sõbranna rääkis, et süda paha - ta tarbib ozempikut. pidevalt näost roheline teine. seda nagu ei viitsisk. nõuanded on head. mõni selgitus - hapsi joon sellepärast, et see maitseb mulle. vahel joon keefiri marjadega ka. ma magusat päris maha ei taha tõmmata, siis mul tekkib mingi kommi või sokolaadi isu, kui veits tarbida, siis ei ole lisa juurde vaja. jah, joon toorkakaod ja suhkrut ei pane. puuviljad on ka nagu maiustuse eest. kana ja kala võin püüda rohkem menüüsse lisada. vahel söön mõne muna kaGuest kirjutas: ↑17 Nov 2025 14:32Kust selline teadmine, et süda permanentselt paha on? Minul küll ei ole. Selleks ongi süsteem, et harjutatakse organismi vaikselt semaglutiidiga, alguses väikene doos, siis suurem, siis veel suurem. Süda on paha siis, kui semaglutiidi tarbides üle sööd, seda küll, aga siis ära söö üle, selles ju asja mõte ongi, et ravim aitab piiri pidada. Kui organism ei taju täiskõhutunnet, siis tulebki uus märguanne - süda läheb pahaks. Kui ennast kuulad, ei ole mingit südamepaha, sööd vähem, ei soovi magusat ja kaal langeb.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 12:01 või ozempik? see teeb mind veits murelikuks, et ozempiku tarbijatel on süda permanentselt paha - seda ei viitsiks.
Aga siiski proovi kõigepealt ilma ravimita.
Ega keegi arvagi, et sa valetad oma söögikoguseid, pigem on tihti tegu iseendale valetamisega või mitte märkamisega, et kogused on suuremad kui arvad või vahepeal käib käsi ikka küpsisekausis mitmed korrad. Menüü on tõesti selline, et su kaal peaks langema kolinal.
Sinu toidust hakkas mulle esimese asjana silma haps, selle vahetaks kohe välja, võta keefiri, pane marju sisse, kui vaja, veel parem joo ilma nendeta. Haps on ju suhkrune. Samamoodi mannapudru asemel võtaks muud putru, kakao joomine on ka kahtlane, kui sa just toorkakaod (ilma suhkruta) ei joo.
Valku sööd väga vähe, see "väike tükk kana" ei ole piisav. Söö mune, kõige tervislikum toiduaine üldse. Vähem puuvilju, rohkem köögivilju.
kaal
-
Külaline
-
Külaline
Aga sa vaata vahelduseks, seal on sul mõttekaaslasi rohkelt, kes midagi ei söö, aga ikka on paksud. Arsti nõuanded, mis neilel jagatakse, kuluvad ka sulle ära.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 12:01 . aga kõik asjalikud nõuanded ja kogemuse jagamine on teretulnud. kuna ma ülipaksude inimeste saateid ei vaata, siis selle jagamine vast väga asjakohane pole.
-
Külaline
Üks välismaa popartist on kaalulangetusravimist pimedaks jäämas.
-
Külaline
nojah - kroonika ei ole minu jaoks just üleliia tõsiselt võetav meediakajastus.....
-
Külaline
Need on ju Robbie enda arvamused, mitte teaduslik tõde. Luges uudist, et mõni teadlane arvab, et see ravim võib nii mõjuda ja kohe hakkas pimedaks jääma ... Kes teab, milles tegelikult asi on. Teadlasedki pole ju ühel meelel.
-
Külaline
Oh issand küll tõesti.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2025 16:10nojah - kroonika ei ole minu jaoks just üleliia tõsiselt võetav meediakajastus.....
-
Külaline
Pole just raske arvata, milles tegelikult asi on. Ta on 51, selge see, et enam ei näe nii hästi kui varem. Täiesti paras aeg silmade suuremaks muutuseks.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 16:13Need on ju Robbie enda arvamused, mitte teaduslik tõde. Luges uudist, et mõni teadlane arvab, et see ravim võib nii mõjuda ja kohe hakkas pimedaks jääma ... Kes teab, milles tegelikult asi on. Teadlasedki pole ju ühel meelel.
-
Külaline
Ah ära seleta, ei jää need 51-sed midagi äkitse täitsa pimedaks. Minu silmanägemine pole küll nõrgenenud, olen 56. Mehel on tekkinud mingid mikroskoopilise miinusega prillid. Kui Robbie ikka äkki häguselt nägema on hakanud, siis on tal tõenäoliselt midagi muud, kae vms.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:49Pole just raske arvata, milles tegelikult asi on. Ta on 51, selge see, et enam ei näe nii hästi kui varem. Täiesti paras aeg silmade suuremaks muutuseks.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 16:13Need on ju Robbie enda arvamused, mitte teaduslik tõde. Luges uudist, et mõni teadlane arvab, et see ravim võib nii mõjuda ja kohe hakkas pimedaks jääma ... Kes teab, milles tegelikult asi on. Teadlasedki pole ju ühel meelel.
-
Külaline
Oo, kas sinu mees on Robbie Williams?Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2025 21:44Ah ära seleta, ei jää need 51-sed midagi äkitse täitsa pimedaks. Minu silmanägemine pole küll nõrgenenud, olen 56. Mehel on tekkinud mingid mikroskoopilise miinusega prillid. Kui Robbie ikka äkki häguselt nägema on hakanud, siis on tal tõenäoliselt midagi muud, kae vms.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:49Pole just raske arvata, milles tegelikult asi on. Ta on 51, selge see, et enam ei näe nii hästi kui varem. Täiesti paras aeg silmade suuremaks muutuseks.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 16:13 Need on ju Robbie enda arvamused, mitte teaduslik tõde. Luges uudist, et mõni teadlane arvab, et see ravim võib nii mõjuda ja kohe hakkas pimedaks jääma ... Kes teab, milles tegelikult asi on. Teadlasedki pole ju ühel meelel.
-
Külaline
Ei ole. Kas sa õppisid kirjutama enne kui lugema?Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 22:02Oo, kas sinu mees on Robbie Williams?Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2025 21:44Ah ära seleta, ei jää need 51-sed midagi äkitse täitsa pimedaks. Minu silmanägemine pole küll nõrgenenud, olen 56. Mehel on tekkinud mingid mikroskoopilise miinusega prillid. Kui Robbie ikka äkki häguselt nägema on hakanud, siis on tal tõenäoliselt midagi muud, kae vms.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:49
Pole just raske arvata, milles tegelikult asi on. Ta on 51, selge see, et enam ei näe nii hästi kui varem. Täiesti paras aeg silmade suuremaks muutuseks.
-
Külaline
Loe ise läbi ka, mida sa kirjutad. Vanem inimene, aga kirjutada üldse ei oska. Ka pole kuskil öeldud, et Williams pimedaks hakkab jääma. Et näeb tiba halvemini kui varem, on tema vanuses täiesti normaalne nähtus.Guest kirjutas: ↑18 Nov 2025 02:16Ei ole. Kas sa õppisid kirjutama enne kui lugema?Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 22:02Oo, kas sinu mees on Robbie Williams?Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2025 21:44 Ah ära seleta, ei jää need 51-sed midagi äkitse täitsa pimedaks. Minu silmanägemine pole küll nõrgenenud, olen 56. Mehel on tekkinud mingid mikroskoopilise miinusega prillid. Kui Robbie ikka äkki häguselt nägema on hakanud, siis on tal tõenäoliselt midagi muud, kae vms.
-
Külaline
Vaatasin nüüd seda Williamsi artikli juures olevat pilti ja no täitsa õudne näeb see laulja ju välja. Ilusam küll ei ole. Sama võib öelda Marju Karini tütre kohta, võttis ka hirmsasti maha, aga läheb selle asjaga liiale ja pole väga kena.
-
Külaline
MK tütar on otse öelnud, et ta EI kasuta Ozempicut. Kaalukaotus on trennist, kuna ta on eesmärgiks seadnud võtta osa fitness võistlusestKülaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 21:09 Vaatasin nüüd seda Williamsi artikli juures olevat pilti ja no täitsa õudne näeb see laulja ju välja. Ilusam küll ei ole. Sama võib öelda Marju Karini tütre kohta, võttis ka hirmsasti maha, aga läheb selle asjaga liiale ja pole väga kena.