Räägime päevapoliitikast
-
Külaline
Üritate üheskoos olla ekre vastu.
Leiate erinevaid põhjuseid.
Näe ei ole seda ja teist.
Mida teised on ära teinud?
Mina olen täitsa eraldi Ekre vastu, ei ole teistega koos.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:22 Üritate üheskoos olla ekre vastu.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Mis te mitu lk juba päevapoliitika all ekrest jahute? neil pole ju midagi, pole isegi päevapoliitikat, peale selle et kõigele vastu olla, pole neil valimistulemusi, kõrbesid oma "programmiga", paremad tüübid läksid üldse minema juba enne. Siiani kaotavad reitinguid. Mida neist üldse rääkida...
-
Külaline
Mind häirivad EKRE puhul pigem nende fännid. EKRE-st pole mitte midagi rääkida, nad ei tee mitte midagi, isegi sõna enam ei võta, naudivad niisama riigi hüvesid ja istuvad koos oma muttidega riigi palga peal. No kohe mitte midagi ei viitsi liigutada. Aga need nende fännid on nii primitiivsed. Mitte ühtki argumenti pole tuua, et miks neile EKRE meeldib või mis ta head on teinud. Jälle sama plaat, et aga teised ju ka. Sellise argumendi nimi on tu quoque. Ründad teist, aga sa ei tõsta sellega oma argumendi tõeväärtust. Sellistega, kes muud ei oska, ei ole ju midagi argumenteeridagi. EKRE on null, tema fännid on null.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:22 Üritate üheskoos olla ekre vastu.
-
Külaline
EKRE tuleb veel tagasi, uskuge mind. Tuumikvalijad on alles. Kui suur Isamaa-vaimustus jälle üle läheb, võib juhtuda, et toetus hakkab tõusma.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 10:47Mind häirivad EKRE puhul pigem nende fännid. EKRE-st pole mitte midagi rääkida, nad ei tee mitte midagi, isegi sõna enam ei võta, naudivad niisama riigi hüvesid ja istuvad koos oma muttidega riigi palga peal. No kohe mitte midagi ei viitsi liigutada. Aga need nende fännid on nii primitiivsed. Mitte ühtki argumenti pole tuua, et miks neile EKRE meeldib või mis ta head on teinud. Jälle sama plaat, et aga teised ju ka. Sellise argumendi nimi on tu quoque. Ründad teist, aga sa ei tõsta sellega oma argumendi tõeväärtust. Sellistega, kes muud ei oska, ei ole ju midagi argumenteeridagi. EKRE on null, tema fännid on null.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:22 Üritate üheskoos olla ekre vastu.
Ma ei ole EKRE fänn, aga valin seda iga kord. Primitiivne ma kindlasti ei ole, nagu ei ole ka mu kõrgharidusega sugulased ja tuttavad, kes EKREt valivad.
Paistab, et mõni tunneb end EKREt sõimates hirmus targa ja õilsana.
-
Külaline
Ja mida sa ootad, et nad teevad? Keelavad homoabielud? Mingeid muid huvisid neil ju ei olnud.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:54EKRE tuleb veel tagasi, uskuge mind. Tuumikvalijad on alles. Kui suur Isamaa-vaimustus jälle üle läheb, võib juhtuda, et toetus hakkab tõusma.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 10:47Mind häirivad EKRE puhul pigem nende fännid. EKRE-st pole mitte midagi rääkida, nad ei tee mitte midagi, isegi sõna enam ei võta, naudivad niisama riigi hüvesid ja istuvad koos oma muttidega riigi palga peal. No kohe mitte midagi ei viitsi liigutada. Aga need nende fännid on nii primitiivsed. Mitte ühtki argumenti pole tuua, et miks neile EKRE meeldib või mis ta head on teinud. Jälle sama plaat, et aga teised ju ka. Sellise argumendi nimi on tu quoque. Ründad teist, aga sa ei tõsta sellega oma argumendi tõeväärtust. Sellistega, kes muud ei oska, ei ole ju midagi argumenteeridagi. EKRE on null, tema fännid on null.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:22 Üritate üheskoos olla ekre vastu.
Ma ei ole EKRE fänn, aga valin seda iga kord. Primitiivne ma kindlasti ei ole, nagu ei ole ka mu kõrgharidusega sugulased ja tuttavad, kes EKREt valivad.
Paistab, et mõni tunneb end EKREt sõimates hirmus targa ja õilsana.
-
Külaline
Samas pole ka teistel ühtegi argumeni tuua mida head on teinud.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 10:47Mitte ühtki argumenti pole tuua, et miks neile EKRE meeldib või mis ta head on teinud. Jälle sama plaat, et aga teised ju ka
Ehk sama plaat, et ekre tehku, aga ise ei tee.
-
Külaline
Näieks reform ajab äri venemaal. Asjad liiguvad.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 13:11Samas pole ka teistel ühtegi argumeni tuua mida head on teinud.
Kas ma valetan?
Jah, valetad.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 13:14 Näieks reform ajab äri venemaal. Asjad liiguvad.
Kas ma valetan?
Kaja mehe ärid ei olnud kuidagi Refiga seotud.
-
Külaline
Siis ikkagi on reform kõige rohkem seotud venemaaga.
-
Külaline
Lisaks lepingu venemaaga allkirjastaja on pikaaegne liige reformierakonnas.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:01Siis ikkagi on reform kõige rohkem seotud venemaaga.
-
Külaline
No mida-mida, EKRE on ju kõva Kremli ideoloogia levitaja. Läänevastasus, homofoobia, võõraviha, naiste allasurumine on ju kõik Venemaa ideoloogilised suunad. Ekret on Venemaa kasutanud endale kasuliku ideoloogia levitamiseks kordi ja kordi, KAPO on selle välja toonud.
-
Külaline
Reform kohe suur otsene tegude erakond venemaaga.
-
Külaline
Venemaaga pundis on rohkem ikka Keskerakond, tahavad ka eestikeelse hariduse jälle põhja lasta. Sellega on niigi kehvasti, ikka on meil venkude koolid, kus eesti keelt ega meelt ei pruugita. Meil on massiliselt inimesi, kes lõpetavad gümnaasiumi ja eesti keelt ei oska. Siis jääb neile suletuks ka ülikool, sest vene keeles seal enam õppida ei saa. Lisandunud on kari ukrainlasi, kes kopitavad eesti koolides, sõnagi eesti keelt ei mõista ega tahagi mõista.
-
Külaline
Siin üks EKRE toetaja mainis, et ei hakkagi midagi lugema. Taipasin äkki, et sinna see koer ongi maetud. Sellest ka need jaburad kommentaarid Delfis. Nad ei loegi midagi, sest nad ei pääse lugema ühestki artiklist muud, kui pealkirja. Delfi tasu maksta ei raatsi, ajalehti ammugi ei telli ja keeli ei valda, nende ainus infoallikas on uued uudised või muu selline jama. Delfi peaks tegema tasuta haridusnurgakese, kus lühikokkuvõtte olulisemast, võimalikult lihtsalt ja arusaadavalt, koos näidetega.
Kui nüüd päevapoliitikat vaadata laiemalt, siis tegelikult see "rahuplaan" Trumpiga eesotsas ajab südame pahaks. Alati kui mõtled, et enam hullemaks minna ei saa, eksid, saab ja kuidas veel. Mittenormaalsusest on saanud uus normaalsus, millest väljapääsu kuskil ei paista. Kuskilt ei paista ka ühtki liidrit, kes ütleks, et aitab sellest jamast. Mis kasu on olnud Trumpi ees lõmitamisest? Enam pole kohtagi, kuhu ära kolida, et sellest kõigest kaugemale saaks, ok ehk ainult Austraalia on piisavalt kaugel. Mars kahjuks pole veel mehitatud.
-
Külaline
Õnneks on ERRil selline asi olemas, nimega "Lihtsad uudised." Sihtgrupiks küll muu emakeelega eesti keele õppijad, aga noh, ehk saaks Delfi kuidagi ERRiga kokkuleppele, et ise ka neid oma portaalis kuvada vmt. Sest ega EKREnaudil ju kõlba ERRist midagi lugemas käia.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:29Delfi peaks tegema tasuta haridusnurgakese, kus lühikokkuvõtte olulisemast, võimalikult lihtsalt ja arusaadavalt, koos näidetega.
-
Külaline
Sa tahad et eestlased pannakse muukeelsetega ühte klassi või kooli?Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:28Venemaaga pundis on rohkem ikka Keskerakond, tahavad ka eestikeelse hariduse jälle põhja lasta.
-
Külaline
Siin osa arvavad, et delfi uudised on need kõige õigemad.
Siis kujundavad selle järgi oma maailmavaate.
Siis kujundavad selle järgi oma maailmavaate.
-
Külaline
Delfi on muidugi see tõe allikas ja hariduse andjaGuest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:29 Siin üks EKRE toetaja mainis, et ei hakkagi midagi lugema. Taipasin äkki, et sinna see koer ongi maetud. Sellest ka need jaburad kommentaarid Delfis. Nad ei loegi midagi, sest nad ei pääse lugema ühestki artiklist muud, kui pealkirja. Delfi tasu maksta ei raatsi, ajalehti ammugi ei telli ja keeli ei valda, nende ainus infoallikas on uued uudised või muu selline jama. Delfi peaks tegema tasuta haridusnurgakese, kus lühikokkuvõtte olulisemast, võimalikult lihtsalt ja arusaadavalt, koos näidetega.
Tema äkki taipas......
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 8 külalist