Tööle kuluv aeg
-
Külaline
Tööle kuluv aeg
Mis on Teie tööle kuluv aeg?
Võite töötada standard 8 tundi, kui kojuminemiseks kuluv aeg - tööuksest koduukseni jõudmine - on 1 tund või rohkem, on tegelik tööle pühendatud aeg 10 tundi. 10 tundi teie päeavst, mitte 8.
Võite töötada standard 8 tundi, kui kojuminemiseks kuluv aeg - tööuksest koduukseni jõudmine - on 1 tund või rohkem, on tegelik tööle pühendatud aeg 10 tundi. 10 tundi teie päeavst, mitte 8.
-
Külaline
Kui sa ei tööta just kodukontoris, siis paratamatult kulub aega tööle minekuks-tulekuks. Mul näiteks 20+20 minutit, kui otse. Kui poest või mujalt peale tööd läbi lähen siis rohkem. Mul tekkis selline mõte seda teemat lugedes. Kui pikk on kõige suurem vahemaa (ja samas ka aeg) kodu-töö-kodu, kust inimesed viitsivad igapäevaselt tööle käia. Mul oli üks tuttav, kes käis 5 päeva nädalas Haapsalu-Tallinn-Haapsalu tööl. See oli aastaid tagasi, kui kodukontoreid väga ei harrastatud.
-
Külaline
Alla tunni peab tööle minekuks ja tulekuks kuluma, kui pole tegu ulmelise palgaga (7000+) mis korvaks lisa ajakulu, nii arvan mina..Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 13:57 Kui sa ei tööta just kodukontoris, siis paratamatult kulub aega tööle minekuks-tulekuks. Mul näiteks 20+20 minutit, kui otse. Kui poest või mujalt peale tööd läbi lähen siis rohkem. Mul tekkis selline mõte seda teemat lugedes. Kui pikk on kõige suurem vahemaa (ja samas ka aeg) kodu-töö-kodu, kust inimesed viitsivad igapäevaselt tööle käia. Mul oli üks tuttav, kes käis 5 päeva nädalas Haapsalu-Tallinn-Haapsalu tööl. See oli aastaid tagasi, kui kodukontoreid väga ei harrastatud.
-
Külaline
Kui laps oli igapäevaselt lasteaias käis, siis oli tööpäeva kogupikkus 6,5-7 tundi, millest kokku 10 minutit tööle minemise-tulemise aeg. Hetkel suvepuhkus/vaheaeg ning mõni päev ei tee üldse tööd, mõni päev paar tundi õhtul ning mõni päev ja 12 tundi.
Isiklik piir tööle minemise aja osas on kuni pool tundi.
Isiklik piir tööle minemise aja osas on kuni pool tundi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist