Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 28 Nov 2025 18:06 Nüüd siis mingid sõbrad võtavad sõna ja ütlevad, et nende lahkuminek oli ainult aja küsimus. Ma ei tea, mina sõbrana küll Kollasele ajakirjale midagi sellist ei avaldaks. Mis sõber see selline on?
Kordagi ei ole mainitud, et seda ütles sõber.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Nov 2025 19:00
Guest kirjutas: 28 Nov 2025 18:06 Nüüd siis mingid sõbrad võtavad sõna ja ütlevad, et nende lahkuminek oli ainult aja küsimus. Ma ei tea, mina sõbrana küll Kollasele ajakirjale midagi sellist ei avaldaks. Mis sõber see selline on?
Öeldi jah, et peretuttav. See ei pruugi sugugi sõber olla.
Külaline

Ja, miks see oli vaid ajaküsimus? Kas seal oli ka mingi selgitus? Või põhineb seisukoht vaid vanuse põhjal?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 19:36
Peretuttav on ju siiski inimene, kes on su lähimate tuttavate ringis. Või ei? Mind nii häirivad sellised kollased uudised, mis imbuvad meediasse "sõprade" ja peretuttavate kaudu. Selliselt käituv inimene ei ole ju väärt ei sõprust ega tutvust.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Nov 2025 19:41
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 19:36

Peretuttav on ju siiski inimene, kes on su lähimate tuttavate ringis. Või ei? Mind nii häirivad sellised kollased uudised, mis imbuvad meediasse "sõprade" ja peretuttavate kaudu. Selliselt käituv inimene ei ole ju väärt ei sõprust ega tutvust.
Mingit uudist ju tegelikult polnud. Mitte midagi uut ei öeldud. Lihtsalt mingi tundmatu peretuttava väidetav ütlus, et tema arust oli lahkuminek vaid aja küsimus. Selline arvamus ei maksa ju mitte midagi, iga suvaline inimene võib arvata mida iganes.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 19:43 Mingit uudist ju tegelikult polnud. Mitte midagi uut ei öeldud. Lihtsalt mingi tundmatu peretuttava väidetav ütlus, et tema arust oli lahkuminek vaid aja küsimus. Selline arvamus ei maksa ju mitte midagi, iga suvaline inimene võib arvata mida iganes.
Seda muidugi. See võib ju olla ka ajakirjaniku väljamõeldis. Piisavalt süütu, et mitte kohtusse andmist karta ja samas saab ka allika kaitsele viidata.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 19:38
Ja, miks see oli vaid ajaküsimus? Kas seal oli ka mingi selgitus? Või põhineb seisukoht vaid vanuse põhjal?
Miks peaks vanuse põhjal lahku minema? Vanus on ilmselt viimane asi, mille pärast lahku minnakse.
Külaline

Mul üleaedne naabrieit oli oma mehest 17a vanem. Eidel oli juba kaks last ja 120kg, aga sai endale ikkagi 17a noorema mehe. Selle nooremaga nad lapsi ei saanudki. Mees oli ülitöökas, ei joonud ega suitsetanud. Hoidis eite ja lapsi ja hiljem ka lastelapsi. Elasid koos (vist abielus polnud, äkki olid ka. ei tea) 25a. Mees sai infarkti 50a ja läinud ta oligi. ´70 kanti eit elab, nüüdseks juba u´140kilosena majakeses rõõmsalt edasi. Naabrimees, u´60a käib teda abistamas ja süüa poest toomas :). Nii et, elus ei ole midagi sellist, mis vanuse taha pidama jääks. Kõik oleneb inimestest endist. Mõni ei saa kunagi ja teine saab alati.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 20:13 Mul üleaedne naabrieit oli oma mehest 17a vanem. Eidel oli juba kaks last ja 120kg, aga sai endale ikkagi 17a noorema mehe. Selle nooremaga nad lapsi ei saanudki. Mees oli ülitöökas, ei joonud ega suitsetanud. Hoidis eite ja lapsi ja hiljem ka lastelapsi. Elasid koos (vist abielus polnud, äkki olid ka. ei tea) 25a. Mees sai infarkti 50a ja läinud ta oligi. ´70 kanti eit elab, nüüdseks juba u´140kilosena majakeses rõõmsalt edasi. Naabrimees, u´60a käib teda abistamas ja süüa poest toomas :). Nii et, elus ei ole midagi sellist, mis vanuse taha pidama jääks. Kõik oleneb inimestest endist. Mõni ei saa kunagi ja teine saab alati.
Tänapäeval ei soovi paljud mehed lapsi. Raha olemasolul on võimalik peaaegu surmani hea välja näha. Seega pole vahet, kui vana keegi on - oluline, et on ühised soovid, samad väärtushinnangud ja armastus.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 28 Nov 2025 20:00
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 19:38
Miks peaks vanuse põhjal lahku minema? Vanus on ilmselt viimane asi, mille pärast lahku minnakse.
Vanusenumber võib-olla tõesti on viimane asi, kuid vananemisega kaasnevad muutused kehas (mitte ainult välimus, vaid ka iseloom, libiido, energia jne) kindlasti viimane asi pole. 20 ja 40-aastase vanusevahe on kindlalt väiksem kui 40 ja 60-aastase.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 20:30
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 19:37
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 07:13

Emapõlv ei ole kuidagi rohkem värdsõna kui näiteks poissmehepõlv või ülikoolipõlv.
Poissmehepõlv või ülikoolipõlv on täiesti olemas sõnad, mis on ka laialtkasutatav. Nendele sõnadele tuleb ka EKIst vaste.

Emapõlv või isapõlv... no ei ole selliseid sõnu!
Sõna "laialtkasutatav" pole olemas! Ja see käib ka keelereeglite vastu, seega seda pole päriselt olemas.
Paraku on "laialtkasutatav" üldkasutatav sõna :)
(olgu, natuke liialdan, kuid tegelikult ka kohtab seda ka nö "korralikes" tekstides)
Külaline

kolja kirjutas: 29 Nov 2025 09:03
Guest kirjutas: 28 Nov 2025 20:00
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 19:38 Ja, miks see oli vaid ajaküsimus? Kas seal oli ka mingi selgitus? Või põhineb seisukoht vaid vanuse põhjal?
Vanusenumber võib-olla tõesti on viimane asi, kuid vananemisega kaasnevad muutused kehas (mitte ainult välimus, vaid ka iseloom, libiido, energia jne) kindlasti viimane asi pole. 20 ja 40-aastase vanusevahe on kindlalt väiksem kui 40 ja 60-aastase.
Libiido muutusega olen nõus, aga mingit iseloomu ega energia muutust küll ei usu.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 09:19

Libiido muutusega olen nõus, aga mingit iseloomu ega energia muutust küll ei usu.
See, et sina ei usu, ei tähenda, et see nii ei ole.
Külaline

Loopis voodi peal olles taldrikuid puruks ja arvas, et leitud on eluarmastus kogu eluks, kõlab täpselt nii jubedalt, et me võime vaid arvata, mida meespool tegelikult sellisest suhtest arvas. Isegi kui seks mingiteks aastateks seob, siis vanemaks saades tahab iga inimene rahu ja ei soovi oma ainsat elu või vanadusele vastuminekut taldrikuloopijaga veeta.
Minu eksmees arvab siiani, et ta on maailma toredaim ja rahulikum inimene ja paha naine jättis ta maha, aga oma liiklusraevu, vihahooge, kuvari puruks peksmist ta isegi ei mäleta, ei tunnista ammugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 12:05
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 09:19

See, et sina ei usu, ei tähenda, et see nii ei ole.
Sul läks nii? Räägi ikka oma kogemusest, mitte ära oleta ja kujuta ette, eks.
Külaline

Raha olemasolul on võimalik peaaegu surmani hea välja näha.
No vana inimene on ikka vana inimene, lõigu palju tahad. Ega sa vanust ikka ei varja ja 50 aastaselt siiski 30 aastaste ja noorematega ei võistle mitte kuidagi. Nahk kaotab volümi ja seda sa ümber ei vaheta. Isegi kui sul on kogu maailma raha, nagu näiteks Kris Jenneril, on hästi tehtud facelift küll, aga kõnnak siiski vanainimese oma. Päriselus on ilmselt veel rohkem aru saada, et ta on vana. Lisaks pole need iluteenused Eestis üldse nii heal tasemel nagu seal Hollywoodis. Ise olen mitmeid iluprotseduure teinud, aga et ma nüüd nii üliilus välja näeks ja noore naisega segi ajaks, seda ikka ei ütleks. Keha on treenitud ja sale, aga siiski mitte nii prink nagu noorel naisel. Kui neid Demi Moore ja muid kaunitare bikiinides on pildistatud, on küllaltki halb pilt ikka küll. Kui mehel on valida, kas ilus ja tuunitud 50 aastane, siis ikka valib 20-30 aastase selle asemel, olgu see või küllaltki inetu väljanägemisega ja priske. Iseasi, kas ta saab.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 15:47
Kui mehel on valida, kas ilus ja tuunitud 50 aastane, siis ikka valib 20-30 aastase selle asemel, olgu see või küllaltki inetu väljanägemisega ja priske. Iseasi, kas ta saab.
Really? Ära aja naerma. Sinu arvates valitakse 50 aastane siis, kui teisi, neid inetuid ja priskeid pole saada? Lõid pea ära?
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 15:54
Kui mehel on valida, kas ilus ja tuunitud 50 aastane, siis ikka valib 20-30 aastase selle asemel, olgu see või küllaltki inetu väljanägemisega ja priske. Iseasi, kas ta saab.
Really? Ära aja naerma. Sinu arvates valitakse 50 aastane siis, kui teisi, neid inetuid ja priskeid pole saada? Lõid pea ära?
Suurem osa mehi valiks olenemata east tõesti noorema naise. Vaata neid ärimehi, paljudel see omavanune käekõrval on. Ülivähestel. Ja need noored naised pole kõik mingid püssid, omavanuste seas tavalised.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 15:47 Kui mehel on valida, kas ilus ja tuunitud 50 aastane, siis ikka valib 20-30 aastase selle asemel, olgu see või küllaltki inetu väljanägemisega ja priske. Iseasi, kas ta saab.
Minu naabritel oli täpselt selline lugu, et mees jättis maha oma vanuse kohta väga hea väljanägemisega ja hoolitsetud 45-aastase naise (peale 20-aastast abielu) ja kolis täiesti ilmetu 25-aastastega kokku. Tundus selline lugu, et mees on pea ära löönud, aga ju ta midagi selles noores naises siis leidis. Ilmselt noore kere.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 15:57
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 15:54

Suurem osa mehi valiks olenemata east tõesti noorema naise. Vaata neid ärimehi, paljudel see omavanune käekõrval on. Ülivähestel. Ja need noored naised pole kõik mingid püssid, omavanuste seas tavalised.
Seda nimetatakse keskeakriisiks. Armukesi peavad paljud, ju jäid nemad vahele ning mis neil muud üle jäi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist