kaal

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Nov 2025 23:13
Külaline kirjutas: 18 Nov 2025 21:09 Vaatasin nüüd seda Williamsi artikli juures olevat pilti ja no täitsa õudne näeb see laulja ju välja. Ilusam küll ei ole. Sama võib öelda Marju Karini tütre kohta, võttis ka hirmsasti maha, aga läheb selle asjaga liiale ja pole väga kena.
MK tütar on otse öelnud, et ta EI kasuta Ozempicut. Kaalukaotus on trennist, kuna ta on eesmärgiks seadnud võtta osa fitness võistlusest
Kõik need äkitselt samal ajal drastiliselt kaalu kaotanud kuulsused vannuvad vanaema ja vanaisa haual, et nemad pole mingeid ravumeid tarvitanud, vaid söövad nüüd lihtsalt vähem pannkooke.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Nov 2025 21:20 Nii väärastunud on see maailm, et rasvunud olekust norm kaalu jõudmine, on liiale minemine. Uskumatu. Mul vastupidi, silm puhkab, kui selliseid muutuseid näen.
Normaalkaalu jõudmine on väga tore, aga need inimesed on läinud liiale ja näevad välja tunduvalt vanemad kui enne. Vaata ka neid pilte kõigepealt, kui kiitma hakkad. Üks kirjutas, et Anna-Maria Galojan on ka väga ilus, kui on alakaaluline. Ma huviga ootan, mis saab mõne aasta pärast, kui kõik need ravimite kasutajad sellesse etappi jõuavad, kui see ravim ei mõju enam. Minu tuttav hakkas kasutama Ozempicut 4 aastat tagasi, võttis 20 kg alla, aga nüüd enam ravim üldse ei mõju ja on 5 kg uuesti juurde võtnud.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 06:38
Guest kirjutas: 18 Nov 2025 21:20 Nii väärastunud on see maailm, et rasvunud olekust norm kaalu jõudmine, on liiale minemine. Uskumatu. Mul vastupidi, silm puhkab, kui selliseid muutuseid näen.
Normaalkaalu jõudmine on väga tore, aga need inimesed on läinud liiale ja näevad välja tunduvalt vanemad kui enne. Vaata ka neid pilte kõigepealt, kui kiitma hakkad. Üks kirjutas, et Anna-Maria Galojan on ka väga ilus, kui on alakaaluline. Ma huviga ootan, mis saab mõne aasta pärast, kui kõik need ravimite kasutajad sellesse etappi jõuavad, kui see ravim ei mõju enam. Minu tuttav hakkas kasutama Ozempicut 4 aastat tagasi, võttis 20 kg alla, aga nüüd enam ravim üldse ei mõju ja on 5 kg uuesti juurde võtnud.
Jah, loomulikult on ainuke püsiv vahend kaalu alandamiseks elustiili muutmine, vastupidist pole ju keegi väitnudki.
Kui olla tüsedam ja võtta kiiresti alla, siis loomulikult ei jõua nahk järgi. Seetõttu ongi igasugu ravimid libe tee, nii kaalulanguse püsivuse kui ka hilisema väljanägemise osas.
Kui nüüd aga valida kas olla ülekaalus või saledam ja näha oma east veidi vanem välja, siis pole küsimustki, et tervise seisukohast (ja ilmselt ka välimuse osas) on teine variant 100% mõistlikum.
Külaline

170/66, hea meelega kaaluks paar kilo vähem - siis ca viis aastat tagasi ostetud riided ei oleks nii ümber.
Muidu on ok, olen 50+. Dieeti ei pea, toitun pmt toidupüramiidi järgi, aga maiustan liialt.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Nov 2025 23:06 N 50
175
80kg
Väga põen oma ülekaalu.
no väga hull ei ole ju. 5 kg maha võtmine peaks olema õhtusöögi asendamisel porgandisalati või õunaga suht lihtsalt tehtav.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2025 23:18
Külaline kirjutas: 18 Nov 2025 23:13
Külaline kirjutas: 18 Nov 2025 21:09 Vaatasin nüüd seda Williamsi artikli juures olevat pilti ja no täitsa õudne näeb see laulja ju välja. Ilusam küll ei ole. Sama võib öelda Marju Karini tütre kohta, võttis ka hirmsasti maha, aga läheb selle asjaga liiale ja pole väga kena.
MK tütar on otse öelnud, et ta EI kasuta Ozempicut. Kaalukaotus on trennist, kuna ta on eesmärgiks seadnud võtta osa fitness võistlusest
Kõik need äkitselt samal ajal drastiliselt kaalu kaotanud kuulsused vannuvad vanaema ja vanaisa haual, et nemad pole mingeid ravumeid tarvitanud, vaid söövad nüüd lihtsalt vähem pannkooke.
MK tütre kaalukaotuses pole miskit imelikku. 12 tuhat sammu päevas, kontrollitud toitumine, null alkoholi ja kaal kukub igal inimesel. Mul endal kukkus kuuga veidi üle 7 kilo, 75 pealt 68-le. Asi siis aastaga mõnikümmend kilo kaotada, eriti veel 25 aastat nooremana. Mingit ravimit ta kindlasti ei kasuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 10:56MK tütre kaalukaotuses pole miskit imelikku. 12 tuhat sammu päevas, kontrollitud toitumine, null alkoholi ja kaal kukub igal inimesel. Mul endal kukkus kuuga veidi üle 7 kilo, 75 pealt 68-le. Asi siis aastaga mõnikümmend kilo kaotada, eriti veel 25 aastat nooremana. Mingit ravimit ta kindlasti ei kasuta.
Ainult tema ise teab, kas kasutab või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 11:00
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 10:56MK tütre kaalukaotuses pole miskit imelikku. 12 tuhat sammu päevas, kontrollitud toitumine, null alkoholi ja kaal kukub igal inimesel. Mul endal kukkus kuuga veidi üle 7 kilo, 75 pealt 68-le. Asi siis aastaga mõnikümmend kilo kaotada, eriti veel 25 aastat nooremana. Mingit ravimit ta kindlasti ei kasuta.
Ainult tema ise teab, kas kasutab või mitte.
Kas sa oled kade? Ise ei suudaks distsipliini omada ja alla võtta? Inimesed on ikka imelikud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 11:34Kas sa oled kade? Ise ei suudaks distsipliini omada ja alla võtta? Inimesed on ikka imelikud.
Kas sa oled see MK tütar? Kui jah, siis muidugi tead, mida võtad või mitte või mille võtmist tunnistad või mitte.
Kade ei oska olla, sest pole aimugi, kes see MK ja tema tütar on.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 11:44
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 11:34Kas sa oled kade? Ise ei suudaks distsipliini omada ja alla võtta? Inimesed on ikka imelikud.
Kas sa oled see MK tütar? Kui jah, siis muidugi tead, mida võtad või mitte või mille võtmist tunnistad või mitte.
Kade ei oska olla, sest pole aimugi, kes see MK ja tema tütar on.
Jälle keegi, kes on jube tähtis, et ei tea Eesti elust midagi. Kuulsast homopaarist sa ka ei teadnud. Kodus telekat ei ole ja delfit ei loe, eks.
Külaline

Kui nüüd aga valida kas olla ülekaalus või saledam ja näha oma east veidi vanem välja, siis pole küsimustki, et tervise seisukohast (ja ilmselt ka välimuse osas) on teine variant 100% mõistlikum.
Juba korra selgitasin, aga tundub, et sa ei oska lugeda ja tuleb uuesti öelda. Ma rääkisin sellest, et need inimesed soovivad nüüd olla alakaalus ja see ei näe välja kuigi ilus. Normaalkaalu jõudmine on väga tubli.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 13:09
Juba korra selgitasin, aga tundub, et sa ei oska lugeda ja tuleb uuesti öelda. Ma rääkisin sellest, et need inimesed soovivad nüüd olla alakaalus ja see ei näe välja kuigi ilus. Normaalkaalu jõudmine on väga tubli.
Rääkisid ka MK tütrest, aga tema on ju KMI järgi normaalkaalus. Ausalt öeldes on tal veel pehmust ja pekki peal küll, palju tööd on veel tõesti teha.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 13:16
Rääkisid ka MK tütrest, aga tema on ju KMI järgi normaalkaalus. Ausalt öeldes on tal veel pehmust ja pekki peal küll, palju tööd on veel tõesti teha.
Minu arust ta siin küll kena välja ei näe: https://www.instagram.com/p/DRHmOBrCCZF ... e=ig_embed
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 15:06
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 13:16

Minu arust ta siin küll kena välja ei näe: https://www.instagram.com/p/DRHmOBrCCZF ... e=ig_embed
Kindlasti kenam, kui enne. Natuke vaja veel treenida, suveks on väga ilus.
Külaline

Palun, miks sa panid selle hirmsa lingi siia ilma hoiatuseta??
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Too viimane näitsik tundub treenivat bikiinifitnessi tarbeks, selliseid reielihaseid niisuguse kärbeskaalu juures ei saa ka tünnitäie Ozempsiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 16:05 Palun, miks sa panid selle hirmsa lingi siia ilma hoiatuseta??
Ilus naine ilusa kehaga. Sa kade olevus, äkki paned enda tünnkeha pildi ka võrdluseks?
Nõiamoor
Kontakt:

Kuulge, mis keiss selle MK ja tema perega siin on, pidevalt mingis teemas kerkib esile ja teemad iseenesest täiesti erinevad. Imselt kui nüüd küsiks juuksevärvi või restorani soovitusi, saaks ka viite MK perekondlikutele eelistusetele?
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 19 Nov 2025 19:45 Kuulge, mis keiss selle MK ja tema perega siin on, pidevalt mingis teemas kerkib esile ja teemad iseenesest täiesti erinevad. Imselt kui nüüd küsiks juuksevärvi või restorani soovitusi, saaks ka viite MK perekondlikutele eelistusetele?
Pakun, et Eesti tervemaid perekondi, julgelt 1% normaalsete hulgas. Täiega naudin.
Nõiamoor
Kontakt:

Einohh, arusaadav - eks me kõik tunne toredaid inimesi, aga ma pigem avaldan teemades oma arvamust ja seisukohta, mitte et "aga minu tore naabritädi arvas et...". Muidugi, ka nii võib, aga liigne afisheerimine antud juhul tundub olevat selline reklaamimaiguline.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist