Lisaraha, just riided

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lasteriiete puhul mängib rolli märk. Kõik need fäänsimad brändid(Breden, GuGu, Metsola, Reima, Newbie, Lindex jne) lähevad ka augulisena ja mustana päris hea hinnaga. Ma olen aktiivne nii Eesti kui ka Soome järelturul. Ja imestan, mis hinnaga ostetakse.

Kui ostjaid on, siis saabki müüa kalli hinnaga.
Tihtipeale ostukuulutsegi on kirjas, et "odavat" H&M ei taheta.

Mul on palju Nexti asju. Väga kvaliteetsed ja tänapäevased. Aga seda brändi vist väga ei hinnata.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Nov 2025 12:56 Lasteriiete puhul mängib rolli märk. Kõik need fäänsimad brändid(Breden, GuGu, Metsola, Reima, Newbie, Lindex jne) lähevad ka augulisena ja mustana päris hea hinnaga. Ma olen aktiivne nii Eesti kui ka Soome järelturul. Ja imestan, mis hinnaga ostetakse.

Mul on palju Nexti asju. Väga kvaliteetsed ja tänapäevased. Aga seda brändi vist väga ei hinnata.
Ei teadnudki, et Lindex on mingi peen mark, mida ostetakse ka augulise ja mustana. Minu arvamuse järgi on see pigem nagu odavriiete mark.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 12:56 Lasteriiete puhul mängib rolli märk. Kõik need fäänsimad brändid(Breden, GuGu, Metsola, Reima, Newbie, Lindex jne) lähevad ka augulisena ja mustana päris hea hinnaga. Ma olen aktiivne nii Eesti kui ka Soome järelturul. Ja imestan, mis hinnaga ostetakse.
Bredeni mütsid on küll head, hoiavad kõrvad ja kaela soojas, aga kasutatud mütsi eest üle 15 euro ka välja ei käiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 09:48
Guest kirjutas: 04 Nov 2025 12:56 Lasteriiete puhul mängib rolli märk. Kõik need fäänsimad brändid(Breden, GuGu, Metsola, Reima, Newbie, Lindex jne) lähevad ka augulisena ja mustana päris hea hinnaga. Ma olen aktiivne nii Eesti kui ka Soome järelturul. Ja imestan, mis hinnaga ostetakse.

Ei teadnudki, et Lindex on mingi peen mark, mida ostetakse ka augulise ja mustana. Minu arvamuse järgi on see pigem nagu odavriiete mark.
Ei olegi. Mul oli häbi seda osta isegi siis, kui veedl 20-aastane olin. Siin ei tea paljud brändidest midagi, isegi Guess ja Gucci on mõnele sama hinnaga.
Külaline

Minu meelest meie kaubanduses ongi see probleem, et kaubamajades on kallid brändid, mille valik neil kitsas, aga mida saab brändi enda veebipoest palju suuremas valikus ja teatud aegadel palju, palju odavamalt. Mis huvi peaks olema sellest kitsast valikust midagi valida? Ja, samas puuduvad soodsama hinnaga vähetuntud brändid, mis võiks inimestele huvi pakkuda, sest neil näiteks pole veebipoodi või on seal erinev kollektsioon. Mulle näiteks meeldib Hispaania tuntuim kaubamaja https://www.elcorteingles.es/ Seal on nii kalleid tuntud brände, kui ka palju odavamaid ja vähem tuntuid. Hetkel hakkab ka Must Reede koos pakkumistega, siis tunni aja pärast. Avastasin just, et jope, mida pojale osta tahaksin, on seal odavam, kui meie Kaubamajas, siis ilma erihinnata lihtsalt odavam, kuigi tuntud bränd.
PS. Olen sealt tellinud, kord lisasin isegi toiduosakonnast mingeid määrdeid ja tulid needki kohale.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 22:06 PS. Olen sealt tellinud, kord lisasin isegi toiduosakonnast mingeid määrdeid ja tulid needki kohale.
Proovisin ka, paraku minul sealt Eestisse osta ei õnnestunud. Tuli ette tekst: Esta dirección no dispone de envío a domicilio ehk siis sellele aadressile ei pakuta kojutarne võimalust.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist