Kahtlemine tähendab, et võib olla nii ja naa, keegi ei tea. Ei tähenda kindlat arvamust.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:56Inimese jutus kahtlemine tähendabki ju seda, et sa arvad, et ta valetab.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Kahtlemine tähendab, et ei usuta teise inimese juttu. Ehk siis arvatakse, et teine valetab.
-
Külaline
Kuidas ta Aarmaga suhtes oli, kui Aarma suri aastal 2019 ja Edgar oli aastal 2022?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:07 Eile vaatasin järele Kuuuurijat ja seal esines samuti Diana Klas, kes pajatas uuest pomm-uudisest. Temal oli nimelt suhe Edgar Savisaarega, kui sellel juba üks jalg oli. Käis seal Hundisilmal külas ja hooldaja oli veel pahane, kes oli ka Edgarisse armunud ja kellel oli temaga samuti suhe. Diana Klas olevat Edgari voodis maganud ja imearmsaid jutuajamisi pidanud. Samal ajal oli ju Aarmaga ka suhtes. See jutt läks nagu minu jaoks natuke juba imelikuks. Milleks seda oli vaja rääkida.
-
Külaline
mis aastal Michael Jackson Eestis käis?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2025 22:46Kuidas ta Aarmaga suhtes oli, kui Aarma suri aastal 2019 ja Edgar oli aastal 2022?
-
Külaline
???Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 22:46Kuidas ta Aarmaga suhtes oli, kui Aarma suri aastal 2019 ja Edgar oli aastal 2022?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:07 Eile vaatasin järele Kuuuurijat ja seal esines samuti Diana Klas, kes pajatas uuest pomm-uudisest. Temal oli nimelt suhe Edgar Savisaarega, kui sellel juba üks jalg oli. Käis seal Hundisilmal külas ja hooldaja oli veel pahane, kes oli ka Edgarisse armunud ja kellel oli temaga samuti suhe. Diana Klas olevat Edgari voodis maganud ja imearmsaid jutuajamisi pidanud. Samal ajal oli ju Aarmaga ka suhtes. See jutt läks nagu minu jaoks natuke juba imelikuks. Milleks seda oli vaja rääkida.
Äkki nii, et enne oli Aarmaga suhtes? Ja pärast Aarma surma Edgariga? Mis osa sulle siin küsimusi tekitab?
-
Külaline
1997
-
Külaline
Ole nüüd täpne-sa ei elaks mehega, kelle petmine on välja tulnud. Enamik petmiseid ei tule kunagi välja, seega probleemi justkui pole ja saad oma näiliselt väärikat elu jätkata.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:27No vot! Ma tean, et saan nüüd pikki päid ja jalgu, aga mina isiklikult ei suuda kuidagi sellist naist väärikaks pidada, kes laseb endaga niimoodi käituda.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 11:55 Kommentaarid netiavarustest.
Lii Unt
Jüril oli palju armukesi. Tean, sest töötasin temaga koos 12 aastat. Tema naine jäi alati väärikaks ja lugupeetuks.
Lii Unt
ma töötasin teatris Jüriga koos. Naist ma ei tundnud, kuid nägin sageli üritustel. Ta ei seltsinud meiega, aga me pidasime temast lugu.
Ringiaelevat meest ümber ei kasvata, aga oma elu saab naine küll muuta. Ma ei elaks päevagi koos sellise mehega, kes mind on petnud.
Ja hetkel on see naine kahjuks väga ebaväärikasse olukorda sattunud. Kõik räägivad ja arutavad. See kõik oleks saanud olemata olla.
-
Külaline
Seda ma ju eelnevale kommentaarile vastasingi, loe lõime ka, kus küsitakse, kuidas ta sai Edgari ja Jüriga samal ajal suhtes olla ja see on imelik, miks sellest rääkida vaja.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2025 22:54???Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 22:46Kuidas ta Aarmaga suhtes oli, kui Aarma suri aastal 2019 ja Edgar oli aastal 2022?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:07 Eile vaatasin järele Kuuuurijat ja seal esines samuti Diana Klas, kes pajatas uuest pomm-uudisest. Temal oli nimelt suhe Edgar Savisaarega, kui sellel juba üks jalg oli. Käis seal Hundisilmal külas ja hooldaja oli veel pahane, kes oli ka Edgarisse armunud ja kellel oli temaga samuti suhe. Diana Klas olevat Edgari voodis maganud ja imearmsaid jutuajamisi pidanud. Samal ajal oli ju Aarmaga ka suhtes. See jutt läks nagu minu jaoks natuke juba imelikuks. Milleks seda oli vaja rääkida.
Äkki nii, et enne oli Aarmaga suhtes? Ja pärast Aarma surma Edgariga? Mis osa sulle siin küsimusi tekitab?
-
Külaline
Noh, igaks juhuks - et nagunii petab, ma tõesti meest maha ei jätaks. Sa jätaks või?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 23:16Ole nüüd täpne-sa ei elaks mehega, kelle petmine on välja tulnud. Enamik petmiseid ei tule kunagi välja, seega probleemi justkui pole ja saad oma näiliselt väärikat elu jätkata.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:27No vot! Ma tean, et saan nüüd pikki päid ja jalgu, aga mina isiklikult ei suuda kuidagi sellist naist väärikaks pidada, kes laseb endaga niimoodi käituda.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 11:55 Kommentaarid netiavarustest.
Lii Unt
Jüril oli palju armukesi. Tean, sest töötasin temaga koos 12 aastat. Tema naine jäi alati väärikaks ja lugupeetuks.
Lii Unt
ma töötasin teatris Jüriga koos. Naist ma ei tundnud, kuid nägin sageli üritustel. Ta ei seltsinud meiega, aga me pidasime temast lugu.
Ringiaelevat meest ümber ei kasvata, aga oma elu saab naine küll muuta. Ma ei elaks päevagi koos sellise mehega, kes mind on petnud.
Ja hetkel on see naine kahjuks väga ebaväärikasse olukorda sattunud. Kõik räägivad ja arutavad. See kõik oleks saanud olemata olla.
Kui on välja tulnud, siis lõpetaks päeva pealt.
Konkreetsel juhul ju naine teadis.
-
Külaline
Vastupidi, suurem osa petmistest tuleb välja, eriti kui see kestab pikemat aega. Mehed ei oska üldse nii petta, et naine haisu ninna ei saaks. Et mõni otsustab näo teha, et ei tea, aga oma südame lukku paneb ja võimalusel siis ka ise vaba elu elab, ei puutu asjasse. Mees siis kurdab, et ei tea, mis naisel on, et üldse pole enam selline kui varem.Ole nüüd täpne-sa ei elaks mehega, kelle petmine on välja tulnud. Enamik petmiseid ei tule kunagi välja, seega probleemi justkui pole ja saad oma näiliselt väärikat elu jätkata.
-
Külaline
Enamik petmised on ühekordsed sutsakad, mille väljatulemise tõenäosus on nullilähedane.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 07:09Vastupidi, suurem osa petmistest tuleb välja, eriti kui see kestab pikemat aega. Mehed ei oska üldse nii petta, et naine haisu ninna ei saaks. Et mõni otsustab näo teha, et ei tea, aga oma südame lukku paneb ja võimalusel siis ka ise vaba elu elab, ei puutu asjasse. Mees siis kurdab, et ei tea, mis naisel on, et üldse pole enam selline kui varem.Ole nüüd täpne-sa ei elaks mehega, kelle petmine on välja tulnud. Enamik petmiseid ei tule kunagi välja, seega probleemi justkui pole ja saad oma näiliselt väärikat elu jätkata.
-
Külaline
No kle, täiega on ju vastukäivad, kui ajakirjanik küsib, kas sa rohkemat ei tahtnud kui sõbrad olla ja Klas vastab, et oleks tahtnud, aga tema jälle ei tahtnud. Peab ikka eriline hiromant olema, et siit välja lugeda, et neil oli suhe.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:24Need vastused ei ole vastukäivad. Ta jättis lihtsalt esimeses vastuses armusuhte mainimata, ütles ainult osa, et on väga head sõbrad. Sõna ainult panid sina juurde, seda ta ei öelnud. Kas sinu meelest on võimatu oma armastatuga ka sõber olla? Minu meelest võivad inimesed vabalt olla väga lähedased sõbrad ja intiimpartnerid samaaegselt.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:45Selle kommentaari autor olen mina (mitte keegi kodanik, kellega te siin vaidlete). Endiselt ei saa aru, kuidas saab inimene anda kaks üksteisele vastukäivat vastust - loogika ju ütleb ometi, üks neist on õige vastus, teine mitte. Või kui keegi arvab, et on mõni kolmas variant, siis ma kuulan hea meelega. Eelarvamusi mul ei ole kummaski suunas.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 14:10
Kuidas sina siis nimetad seda, kui ühele ja samale küsimusele antakse kaks vastukäivat vastust?
-
Külaline
Nii seal pole öeldu. Pigem räägitakse sellest, et kas oleks päris suhet tahtnud, selle peale ütles, et oleks tahtnud, aga teadis, et Jüri oma naist maha ei jäta ja ei lahuta. Huvitav, kuidas mõni üldse aru ei saa, millest räägitakse, kui pole plärts välja öeldud. Aga eks see ole tõsi, et väga paljudel on kommunikatiivsete oskuste puudus.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 09:35No kle, täiega on ju vastukäivad, kui ajakirjanik küsib, kas sa rohkemat ei tahtnud kui sõbrad olla ja Klas vastab, et oleks tahtnud, aga tema jälle ei tahtnud. Peab ikka eriline hiromant olema, et siit välja lugeda, et neil oli suhe.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:24Need vastused ei ole vastukäivad. Ta jättis lihtsalt esimeses vastuses armusuhte mainimata, ütles ainult osa, et on väga head sõbrad. Sõna ainult panid sina juurde, seda ta ei öelnud. Kas sinu meelest on võimatu oma armastatuga ka sõber olla? Minu meelest võivad inimesed vabalt olla väga lähedased sõbrad ja intiimpartnerid samaaegselt.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:45
Selle kommentaari autor olen mina (mitte keegi kodanik, kellega te siin vaidlete). Endiselt ei saa aru, kuidas saab inimene anda kaks üksteisele vastukäivat vastust - loogika ju ütleb ometi, üks neist on õige vastus, teine mitte. Või kui keegi arvab, et on mõni kolmas variant, siis ma kuulan hea meelega. Eelarvamusi mul ei ole kummaski suunas.
-
Külaline
Paar aastat petmist ei tule kuskilt välja, kui seda tehakse nii, et oluliselt kodus ära ei olda, armukesega avalikus kohas ei käida. Pole ka 10-15 aastat välja tulnud. Mingid töökoha-suhted, firmapidude sutsakad, sõpradega ürituse naiskad ei tule peaaegu mitte kunagi välja. Naiivne on see, kes väidab vastupidist, see on jaanalinnu-efekt.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 07:09Vastupidi, suurem osa petmistest tuleb välja, eriti kui see kestab pikemat aega. Mehed ei oska üldse nii petta, et naine haisu ninna ei saaks. Et mõni otsustab näo teha, et ei tea, aga oma südame lukku paneb ja võimalusel siis ka ise vaba elu elab, ei puutu asjasse. Mees siis kurdab, et ei tea, mis naisel on, et üldse pole enam selline kui varem.Ole nüüd täpne-sa ei elaks mehega, kelle petmine on välja tulnud. Enamik petmiseid ei tule kunagi välja, seega probleemi justkui pole ja saad oma näiliselt väärikat elu jätkata.
-
Külaline
Pigem oled ise naiivne, kui arvad, et naised midagi ei tea. Mehed tõesti on pimedusega löödud ja pane tähele, naised oskavad ka paremini varjata. Mehed ei oska üldse hästi varjata. Pigem naine jätab oma tähelepanekud enda teada ja siis ühel hetkel on läinud. Mees siis mõtleb, et ei tea, mis juhtus, kõik oli ju nii hästi.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 13:20Paar aastat petmist ei tule kuskilt välja, kui seda tehakse nii, et oluliselt kodus ära ei olda, armukesega avalikus kohas ei käida. Pole ka 10-15 aastat välja tulnud. Mingid töökoha-suhted, firmapidude sutsakad, sõpradega ürituse naiskad ei tule peaaegu mitte kunagi välja. Naiivne on see, kes väidab vastupidist, see on jaanalinnu-efekt.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 07:09Vastupidi, suurem osa petmistest tuleb välja, eriti kui see kestab pikemat aega. Mehed ei oska üldse nii petta, et naine haisu ninna ei saaks. Et mõni otsustab näo teha, et ei tea, aga oma südame lukku paneb ja võimalusel siis ka ise vaba elu elab, ei puutu asjasse. Mees siis kurdab, et ei tea, mis naisel on, et üldse pole enam selline kui varem.Ole nüüd täpne-sa ei elaks mehega, kelle petmine on välja tulnud. Enamik petmiseid ei tule kunagi välja, seega probleemi justkui pole ja saad oma näiliselt väärikat elu jätkata.
-
Külaline
Need tulevad ju kohe eriti hästi välja, kõik töökaaslased ja sõbrad näevad ja panevad tähele. Kõik irvitavad ka su üle veel. See peab ikka tõsiselt loll olema, kes töökohas või sõprade ringis liiderdab. Mulle vedas ühe mehe sõber kunagi oma armukese meie juurde kaasa, väga ebameeldiv oli. Kuna tunnen selle sõbra naist väga hästi, rääkisin sellest loomulikult kohe ka sõbra naisele, kes ütles, et aitäh teatamast, aga ta juba teab. See sõber arvas ise, et on maru kaval tüüp ja keegi ei tea midagi.Mingid töökoha-suhted, firmapidude sutsakad, sõpradega ürituse naiskad ei tule peaaegu mitte kunagi välja.
-
Külaline
No ei ole ju nii, sa luuletad poole juurde.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 10:41Nii seal pole öeldu. Pigem räägitakse sellest, et kas oleks päris suhet tahtnud, selle peale ütles, et oleks tahtnud, aga teadis, et Jüri oma naist maha ei jäta ja ei lahuta. Huvitav, kuidas mõni üldse aru ei saa, millest räägitakse, kui pole plärts välja öeldud. Aga eks see ole tõsi, et väga paljudel on kommunikatiivsete oskuste puudus.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 09:35 No kle, täiega on ju vastukäivad, kui ajakirjanik küsib, kas sa rohkemat ei tahtnud kui sõbrad olla ja Klas vastab, et oleks tahtnud, aga tema jälle ei tahtnud. Peab ikka eriline hiromant olema, et siit välja lugeda, et neil oli suhe.
Tema elutarkus oli: suhte nimel tasub tööd teha ja iial ei tohi minna lahku. Kõige tähtsam tema elus oli perekond. Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed.
Kas nii räägitakse inimesest, kel on suhe teise naisega oma naise seljataga? Kui kõige tähtsamal kohal oli oma naine, mis kohal see DK siis oli?
-
Külaline
Miks ühe kaupa pidi olema?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2025 22:46Kuidas ta Aarmaga suhtes oli, kui Aarma suri aastal 2019 ja Edgar oli aastal 2022?
-
Külaline
Arvad, et oli samal ajal ka surnuga suhtes? Edgariga oli ta aastal 2022.
-
Külaline
Tead, ei irvita keegi. Kahtlustada võivad, aga ega keegi ju jalgu pole kinni hoidmas käinud. See, kes sinu juurde oma armukese vedas, sellel oli ükskõik ja oli valmis lahku minema või siis teadis, et naisega lahku ei lähe. Sa ei saa ju päris normaalne olla, kui eeldasid, et ta sind pimedaks peab või keegi midagi ei tea.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 13:26Need tulevad ju kohe eriti hästi välja, kõik töökaaslased ja sõbrad näevad ja panevad tähele. Kõik irvitavad ka su üle veel. See peab ikka tõsiselt loll olema, kes töökohas või sõprade ringis liiderdab. Mulle vedas ühe mehe sõber kunagi oma armukese meie juurde kaasa, väga ebameeldiv oli. Kuna tunnen selle sõbra naist väga hästi, rääkisin sellest loomulikult kohe ka sõbra naisele, kes ütles, et aitäh teatamast, aga ta juba teab. See sõber arvas ise, et on maru kaval tüüp ja keegi ei tea midagi.Mingid töökoha-suhted, firmapidude sutsakad, sõpradega ürituse naiskad ei tule peaaegu mitte kunagi välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], taivopalm ja 7 külalist