Ära kõigi meeste eest räägi, eks. Heades suhetes on armastus, oma seksijutt topi sinnasamusesse.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:41Kui on nii suur vanusevahe, siis mehed võtavadki alati seda kui ajutist kooselu, see on algusest peale mõeldud ajutiseks, selles on vahe. Pole sellist unistust isegi suhte alguses, et selle naisega tahan olla kogu elu, vaid nagu ajutine sekspartner.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:264 x kauem, kui arvasid. Muidugi pole ametlikku vormistust, ma ei soovi ega ole kunagi soovinud abielluda. Olemegi koos, kuniks on hea, loogiline, et kui enam pole, siis läheme lahku. Kuidas siis teisiti?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:12
Pakun, et kaks aastat. Tõenäoliselt olete 10 aasta pärast lahus. Isegi ametlikku vormistamist loomulikult pole, lihtsalt koos praegu.
Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?
-
Külaline
-
Külaline
Ohoh, et ta ei vananegi? Mida sa selle all mõtled? Sa ei pea kõigist normaalsetest väljenditest otsima halvustust, vananemine on lihtsalt elukaare etapp ning öelda, et 50-aastane on vananev naine, on täiesti normaalne fakti konstateering. Ma ise olen juba ligi 60, üldse ei eita, et ma vananen, miks peaks?Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:59 tublid et niikauagi vastu pidasid - suur vanusevahe siiski loeb ja tegu väga emotsionaalsete kunstiinimestega (eriti meespool tundub alati TV-s täiesti eufooriline ja selline up-down tüüpi).
Evelin Samuel näeb superhea välja ja pole kindlasti mingi "vananev naine".
Mina ka ei tea nii suure vanusevahega paare, kus naine vanem on. Tean 7-8 aastat vanema naisega paare, neilgi on mingist hetkest alates probleemid, aga kes teab, kas need vanusevahest tingitud on. 15-aastane vanusevahe aga on küll selline väljakutse, et ordeni peaks saama see paar, kes selles vanusevahes ei lahuta.
-
Külaline
Pakun, et see on siiski kuulujutt, sest see on nii jabur. Vastavalt vandenõuteoreetikute jutule, on Brigitte tegelikult tema vend...Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34Macron on tõesti oma naisega koos veel, aga tema on nii kõrgel kohal, nad ei saa probleemideta lahutada, ilma et poliitiline seis samaks jääks. Pealegi esitatakse aegajalt tõendeid, et Macroni naine polegi päris naine, trans.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:34 Ma ei tea ühtegi paari, kus naine on nii palju vanem ja abielu oleks püsima jäänud. Poisikestele võivad ju vanemad ja kogenud naised meeldida, aga saavad vanemaks, siis enam ei taha.
Sama hull luulu liikus ju ka Michelle Obama kohta ja selle on tema varasemad sõbrad ammu ümber lükanud.
-
Külaline
Kas sinu tutvusringkonnas pole suure vanusevahega paare? Kui vaatan enda ümber, siis tavaline on mees 10 aastat noorem. Suurim vahe on mees 22 aastat noorem ja koos saab neil juba 10 aastat.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 16:58Ohoh, et ta ei vananegi? Mida sa selle all mõtled? Sa ei pea kõigist normaalsetest väljenditest otsima halvustust, vananemine on lihtsalt elukaare etapp ning öelda, et 50-aastane on vananev naine, on täiesti normaalne fakti konstateering. Ma ise olen juba ligi 60, üldse ei eita, et ma vananen, miks peaks?Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:59 tublid et niikauagi vastu pidasid - suur vanusevahe siiski loeb ja tegu väga emotsionaalsete kunstiinimestega (eriti meespool tundub alati TV-s täiesti eufooriline ja selline up-down tüüpi).
Mina ka ei tea nii suure vanusevahega paare, kus naine vanem on. Tean 7-8 aastat vanema naisega paare, neilgi on mingist hetkest alates probleemid, aga kes teab, kas need vanusevahest tingitud on. 15-aastane vanusevahe aga on küll selline väljakutse, et ordeni peaks saama see paar, kes selles vanusevahes ei lahuta.
-
Külaline
Paljud mehed ja naised ei soovi lapsi.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:10Mitte vananev, vaid vana, liiga vana võrreldes 15 a noorema mehega. 35-aastased mehed allas hakkavad tänapäeval peret looma, Eveliniga enam lapsi ei tee.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:59 tublid et niikauagi vastu pidasid - suur vanusevahe siiski loeb ja tegu väga emotsionaalsete kunstiinimestega (eriti meespool tundub alati TV-s täiesti eufooriline ja selline up-down tüüpi).
-
Külaline
Super. Mul on alati kindlad reeglid-ei abielu, ühisvara, ühist elukohta ega ühiseid lapsi. Kui sobib, siis suhtleme edasi.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:41Kui on nii suur vanusevahe, siis mehed võtavadki alati seda kui ajutist kooselu, see on algusest peale mõeldud ajutiseks, selles on vahe. Pole sellist unistust isegi suhte alguses, et selle naisega tahan olla kogu elu, vaid nagu ajutine sekspartner.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:264 x kauem, kui arvasid. Muidugi pole ametlikku vormistust, ma ei soovi ega ole kunagi soovinud abielluda. Olemegi koos, kuniks on hea, loogiline, et kui enam pole, siis läheme lahku. Kuidas siis teisiti?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:12
Pakun, et kaks aastat. Tõenäoliselt olete 10 aasta pärast lahus. Isegi ametlikku vormistamist loomulikult pole, lihtsalt koos praegu.
-
Külaline
Järelikult sinuga suhtlevadki ainult need, kes sind ajutise sekspartnerina näevad.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:28Super. Mul on alati kindlad reeglid-ei abielu, ühisvara, ühist elukohta ega ühiseid lapsi. Kui sobib, siis suhtleme edasi.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:41Kui on nii suur vanusevahe, siis mehed võtavadki alati seda kui ajutist kooselu, see on algusest peale mõeldud ajutiseks, selles on vahe. Pole sellist unistust isegi suhte alguses, et selle naisega tahan olla kogu elu, vaid nagu ajutine sekspartner.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:26
4 x kauem, kui arvasid. Muidugi pole ametlikku vormistust, ma ei soovi ega ole kunagi soovinud abielluda. Olemegi koos, kuniks on hea, loogiline, et kui enam pole, siis läheme lahku. Kuidas siis teisiti?
-
Külaline
Järelikult, järelikult. Mine arene kusagil poe taga, sest mind ei ole kunagi maha jäetud. Loll pea on ihu nuhtlus, seega vaata peeglisse, mis sul viga on, et sellist jama toodadKülaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:35Järelikult sinuga suhtlevadki ainult need, kes sind ajutise sekspartnerina näevad.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:28Super. Mul on alati kindlad reeglid-ei abielu, ühisvara, ühist elukohta ega ühiseid lapsi. Kui sobib, siis suhtleme edasi.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 15:41
Kui on nii suur vanusevahe, siis mehed võtavadki alati seda kui ajutist kooselu, see on algusest peale mõeldud ajutiseks, selles on vahe. Pole sellist unistust isegi suhte alguses, et selle naisega tahan olla kogu elu, vaid nagu ajutine sekspartner.
-
Külaline
Ei ole tutvusringkonnas. Nii palju kui näinud, siis need ei kesta. Ja pole kunagi aru saanud, mis nii palju noorem enda kõrvale võtta. Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:21Kas sinu tutvusringkonnas pole suure vanusevahega paare? Kui vaatan enda ümber, siis tavaline on mees 10 aastat noorem. Suurim vahe on mees 22 aastat noorem ja koos saab neil juba 10 aastat.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 16:58Ohoh, et ta ei vananegi? Mida sa selle all mõtled? Sa ei pea kõigist normaalsetest väljenditest otsima halvustust, vananemine on lihtsalt elukaare etapp ning öelda, et 50-aastane on vananev naine, on täiesti normaalne fakti konstateering. Ma ise olen juba ligi 60, üldse ei eita, et ma vananen, miks peaks?Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:59 tublid et niikauagi vastu pidasid - suur vanusevahe siiski loeb ja tegu väga emotsionaalsete kunstiinimestega (eriti meespool tundub alati TV-s täiesti eufooriline ja selline up-down tüüpi).
Sama ka Macroni naisega. Enda vanuse mehe kõrval näeks ta suurepärane välja. Aga nii palju noorema ja nägusa mehe kõrval on tädike. Ja kui palju vaeva ta näeb, et olla oma vanusest noorem. Eks see omakorda võimaldab õelaid kuulujutte levitada, kui käid paks parukas silmini peas. Tema tütar näeb, muideks, väga ema moodi välja. See on täiesti ajuvaba kuulujutt, et Macroni naine mees. Kuidas vandenõuteoreetikud selgitavad, et tütar on täpselt sama kasvu nagu isa Brigitte?
-
Külaline
Novot, ilmselt elad teistsugust elu, minu tutvuskonnas ei taha mitte keegi enda kõrvale vana meest. Sinu tutvuskonnas võetakse ka hambutu mees ära.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38Ei ole tutvusringkonnas. Nii palju kui näinud, siis need ei kesta. Ja pole kunagi aru saanud, mis nii palju noorem enda kõrvale võtta. Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:21Kas sinu tutvusringkonnas pole suure vanusevahega paare? Kui vaatan enda ümber, siis tavaline on mees 10 aastat noorem. Suurim vahe on mees 22 aastat noorem ja koos saab neil juba 10 aastat.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 16:58 Ohoh, et ta ei vananegi? Mida sa selle all mõtled? Sa ei pea kõigist normaalsetest väljenditest otsima halvustust, vananemine on lihtsalt elukaare etapp ning öelda, et 50-aastane on vananev naine, on täiesti normaalne fakti konstateering. Ma ise olen juba ligi 60, üldse ei eita, et ma vananen, miks peaks?
-
Külaline
Ära hüppa ühest äärmusest teise. Minu tutvusringkond on endavanustega suhtes. Paar aastat siia-sinna. Vahet pole, kumb pool on see kõvasti vanem pool, need suhted ei pea ajale vastu. Alles see oli, kus Lunged lahku läksid. Kui ühest poolest hakkab saama ätt või tädi, siis see suhe laguneb.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:51Novot, ilmselt elad teistsugust elu, minu tutvuskonnas ei taha mitte keegi enda kõrvale vana meest. Sinu tutvuskonnas võetakse ka hambutu mees ära.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38Ei ole tutvusringkonnas. Nii palju kui näinud, siis need ei kesta. Ja pole kunagi aru saanud, mis nii palju noorem enda kõrvale võtta. Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:21
Kas sinu tutvusringkonnas pole suure vanusevahega paare? Kui vaatan enda ümber, siis tavaline on mees 10 aastat noorem. Suurim vahe on mees 22 aastat noorem ja koos saab neil juba 10 aastat.
-
Külaline
Lunged ja Samuelid olid väga pikalt suhtes. Tublid, mida sa neilt veel siis ootasid? Kui sa oled mingi 10+ aastat suhtes, siis loomulikult teie suhted püsivad rutiinil, armukestel, ühisel varal, lastel ja muudel kõrvalistel asjadel, mitte vabal soovil ja armastusel. Ära tule oma jama vabade inimeste võrdlema, eks.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:53Ära hüppa ühest äärmusest teise. Minu tutvusringkond on endavanustega suhtes. Paar aastat siia-sinna. Vahet pole, kumb pool on see kõvasti vanem pool, need suhted ei pea ajale vastu. Alles see oli, kus Lunged lahku läksid. Kui ühest poolest hakkab saama ätt või tädi, siis see suhe laguneb.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:51Novot, ilmselt elad teistsugust elu, minu tutvuskonnas ei taha mitte keegi enda kõrvale vana meest. Sinu tutvuskonnas võetakse ka hambutu mees ära.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38
Ei ole tutvusringkonnas. Nii palju kui näinud, siis need ei kesta. Ja pole kunagi aru saanud, mis nii palju noorem enda kõrvale võtta. Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
-
Külaline
Nii on, endavanuse kõrval näeks hea välja, endast niipalju noorema kõrval näeb vana välja. Vanaks jäämine torkab rohkem silma.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
Sama ka Macroni naisega. Enda vanuse mehe kõrval näeks ta suurepärane välja
-
Külaline
Ja siis? Mehed millegipärast sellepärast küll ei muretse, et noorte naiste kõrval ätid välja näevad. Kuni neiukene on nendega nõus olema, ongi kõik korras.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15Nii on, endavanuse kõrval näeks hea välja, endast niipalju noorema kõrval näeb vana välja. Vanaks jäämine torkab rohkem silma.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
-
Külaline
80 prossa Eesti muttidest näevad välja mammid ja vanad. Mingi 40 on pigem 55-60. Hea väljanägemise jaoks on vaja hulgaliselt raha, seda saavad lubada umbes 10-15% Eesti inimestest.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15Nii on, endavanuse kõrval näeks hea välja, endast niipalju noorema kõrval näeb vana välja. Vanaks jäämine torkab rohkem silma.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
-
Külaline
Ma ütleks, et naised näevad Eestis veel mingisugusedki välja, aga mehed on küll paras õudusunenägu. 35+ juba õllekõht ees, 50+ ei tõuse ja 65+ surnud.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:1880 prossa Eesti muttidest näevad välja mammid ja vanad. Mingi 40 on pigem 55-60. Hea väljanägemise jaoks on vaja hulgaliselt raha, seda saavad lubada umbes 10-15% Eesti inimestest.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15Nii on, endavanuse kõrval näeks hea välja, endast niipalju noorema kõrval näeb vana välja. Vanaks jäämine torkab rohkem silma.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
-
Külaline
Nii on, seetõttu hea väljanägemisega naine endale vanemat, kui 10 aastat noorem mees ei võta. Suvalised-tavalised mammid saavad endale lubada ainult omasuguseid.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:19Ma ütleks, et naised näevad Eestis veel mingisugusedki välja, aga mehed on küll paras õudusunenägu. 35+ juba õllekõht ees, 50+ ei tõuse ja 65+ surnud.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:1880 prossa Eesti muttidest näevad välja mammid ja vanad. Mingi 40 on pigem 55-60. Hea väljanägemise jaoks on vaja hulgaliselt raha, seda saavad lubada umbes 10-15% Eesti inimestest.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15
Nii on, endavanuse kõrval näeks hea välja, endast niipalju noorema kõrval näeb vana välja. Vanaks jäämine torkab rohkem silma.
-
Külaline
Välismaa heal järjel mehe kõrval võimalik, et jaa. Eestis näeb hea välimusega naine võrdne 10-15 aastat noorema mehega.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15Nii on, endavanuse kõrval näeks hea välja, endast niipalju noorema kõrval näeb vana välja. Vanaks jäämine torkab rohkem silma.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
-
Külaline
Seetõttu sinuealisi naisi petetakse, et te näete tädid välja. Mis me nüüd teeme siis? Elu on elu. Lepi sellega!Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:53Ära hüppa ühest äärmusest teise. Minu tutvusringkond on endavanustega suhtes. Paar aastat siia-sinna. Vahet pole, kumb pool on see kõvasti vanem pool, need suhted ei pea ajale vastu. Alles see oli, kus Lunged lahku läksid. Kui ühest poolest hakkab saama ätt või tädi, siis see suhe laguneb.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:51Novot, ilmselt elad teistsugust elu, minu tutvuskonnas ei taha mitte keegi enda kõrvale vana meest. Sinu tutvuskonnas võetakse ka hambutu mees ära.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38
Ei ole tutvusringkonnas. Nii palju kui näinud, siis need ei kesta. Ja pole kunagi aru saanud, mis nii palju noorem enda kõrvale võtta. Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
-
Külaline
Mida sa õigupoolest öelda tahad? Tõde on see, et pole vahet, kas on mees noorem, vanem või samaealine - kui inimesed on koos, algatab lahkumineku alati see, kes pole enam antud eluga ja olukorraga rahul. See, kui vana keegi sel ajahetkel on, ei oma absoluutselt mingit tähtsust.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:53Ära hüppa ühest äärmusest teise. Minu tutvusringkond on endavanustega suhtes. Paar aastat siia-sinna. Vahet pole, kumb pool on see kõvasti vanem pool, need suhted ei pea ajale vastu. Alles see oli, kus Lunged lahku läksid. Kui ühest poolest hakkab saama ätt või tädi, siis see suhe laguneb.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:51Novot, ilmselt elad teistsugust elu, minu tutvuskonnas ei taha mitte keegi enda kõrvale vana meest. Sinu tutvuskonnas võetakse ka hambutu mees ära.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:38
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Tolmukübe ja 5 külalist