Eesti parim raiesportlane

vana hea klassika
Vasta
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Egalitaar kirjutas: 16 Nov 2025 14:53
Guest kirjutas: 16 Nov 2025 14:48
Egalitaar kirjutas: 16 Nov 2025 14:27

Kes?
Liik.
Ahsoo. Taavi Eelmaa kaunist järelehüüdest temale, surma ja suremise kontekstis: "Sest olemasolemises võib ta olla ka lahendus teiste seas, mis võib anda hääbuvale meelekindlusele ootamatu jõu ja vabaduse. Nagu kiri, millest on parem, et see saatmata jäi. "

Ehk siis meile öeldi. Taas läbi ilusate lillede.
https://www.muurileht.ee/in-memoriam-jo ... uuli-2025/
Liik'i FB hüvastijättudes öeldi ka otse välja, et enesetapp. Kahju, oli üks mu lemmiknäitlejaid.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Nov 2025 22:52 Akutrimmeriga sa ei võta võsa ja vähe jämedamaid tüükaid maha, vaid võid vaikselt peenraääri trimmerdada.
Ühe korra võtad bensukaga selle kangema võsa maha ja edasiseks hoolduseks juba kõlbab akutrimmer ka. Kui on terve kraavikallas ainult pajuvõsudega siis vast ei sobi, aga mina trimmerdan akutimmeriga ikka üsna vintsket kraami- nõgest, noort vaarikat, angervaksa, põrakanepit jms.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Nov 2025 17:24
Külaline kirjutas: 17 Nov 2025 22:52 Akutrimmeriga sa ei võta võsa ja vähe jämedamaid tüükaid maha, vaid võid vaikselt peenraääri trimmerdada.
Ühe korra võtad bensukaga selle kangema võsa maha ja edasiseks hoolduseks juba kõlbab akutrimmer ka. Kui on terve kraavikallas ainult pajuvõsudega siis vast ei sobi, aga mina trimmerdan akutimmeriga ikka üsna vintsket kraami- nõgest, noort vaarikat, angervaksa, põrakanepit jms.
Ütlesin ju juba korra, et akutrimmeriga võid väikest aialappi nokitseda. Kui on metsa võsast puhastamine, siis seal ei ole akutrimmeriga mitte midagi teha. Seega, palun ära rohkem võrdle noorte puude või võsa trimmerdamist nõgese või põdrakanepi trimmerdamisega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist