Nimeta mõni.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 16:48Meelelahutuse mõttes on huvitavamaid foorumeid. Ma pigem jagan siin vahel vajalikku infot ja osalen mõnes vestluses, mis puudutab poliitikat või on lastega seotud.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:28Aga see ju ongi põhiliselt meelelahutusliku eesmärgiga, ajaviiteks.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.
Miks sa siin foorumis oled, saad siit mingit eluliselt vajalikku infot?
Uus raamat "Salajutud"
-
Külaline
-
Külaline
Samad mõtted. Mingi klatšiõpik lollidele raha eest müügiks.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.
-
Külaline
Miks sa praegu siis nii labasesse teemasse ära eksisid?Guest kirjutas: ↑28 Nov 2025 16:48Meelelahutuse mõttes on huvitavamaid foorumeid. Ma pigem jagan siin vahel vajalikku infot ja osalen mõnes vestluses, mis puudutab poliitikat või on lastega seotud.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:28Aga see ju ongi põhiliselt meelelahutusliku eesmärgiga, ajaviiteks.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:06 Ja kes ülepea ostab seda raamatut? Kuidas see arendaks või laiendaks kellegi silmaringi? Mul on raske mõista inimeste huvi seda tüüpi mudijate elu või tegemiste kohta, mudijatest saan aru, kui raha tuleb, tehaksegi seda, mis seda võimaldab, see ongi ettevõtluse mõte. Üks müüb "tervendavaid" kive, teine ennustusi, kolmas oma elu, aga et nii palju on tarbijaid, kellel enda elus piisavalt sisu pole, see on küll kummastav.
-
Külaline
Mumset, vauva.fi; keskustelu.suomi24.fiGuest kirjutas: ↑28 Nov 2025 17:34Nimeta mõni.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 16:48Meelelahutuse mõttes on huvitavamaid foorumeid. Ma pigem jagan siin vahel vajalikku infot ja osalen mõnes vestluses, mis puudutab poliitikat või on lastega seotud.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:28
Aga see ju ongi põhiliselt meelelahutusliku eesmärgiga, ajaviiteks.
-
Külaline
Minu jaoks on väga põnev lugeda inimsuhete, armusuhete ja petmiste teemal. Minu jaoks pole sellistel uudistel konkreetset nime ja nägu "taha" vajagi. Lihtsalt üldiselt meeldib sellistel teemadel mõtiskleda ja arutleda. Seal raamatuski on ilmselt kõik täiesti anonüümsed inimesed. Aga lihtsalt huvitav on teada, kuidas erinevad inimesed käituvad ja mõtlevad - millised väärtushinnangud neil on paarisuhtes jne. Puht eluline teema, mitte niivõrd konkreetsete, tuntud inimeste suhte üle klatšimine.Guest kirjutas: ↑28 Nov 2025 16:44Ei tarbi, inimesed õpivad ülikooli, õpetavad lapsi, ravivad patsiente, tegelevad enda arenguga ehk siis teevad tõeliselt kasulikke tegevusi. Neid ei huvita selline meelelahutus. Ma saan aru, küll, et paljude jaoks on see päeva tipphetk arutada kellegi teise abielu, aga väga paljusid see siiski ei huvita mitte kõige vähimalgi määral.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:06Kõik me tarbime vähemal või rohkemal määral teiste elu. Igapäevastes uudistes, kes lahku läks, kes reisile läks, kes mida tegi. Kas sulle tunduks põnevam, kui sinu mees sind petab või õppida teiste kogemusest?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:33
No seda nende lemmikteemat seal lahatakse, ehk siis kellegi teise elu "saladusi", ega siis enda omas lõputult ka ei juhtu, kui mitu korda sa ikka mehele lähed. Järgmine inimestele müüdav ala ongi see teiste inimeste elu, on üsna suur grupp neid, kellele meeldib sobrada teiste inimeste elus.
Ma saaksin veel aru, kui lugusid oleks kogunud psühholoog koos kommentaaridega, aga jah....
Minu mees ei peta, aga kui petaks, mida on mul õppida teiste kogemusest? Iga suhe on omanäoline, tuleks õppida enda kogemustest ja kogu elu ongi õppimine. Inimesed ei loe neid nn saladusi seetõttu, et nad sellest midagi õpiksid, ikka üksnes uudishimust,et mis juhtus ja mis edasi sai. Kui inimesed oleksid suutelised õppima teiste kogemustest, ei kordaks nad neid.
Inimeste huvid on lihtsalt erinevad. Sind huvitab tuumafüüsika. Arusaadav! Teisi inimesi huvitab suhete teema. Miks sa arvad, et selle teise variandi huvilised on kuidagi alamklassim sinust?
Kui uudishimust rääkida, siis minu arust on see siiski positiivne, kui inimeses on säilinud uudishimu. Palju kehvem, kui inimesel mitte mingit uudishimu elu vastu enam ei ole.
-
Külaline
Saada see salajutu raamat kingituseks oleks imelik, näitaks kinkijat lihtsakesena. Aga raamat vangidest oleks lausa solvav.
-
Külaline
Lugeda foorumist "Salajuttude" teemat on lihtsalt imelik, näitaks lugejat lihtsakesena.Guest kirjutas: ↑28 Nov 2025 18:24 Saada see salajutu raamat kingituseks oleks imelik, näitaks kinkijat lihtsakesena. Aga raamat vangidest oleks lausa solvav.
-
Külaline
Kui ülikool läbi, lapsed õpetatud ja iseseisvana kodust ära saadetud, elu paigas, kõik on olemas, miks mitte korra nädalas kroonikale pilk peale visata? Suhteteemad on alati huvitavad, see on ju igapäevane elu, ühel ühtmoodi, teisel teistmoodi.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 16:44Ei tarbi, inimesed õpivad ülikooli, õpetavad lapsi, ravivad patsiente, tegelevad enda arenguga ehk siis teevad tõeliselt kasulikke tegevusi. Neid ei huvita selline meelelahutus. Ma saan aru, küll, et paljude jaoks on see päeva tipphetk arutada kellegi teise abielu, aga väga paljusid see siiski ei huvita mitte kõige vähimalgi määral.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 22:06Kõik me tarbime vähemal või rohkemal määral teiste elu. Igapäevastes uudistes, kes lahku läks, kes reisile läks, kes mida tegi. Kas sulle tunduks põnevam, kui sinu mees sind petab või õppida teiste kogemusest?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:33
No seda nende lemmikteemat seal lahatakse, ehk siis kellegi teise elu "saladusi", ega siis enda omas lõputult ka ei juhtu, kui mitu korda sa ikka mehele lähed. Järgmine inimestele müüdav ala ongi see teiste inimeste elu, on üsna suur grupp neid, kellele meeldib sobrada teiste inimeste elus.
Ma saaksin veel aru, kui lugusid oleks kogunud psühholoog koos kommentaaridega, aga jah....
Minu mees ei peta, aga kui petaks, mida on mul õppida teiste kogemusest? Iga suhe on omanäoline, tuleks õppida enda kogemustest ja kogu elu ongi õppimine. Inimesed ei loe neid nn saladusi seetõttu, et nad sellest midagi õpiksid, ikka üksnes uudishimust,et mis juhtus ja mis edasi sai. Kui inimesed oleksid suutelised õppima teiste kogemustest, ei kordaks nad neid.
Kui oleksid teiste kogemustest lugenud, äkki hoopis vaataksid asjale teistmoodi, tunneksid red flage ja poleks nii sinisilmne. Kõige sinisilmsemad on need, kes elavad oma mullis, sest nad kujutavad oma elu ette sellisena, nagu on peas nende poolt tekitatud visioon. Tegelikkus on tihti muu.
-
Külaline
Milline kitsarinnalisus, arrogantsus ja rumalus.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 18:24 Saada see salajutu raamat kingituseks oleks imelik, näitaks kinkijat lihtsakesena. Aga raamat vangidest oleks lausa solvav.
-
Külaline
See on huvitav jah, nii kui mõni meie kuulsus oma imelise pereeluga eputama hakkab, nii varsti on uudis lahutusest.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 19:43korra nädalas kroonikale pilk peale visata?
-
Külaline
Kui on võimalik elada naiivsena omas mullis, tore ju! Keegi ei pea karjuma kõrval "lahuta!" Sinisilmsus on mõnus, pole vaja pidevat hirmutamist ja halvimaks valmistumist.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 19:43Kui oleksid teiste kogemustest lugenud, äkki hoopis vaataksid asjale teistmoodi, tunneksid red flage ja poleks nii sinisilmne. Kõige sinisilmsemad on need, kes elavad oma mullis, sest nad kujutavad oma elu ette sellisena, nagu on peas nende poolt tekitatud visioon. Tegelikkus on tihti muu.
-
Külaline
Kust otsast see tore on, kui tegelikult kasutatakse sind ära, kiusatakse, petetakse, ahistatakse verbaalselt, aga sa arvad, et selline peabki elu olema.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 19:55Kui on võimalik elada naiivsena omas mullis, tore ju! Keegi ei pea karjuma kõrval "lahuta!" Sinisilmsus on mõnus, pole vaja pidevat hirmutamist ja halvimaks valmistumist.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 19:43Kui oleksid teiste kogemustest lugenud, äkki hoopis vaataksid asjale teistmoodi, tunneksid red flage ja poleks nii sinisilmne. Kõige sinisilmsemad on need, kes elavad oma mullis, sest nad kujutavad oma elu ette sellisena, nagu on peas nende poolt tekitatud visioon. Tegelikkus on tihti muu.
-
Külaline
Jälle see eputamise-inimene. Kõik, kellel läheb kenasti, eputavad. Vastik suhtumine.
-
Külaline
Oled üks nendest kes oma lastele vange koju veavad?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 19:44Milline kitsarinnalisus, arrogantsus ja rumalus.Saada see salajutu raamat kingituseks oleks imelik, näitaks kinkijat lihtsakesena. Aga raamat vangidest oleks lausa solvav.
-
Külaline
No vaat selliseid kommentaare polegi kellegi ellu vaja. Sina arvad, et midagi sellist toimub ja näed midagi, mida olemas pole. Kõrvalseisjad teavad ju alati täpseminiKülaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 19:58Kust otsast see tore on, kui tegelikult kasutatakse sind ära, kiusatakse, petetakse, ahistatakse verbaalselt, aga sa arvad, et selline peabki elu olema.Kui on võimalik elada naiivsena omas mullis, tore ju! Keegi ei pea karjuma kõrval "lahuta!" Sinisilmsus on mõnus, pole vaja pidevat hirmutamist ja halvimaks valmistumist.
-
Külaline
Kas keegi rääkis konkreetselt sinust?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 20:51No vaat selliseid kommentaare polegi kellegi ellu vaja. Sina arvad, et midagi sellist toimub ja näed midagi, mida olemas pole. Kõrvalseisjad teavad ju alati täpseminiKülaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 19:58Kust otsast see tore on, kui tegelikult kasutatakse sind ära, kiusatakse, petetakse, ahistatakse verbaalselt, aga sa arvad, et selline peabki elu olema.Kui on võimalik elada naiivsena omas mullis, tore ju! Keegi ei pea karjuma kõrval "lahuta!" Sinisilmsus on mõnus, pole vaja pidevat hirmutamist ja halvimaks valmistumist.![]()
-
Külaline
Üks kellest nendest? On sul ikka tutvusringkond
-
Külaline
No kuule. Need ju soome foorumid. Kui paljud eestlased päriselt nii palju keelt oskavad?
Ma oskan. Aga ma eelistan ikkagi oma emakeeles kirjutada.
-
Külaline
Päris kindlasti ei tahaks ma sellist raamatut kingituseks saada. Ma ei tahaks üldse sellist raamatut lugeda. Kuidas saab väita, et see oleks täiesti kindla peale minek? Mingi rets võiks ainult öelda, et see on hea kingitus.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 05:35Täiesti kindla peale minek oleks raamat "Eesti eluaegsed", mis ilmub nüüd detsembri alguses.
https://rahvaraamat.ee/et/raamatud/ajal ... ed/2259817
-
Külaline
Ma ei pakugi kõigile, ainult sulle, kuna konkreetselt küsisid. Ma ka oskan ja olen sundinud end kirjutamagi, et ka seda poolt arendada. Ei tule automaatselt, harjunud raamatuid lugema ja palju vähem kirjutama, peab mõnikord grammatikat kontrollima ja nii jääb meelde. Eelistan ka eesti keeles kirjutada, milles olen kõvasti parem, aga püüan areneda.Guest kirjutas: ↑28 Nov 2025 22:05No kuule. Need ju soome foorumid. Kui paljud eestlased päriselt nii palju keelt oskavad?
Ma oskan. Aga ma eelistan ikkagi oma emakeeles kirjutada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline