Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:27Kui sa nimetad D-d valetajaks, kelle jutus tuleb igal juhul kahelda, oled sa halvustaja ja samamoodi klatšija, mitte mingi puhtahingeline tasakaalustaja ja klatšiteema lõpetaja.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 20:54Arva, mida soovid. Mina käin teemades, et suvalisele klatšile vastu vaielda, kui on põhjust. Aga, nagu öeldud, arva, mida soovid.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 20:52
S...tagi sa siin tasakaalustad. Ise oled täpselt samasugune klatšimoor nagu need, keda siin klatšimooriks nimetad. Sellist teemat ei avagi inimene, keda ei huvita klatš.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Common sense'st oled ikka väga kaugel. Kui usutav see siis sinu arust on, et inimesed ööbivad koos hotellitoas, suhtlevad igapäevaselt, on pidevalt ninapidi koos, mees aina aitab naist, maksab arveid jne, jne, aga nende vahel pole mitte midagi seksuaalselt.Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.
Kõike muud ma mõistan, aga kuidas DK selle Edgariga magada suutis, kui see oli juba ühe jalaga ja vanainimene. see on minu jaoks küll müstika.
-
Külaline
Ta ise ilmselt arvas, et keegi ei tea, et ta mees ringi aeleb, et ainult tema teab ja veel mõni üksik.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:27No vot! Ma tean, et saan nüüd pikki päid ja jalgu, aga mina isiklikult ei suuda kuidagi sellist naist väärikaks pidada, kes laseb endaga niimoodi käituda.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 11:55 Kommentaarid netiavarustest.
Lii Unt
Jüril oli palju armukesi. Tean, sest töötasin temaga koos 12 aastat. Tema naine jäi alati väärikaks ja lugupeetuks.
Lii Unt
ma töötasin teatris Jüriga koos. Naist ma ei tundnud, kuid nägin sageli üritustel. Ta ei seltsinud meiega, aga me pidasime temast lugu.
Ringiaelevat meest ümber ei kasvata, aga oma elu saab naine küll muuta. Ma ei elaks päevagi koos sellise mehega, kes mind on petnud.
Ja hetkel on see naine kahjuks väga ebaväärikasse olukorda sattunud. Kõik räägivad ja arutavad. See kõik oleks saanud olemata olla.
-
Külaline
See on väga mitteusutav tõepoolest. Kuid mitteusutavad asjad pole seepärast võimatud.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:45Common sense'st oled ikka väga kaugel. Kui usutav see siis sinu arust on, et inimesed ööbivad koos hotellitoas, suhtlevad igapäevaselt, on pidevalt ninapidi koos, mees aina aitab naist, maksab arveid jne, jne, aga nende vahel pole mitte midagi seksuaalselt.Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.
-
Külaline
"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:39Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:27Kui sa nimetad D-d valetajaks, kelle jutus tuleb igal juhul kahelda, oled sa halvustaja ja samamoodi klatšija, mitte mingi puhtahingeline tasakaalustaja ja klatšiteema lõpetaja.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 20:54 Arva, mida soovid. Mina käin teemades, et suvalisele klatšile vastu vaielda, kui on põhjust. Aga, nagu öeldud, arva, mida soovid.
Täiesti selgelt on siin kommentaaris ta ju valetajaks nimetatud. Ei?
-
Külaline
Mina ei ole seda kommentaari kirjutanud.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:39Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:27
Kui sa nimetad D-d valetajaks, kelle jutus tuleb igal juhul kahelda, oled sa halvustaja ja samamoodi klatšija, mitte mingi puhtahingeline tasakaalustaja ja klatšiteema lõpetaja.
-
Külaline
Kuidas sina siis nimetad seda, kui ühele ja samale küsimusele antakse kaks vastukäivat vastust?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:39Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:27
Kui sa nimetad D-d valetajaks, kelle jutus tuleb igal juhul kahelda, oled sa halvustaja ja samamoodi klatšija, mitte mingi puhtahingeline tasakaalustaja ja klatšiteema lõpetaja.
-
Külaline
Võib-olla seda kommentaari ei kirjutanud sina. Küll aga kiitsid sa tema jutule takka, sest see on küll sinu kommentaar:Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 11:56Mina ei ole seda kommentaari kirjutanud.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:39 Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.
"Mis selles jutus rumalat on? Väga õige ju, sel juhul tuleb kahelda mõlemas variandis. Ainuõige, arukate inimeste valik. Klatšimoorid muidugi ei suuda sellise variandiga leppida, mis mõttes nagu lahe pläkutamisteema võetakse ära ..."
Ehk siis sa olid tolle kommenteerijaga nõus, et D jutus tuleb kahelda (loe: D valetab).
-
Külaline
Loe nüüd selle tsitaadi kõige esimest kommentaari! Inimene väidab, et tema ei ole D-d valetajaks nimetanud. Mina lihtsalt viitasin asjaolule, et on küll! Lisaks heidab ette, kuidas teised klatšivad siin. Tegelikult peab ta D-d valetajaks. Samuti klatšib ta siin täpselt sama usinalt kui teised. Aga endale punub miskipärast mingi pühaduseoriooli ümber pea, ja teavitab tähtsalt, kuidas tema nüüd tuleb ja lõpetab selle klatšiteema...Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 14:10Kuidas sina siis nimetad seda, kui ühele ja samale küsimusele antakse kaks vastukäivat vastust?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:39 Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.
-
Külaline
-
Külaline
Ja sina loe minu vastust sinu postitusele. Mina ei ole seda kirjutanud. Aitab ehk?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 19:50Loe nüüd selle tsitaadi kõige esimest kommentaari! Inimene väidab, et tema ei ole D-d valetajaks nimetanud. Mina lihtsalt viitasin asjaolule, et on küll! Lisaks heidab ette, kuidas teised klatšivad siin. Tegelikult peab ta D-d valetajaks. Samuti klatšib ta siin täpselt sama usinalt kui teised. Aga endale punub miskipärast mingi pühaduseoriooli ümber pea, ja teavitab tähtsalt, kuidas tema nüüd tuleb ja lõpetab selle klatšiteema...Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 14:10Kuidas sina siis nimetad seda, kui ühele ja samale küsimusele antakse kaks vastukäivat vastust?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38
"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."
Ja ära kujuta asju ette. Mingit oreooli mul pole ja kahjuks klatšimise lõpetamine pole minu teha, kuid ma annan oma osa, et kogu rünnak ei käiks ühte väravasse, vaid märgataks ka muid asjaolusid. Sina nüüdseks oled tublisti aidanud kaasa, et inimestele jõuaks kohale D.K. jutu vastuolulisus, tänan!
-
Külaline
Miks te nimeliselt ei kirjuta kui autorlus teile nii eluliselt tähtis?
-
Külaline
Mismõttes eluliselt tähtis? Ma vaidlen vastu inimesele, kes väidab, et ma olen kahepalgeline, väidan, et olen klatši vastu, aga ise nimetasin DK-d valetajaks. No ei nimetanud ju. Mis ma peaksin tal laskma oma jama edasi levitada või?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:25 Miks te nimeliselt ei kirjuta kui autorlus teile nii eluliselt tähtis?
-
Külaline
Mis vahet seal on. Nagunii keegi kõrvaline aru ei saa, kes kelle kallal tänitab.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:33Mismõttes eluliselt tähtis? Ma vaidlen vastu inimesele, kes väidab, et ma olen kahepalgeline, väidan, et olen klatši vastu, aga ise nimetasin DK-d valetajaks. No ei nimetanud ju. Mis ma peaksin tal laskma oma jama edasi levitada või?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:25 Miks te nimeliselt ei kirjuta kui autorlus teile nii eluliselt tähtis?
-
Külaline
Selle kommentaari autor olen mina (mitte keegi kodanik, kellega te siin vaidlete). Endiselt ei saa aru, kuidas saab inimene anda kaks üksteisele vastukäivat vastust - loogika ju ütleb ometi, üks neist on õige vastus, teine mitte. Või kui keegi arvab, et on mõni kolmas variant, siis ma kuulan hea meelega. Eelarvamusi mul ei ole kummaski suunas.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 14:10Kuidas sina siis nimetad seda, kui ühele ja samale küsimusele antakse kaks vastukäivat vastust?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 23:39 Palun too siia tsitaat, kus ma teda valetajaks olen nimetanud. Sa ei leia sellist. Kui toon välja inimese jutus vastuolud, siis pole see mingi klatš vaid harilik common sense.
-
Külaline
Kaua võib. Mingit vastuolu ju pole. Ka esimeses artiklis oli igati aru saada, et tegu oli armusuhtega. Et ta nimetas neid väga lähedasteks sõpradeks, ei tähenda ometi seda, et ta oleks väitnud, et on ainult sõbrad. Sõprus ei välista kuidagi ka armusuhet. Pärast rääkis juba avameelsemalt sellest suhtest. Ütles ka välja, et oli tegu armusuhtega. Kaua võib selle üle küll jaurata.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:45Selle kommentaari autor olen mina (mitte keegi kodanik, kellega te siin vaidlete). Endiselt ei saa aru, kuidas saab inimene anda kaks üksteisele vastukäivat vastust - loogika ju ütleb ometi, üks neist on õige vastus, teine mitte. Või kui keegi arvab, et on mõni kolmas variant, siis ma kuulan hea meelega. Eelarvamusi mul ei ole kummaski suunas.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 14:10Kuidas sina siis nimetad seda, kui ühele ja samale küsimusele antakse kaks vastukäivat vastust?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38
"No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal."
-
Külaline
Mõtlesin, et ma ei vasta rohkem sulle, aga sa lausa sunnid.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:33Mismõttes eluliselt tähtis? Ma vaidlen vastu inimesele, kes väidab, et ma olen kahepalgeline, väidan, et olen klatši vastu, aga ise nimetasin DK-d valetajaks. No ei nimetanud ju. Mis ma peaksin tal laskma oma jama edasi levitada või?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:25 Miks te nimeliselt ei kirjuta kui autorlus teile nii eluliselt tähtis?
See on ju sinu kommentaar? "Mis selles jutus rumalat on? Väga õige ju, sel juhul tuleb kahelda mõlemas variandis. Ainuõige, arukate inimeste valik. Klatšimoorid muidugi ei suuda sellise variandiga leppida, mis mõttes nagu lahe pläkutamisteema võetakse ära ..."
Mis jama ma levitan? Sa konkreetselt kiitsid takka inimesele, kes nimetas D-d valetajaks.
-
Külaline
Need vastused ei ole vastukäivad. Ta jättis lihtsalt esimeses vastuses armusuhte mainimata, ütles ainult osa, et on väga head sõbrad. Sõna ainult panid sina juurde, seda ta ei öelnud. Kas sinu meelest on võimatu oma armastatuga ka sõber olla? Minu meelest võivad inimesed vabalt olla väga lähedased sõbrad ja intiimpartnerid samaaegselt.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:45Selle kommentaari autor olen mina (mitte keegi kodanik, kellega te siin vaidlete). Endiselt ei saa aru, kuidas saab inimene anda kaks üksteisele vastukäivat vastust - loogika ju ütleb ometi, üks neist on õige vastus, teine mitte. Või kui keegi arvab, et on mõni kolmas variant, siis ma kuulan hea meelega. Eelarvamusi mul ei ole kummaski suunas.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 14:10Kuidas sina siis nimetad seda, kui ühele ja samale küsimusele antakse kaks vastukäivat vastust?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 06:38
-
Külaline
Jah, tulebki kahelda. Täiesti õige. Sul on täna kaklustuju? Aitab nüüd ehk.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:19Mõtlesin, et ma ei vasta rohkem sulle, aga sa lausa sunnid.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:33Mismõttes eluliselt tähtis? Ma vaidlen vastu inimesele, kes väidab, et ma olen kahepalgeline, väidan, et olen klatši vastu, aga ise nimetasin DK-d valetajaks. No ei nimetanud ju. Mis ma peaksin tal laskma oma jama edasi levitada või?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:25 Miks te nimeliselt ei kirjuta kui autorlus teile nii eluliselt tähtis?
See on ju sinu kommentaar? "Mis selles jutus rumalat on? Väga õige ju, sel juhul tuleb kahelda mõlemas variandis. Ainuõige, arukate inimeste valik. Klatšimoorid muidugi ei suuda sellise variandiga leppida, mis mõttes nagu lahe pläkutamisteema võetakse ära ..."
Mis jama ma levitan? Sa konkreetselt kiitsid takka inimesele, kes nimetas D-d valetajaks.
-
Külaline
Inimese jutus kahtlemine tähendabki ju seda, et sa arvad, et ta valetab.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:55Jah, tulebki kahelda. Täiesti õige. Sul on täna kaklustuju? Aitab nüüd ehk.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:19Mõtlesin, et ma ei vasta rohkem sulle, aga sa lausa sunnid.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:33 Mismõttes eluliselt tähtis? Ma vaidlen vastu inimesele, kes väidab, et ma olen kahepalgeline, väidan, et olen klatši vastu, aga ise nimetasin DK-d valetajaks. No ei nimetanud ju. Mis ma peaksin tal laskma oma jama edasi levitada või?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 10 külalist