On ikka küll, eriti koos mehega, kui kumbki inimeste seas ei käi. Introvertide punt.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 14:07No pole sinu asi, kas ja kus inimene käib. Ja Uugametsas elamine pole ka midagi häbiväärset, vastupidi.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 13:19Tööl, poes ja inimeste seas ei käi?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 21:05
Ahah. Tore. Jah, magalas ei ela, on loodus, mets ja järv. 15 km lähimast jõusaalist. Ei viitsi sinna sõita tõesti, kui kodus võin end mõnusalt liigutada mitmeid kordi päevas, täpselt siis, kui tuju tuleb.
Käimislindi soovitus
-
Külaline
-
Külaline
Jooksulint mulle küll ei sobinud. Velotrenažöör sobis paremini. Aga pärast paari kuud, oli see ka kasutuses pigem riietenagina. Lõpuks viisin suvilasse. Nüüd seisab kuurinurgas.
-
Külaline
Ütle "õõvastav" ka.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 14:35On ikka küll, eriti koos mehega, kui kumbki inimeste seas ei käi. Introvertide punt.
-
Külaline
Väidad tõesti, et see on sinu asi, kes kus elab ja mida teeb? Ela ikka oma eluKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 14:35On ikka küll, eriti koos mehega, kui kumbki inimeste seas ei käi. Introvertide punt.No pole sinu asi, kas ja kus inimene käib. Ja Uugametsas elamine pole ka midagi häbiväärset, vastupidi.
-
Külaline
Ilmselgelt tal pole seda.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 02:06Väidad tõesti, et see on sinu asi, kes kus elab ja mida teeb? Ela ikka oma eluKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 14:35On ikka küll, eriti koos mehega, kui kumbki inimeste seas ei käi. Introvertide punt.No pole sinu asi, kas ja kus inimene käib. Ja Uugametsas elamine pole ka midagi häbiväärset, vastupidi.![]()
Tahtsin just küsida, et kas keegi jalaraudadega mudelit ei tea pakkuda.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:39 Selle raha eest on mul üle Eesti kõik treeningsaalid ja lugematu hulk trenne. Ma ei näe ühtki põhjust tellida midagi koju, kui just mees poleks vägivaldne ja kontrollifriik.
Kui kodu lähedal ei ole normaalset teed ja ei soovi 3km autotee kõrval jalutada, siis on ilmeselgelt mõistlikum toas oma sammud teha.
-
Külaline
Jalaraudadega???? WtfQwerty kirjutas: ↑01 Dets 2025 12:11Tahtsin just küsida, et kas keegi jalaraudadega mudelit ei tea pakkuda.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:39 Selle raha eest on mul üle Eesti kõik treeningsaalid ja lugematu hulk trenne. Ma ei näe ühtki põhjust tellida midagi koju, kui just mees poleks vägivaldne ja kontrollifriik.
Kui kodu lähedal ei ole normaalset teed ja ei soovi 3km autotee kõrval jalutada, siis on ilmeselgelt mõistlikum toas oma sammud teha.
Selle nimi on sarkasm, hinga rahulikult)Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 13:12Jalaraudadega???? WtfQwerty kirjutas: ↑01 Dets 2025 12:11Tahtsin just küsida, et kas keegi jalaraudadega mudelit ei tea pakkuda.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:39 Selle raha eest on mul üle Eesti kõik treeningsaalid ja lugematu hulk trenne. Ma ei näe ühtki põhjust tellida midagi koju, kui just mees poleks vägivaldne ja kontrollifriik.
-
Külaline
Mina ostsin sellise https://sportsgear.ee/jooksulint-tunturi-t10, kui kaks aastat tagasi mustal jääl randme murdsin. Ei tahtnud talvel trennita jääda ja õue marssima minna kipsiga ei julgenud. Väga hästi toimis, iga päev kasutasin, kõik numbrid on all, näed kui mitu km kõnnitud ja mis kiirusel, kiirust saab ka algselt paika panna. Kasutan siiani, kui väljas vastik ilm või väga libe. Ainus probleem on igavus, võrreldes looduses kõndimisega, aga kui teleri lähedale panna, saab kaks korraga... 
-
Külaline
Meil oli Orbitrek tüüpi kõnnirattaga sama, kasutasime natuke ja siis seisis aastaid algul riidepuuna ja seejärel lillepotialusena.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 21:12 Jooksulint mulle küll ei sobinud. Velotrenažöör sobis paremini. Aga pärast paari kuud, oli see ka kasutuses pigem riietenagina. Lõpuks viisin suvilasse. Nüüd seisab kuurinurgas.
-
Külaline
Maal elades tuleb see sport teha valgel ajal. Eile just mõtlesin sellele teemale, kui läksin õhtul kõndima. Tänavalgustus põleb, inimesed liiguvad, tee on jala all ühtlane. Ja kuiv. Kas ma tahaks minna maal õhtul kõndima? Pime. Kuhu astud pole näha, hirm ja kõhe ka üksi. Ma ei läheks
-
Külaline
Tegelikult pole lihtsalt kõndimisest mingit kasu, tuleks kiirkõndi teha nii, et kolm minutit kõnnid kiiresti ja kolm minutit rahulikult, kumbagi siis 6 kordust.Guest kirjutas: ↑03 Dets 2025 08:48 Maal elades tuleb see sport teha valgel ajal. Eile just mõtlesin sellele teemale, kui läksin õhtul kõndima. Tänavalgustus põleb, inimesed liiguvad, tee on jala all ühtlane. Ja kuiv. Kas ma tahaks minna maal õhtul kõndima? Pime. Kuhu astud pole näha, hirm ja kõhe ka üksi. Ma ei läheks
See asendab igat võimalikku trenni, va lihaste osa, kui oled vanem. Olen pikalt imestusega vaadanud, kuidas inimesed oma koertega longivad, mõttetu aja raiskamine, keegi sellest kasu ei saa, koergi mitte. Meie Jack Russel on ära koolitatud, teeme head tempot algusest lõpuni välja, iga päev. Viletsa ilmaga ainult kipub pirtsutama, läheb vaatab aknast, et tibutab ja väga tulla ei taha, sest häbeneb oma vihmakeepi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist