama sellega, et nad märja pesuga tõmbavad ainult tõesti tolmu põrandalt ära. Plekke nad ära ei saa. Mul endal on Ecovacs ja rahul.
Külaline

Mul on kaks koera ja kaks last ja roborock peseb põranda ka puhtaks. Kõik porised käpajäljed ja maha kukkunud söögi jäljed. Seadistatud on ka nii, et käib võimalikult tihti lappi pesemas ja viimasena läheb seda ala pesema, kus koerad ka käivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist