Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?
-
Külaline
Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?
Miks? Nii kahju, nii ilus paar. Kuigi suur vanusevahe, toimetasid nad koos pikalt
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... HVldWYwJye
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... HVldWYwJye
-
Külaline
Jah, välismaal oleks juba kõik pikalt-laialt avalikkusele lahti räägitud. Aga Eestis? Ei tea, mingi alaväärsuskompleks vist.
-
Külaline
Mees leidis uue. Tunduvalt noorema.
-
Külaline
Mehe postituses on tunda eufooriat. Pakun, et leiti uus, aga et asjast väärikalt väljuda, otsustas eksi mitte mutta tampida vaid hoopis tõsta. Väga asjalik käik mehe poolt. Pigem selline käitumine, kui halamine, kui hirmus ja halb kõik oli.
-
Külaline
Mul küll kahju pole, sest mul on ükskõik. Miks peaks võõraste inimeste elu korda minema?
-
Külaline
Kurb ikka, kui keegi haiget saab. Aga küllap nad ikka pidid ka suhet luues olema sellega arvestanud, et ühel hetkel saabub päev, kus naine hakkab vananema, mees aga on veel täiesti noor mees. Peaasi, et laste jaoks lahutus võimalikult rahulik ja valutu oleks.
-
Külaline
Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
Macron on tõesti oma naisega koos veel, aga tema on nii kõrgel kohal, nad ei saa probleemideta lahutada, ilma et poliitiline seis samaks jääks. Pealegi esitatakse aegajalt tõendeid, et Macroni naine polegi päris naine, trans.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
Tundub, et sa ei tee vahet sellel, mis on tõend ja mis on kuulujutt.Pealegi esitatakse aegajalt tõendeid, et Macroni naine polegi päris naine, trans.
-
Külaline
Ma tean küll paare, kus naine on 15 aastat vanem ja on kokku jäädud.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
Kummaline on asjaolu, et avaliku lihtsa geenitesti asemel, mis tühistaks niisugused kuulujutud igaveseks, üritab Brigitte Macron oma naiseks olemist järjekindlalt tõendada dokumentide ning fotodega.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:37Tundub, et sa ei tee vahet sellel, mis on tõend ja mis on kuulujutt.Pealegi esitatakse aegajalt tõendeid, et Macroni naine polegi päris naine, trans.
-
Külaline
Minu mees on minust 16 aastat noorem, ka tükk aega koos.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
See abielu on fiktsioon, Macron on homo.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34Macron on tõesti oma naisega koos veel, aga tema on nii kõrgel kohal, nad ei saa probleemideta lahutada, ilma et poliitiline seis samaks jääks. Pealegi esitatakse aegajalt tõendeid, et Macroni naine polegi päris naine, trans.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
Milleks on petteks vaja võtta endale mingit vana naist. Ta oleks võinud abielluda ka mehega, mingit probleemi sellest ei oleks olnud. Või siis võtta vähe kobedama esindusnäo.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:47See abielu on fiktsioon, Macron on homo.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34Macron on tõesti oma naisega koos veel, aga tema on nii kõrgel kohal, nad ei saa probleemideta lahutada, ilma et poliitiline seis samaks jääks. Pealegi esitatakse aegajalt tõendeid, et Macroni naine polegi päris naine, trans.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
tublid et niikauagi vastu pidasid - suur vanusevahe siiski loeb ja tegu väga emotsionaalsete kunstiinimestega (eriti meespool tundub alati TV-s täiesti eufooriline ja selline up-down tüüpi).
Evelin Samuel näeb superhea välja ja pole kindlasti mingi "vananev naine".
-
Külaline
Näeb hea välja küll, aga ega see teda nooremaks ei tee. 50 on 50, menopaus kõigi oma vaevustega on kohal.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:59
-
Külaline
Mitte vananev, vaid vana, liiga vana võrreldes 15 a noorema mehega. 35-aastased mehed allas hakkavad tänapäeval peret looma, Eveliniga enam lapsi ei tee.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:59 tublid et niikauagi vastu pidasid - suur vanusevahe siiski loeb ja tegu väga emotsionaalsete kunstiinimestega (eriti meespool tundub alati TV-s täiesti eufooriline ja selline up-down tüüpi).
-
Külaline
Pakun, et kaks aastat. Tõenäoliselt olete 10 aasta pärast lahus. Isegi ametlikku vormistamist loomulikult pole, lihtsalt koos praegu.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:46Minu mees on minust 16 aastat noorem, ka tükk aega koos.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
4 x kauem, kui arvasid. Muidugi pole ametlikku vormistust, ma ei soovi ega ole kunagi soovinud abielluda. Olemegi koos, kuniks on hea, loogiline, et kui enam pole, siis läheme lahku. Kuidas siis teisiti?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:12Pakun, et kaks aastat. Tõenäoliselt olete 10 aasta pärast lahus. Isegi ametlikku vormistamist loomulikult pole, lihtsalt koos praegu.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:46Minu mees on minust 16 aastat noorem, ka tükk aega koos.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
-
Külaline
Kui on nii suur vanusevahe, siis mehed võtavadki alati seda kui ajutist kooselu, see on algusest peale mõeldud ajutiseks, selles on vahe. Pole sellist unistust isegi suhte alguses, et selle naisega tahan olla kogu elu, vaid nagu ajutine sekspartner.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:264 x kauem, kui arvasid. Muidugi pole ametlikku vormistust, ma ei soovi ega ole kunagi soovinud abielluda. Olemegi koos, kuniks on hea, loogiline, et kui enam pole, siis läheme lahku. Kuidas siis teisiti?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist