Ei ütleks päris. 58 aastased naised on rohkem juba üksikud või siis kopitab tagatoas mingi vanamees, kellega ei ole viimased kümme aastat väga räägitud.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:24Mida? Et kui palju 58-aastaseid on abielus, reisib või elab aktiivset elu? Kas sa teed nalja? 90%, ma arvan.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:17Just. Lisaks ütles Klas, et Aarma aitas teda ka probleemide lahendamisel, maksis arveid ja toetas nii ja naapidi. Tundub, et DK pole igapäevases elus hakkamasaamisega kuigi osav, rohkem selline loominguline tüüp. Samas on ta elu ju huvitav olnud ja on ka praegu. Abiellus, käib reisimas, elab aktiivset elu. Palju 58 aastaseid mutte seda enda kohta väita saavad.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:13 D.K. on elanud igas mõttes aktiivset elu ja sinna on tõenäoliselt mahtunud rohkem mehi, kui Aarma, aga ma olen aru saanud, et teda ta tõesti armastas. Need laste isad on tulnud ja läinud ning naine on alati lastega üksi jäänud. Seetõttu pole imestada, et Aarma ta elus kindla pidepunkti ja tugisambana figureeris. Mõistetav ka, et Aarma surm ta täiesti rivist välja viis.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
See osa on kõige vähem oluline detail, mis seal perekonnaseisu lahtris kirjas on. Aktiivsuse, sealgulgas reisimise puuduse üle see vanusegrupp küll kurta ei saa. Raha on, aeg on, elukogemus on, energia veel on, tervis veel on. Partner on siiski ka vähemalt pooltel, kellel uuem, kellel vanem.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:29Ei ütleks päris. 58 aastased naised on rohkem juba üksikud või siis kopitab tagatoas mingi vanamees, kellega ei ole viimased kümme aastat väga räägitud.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:24Mida? Et kui palju 58-aastaseid on abielus, reisib või elab aktiivset elu? Kas sa teed nalja? 90%, ma arvan.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:17
Just. Lisaks ütles Klas, et Aarma aitas teda ka probleemide lahendamisel, maksis arveid ja toetas nii ja naapidi. Tundub, et DK pole igapäevases elus hakkamasaamisega kuigi osav, rohkem selline loominguline tüüp. Samas on ta elu ju huvitav olnud ja on ka praegu. Abiellus, käib reisimas, elab aktiivset elu. Palju 58 aastaseid mutte seda enda kohta väita saavad.
-
Külaline
Samas, see toetamine ja arvete tasumine on natukene naljakas. D isa ju kindlustas igatepidi D elu ära. D ei olnud ju vaesuses elav inimene, vaid pigem ikka keskmisest eesti inimesest parema järje peal. D aga ei osanud seda raha õigesti kasutada ja kinnisvara hoida.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:17Just. Lisaks ütles Klas, et Aarma aitas teda ka probleemide lahendamisel, maksis arveid ja toetas nii ja naapidi. Tundub, et DK pole igapäevases elus hakkamasaamisega kuigi osav, rohkem selline loominguline tüüp. Samas on ta elu ju huvitav olnud ja on ka praegu. Abiellus, käib reisimas, elab aktiivset elu. Palju 58 aastaseid mutte seda enda kohta väita saavad.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:13 D.K. on elanud igas mõttes aktiivset elu ja sinna on tõenäoliselt mahtunud rohkem mehi, kui Aarma, aga ma olen aru saanud, et teda ta tõesti armastas. Need laste isad on tulnud ja läinud ning naine on alati lastega üksi jäänud. Seetõttu pole imestada, et Aarma ta elus kindla pidepunkti ja tugisambana figureeris. Mõistetav ka, et Aarma surm ta täiesti rivist välja viis.
-
Külaline
Mina ei ole temaga kuidagi lähedalt seotud inimene ja ühises ringkonnas ka ei liikunud, aga juba väga palju aastaid tagasi, täiesti kindlasti palju aega enne A surma, teadsin, et neil on armusuhe.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:41Peale Aarma surma hakkas seda trummi taguma ainult ja ainult Diana Klas ise ju. Mina ei kuulnud sellest varem midagi, siis aga olid kõik kohad seda tema eluarmastust täis. Ei teagi keegi, mis nende kõikidele teadaoleva lavapartnerluse ja tiheda läbikäimise taga veel oli või polnud, üks osaline ei saa enam seda seletada. Aga enda mõtteid raamatusse panna ei saa jah keegi teda keelata- kas kõik elulooraamatud on teie meelest dokumentalistika või... kes meil veel kõik oma sekselu laiali laotanud on rämpskirjanduses jnejneGuest kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:23 kõik see jutt tuli alles pärast Aarma surma, vähemalt minu kõrvu), siis on absoluutselt vale suhtuda nii, et "nagunii oli suhe".
See, et D mehe elusolemise ajal oma armastust avalikult ei kuulutanud, ei tähenda, et seda suhet ei olnud päriselt olemas, vaid, et see on ainult D enda peas.
-
Külaline
Jäin ka mõtlema, et mida see kommenteerija nüüd mõtles oma jutuga. Ilmselt on postituse autoriks keegi 20-30-aastane, kelle silmis on 58-aastane üldjuhul rätt peas vanamemm, kes ahju taga sokki koob.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:24Mida? Et kui palju 58-aastaseid on abielus, reisib või elab aktiivset elu? Kas sa teed nalja? 90%, ma arvan.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:17Just. Lisaks ütles Klas, et Aarma aitas teda ka probleemide lahendamisel, maksis arveid ja toetas nii ja naapidi. Tundub, et DK pole igapäevases elus hakkamasaamisega kuigi osav, rohkem selline loominguline tüüp. Samas on ta elu ju huvitav olnud ja on ka praegu. Abiellus, käib reisimas, elab aktiivset elu. Palju 58 aastaseid mutte seda enda kohta väita saavad.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:13 D.K. on elanud igas mõttes aktiivset elu ja sinna on tõenäoliselt mahtunud rohkem mehi, kui Aarma, aga ma olen aru saanud, et teda ta tõesti armastas. Need laste isad on tulnud ja läinud ning naine on alati lastega üksi jäänud. Seetõttu pole imestada, et Aarma ta elus kindla pidepunkti ja tugisambana figureeris. Mõistetav ka, et Aarma surm ta täiesti rivist välja viis.
-
Külaline
Kas oli ikka niipidi? D-le tuli ju issilt raha ja vara pidevalt.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:34Lisaks ütles Klas, et Aarma aitas teda ka probleemide lahendamisel, maksis arveid ja toetas nii ja naapidi.
-
Külaline
Just! Minu arust on näiteks pensionärid kõige rohkem reisivam seltskond. Seega, millest arvamus, et tavaline 58-aastane enam selliste asjadega ei tegele?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:31See osa on kõige vähem oluline detail, mis seal perekonnaseisu lahtris kirjas on. Aktiivsuse, sealgulgas reisimise puuduse üle see vanusegrupp küll kurta ei saa. Raha on, aeg on, elukogemus on, energia veel on, tervis veel on. Partner on siiski ka vähemalt pooltel, kellel uuem, kellel vanem.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:29Ei ütleks päris. 58 aastased naised on rohkem juba üksikud või siis kopitab tagatoas mingi vanamees, kellega ei ole viimased kümme aastat väga räägitud.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:24 Mida? Et kui palju 58-aastaseid on abielus, reisib või elab aktiivset elu? Kas sa teed nalja? 90%, ma arvan.
Näiteks, kui minu vanemad olid 80-aastased, ja mina 35-aastane, siis nemad olid oluliselt sisukama ja aktiivsema eluga kui mina. Neil olid kõiksugu seltskonnad ja ringid, kus nad käisid. Regulaarselt reisisid, käisid teatris, eksursioonidel jne. Samal ajal oli minu elustiil - töö, kodu, lapsed, töö, kodu, lapsed...
-
Külaline
D mingis intervjuus ütles küll, et J teda toetas ja aitas regulaarselt. Ja see tundubki imelik, sest D isa ju ka toetas korralikult.
-
Külaline
Mis seltskonnaga koos küll D seda isa toetust laiaks lüüa suutis, üksi ilmselt mitte.
-
Külaline
Suure raha laiaks löömiseks ei pea mingit "aitavat seltskonda" olema. Piisab, kui inimesel on mingi sõltuvus, mis palju raha nõuab.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:49 Mis seltskonnaga koos küll D seda isa toetust laiaks lüüa suutis, üksi ilmselt mitte.
Minu tuttav näiteks teenib kaks korda rohkem kui mina ja mu mees kokku, aga elab vireledes - alati võlgu ja kolib koguaeg üürikorterist üürikorterisse. Kogu tema palk läheb kasiinosse.
Mõnel teisel inimesel läheb raha narko peale. Jne.
Minu jutt ei puuduta konkreetse teema peategelast. Lihtsalt vastan, kuhu raha võib kaduda ilma, et sellest mingit jälgegi jääks.
-
Külaline
Ok, palk jah. Aga majad ja korterid.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:32Kogu tema palk läheb kasiinosse.
-
Külaline
D sai mõlemalt poolt seda toetust, aga ju siis olid võlad suured ja kasiinos kulutas kõik toetused ka ära (äkki võidan ja saan võlad makstud!)Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:47D mingis intervjuus ütles küll, et J teda toetas ja aitas regulaarselt. Ja see tundubki imelik, sest D isa ju ka toetas korralikult.
-
Külaline
Kust see jutt nüüd tuli, et ta kasiinos käis? Ise mõtlesid välja?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:36D sai mõlemalt poolt seda toetust, aga ju siis olid võlad suured ja kasiinos kulutas kõik toetused ka ära (äkki võidan ja saan võlad makstud!)
-
Külaline
Kas sa arvad, et neid ei saa rahaks teha ja raha kasiinosse viia?
-
Külaline
Kasiinos käis ta juba nullindate alguses:
Vahel käib Diana kasiinos õnne proovimas – äkki tõesti veab? Ruletti ta ei mängi, kuid mänguautomaate sõrmitseb. "Teen seda siis, kui mul raha vähe. Mõtlen, et kui kulutan mängimisele vaid 30 krooni, siis kaotus suurt rolli ei mängi – ehk tuleb hoopis juurde? Nii mõeldes on mul ka vedanud. Kord panin üheksa krooni mänguautomaati ja võitsin 5000. Ühtäkki nii palju raha! Helistasin kohe emale ja ütlesin, et nüüd oleme rikkad! Kui aga oleksin kaotanud, poleks ma vist julgenud öeldagi"
Vahel käib Diana kasiinos õnne proovimas – äkki tõesti veab? Ruletti ta ei mängi, kuid mänguautomaate sõrmitseb. "Teen seda siis, kui mul raha vähe. Mõtlen, et kui kulutan mängimisele vaid 30 krooni, siis kaotus suurt rolli ei mängi – ehk tuleb hoopis juurde? Nii mõeldes on mul ka vedanud. Kord panin üheksa krooni mänguautomaati ja võitsin 5000. Ühtäkki nii palju raha! Helistasin kohe emale ja ütlesin, et nüüd oleme rikkad! Kui aga oleksin kaotanud, poleks ma vist julgenud öeldagi"
-
Külaline
https://epl.delfi.ee/artikkel/50874762/ ... elurulettiGuest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:41 Kasiinos käis ta juba nullindate alguses:
-
Külaline
Siin D räägib ise midagi oma võlgadest. Mul ei ole lehte tellitud ja lõpuni lugeda ei saa. Võib-olla on seal midagi kirjutatud. Aga igal juhul - kuskilt peavad võlad tulema.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:36Kust see jutt nüüd tuli, et ta kasiinos käis? Ise mõtlesid välja?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:36D sai mõlemalt poolt seda toetust, aga ju siis olid võlad suured ja kasiinos kulutas kõik toetused ka ära (äkki võidan ja saan võlad makstud!)Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:47
D mingis intervjuus ütles küll, et J teda toetas ja aitas regulaarselt. Ja see tundubki imelik, sest D isa ju ka toetas korralikult.
https://elu24.postimees.ee/8153815/vola ... eid-maksta
Mina ei tea, kas D käis kasiinos või ei. Lihtsalt minu isikliku kogemuse järgi - mul on üks tuttav, kes teenis väga hästi, aga elas pidevas vaesuses ja võlgades ning tema puhul oli teemaks just kasiino.
-
Külaline
"Kui olin väike, hoiti mind nagu linnupoega klaasi ja vati sees. Ja kui ma laia maailma – ellu – astusin, hakkasin kohe haiget saama," pihib Diana.
Diana ütleb, et suurtele panustele vaatamata on ta võidurõõmu elus rohkesti kogenud ja julgeb väita, et enamik unistusi, mille täitumist ta juba tütarlapsena salamisi lootis, on tõeks saanud.
"Tahtsin saada näitlejaks – sain," loetleb ta, "unistasin mõnedest rollidest – neidki olen mänginud." Diana peab silmas üht oma eluunistust: mängida Edith Piafi, keda tal nüüdseks on õnnestunud kehastada lausa kahes lavastuses.
"Tahtsin ema eeskujul saada varieteeartistiks," jätkab ta, "ja ma sain selleks." Diana alustas Tartu restorani Tarvas varietees 20aastasena, ta on esinenud ka Püssirohukeldris ja Amori baaris. "Tahtsin kas või kord proovida, mida tähendab filmis mängida, ja ka seda ma sain," vihjab ta lastefilmile "Kallis härra Q".
"Tahtsin palju lapsi, ja neid on mul tõesti päris palju," naerab Diana. Andry on juba üheksa-aastane, Gregory seitsmene ja Anna päris pisike, aasta ja üheksa kuud vana.
Diana ütleb, et suurtele panustele vaatamata on ta võidurõõmu elus rohkesti kogenud ja julgeb väita, et enamik unistusi, mille täitumist ta juba tütarlapsena salamisi lootis, on tõeks saanud.
"Tahtsin saada näitlejaks – sain," loetleb ta, "unistasin mõnedest rollidest – neidki olen mänginud." Diana peab silmas üht oma eluunistust: mängida Edith Piafi, keda tal nüüdseks on õnnestunud kehastada lausa kahes lavastuses.
"Tahtsin ema eeskujul saada varieteeartistiks," jätkab ta, "ja ma sain selleks." Diana alustas Tartu restorani Tarvas varietees 20aastasena, ta on esinenud ka Püssirohukeldris ja Amori baaris. "Tahtsin kas või kord proovida, mida tähendab filmis mängida, ja ka seda ma sain," vihjab ta lastefilmile "Kallis härra Q".
"Tahtsin palju lapsi, ja neid on mul tõesti päris palju," naerab Diana. Andry on juba üheksa-aastane, Gregory seitsmene ja Anna päris pisike, aasta ja üheksa kuud vana.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Mängis seal kõik ööpäevad läbi, et selliseid summasid kulutada? Tal ju olid proovid ja esinemised.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:39Kas sa arvad, et neid ei saa rahaks teha ja raha kasiinosse viia?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Ma kujutan ette, et see ei ole üldse mingi eriline vaev. Ta ju vahetas järjest oma kalleid nõmme maju järjest väiksemate ja odavamate kinnisvarade vastu.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:44Mängis seal kõik ööpäevad läbi, et selliseid summasid kulutada? Tal ju olid proovid ja esinemised.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:39Kas sa arvad, et neid ei saa rahaks teha ja raha kasiinosse viia?
Ma kujutan ette, et kasiinos võib ikka megasummasid kaotada. Mis see siis aastate jooksul ära ei ole?
Ma ei tea täpselt, aga kuskilt on nagu kõrvu jäänud, et ta on ise seda kasiino asja maininud. Võimalik, et ma eksin. Siis parandage mind.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mauno ja 4 külalist