Introverdid
-
Külaline
Nii introvertsus kui ekstravertsus on mõlemad normaalsusest eemalduvad kalded. Introvert ronib kapialla kui peab suhtlema, ekstravert on haiglane jutustaja. Selle vaheke mahuvad kõik normaalsed inimesed kes kord natuke vähem suhtlevad ja siis natuke rohkem suhtlevad.
Te olete siin nagu kõik invaliidid ja jutustate kõik surnuks kes viitsiks ainult kuulata eks...
See ei ole nii.
Te olete siin nagu kõik invaliidid ja jutustate kõik surnuks kes viitsiks ainult kuulata eks...
See ei ole nii.
-
Külaline
Mis kelbast sina ajad?Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:52 Nii introvertsus kui ekstravertsus on mõlemad normaalsusest eemalduvad kalded. Introvert ronib kapialla kui peab suhtlema, ekstravert on haiglane jutustaja. Selle vaheke mahuvad kõik normaalsed inimesed kes kord natuke vähem suhtlevad ja siis natuke rohkem suhtlevad.
See ei ole nii.
-
Külaline
Kunagi jahusid inimesed sangviinikuks ja koleerikuks, flegmaatik olemisest. Kuidas pandi endale diagnoose, näete te isegi ei mäleta seda eks.
-
Külaline
Rääkimisskisofreenia sul?Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:55 Kunagi jahusid inimesed sangviinikuks ja koleerikuks, flegmaatik olemisest. Kuidas pandi endale diagnoose, näete te isegi ei mäleta seda eks.
Ei ole ma mingit diagnoosi pannud, lihtsalt räägin kaasa - olen vabatahtlikult nõus normaalne olema, aga sünnipäevad on ikka jäledadKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:47Mida sa siis ise arvad? Kas inimene peab olema nagu hiir rattas selle suhtlemisega? Ei pea. See et sa kodus tahad olla ei tähenda et sa oled introvert, sest suhtlemine ei ole sulle probleem, sa lihtsalt oled suhtlemises laisk ja väike ärevushäire ka. Miks paned endale ajuvaba diagnoosi nagu sa oleksid puudega inimene? Sa ei ole ju, täiesti tavaline normaalne inimene oled.Nõiamoor kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:45 No ei ole ärevushäire ju, kui sa eelistad kodus olla ja mite suhelda. Suheldes sunniviisiliselt ei teki ärevust, see on lihtsalt igav ja tüütu.... seni, kui head veini ja snäkki on, taluks veel kuidagi, aga ma ei viitsi mingit small-talki ajada niisama tunde. Lähedasemas pereringis võin küll lätutada, seal ei pea püsima igavates neutraalsetes teemades ja sobib familiaarsem ja isiklikum suhtlus.
Viimati käisin suuremas seltskonnas firmapeaol jaanuaris 2025, lisaks umbes 6-7 kontoripäeva kuus. Ülejäänud aeg väga lähedases ringis - õnneks praegu ei pea kontoris ka käima seoses oma terviseseisundiga.
-
Külaline
suva sinuga, lihtsalt laterdav vanatädi...Nõiamoor kirjutas: ↑14 Nov 2025 22:08Ei ole ma mingit diagnoosi pannud, lihtsalt räägin kaasa - olen vabatahtlikult nõus normaalne olema, aga sünnipäevad on ikka jäledadKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:47Mida sa siis ise arvad? Kas inimene peab olema nagu hiir rattas selle suhtlemisega? Ei pea. See et sa kodus tahad olla ei tähenda et sa oled introvert, sest suhtlemine ei ole sulle probleem, sa lihtsalt oled suhtlemises laisk ja väike ärevushäire ka. Miks paned endale ajuvaba diagnoosi nagu sa oleksid puudega inimene? Sa ei ole ju, täiesti tavaline normaalne inimene oled.Nõiamoor kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:45 No ei ole ärevushäire ju, kui sa eelistad kodus olla ja mite suhelda. Suheldes sunniviisiliselt ei teki ärevust, see on lihtsalt igav ja tüütu.... seni, kui head veini ja snäkki on, taluks veel kuidagi, aga ma ei viitsi mingit small-talki ajada niisama tunde. Lähedasemas pereringis võin küll lätutada, seal ei pea püsima igavates neutraalsetes teemades ja sobib familiaarsem ja isiklikum suhtlus.. Inimesed on ka ebahuvitavad, vähemalt suur enamus. Laisk suhtleja olen tõesti, sest ma ei leia selles tegevuses midagi motiveerivat ja nauditavat. Vahest harva meeldib mulle jumala võhivõõra inimesega a la 20 min täiesti isiklikke asju jagada, anonüümselt ja see meeldib mulle rohkem. Kaon vaikselt igavikku ja ei mingeid kohustusi ega vajadust tutvustada, põhjendada või kuidagi olemas olla.
Viimati käisin suuremas seltskonnas firmapeaol jaanuaris 2025, lisaks umbes 6-7 kontoripäeva kuus. Ülejäänud aeg väga lähedases ringis - õnneks praegu ei pea kontoris ka käima seoses oma terviseseisundiga.
Nojahh, arvestades keskmist eluiga, siis keskealine vist? Aga võin ka vanatädi olla, 47 aastat vana.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 22:10suva sinuga, lihtsalt laterdav vanatädi...Nõiamoor kirjutas: ↑14 Nov 2025 22:08Ei ole ma mingit diagnoosi pannud, lihtsalt räägin kaasa - olen vabatahtlikult nõus normaalne olema, aga sünnipäevad on ikka jäledadKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:47
Mida sa siis ise arvad? Kas inimene peab olema nagu hiir rattas selle suhtlemisega? Ei pea. See et sa kodus tahad olla ei tähenda et sa oled introvert, sest suhtlemine ei ole sulle probleem, sa lihtsalt oled suhtlemises laisk ja väike ärevushäire ka. Miks paned endale ajuvaba diagnoosi nagu sa oleksid puudega inimene? Sa ei ole ju, täiesti tavaline normaalne inimene oled.. Inimesed on ka ebahuvitavad, vähemalt suur enamus. Laisk suhtleja olen tõesti, sest ma ei leia selles tegevuses midagi motiveerivat ja nauditavat. Vahest harva meeldib mulle jumala võhivõõra inimesega a la 20 min täiesti isiklikke asju jagada, anonüümselt ja see meeldib mulle rohkem. Kaon vaikselt igavikku ja ei mingeid kohustusi ega vajadust tutvustada, põhjendada või kuidagi olemas olla.
-
Külaline
kui ma oleksin tohter vassilijev, siis pole sul häda midagi.Nõiamoor kirjutas: ↑14 Nov 2025 22:42Nojahh, arvestades keskmist eluiga, siis keskealine vist? Aga võin ka vanatädi olla, 47 aastat vana.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2025 22:10suva sinuga, lihtsalt laterdav vanatädi...Nõiamoor kirjutas: ↑14 Nov 2025 22:08
Ei ole ma mingit diagnoosi pannud, lihtsalt räägin kaasa - olen vabatahtlikult nõus normaalne olema, aga sünnipäevad on ikka jäledad. Inimesed on ka ebahuvitavad, vähemalt suur enamus. Laisk suhtleja olen tõesti, sest ma ei leia selles tegevuses midagi motiveerivat ja nauditavat. Vahest harva meeldib mulle jumala võhivõõra inimesega a la 20 min täiesti isiklikke asju jagada, anonüümselt ja see meeldib mulle rohkem. Kaon vaikselt igavikku ja ei mingeid kohustusi ega vajadust tutvustada, põhjendada või kuidagi olemas olla.
Vassiljev on jumala lahe ju, tema mingid klipid (misiganes kanalil, kunagi juhtusin vaatama, pidi nagu "tervisesaade olema") olid väga humoorikad
. Peale Vassiljevi vsit ei peagi mind keegi normaalseks, aga kuna seegi moodi moodi läks.
-
Külaline
Kui raske on aru saada, et teda inimesed lihtsalt ei huvita? Mitte ei karda suhelda või on laisk, vaid ei taha? Meiesuguseid on palju: vaid väike ring inimesi läheb meile korda, rohkem inimesi ei vaja, ei huvita.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:47Mida sa siis ise arvad? Kas inimene peab olema nagu hiir rattas selle suhtlemisega? Ei pea. See et sa kodus tahad olla ei tähenda et sa oled introvert, sest suhtlemine ei ole sulle probleem, sa lihtsalt oled suhtlemises laisk ja väike ärevushäire ka. Miks paned endale ajuvaba diagnoosi nagu sa oleksid puudega inimene? Sa ei ole ju, täiesti tavaline normaalne inimene oled.Nõiamoor kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:45 No ei ole ärevushäire ju, kui sa eelistad kodus olla ja mite suhelda. Suheldes sunniviisiliselt ei teki ärevust, see on lihtsalt igav ja tüütu.... seni, kui head veini ja snäkki on, taluks veel kuidagi, aga ma ei viitsi mingit small-talki ajada niisama tunde. Lähedasemas pereringis võin küll lätutada, seal ei pea püsima igavates neutraalsetes teemades ja sobib familiaarsem ja isiklikum suhtlus.
-
Külaline
Ekstraverdid võiks ükskord juba mõista, et kõigile ei meeldi inimesed. Mitte, et nad kardaks inimestega suhelda, aga neile ei meeldi suhelda, nad ei vaja suhtlemist, nad ei vaja inimeste seltskonda.
Mina nt, kui näen koju jõudes naabrit maja ees, siis ootan seni autos, kuni ta ära läheb, et mitte tere öelda. Mulle on isegi selline kontakt vastumeelne.
Mina nt, kui näen koju jõudes naabrit maja ees, siis ootan seni autos, kuni ta ära läheb, et mitte tere öelda. Mulle on isegi selline kontakt vastumeelne.
Jaa, kui ma lähen trepikotta ja näen või kuulen, et keegi loivab lifti poole, siis lasen tal enne ära sõita, et vätida mingit ebamugavat small-talki.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2025 12:03 Ekstraverdid võiks ükskord juba mõista, et kõigile ei meeldi inimesed. Mitte, et nad kardaks inimestega suhelda, aga neile ei meeldi suhelda, nad ei vaja suhtlemist, nad ei vaja inimeste seltskonda.
-
Külaline
See on ikka mingi erivajadus juba, sotsiaalsete oskuste puudulikkus, mitte mingi introvertsus. Introvert olen mina ka, aga suhtlemishäiret päris ei ole.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 12:03 Ekstraverdid võiks ükskord juba mõista, et kõigile ei meeldi inimesed. Mitte, et nad kardaks inimestega suhelda, aga neile ei meeldi suhelda, nad ei vaja suhtlemist, nad ei vaja inimeste seltskonda.
-
Külaline
Mis mõttes sotsiaalsete oskuste puudumine? Ei taha suhelda, mitte et ei oska.Guest kirjutas: ↑18 Nov 2025 18:24See on ikka mingi erivajadus juba, sotsiaalsete oskuste puudulikkus, mitte mingi introvertsus. Introvert olen mina ka, aga suhtlemishäiret päris ei ole.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 12:03 Ekstraverdid võiks ükskord juba mõista, et kõigile ei meeldi inimesed. Mitte, et nad kardaks inimestega suhelda, aga neile ei meeldi suhelda, nad ei vaja suhtlemist, nad ei vaja inimeste seltskonda.
Ma olen kapi-introvert
. Käisin täna üle mitme aja kontoris ja rääkisin kõik poolsurnuks, sest mis mul muud üle jäi! Kui juba, siis täie raha eest. Uhh, küll on hea kodus olla, istume mehega köögi laua taga ja vahime vaikuses oma ekraane....
No ma tegin praetud pelmeene ja ... kohe lähen elutuppa, vahepeal juhtus veel mitu asja
-
Külaline
-
Külaline
Sinul on ebamugav. Introverdi jaoks on hoopis vaikus mugav. Teemade otsimine, et saaks vaid rääkida, see on ebamugav. Sobivate teemade puhul võib ka introvert su surnuks rääkida.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 16:58 Introvertidega suheldes on see häda, et pead meelehetlikult otsima teemasid, et vestlus ebamugavasse vaikusesse ei vajuks. Selline pingutus on ebamugav, seda enam, et enamasti vastavad on lühidalt ja ise teemat edasi ei arenda.
-
Külaline
Jah,tavalised inimesed ongi keskmised. Siin paar introvertsuse skaala äärmuses olevat üritavad rõhutada, et teised inimesed on kõik kuidagi erilised ekstraverdid ja skaala teises otsas.Guest kirjutas: ↑14 Nov 2025 20:52 Nii introvertsus kui ekstravertsus on mõlemad normaalsusest eemalduvad kalded. Introvert ronib kapialla kui peab suhtlema, ekstravert on haiglane jutustaja. Selle vaheke mahuvad kõik normaalsed inimesed kes kord natuke vähem suhtlevad ja siis natuke rohkem suhtlevad.
See ei ole nii.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kiisu ja 11 külalist