Väike küsitlus - pidutsemisest

vana hea klassika
Külaline

Väike küsitlus - pidutsemisest

Postitus Postitas Külaline »

Ühe teise teema raames hakkas huvitama - palun kirjuta, kas pidutsed sõbrannade ja/või sõpradega vähemalt paar-kolm korda aastas lihtsalt niisama (jaanipäev ja uusaasta ei loe) varaste hommikutundideni - ja kui vana oled? Kui vastus on eitav, siis võid ka lisada, millal viimati mäletad, et seda tegid.
Mina olen 55 ja vastus on "ei". Ma ei mäleta, millal selline pidu viimati olla võis.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 22:46 Ühe teise teema raames hakkas huvitama - palun kirjuta, kas pidutsed sõbrannade ja/või sõpradega vähemalt paar-kolm korda aastas lihtsalt niisama (jaanipäev ja uusaasta ei loe) varaste hommikutundideni - ja kui vana oled? Kui vastus on eitav, siis võid ka lisada, millal viimati mäletad, et seda tegid.
Mina olen 55 ja vastus on "ei". Ma ei mäleta, millal selline pidu viimati olla võis.
Olen 50 ja varaste hommikutundideni ei pidutse kohe kindlasti. Pidutsen harva ja lahkun peolt mõistlikul ajal, s.t enne südaööd. Hommikutundideni jauramine pole kunagi minu teema olnud, sest mingil hetkel juuakse lihtsalt joomise pärast, mitte, et seltskond on lahe. Kunagi väga noorena on seda siiski paar korda ette tulnud, aga praeguses vanuses kohe kindlasti mitte.
Külaline

Olen 37 ja viimane suur pidu, kus poole hommikuni pummeldatud sai, oli mu enda 30a juubel. Kui ongi mingi istumine olnud, siis tavaliselt kella 00-01 olen ikka kodus.
Külaline

Olen 60 ja viimane pidu oli paar kuud tagasi, kestis ca neljani hommikul. Eelmine sarnane toimus jaanuaris. Aga polnud mingit pummelungi ega suuremat joomist, mõni üksik naps. Kes tantsis, kes saunatas, kes ajas niisama juttu. Suht rahulik ja mõnus.
Külaline

Ma olen 57 ja samuti ei mäleta, millal mingi hommikuni jorutamine võis olla. Kui saab söödud ja jutud
räägitud, siis hiljemalt keskööks minnakse laiali, reeglina on enamus autodega ja alkoholi ei tarbi või tarbitakse minimaalselt. Ja kuna pidusid pean ikka eakaaslastega (mitte poja sõpradega), siis ei ole ka ükski teine piduline kuskile hommikuni passima jäänud.
Külaline

Olen 58 ja viimane selline homikuni jõuramine võis olla kuskil 25-aastaselt. Praegused peod lõpevad enam-vähem südaööks. Kuna elan maal, on mul samuti autoprobleem. Kui juua tahan, peab mees mulle järgi tulema, alatu oleks teda hommikuni ootamas hoida.
Külaline

Pole kunagi hommikuni pidutsenud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 08:17Pole kunagi hommikuni pidutsenud.
sama, ei ole vist suurt üle südaöögi.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Ma see nohik, kes pole kunagi armastanud hommikuni pidutseda, mul tuleb uni peale lihtsalt, isegi kui on tore olemine.
Jaaniööl lõkke ääres küll tiksun hommikuni ning mõnikord mängime sõpradega puhkuse ajal lauamänge ja lobiseme niisama ka hommikuni, aga siis mõnusalt istudes, koduriietes, fliistekid ümber, nii et õdus on olla. Mitte ei pidutse ega rahmelda :D
Külaline

olen 55, ja juba mitu aastat tunnen, et küll on hea "vana" olla, ei pea enam klubides käima... Viimase 5 aasta jooksul on olnud paar sünnipäeva, mis peetud klubides (minuvanune naiste punt), ja kuigi teistele tundub meeldivat, on mulle puhas piin. Kogu see lärm, kole muusika, kleepuvad põrandad, purjus inimesed.
Noorena olin kõva pidutseja ja ka veel neljakümnendates tuli (eriti tööreisidel) ette vägagi hommikuni kestvaid üritusi.
manaña
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas manaña »

37 ja enam ei pidutse sedasi. Viimati ehk kuskil 30-31a. Enam ei jaksa ja ei ole huvi ka selliste pidude järele. Varem olin väga suur pidutseja ja oli vähe pidusid, mis ei kestnud hommikuni.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 11:31 olen 55, ja juba mitu aastat tunnen, et küll on hea "vana" olla, ei pea enam klubides käima... Viimase 5 aasta jooksul on olnud paar sünnipäeva, mis peetud klubides (minuvanune naiste punt), ja kuigi teistele tundub meeldivat, on mulle puhas piin. Kogu see lärm, kole muusika, kleepuvad põrandad, purjus inimesed.
Noorena olin kõva pidutseja ja ka veel neljakümnendates tuli (eriti tööreisidel) ette vägagi hommikuni kestvaid üritusi.
Mina juba hilistes 30ndates mõtlesin, et lõpuks ometi on hea "vana" olla. Saab rahuliku südamega peokutsetele ei öelda ja selle asemel kodus raamatut lugeda või mõnuga tube koristada. Mitte, et mulle jubedalt survet oleks avaldatud, aga mu sõpruskond olid kõvad pidutsejad. Lõpuks nad lihtsalt väsisid mind kutsumast, sest teadsid, et ma nagunii ei tule. Vahel seltskonna mõttes ikka liitusin ja võtsin paar klaasi, aga lasin alati enne keskööd jalga. Lihtsalt mu prioriteedid on teised- hea uni ja tervis on alati esikohal. Lisaks on mu moto, et peolt tuleb lahkuda siis, kui see veel tore on ja pole läbuks läinud.
Külaline

vananemise üks suur hüve!
Külaline

Jube. Kari introvertidest nohikuid, sekka üks normaalne 60-ne.
Külaline

Jah, tuleb ette :) paar korda aastas kindlasti, olen 37.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Nov 2025 12:14 Jube. Kari introvertidest nohikuid, sekka üks normaalne 60-ne.
Mis need introverdid siia puutuvad? Juba teist korda kasutad seda kui sõimusõna (selgituseks teistele - kohale on jõudnud isik, kelle jutust inspireerituna mul see teemamõte tekkis).
Külaline

Guest kirjutas: 21 Nov 2025 13:49 Mis need introverdid siia puutuvad? Juba teist korda kasutad seda kui sõimusõna (selgituseks teistele - kohale on jõudnud isik, kelle jutust inspireerituna mul see teemamõte tekkis).
Me saime juba isegi aru. Ta ju seal teises teemas püüdis paaniliselt tõestada, kuidas ta endiselt noor on ning halvustas kõiki teisi, kes enda kohta vastupidist väitsid.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 15:50
Guest kirjutas: 21 Nov 2025 13:49 Mis need introverdid siia puutuvad? Juba teist korda kasutad seda kui sõimusõna (selgituseks teistele - kohale on jõudnud isik, kelle jutust inspireerituna mul see teemamõte tekkis).
Me saime juba isegi aru. Ta ju seal teises teemas püüdis paaniliselt tõestada, kuidas ta endiselt noor on ning halvustas kõiki teisi, kes enda kohta vastupidist väitsid.
Miks sa valetad? Rääkisin ausalt, kuidas põlv on lõigatud 10a tagasi jm, mis viga. See ei ole halvustamine, kui osad on selles eas vanad, las nad olla. Paljud ei ole, see on point. Palju oleneb enda suhtumisest elule.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Nov 2025 16:52
Miks sa valetad? Rääkisin ausalt, kuidas põlv on lõigatud 10a tagasi jm, mis viga. See ei ole halvustamine, kui osad on selles eas vanad, las nad olla. Paljud ei ole, see on point. Palju oleneb enda suhtumisest elule.
No sa ikka ju halvustasid küll, rääkisid mutistumisest ning eitasid enda vananemist - minu teada pole mutistumisest võimalik rääkida ilma halvustava varjundita.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 16:55
Guest kirjutas: 21 Nov 2025 16:52
No sa ikka ju halvustasid küll, rääkisid mutistumisest ning eitasid enda vananemist - minu teada pole mutistumisest võimalik rääkida ilma halvustava varjundita.
Ma kirjutasin väga selgelt, et vananen ka mina, aga mul pole mitmeid tunnuseid, millest mõni rääkis, nt hõrenevaid juukseid, uneprobleeme, kuumahooge, väsimust, lagunevaid hambaid jne. Ära vääna mu sõnu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], xqwerty ja 12 külalist