Käimislindi soovitus

sh kaaluga seotud teemad
Qwerty
Kontakt:

Käimislindi soovitus

Postitus Postitas Qwerty »

Tere!
Mu naine tahab kodus rahulikku trenni teha, aga meil pole läheduses ühtegi turvalist jalutus- ega jooksurada (pime, libe, kehv liiklus). Seetõttu mõtlesime koduse käimislindi rentimise peale — et saaks iga päev talvel rahulikult kõndida või kerget trenni teha ilma välja minemata. Suvel seda liikumise muret ei ole)

Kas kellelgi on kogemust käimislindi kasutamisega kodustes tingimustes? Jooksulinti ei soovi, kuna liiga suur.
https://catbike.ee/koik-tooted/kaimisli ... 0-kopeeri/
Leidsin sellise mudeli - mis arvate?

Oleks väga tänulik kõigi kogemuste ja soovituste eest! 🙏
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tundub lühike ja ebamugav.
Külaline

Mingu parem jõusaali. Need kodused tillukesed küll mingid asjad pole.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Qwerty kirjutas: 25 Nov 2025 12:30 Tere!
Mu naine tahab kodus rahulikku trenni teha, aga meil pole läheduses ühtegi turvalist jalutus- ega jooksurada (pime, libe, kehv liiklus). Seetõttu mõtlesime koduse käimislindi rentimise peale — et saaks iga päev talvel rahulikult kõndida või kerget trenni teha ilma välja minemata. Suvel seda liikumise muret ei ole)

Kas kellelgi on kogemust käimislindi kasutamisega kodustes tingimustes? Jooksulinti ei soovi, kuna liiga suur.
https://catbike.ee/koik-tooted/kaimisli ... 0-kopeeri/
Leidsin sellise mudeli - mis arvate?

Oleks väga tänulik kõigi kogemuste ja soovituste eest! 🙏
On olemas käimislindi suurused jooksulindid.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Selle raha eest saab spordiklubi kuukaardi ja väga head trenazöörid, külm ilm ja pimedus ei sega, on ka 24 h jõusaale. Kui te just kuskil ääremaal ei ela muidugi......
Mulle meeldib jõuksis see jooksulint, käepidemed, kui tasakaal peaks lappama, võimalus suur kaldenurk tekitada ehk siis jooksed-kõnnid mäest üles.
Külaline

Selle raha eest on mul üle Eesti kõik treeningsaalid ja lugematu hulk trenne. Ma ei näe ühtki põhjust tellida midagi koju, kui just mees poleks vägivaldne ja kontrollifriik.
Külaline

Elu on näidanud, et koduse spordivahendi kasutamine piirdub enamasti paari nädalaga.
Külaline

Miks seda rentima peaks, kui saab ca 300.- eest osta?
Mul on lisaks veel velodrenažöör ka, maksis ca 500.-, ammuilma ära tasunud.
Aastaid juba kasutan.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:55 Elu on näidanud, et koduse spordivahendi kasutamine piirdub enamasti paari nädalaga.
Minu elu on vastupidist näidanud. Kodus astun peale või istun rattale mitu korda päevas, kuhugi trennisaali sõita küll ei viitsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:59
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:55 Elu on näidanud, et koduse spordivahendi kasutamine piirdub enamasti paari nädalaga.
Minu elu on vastupidist näidanud. Kodus astun peale või istun rattale mitu korda päevas, kuhugi trennisaali sõita küll ei viitsi.
Kus Uugametsas sa elad? Tavalise normaalses keskkonnas elavate inimeste kodude ümber on ca kilomeeter, mille vahel valid oma järgmise trennisaali.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:35Kus Uugametsas sa elad? Tavalise normaalses keskkonnas elavate inimeste kodude ümber on ca kilomeeter, mille vahel valid oma järgmise trennisaali.
Ahah. Tore. Jah, magalas ei ela, on loodus, mets ja järv. 15 km lähimast jõusaalist. Ei viitsi sinna sõita tõesti, kui kodus võin end mõnusalt liigutada mitmeid kordi päevas, täpselt siis, kui tuju tuleb.
Külaline

Trennisõltlasele on muidugi hea ost, aga lihtsalt pereemale on seda masinat ainult mõneks ajaks. Kuu hiljem kogub lihtsalt tolmu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 21:18 Trennisõltlasele on muidugi hea ost, aga lihtsalt pereemale on seda masinat ainult mõneks ajaks. Kuu hiljem kogub lihtsalt tolmu.
Ei ole kõik pereemad ka ühesugused.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 21:37
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 21:18 Trennisõltlasele on muidugi hea ost, aga lihtsalt pereemale on seda masinat ainult mõneks ajaks. Kuu hiljem kogub lihtsalt tolmu.
Ei ole kõik pereemad ka ühesugused.
No need pereemad, kes pole ühesugused, lähevad tänavale või metsa kõndima, mitte ei peta end mõttega, et "aga ma kõnnin, kui see lint siin on". Ei ta kõnni (1% vb kõnnib). Ma ei halvusta, ma lihtsalt olen kõik selle läbi teinud. Velodrenažöör seisis pool aastat nurgas ja siis läksin jõusaali.
Külaline

No ok, sul oli nii. Ära arva, et kõigil. Kust protsendi leidsid?
Kõnnin ja sõidan rattal mõnuga, mees samuti. Pimedas ikka metsa kõndima ei lähe ja linna sõita ka ei taha.
Millegipärast arvatakse, et kui elad maal keset metsi, siis on ka kilomeetreid pikad metsarajad, kus kõndida😄
Ei, ongi looduslik mets ilma igasuste radadeta.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 01:06 No ok, sul oli nii. Ära arva, et kõigil. Kust protsendi leidsid?
Kõnnin ja sõidan rattal mõnuga, mees samuti. Pimedas ikka metsa kõndima ei lähe ja linna sõita ka ei taha.
Millegipärast arvatakse, et kui elad maal keset metsi, siis on ka kilomeetreid pikad metsarajad, kus kõndida😄
Ei, ongi looduslik mets ilma igasuste radadeta.
Jah, väga tubli, kui sinul nii on. Harilik muster on siiski pigem nii, nagu mina kirjeldasin. Kust protsendi leidsin - tunnetuslik- elukogemuslik.
Külaline

Rentida on hea võimalus nägemaks, kas kuu aja pärast ka veel kasutad ja sobib
Mulle endale meeldiks jookulint rohkem. Tasakaalu on jooksulindil parem hoida, vahepeal saab aparaadist kinni võtta. Ja üldse mõjub ka jooksulint mulle tasakaalu ebakindlamaks tegev. Pärast maha tulles nagu hõljuks ja vaaruks veidi.
Külaline

Soovitaks ka, kui vähegi võimalik, mõnes jõusaalis käia. Muidugi igasugune liikumine on väga tervitatav aga lisaks kõndimisele on väga olulisel kohal lihastrenn ning seda lindil ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 21:05
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:35Kus Uugametsas sa elad? Tavalise normaalses keskkonnas elavate inimeste kodude ümber on ca kilomeeter, mille vahel valid oma järgmise trennisaali.
Ahah. Tore. Jah, magalas ei ela, on loodus, mets ja järv. 15 km lähimast jõusaalist. Ei viitsi sinna sõita tõesti, kui kodus võin end mõnusalt liigutada mitmeid kordi päevas, täpselt siis, kui tuju tuleb.
Tööl, poes ja inimeste seas ei käi?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 13:19
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 21:05
Tööl, poes ja inimeste seas ei käi?
No pole sinu asi, kas ja kus inimene käib. Ja Uugametsas elamine pole ka midagi häbiväärset, vastupidi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist