Uus raamat "Salajutud"
-
Külaline
Uus raamat "Salajutud"
Sirvisin raamatukaupluses seda uut raamatut:
https://rahvaraamat.ee/et/raamatud/biog ... gu/2271228
Avastasin, et minu käes olev eksemplar on praak- leheküljed on mitmes kohas sassi läinud ning jutud seetõttu segi omavahel nagu puder ja kapsad. Loed mingit juttu ja lehekülge pöörates on poole sõna pealt äkki hoopis teine lugu ja ka lehekülje number all vale. Ma ei olegi sellist praaki kunagi varem näinud. Juhtisin sellele müüjate tähelepanu kaupluses ja nad hakkasid teisi sama raamatu eksemplare lehitsema. Selgus, et mõned raamatud on praagid ja leheküljed on vales järjekorras, mõned eksemplarid aga korralikud.
Seega- seda raamatut praegu ostes tuleb kindlasti ise raamatupoodi kohale minna ning kaup üle vaadata ehk läbi lehitseda. Internetist tellides võid saada praakeksemplari, mida on suhteliselt keeruline lugeda ning praagi eest täishinda maksta oleks liig.
Avastasin, et minu käes olev eksemplar on praak- leheküljed on mitmes kohas sassi läinud ning jutud seetõttu segi omavahel nagu puder ja kapsad. Loed mingit juttu ja lehekülge pöörates on poole sõna pealt äkki hoopis teine lugu ja ka lehekülje number all vale. Ma ei olegi sellist praaki kunagi varem näinud. Juhtisin sellele müüjate tähelepanu kaupluses ja nad hakkasid teisi sama raamatu eksemplare lehitsema. Selgus, et mõned raamatud on praagid ja leheküljed on vales järjekorras, mõned eksemplarid aga korralikud.
Seega- seda raamatut praegu ostes tuleb kindlasti ise raamatupoodi kohale minna ning kaup üle vaadata ehk läbi lehitseda. Internetist tellides võid saada praakeksemplari, mida on suhteliselt keeruline lugeda ning praagi eest täishinda maksta oleks liig.
-
Külaline
Küllap pood on nõus praagi ka ümber vahetama, kui mõnele selline peaks sattuma.
-
Külaline
Arvatavasti küll, aga kui näiteks ostad selle raamatu kellelegi kingituseks ja viskad tšeki minema? Ning kingi saaja avastab paari nädala pärast lugema hakates, et raamat on praak. Samuti on juhuseid, kus Eestist tellitakse raamatuid välismaale, kaugetesse riikidesse nagu Tai või Austraalia. Siis on see ümbervahetamine korralik sebimine. Parem kohe alguses veenduda, et eksemplar on korralik.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 07:50 Küllap pood on nõus praagi ka ümber vahetama, kui mõnele selline peaks sattuma.
Kas enam siis trükikojas ei kontrollita, mida nad välja lasevad? Kontrollile vaja ka palka maksta? Või kui raamatu tellinud firma saab raamatud kätte, see peaks ju üle vaatama, mis ta kätte saanud on? Nüüd läheb kõik müüki, raha on raha, paljud need siis on, kes sebima hakkavad, viskavad raamatu makulatuuri, ja sinna see jääb.
-
Külaline
Anna kindlasti kirjastajale teada.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 07:02 Sirvisin raamatukaupluses seda uut raamatut:
-
Külaline
Kirjastaja on Malluka enda firma ja küllap ta juba teab, kindlasti on keegi juba kirjutanud. Aga annan siiski täna hiljem sotsiaalmeedias märku talle igaks juhuks.
-
Külaline
Trükikoja probleem on see.
-
Külaline
Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.
-
Külaline
Selles raamatus pole sõnagi mudijate elu või tegemiste kohtaKülaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.
-
Külaline
No seda nende lemmikteemat seal lahatakse, ehk siis kellegi teise elu "saladusi", ega siis enda omas lõputult ka ei juhtu, kui mitu korda sa ikka mehele lähed. Järgmine inimestele müüdav ala ongi see teiste inimeste elu, on üsna suur grupp neid, kellele meeldib sobrada teiste inimeste elus.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:27Selles raamatus pole sõnagi mudijate elu või tegemiste kohtaKülaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.![]()
Ma saaksin veel aru, kui lugusid oleks kogunud psühholoog koos kommentaaridega, aga jah....
-
Külaline
Tahtsin just sellest raamatust teema teha. Kes on lugenud, kas on huvitav? Plaanin jõuluks kinkida 30-aastasele naisterahvale.
-
Külaline
Kõik me tarbime vähemal või rohkemal määral teiste elu. Igapäevastes uudistes, kes lahku läks, kes reisile läks, kes mida tegi. Kas sulle tunduks põnevam, kui sinu mees sind petab või õppida teiste kogemusest?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:33No seda nende lemmikteemat seal lahatakse, ehk siis kellegi teise elu "saladusi", ega siis enda omas lõputult ka ei juhtu, kui mitu korda sa ikka mehele lähed. Järgmine inimestele müüdav ala ongi see teiste inimeste elu, on üsna suur grupp neid, kellele meeldib sobrada teiste inimeste elus.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:27Selles raamatus pole sõnagi mudijate elu või tegemiste kohtaKülaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.![]()
Ma saaksin veel aru, kui lugusid oleks kogunud psühholoog koos kommentaaridega, aga jah....
-
Külaline
Aga see ju ongi põhiliselt meelelahutusliku eesmärgiga, ajaviiteks.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.
Miks sa siin foorumis oled, saad siit mingit eluliselt vajalikku infot?
-
Külaline
Nii palju, kui poes sirvida sain, siis huvitav ja kohati naljakas on küll. Proovi Salajuttude podcasti kuulata, need on sinna saadetud lood, mida ette pole loetud. Kas jõulukingiks sobib- oleneb naisterahva huvidest. Mõnele Mallukas ja/või Pärtelpoeg ei meeldi ja ei taha põhimõtteliselt nende korraldatud saateid kuulata ning nende kirjastatud raamatuid lugeda. Täiesti kindla peale minek oleks raamat "Eesti eluaegsed", mis ilmub nüüd detsembri alguses.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:02 Tahtsin just sellest raamatust teema teha. Kes on lugenud, kas on huvitav? Plaanin jõuluks kinkida 30-aastasele naisterahvale.
-
Külaline
Nende podcasti kuulangi. Ja see on tõesti naljakas ja lõbus kuulamine. Olen 50+ vanuses. Aga mõtlesingi, et kas raamat on sama huvitav, ja ka hästiloetav inimesele, kes eriti raamatuid ei loe?Guest kirjutas: ↑28 Nov 2025 05:35Nii palju, kui poes sirvida sain, siis huvitav ja kohati naljakas on küll. Proovi Salajuttude podcasti kuulata, need on sinna saadetud lood, mida ette pole loetud. Kas jõulukingiks sobib- oleneb naisterahva huvidest. Mõnele Mallukas ja/või Pärtelpoeg ei meeldi ja ei taha põhimõtteliselt nende korraldatud saateid kuulata ning nende kirjastatud raamatuid lugeda. Täiesti kindla peale minek oleks raamat "Eesti eluaegsed", mis ilmub nüüd detsembri alguses.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:02 Tahtsin just sellest raamatust teema teha. Kes on lugenud, kas on huvitav? Plaanin jõuluks kinkida 30-aastasele naisterahvale.
Mis teemal on raamat "Eesti eluaegsed"? Vangidest?
Raamatus on järjest 150 kuulajate saadetud kirja, ilma kommentaarideta. Meelelahutuslik ja lihtsasti loetav kindlasti.
Ma ei ole eluaegsete raamatut ise veel lugenud, aga eks see on kuritegudest, mille eest meil eluaegsed vangid kinni istuvad. Igasugused üheksakümnendate lood. Paljudele naistele meeldib ju krimidokumentaale vaadata ning sellistest teemadest lugeda.
Ma ei ole eluaegsete raamatut ise veel lugenud, aga eks see on kuritegudest, mille eest meil eluaegsed vangid kinni istuvad. Igasugused üheksakümnendate lood. Paljudele naistele meeldib ju krimidokumentaale vaadata ning sellistest teemadest lugeda.
-
Külaline
See on raamatukogudes ka olemas nüüd, ise laenutasin just ja hakkan lugema. Lehitsesin läbi kiirelt ja paistab, et leheküljed jooksevad järjest.
-
Külaline
Ei tarbi, inimesed õpivad ülikooli, õpetavad lapsi, ravivad patsiente, tegelevad enda arenguga ehk siis teevad tõeliselt kasulikke tegevusi. Neid ei huvita selline meelelahutus. Ma saan aru, küll, et paljude jaoks on see päeva tipphetk arutada kellegi teise abielu, aga väga paljusid see siiski ei huvita mitte kõige vähimalgi määral.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:06Kõik me tarbime vähemal või rohkemal määral teiste elu. Igapäevastes uudistes, kes lahku läks, kes reisile läks, kes mida tegi. Kas sulle tunduks põnevam, kui sinu mees sind petab või õppida teiste kogemusest?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:33No seda nende lemmikteemat seal lahatakse, ehk siis kellegi teise elu "saladusi", ega siis enda omas lõputult ka ei juhtu, kui mitu korda sa ikka mehele lähed. Järgmine inimestele müüdav ala ongi see teiste inimeste elu, on üsna suur grupp neid, kellele meeldib sobrada teiste inimeste elus.
Minu mees ei peta, aga kui petaks, mida on mul õppida teiste kogemusest? Iga suhe on omanäoline, tuleks õppida enda kogemustest ja kogu elu ongi õppimine. Inimesed ei loe neid nn saladusi seetõttu, et nad sellest midagi õpiksid, ikka üksnes uudishimust,et mis juhtus ja mis edasi sai. Kui inimesed oleksid suutelised õppima teiste kogemustest, ei kordaks nad neid.
-
Külaline
Meelelahutuse mõttes on huvitavamaid foorumeid. Ma pigem jagan siin vahel vajalikku infot ja osalen mõnes vestluses, mis puudutab poliitikat või on lastega seotud.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:28Aga see ju ongi põhiliselt meelelahutusliku eesmärgiga, ajaviiteks.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.
Miks sa siin foorumis oled, saad siit mingit eluliselt vajalikku infot?
-
Külaline
Inimesele, kes raamatuid ei loe, leiab, võib see liiga raskeks osutuda, äkki mingi retseptiraamat...Guest kirjutas: ↑28 Nov 2025 07:57Nende podcasti kuulangi. Ja see on tõesti naljakas ja lõbus kuulamine. Olen 50+ vanuses. Aga mõtlesingi, et kas raamat on sama huvitav, ja ka hästiloetav inimesele, kes eriti raamatuid ei loe?Guest kirjutas: ↑28 Nov 2025 05:35Nii palju, kui poes sirvida sain, siis huvitav ja kohati naljakas on küll. Proovi Salajuttude podcasti kuulata, need on sinna saadetud lood, mida ette pole loetud. Kas jõulukingiks sobib- oleneb naisterahva huvidest. Mõnele Mallukas ja/või Pärtelpoeg ei meeldi ja ei taha põhimõtteliselt nende korraldatud saateid kuulata ning nende kirjastatud raamatuid lugeda. Täiesti kindla peale minek oleks raamat "Eesti eluaegsed", mis ilmub nüüd detsembri alguses.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:02 Tahtsin just sellest raamatust teema teha. Kes on lugenud, kas on huvitav? Plaanin jõuluks kinkida 30-aastasele naisterahvale.
Mis teemal on raamat "Eesti eluaegsed"? Vangidest?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist