Tööle kuluv aeg

Vasta
Külaline

Tööle kuluv aeg

Postitus Postitas Külaline »

Mis on Teie tööle kuluv aeg?

Võite töötada standard 8 tundi, kui kojuminemiseks kuluv aeg - tööuksest koduukseni jõudmine - on 1 tund või rohkem, on tegelik tööle pühendatud aeg 10 tundi. 10 tundi teie päeavst, mitte 8.
Külaline

Kui sa ei tööta just kodukontoris, siis paratamatult kulub aega tööle minekuks-tulekuks. Mul näiteks 20+20 minutit, kui otse. Kui poest või mujalt peale tööd läbi lähen siis rohkem. Mul tekkis selline mõte seda teemat lugedes. Kui pikk on kõige suurem vahemaa (ja samas ka aeg) kodu-töö-kodu, kust inimesed viitsivad igapäevaselt tööle käia. Mul oli üks tuttav, kes käis 5 päeva nädalas Haapsalu-Tallinn-Haapsalu tööl. See oli aastaid tagasi, kui kodukontoreid väga ei harrastatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 13:57 Kui sa ei tööta just kodukontoris, siis paratamatult kulub aega tööle minekuks-tulekuks. Mul näiteks 20+20 minutit, kui otse. Kui poest või mujalt peale tööd läbi lähen siis rohkem. Mul tekkis selline mõte seda teemat lugedes. Kui pikk on kõige suurem vahemaa (ja samas ka aeg) kodu-töö-kodu, kust inimesed viitsivad igapäevaselt tööle käia. Mul oli üks tuttav, kes käis 5 päeva nädalas Haapsalu-Tallinn-Haapsalu tööl. See oli aastaid tagasi, kui kodukontoreid väga ei harrastatud.
Alla tunni peab tööle minekuks ja tulekuks kuluma, kui pole tegu ulmelise palgaga (7000+) mis korvaks lisa ajakulu, nii arvan mina..
Külaline

Kui laps oli igapäevaselt lasteaias käis, siis oli tööpäeva kogupikkus 6,5-7 tundi, millest kokku 10 minutit tööle minemise-tulemise aeg. Hetkel suvepuhkus/vaheaeg ning mõni päev ei tee üldse tööd, mõni päev paar tundi õhtul ning mõni päev ja 12 tundi.

Isiklik piir tööle minemise aja osas on kuni pool tundi.
Vaenukägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vaenukägu »

16 min jalgsi kokku. 1 suund 8 min.
Külaline

Üks ots 35 min autoga, pea 25 km
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist