Väike küsitlus - pidutsemisest

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Nov 2025 22:52
Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 19:24
Guest kirjutas: 21 Nov 2025 17:41

Palun väga-oled järelikult igav inimene, normaalsel inimesel on rääkida igas eas inimestega. Ma lobisen ja viskan nalja ka pea 90-sega, mis ma peaks ütlema, et ta on 2 generatsiooni ülalpool, mis mul temaga peaks rääkida olema? Väga kummaline inimene oled.
Viimane istumine kella 5-ni, kui tulime kontserdilt Noblessneris, mis kestis 00.40-02.20, oli minuealiste sõbrannadega. Kuu tagasi istumine, mis lõppes kell 5 oli 30a, 35a, 44a naistega. Sinu jaoks muidugi ennekuulmatu, eksju.
Öösel veiniklaasi taga vestled 90-aastasega? Äge.
90-ne joob konjakit, vestlus viib tunde. Kas selles on sinu jaoks midagi imelikku? Mul hakkab see teie veider seltskond aina rohkem meeldima, te elate mingis teises dimensioonis? Vaesed, introverdid, naiivsed ja igavad? Pole ime, et lõpuks maas kummuli ja kes nutab laste suureks saamise pärast ja kes ulub, et surm kohe kohal ja näeb kõiki kirstus vastu tulevat. Tule taevas appi, mis kaader :lol:
Jälle keegi arvab, et kõigile inimestele meeldib täpselt ühtemoodi elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 01:08
Guest kirjutas: 21 Nov 2025 23:54
Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 23:48 Sul on vist sõbrannadega pidu jälle käimas. Jutt läheb üha segasemaks ja hüsteerilisemaks. Mine lase endas tiiger valla, naine! Ära kuluta end siin madalate surelike hulgas.
Novot, oled elust nii irdunud, et anname andeks. Käin hetkel excelis järgmise 6 kuu investeeringuid üle, majas täiesti üksi paduvaikuses.
Vaade on ikka merele? Või oled ostnud just vaikse kohakese keset kümneid hektareid põlismetsa, akna all kepslevad hirved ja oravad käsikäes?
Ma elan Tallinnas.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 10:31
Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 19:24 Öösel veiniklaasi taga vestled 90-aastasega? Äge.
90-ne joob konjakit, vestlus viib tunde. Kas selles on sinu jaoks midagi imelikku? Mul hakkab see teie veider seltskond aina rohkem meeldima, te elate mingis teises dimensioonis? Vaesed, introverdid, naiivsed ja igavad? Pole ime, et lõpuks maas kummuli ja kes nutab laste suureks saamise pärast ja kes ulub, et surm kohe kohal ja näeb kõiki kirstus vastu tulevat. Tule taevas appi, mis kaader :lol:
Just. Miks te arvate, et kõik nii igavat elu elavad, nagu teie? Keegi suutis isegi teema teha, selline ehmatus.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Nov 2025 10:38

Just. Miks te arvate, et kõik nii igavat elu elavad, nagu teie? Keegi suutis isegi teema teha, selline ehmatus.
Viieni mitte pidutsemine pole igav elu, inimene. Vastupidi. Mul on oma päevadega muud teha kui pohmakat ja öist ärkvelolekut välja magada. Aga hämmastusid ikka ju sina, kui sulle öeldi fakt, et inimene hakkab peale 45-ndat (keskm. 44) eluaastat kiiremini vananema.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 23:48
Guest kirjutas: 21 Nov 2025 23:28

Ütlesin, et oluliselt ei ole. Mis see sinu asi on? Kui sinu arust sai pool elu juba 15 aastaga otsa, siis vahet pole. Kas sa ei suuda leppida, et kõik pole 15 aastaga vanamutid?
Sul on vist sõbrannadega pidu jälle käimas. Jutt läheb üha segasemaks ja hüsteerilisemaks. Mine lase endas tiiger valla, naine! Ära kuluta end siin madalate surelike hulgas.
Novot, oled elust nii irdunud, et anname andeks. Käin hetkel excelis järgmise 6 kuu investeeringuid üle, majas täiesti üksi paduvaikuses.
Sa meenutad üht kirjandustegelast, kes tõmbas kardinad ette ja oma peamise naudingu sai oma varanduse ülelugemisest.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Nov 2025 10:37
Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 01:08

Vaade on ikka merele? Või oled ostnud just vaikse kohakese keset kümneid hektareid põlismetsa, akna all kepslevad hirved ja oravad käsikäes?
Ma elan Tallinnas.
Ja Tallinnas on ju merevaade välistatud?
Külaline

Olen 51 ja samuti kibelen ööseks koju. No ei jõua enam kaua üleval olla. Noorena sai väga kõvasti pidutsetud ja nii mitmedki korrad sai peolt otse tööle mindud ja mItte midagi viga polnud. Oh, olid ajad. Vahel ikka meenutan, sest peod olid alati ägedad. Eriliselt on mällu sööbinud üks soe suveöö jaanipäeva paiku, kui vastu hommikut mingi 5 paiku läksin jalgsi ühelt suvilapeolt koju, päike hakkas just tõusma, kõik lõhnas nii suviselt ja ööbik laksutas... Igakord kui ööbikut kuulen, tuleb see kõik meelde.
Külaline

Kuni 45-ni panin ikka mõnuga pidu ja enamasti ikka 4-5ni hommikul. Siis hakkas väsitama. Nüüd kipun 1-2 aeg öösel ikka koju. Ja pidusid tuleb selliseid suuremaid kord kaks aastas.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Nov 2025 18:43 Olen 51 ja samuti kibelen ööseks koju. No ei jõua enam kaua üleval olla. Noorena sai väga kõvasti pidutsetud ja nii mitmedki korrad sai peolt otse tööle mindud ja mItte midagi viga polnud. Oh, olid ajad. Vahel ikka meenutan, sest peod olid alati ägedad. Eriliselt on mällu sööbinud üks soe suveöö jaanipäeva paiku, kui vastu hommikut mingi 5 paiku läksin jalgsi ühelt suvilapeolt koju, päike hakkas just tõusma, kõik lõhnas nii suviselt ja ööbik laksutas... Igakord kui ööbikut kuulen, tuleb see kõik meelde.
Oh, mäletan ka üht sellist hommikut! (Ainult et mul olid uued kõrged kingad, koju jõudes olid jalad verised.)
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Klubides meeldis käia kuskil seal kahekümnendate alguses, enam ei meeldi ja ka suured lärmakad kontserdid (viimane oli Metallica) pole minu teema. Aga hommikutundideni väikeses seltskonnas veinitanud olen küll ja nädalavahetusel loen kella kaheni raamatuid ja teen väikese dringi - mõnus :). Väljas käia ei meeldi pigem - kui siis õhtusöök, aga muud üritused pigem ei. Eelistan kodust õhkkonda.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 12:45
Viieni mitte pidutsemine pole igav elu, inimene. Vastupidi. Mul on oma päevadega muud teha kui pohmakat ja öist ärkvelolekut välja magada. Aga hämmastusid ikka ju sina, kui sulle öeldi fakt, et inimene hakkab peale 45-ndat (keskm. 44) eluaastat kiiremini vananema.
Olen õnnelik inimene ja saan endale need mõned päevad aastas väljamagamiseks rahuliku südamega lubada. Päris jube, kui oled sellises eas nii jõhkralt rakkes, et ei saa ka nädalavahetusel terveid päevi lihtsalt vedeleda, Netflixi vaadata ja kulleriga mingist restost koju süüa tellida. Eks ma hämmastun mõnede lolluste peale ikka, nagu see kedagi huvitaks, millisel eluaastal kes ja kuidas vananeb, jumala ükskõik, millised te välja näete.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 14:05
Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 01:08 Vaade on ikka merele? Või oled ostnud just vaikse kohakese keset kümneid hektareid põlismetsa, akna all kepslevad hirved ja oravad käsikäes?
Ma elan Tallinnas.
Kui palju on Tallinnas merevaatega villasid?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Nov 2025 21:01
Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 14:05

Ma elan Tallinnas.
Villast pole seni juttu olnud. Majast on. Miks ei võiks meie Samantha Jonesil olla merevaatega maja? Ei saa endale lubada või?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Nov 2025 20:58
Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 12:45

Olen õnnelik inimene ja saan endale need mõned päevad aastas väljamagamiseks rahuliku südamega lubada. Päris jube, kui oled sellises eas nii jõhkralt rakkes, et ei saa ka nädalavahetusel terveid päevi lihtsalt vedeleda, Netflixi vaadata ja kulleriga mingist restost koju süüa tellida. Eks ma hämmastun mõnede lolluste peale ikka, nagu see kedagi huvitaks, millisel eluaastal kes ja kuidas vananeb, jumala ükskõik, millised te välja näete.
Nujah. Ja mina saan endale lubada igaöist puhkust, ma ei pea elu just öösiti huvitavaks tegema, päevast piisab küll. Ja veel saan ma endale lubada väikest muiet sinu vananemiseituse osas. Kuigi kõige tõenäolisemalt oled sa troll. Ilusate mittehallinevat juustega, 20 aastat nooremate sõbrannade ja võimsate investeeringutega troll.
Külaline

45 olen ja ma ei usu, et ma iialgi elus oleks hommikuni pidutsenud. Ma pole üldse pidutseja inimene, mulle ei meeldi teiste seltskonnas olla ja kell 10 ma juba magan kodus.
Külaline

iiR kirjutas: 21 Nov 2025 08:46 Ma see nohik, kes pole kunagi armastanud hommikuni pidutseda, mul tuleb uni peale lihtsalt, isegi kui on tore olemine.
Jaaniööl lõkke ääres küll tiksun hommikuni ning mõnikord mängime sõpradega puhkuse ajal lauamänge ja lobiseme niisama ka hommikuni, aga siis mõnusalt istudes, koduriietes, fliistekid ümber, nii et õdus on olla. Mitte ei pidutse ega rahmelda :D
Mul oli noorena sama viga. Alkoholi juua väga palju ei tahtnud, vestelda oli valju muusika tõttu ebamugav - no mis sa teed, et magama ei jääks? Kui sai seltkonnaga tuldud, siis ei tahtnud see "reetur" olla, kes vara minema tuhiseb ja teised kurva pilgiga ("Koos sai tuldud - miks ta meid maha jättis?") peokohta jätab. Ainus, mis ma suutsin välja mõelda, oli tantsimine. Läksingi kohe tantsima, kui uni peale tulema hakkas. Aeg-ajalt käisin seltskonna juures aimu saamas, kas nad tahavad veel olla või on juba tüdinenud. Kui nad veel ei olnud, siis läksin tantsima tagasi. Nii oligi, et kui mõnel teisel valutas järgmisel päeval pea - siis minul seda muret polnud, aga olid valusad hoopis jalalihased, nagu oleks kuskil rahvaspordivõistlusel osalenud :lol:

Ühelt poolt muidugi hea, et sai noorena ennast kodust välja veetud ja peod ära nähtud. Samas ei olnud need noorusaja peod nii-nii huvitavad kah, et eluaeg öösel kuhugi rahmeldama. Kui kellegi sünnipäev vms. üritus, siis läheme ja oleme, aga päris hommikuni venitada ei näe põhjust.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 21:50
Guest kirjutas: 22 Nov 2025 20:58
Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 12:45 Viieni mitte pidutsemine pole igav elu, inimene. Vastupidi. Mul on oma päevadega muud teha kui pohmakat ja öist ärkvelolekut välja magada. Aga hämmastusid ikka ju sina, kui sulle öeldi fakt, et inimene hakkab peale 45-ndat (keskm. 44) eluaastat kiiremini vananema.
Nujah. Ja mina saan endale lubada igaöist puhkust, ma ei pea elu just öösiti huvitavaks tegema, päevast piisab küll. Ja veel saan ma endale lubada väikest muiet sinu vananemiseituse osas. Kuigi kõige tõenäolisemalt oled sa troll. Ilusate mittehallinevat juustega, 20 aastat nooremate sõbrannade ja võimsate investeeringutega troll.
Ma saan endale lubada nii öist-kui nädalavahetuse puhkust. Mul pole kombeks päeval kontserdil käia, kui esinemine toimub öösel. Samuti ei alusta me istumist sõbrannadega kell 5 päeval nagu mingid tited. Sul äkki polegi sõbrannasid, passid mehega kahekesi- Ära hakka rääkima, et kodus on nii vanana veel lapsi :lol:
Ma ei tea, kes on troll. Mul on valgeks salgutatud juuksed ja investeeringud ning finantsvabadus. Eita seda kui palju tahad, ega sind see rikkamaks ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 21:44
Guest kirjutas: 22 Nov 2025 21:01
Külaline kirjutas: 22 Nov 2025 14:05 Ja Tallinnas on ju merevaade välistatud?
Villast pole seni juttu olnud. Majast on. Miks ei võiks meie Samantha Jonesil olla merevaatega maja? Ei saa endale lubada või?
Minu maja turuhind on 700 000-800 000, merevaadet tõesti pole, meri ja rand on 800 meetrit ja seal pole ühtki eramut.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Nov 2025 17:06Mul on valgeks salgutatud juuksed ja investeeringud ning finantsvabadus.
:) tore ju, eriti valged salgud.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 17:06 Ma saan endale lubada nii öist-kui nädalavahetuse puhkust. Mul pole kombeks päeval kontserdil käia, kui esinemine toimub öösel. Samuti ei alusta me istumist sõbrannadega kell 5 päeval nagu mingid tited. Sul äkki polegi sõbrannasid, passid mehega kahekesi- Ära hakka rääkima, et kodus on nii vanana veel lapsi :lol:
Ma ei tea, kes on troll. Mul on valgeks salgutatud juuksed ja investeeringud ning finantsvabadus. Eita seda kui palju tahad, ega sind see rikkamaks ei tee.
Jah, mu kõige noorem laps elab veel kodus, kuigi on juba tudeng. Selles on midagi imelikku? Veider, et sa pead meile pidevalt meenutama, et sul on raha ja vabadus (ja juuksed). Meil teistel on ka need asjad olemas, aga millegipärast ei tule pähegi kogu aeg neid üles lugeda.
Mis kontsert see muidu oli, mis öösel toimus?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 11 külalist