Mitme kuu vanusele teemale vastamine
-
Külaline
Mitme kuu vanusele teemale vastamine
Aeg-ajalt vupsab ajaloost üles mõni igivana teema, mille keegi on leidnud ja vastanud. Saan aru, kui teemat tõstab teema autor või mõni osaleja, kirjeldades arengut või küsides selle kohta. Aga kuidas satutakse otsa näiteks maikuus aktuaalne olnud teemale "Mees kaob vahepeal ära" (Pereelus), lisades teemasse lihtsalt enda kogemuse? Kas inimesed loevad nii kaugele ajalukku järjest teemasid ja kommenteerivad? Või kuidas need teemad üles võetakse, oskab keegi omast kogemusest seletada või lihtsalt oskab arvata?
-
Külaline
Minu meelest pole seal midagi imelikku. Võibolla see inimene, kes vanasse teemasse vastas käib siin harva ja siis on ju igati mõistetav, et ta loeb läbi ka vanad teemad. Kui on huvipakkuv, siis vastab.
Minu meelest on foorumi kasutusvaldkond palju laiem, kui vaid oma kogemuse kurjutamine või teise kommentaatoriga kähmlemine. Mina isiklikult liitusin omal ajal Perekooliga, sest mul oli vaja ennast n.ö tühjaks kirjutada. Kui keegi kaasa viitsis mõelda või oma kogemuse/seisukoha kirjutas, siis see oli lihtsalt boonuseks. Probleemi enda lahtikirjutamine mõjus terapeutiliselt.
Minu meelest on foorumi kasutusvaldkond palju laiem, kui vaid oma kogemuse kurjutamine või teise kommentaatoriga kähmlemine. Mina isiklikult liitusin omal ajal Perekooliga, sest mul oli vaja ennast n.ö tühjaks kirjutada. Kui keegi kaasa viitsis mõelda või oma kogemuse/seisukoha kirjutas, siis see oli lihtsalt boonuseks. Probleemi enda lahtikirjutamine mõjus terapeutiliselt.
-
Külaline
Kuna see foorum on siiski suht uus, siis ei häiri. PK-s tõmbas mõni uus tulija ikka paar aastat vana teema üles ja vastas sinna mingi toreda vastuse. Vot, see käis küll närvidele. A`la naine oli hirmul, et purjus mees lõhub ukse taga. Kõik olid juba ammu vastanud ja teema maas, ja nüüd üks uus tulija tõstis teema üles ja vastas, et selline mees tuleb maha jätta. Really! Küsind siis vähemalt, et mis teemaalgatajast sai?
-
Külaline
Teemaalgataja olen - ei, mind ka ei häiri sugugi, lihtsalt ma ei kujuta ette, kuidas ma ise satuks nii kaugele kui maikuusse lappama siinseid postitusi, seda peaks ju ikka lehtede viisi olema.
-
Külaline
Siin ju enamus uina-muina mõttetuid teemasid, pole vahet mis aastakäigust.
-
Külaline
V-o inimene vaatas ajaviiteks lugemata teemasid ja see jäi üsna algupoole silma. Siis pole eriti kerida vajagi.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2025 20:03 Teemaalgataja olen - ei, mind ka ei häiri sugugi, lihtsalt ma ei kujuta ette, kuidas ma ise satuks nii kaugele kui maikuusse lappama siinseid postitusi, seda peaks ju ikka lehtede viisi olema.
-
Külaline
Tihtipeale, kes vanasse teemasse vastab, on uus kasutaja. Vb loeb algusest peale kõik teemad läbi, sest siin on neid ikkagi võrreldes vanemate foorumitega vähe.
Võib olla tuli teema otsingust? Kui teema on juba olemas, siis võib olla ei leidnud vajadust uut samateemalist luua?Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 17:01 Aeg-ajalt vupsab ajaloost üles mõni igivana teema, mille keegi on leidnud ja vastanud. Saan aru, kui teemat tõstab teema autor või mõni osaleja, kirjeldades arengut või küsides selle kohta. Aga kuidas satutakse otsa näiteks maikuus aktuaalne olnud teemale "Mees kaob vahepeal ära" (Pereelus), lisades teemasse lihtsalt enda kogemuse? Kas inimesed loevad nii kaugele ajalukku järjest teemasid ja kommenteerivad? Või kuidas need teemad üles võetakse, oskab keegi omast kogemusest seletada või lihtsalt oskab arvata?
-
Külaline
Miks kohe uus. Kui olen mõni kuu foorumist pausi pidanud vaatan ka vanemate teemade pealkirju ja mõnda huvitavamat ka loen.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 12:05 Tihtipeale, kes vanasse teemasse vastab, on uus kasutaja. Vb loeb algusest peale kõik teemad läbi, sest siin on neid ikkagi võrreldes vanemate foorumitega vähe.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline