Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 15:59
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 15:47 Kui mehel on valida, kas ilus ja tuunitud 50 aastane, siis ikka valib 20-30 aastase selle asemel, olgu see või küllaltki inetu väljanägemisega ja priske. Iseasi, kas ta saab.
Minu naabritel oli täpselt selline lugu, et mees jättis maha oma vanuse kohta väga hea väljanägemisega ja hoolitsetud 45-aastase naise (peale 20-aastast abielu) ja kolis täiesti ilmetu 25-aastastega kokku. Tundus selline lugu, et mees on pea ära löönud, aga ju ta midagi selles noores naises siis leidis. Ilmselt noore kere.
Täpselt nii tegi minu mees ka. Armus meie koristajasse ära. See töötab lasteaias abiõpetajana, pole minu arvates tegu ega nägu, aga näe, mees armus ära ja lasi jalga. Mingeid muid plusse sellel naisel pole, aga on mehest tunduvalt noorem.
Külaline

Minu jaoks läbi aegade kõige suurem pettumus on Rowan Atkinson - pidasin teda tunduvalt intelligentsemaks, aga temagi vahetas oma naise tütreealise vastu. Isegi omaealised jäetakse maha, mis siis veel 15 aastat vanemast rääkida.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:05 Minu jaoks läbi aegade kõige suurem pettumus on Rowan Atkinson - pidasin teda tunduvalt intelligentsemaks, aga temagi vahetas oma naise tütreealise vastu. Isegi omaealised jäetakse maha, mis siis veel 15 aastat vanemast rääkida.
Sa nagu ei adu, et asi pole vanuses vaid inimeses ja omavahelistes suhetes?
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 09:19
Libiido muutusega olen nõus, aga mingit iseloomu ega energia muutust küll ei usu.
Sa arvad, et mehed on eluaeg olnud torisevad taadid ja naised kiuslikud mutid? Või on nad selliseks ikka aastatega muutunud? Mõtle kasvõi oma vanemate peale, kas nad on täpselt samasugused kui sinu lapsepõlves?
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 16:09
Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:05 Minu jaoks läbi aegade kõige suurem pettumus on Rowan Atkinson - pidasin teda tunduvalt intelligentsemaks, aga temagi vahetas oma naise tütreealise vastu. Isegi omaealised jäetakse maha, mis siis veel 15 aastat vanemast rääkida.
Millegipärast tekib nendel vanameestel ikka hingeline suhe poole noorematega. Omavanustega ega vanematega ei teki.
Külaline

Kindlasti. Aga kuidagi on nii välja kujunenud, et vanematel meestel on head omavahelised suhted ainult paarkümmend aastat nooremate naistega.Mida nooremad, seda paremad suhted :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:12
Millegipärast tekib nendel vanameestel ikka hingeline suhe poole noorematega. Omavanustega ega vanematega ei teki.
Selge pilt! Mida siis osad siinsed vaidlevad, et nende mees küll ei peta? Kui vanus juba 40+, siis petab sada prossa ja varsti jätab maha ja võtab noorema nagunii.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:10
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 09:19
Libiido muutusega olen nõus, aga mingit iseloomu ega energia muutust küll ei usu.
Sa arvad, et mehed on eluaeg olnud torisevad taadid ja naised kiuslikud mutid? Või on nad selliseks ikka aastatega muutunud? Mõtle kasvõi oma vanemate peale, kas nad on täpselt samasugused kui sinu lapsepõlves?
Torisemine tuleb umbes 70a meestel, kiuslikkusest ei tea midagi. Mul on mõned tuttavad ka 80+, mingit kiuslikkust veel täheldanud pole. Vanemad ei torise ega aja kiusu. Sa räägid vist kibestunud inimestest. Kui oled oma elu õnnelikult elanud, mis põhjusel peaks torisema ja kiuslik olema?
Külaline

Selge pilt! Mida siis osad siinsed vaidlevad, et nende mees küll ei peta? Kui vanus juba 40+, siis petab sada prossa ja varsti jätab maha ja võtab noorema nagunii.
Suurem osa mehi on keskpärased ja alla selle, pole noorele naisele just suurem asi saak. Vara on ka vähevõitu, seegi oma naisega kahe peale. Miks peaks noor naine sellist endale tahtma. Tema tahab peret luua, igatahes on parem võtta siis endaealine pagasita mees ja koos oma elu üles ehitada. Mitte kannatada oma peres mingeid võõraid lapsi, anda suur osa perekonna sissetulekust ära nende kasvatamiseks jne. Vana mees on noorele naisele ka seksuaalselt ebaatraktiivne, ega tedagi vanus kaunimaks ei tee. Enamus keskealisi mehi on ülekaalus, vormis ja treenituid on väga vähe. Ja ka siis on tema keha samamoodi vana, nägu vana. Eestis ju mehed ei hoolitse enda eest ka, seega on nad omavanuste naistega võrreldes veel palju halvema väljanägemisega. Milleks sellist endale tahta.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:14
Kindlasti. Aga kuidagi on nii välja kujunenud, et vanematel meestel on head omavahelised suhted ainult paarkümmend aastat nooremate naistega.Mida nooremad, seda paremad suhted :lol:
Ma arvan, et suur põhjus on ka see, et neid nooremaid saab ehk natuke mõjutada ja "vormida". 30-40a naine on juba sellemõtte küps ja teadlik, et ei lähe iga lollusega kaasa ja meestele üldiselt meeldib, kui naine nö sõna kuulab.

Mul üks endine tuttav(42) ütles, et ta sellepärast noori vaatabki, et neid siis saab oma tahmise järgi koolitada ja kasvatada. Huh, rõve mõeldagi. Sellepärast endine tuttav on. Kui ikka 40aastane noori 14a kehaga 19-20 aastaseid groomib, on midagi väga valesti selle inimese peas.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 17:07
Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:14
Ma arvan, et suur põhjus on ka see, et neid nooremaid saab ehk natuke mõjutada ja "vormida". 30-40a naine on juba sellemõtte küps ja teadlik, et ei lähe iga lollusega kaasa ja meestele üldiselt meeldib, kui naine nö sõna kuulab.

Mul üks endine tuttav(42) ütles, et ta sellepärast noori vaatabki, et neid siis saab oma tahmise järgi koolitada ja kasvatada. Huh, rõve mõeldagi. Sellepärast endine tuttav on. Kui ikka 40aastane noori 14a kehaga 19-20 aastaseid groomib, on midagi väga valesti selle inimese peas.
Jah, tihti on see põhjus ka, et noorem on lollim ja vaatab vanemale mehele alt üles. Ebakindla enesehinnanguga meestele on see väga tähtis. Kui ikka omavanuste seas tundud lollina, aga siis leiad kellegi, kes peab sind endast targemaks, siis on ju ikka hea tunne küll. Samas tavaliselt lõppevad sellised suhted siis ära, kui naine natuke vanemaks saab ja vaatab, et no mida ma sellises jorsis küll leidsin.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:35
Suurem osa mehi on keskpärased ja alla selle, pole noorele naisele just suurem asi saak. Vara on ka vähevõitu, seegi oma naisega kahe peale. Miks peaks noor naine sellist endale tahtma. Tema tahab peret luua, igatahes on parem võtta siis endaealine pagasita mees ja koos oma elu üles ehitada. Mitte kannatada oma peres mingeid võõraid lapsi, anda suur osa perekonna sissetulekust ära nende kasvatamiseks jne. Vana mees on noorele naisele ka seksuaalselt ebaatraktiivne, ega tedagi vanus kaunimaks ei tee. Enamus keskealisi mehi on ülekaalus, vormis ja treenituid on väga vähe. Ja ka siis on tema keha samamoodi vana, nägu vana. Eestis ju mehed ei hoolitse enda eest ka, seega on nad omavanuste naistega võrreldes veel palju halvema väljanägemisega. Milleks sellist endale tahta.
Hästi, formuleerime siis ümber. Kõik paarid, kes keskeas veel koos on, on seda seetõttu, et meespool on keskpärane ja teda nooremad naised ei taha. Nüüd on korrektne?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 15:57
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 15:54
Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 15:47

Kui mehel on valida, kas ilus ja tuunitud 50 aastane, siis ikka valib 20-30 aastase selle asemel, olgu see või küllaltki inetu väljanägemisega ja priske. Iseasi, kas ta saab.
Really? Ära aja naerma. Sinu arvates valitakse 50 aastane siis, kui teisi, neid inetuid ja priskeid pole saada? Lõid pea ära?
Suurem osa mehi valiks olenemata east tõesti noorema naise. Vaata neid ärimehi, paljudel see omavanune käekõrval on. Ülivähestel. Ja need noored naised pole kõik mingid püssid, omavanuste seas tavalised.
Jajah. Johan Randvere jättis kunagi omavanuse pruudi maha, et olla Eveliniga.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 12:14

Really? Ära aja naerma. Sinu arvates valitakse 50 aastane siis, kui teisi, neid inetuid ja priskeid pole saada? Lõid pea ära?
Suurem osa mehi valiks olenemata east tõesti noorema naise. Vaata neid ärimehi, paljudel see omavanune käekõrval on. Ülivähestel. Ja need noored naised pole kõik mingid püssid, omavanuste seas tavalised.
Siis ta oli veel noor mees. Nende jaoks pole vanus veel teema. Mida vanem mees, seda tähtsam talle noorus hakkab tunduma, sest enda oma on läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 12:14

Ja selle põhjuseks, miks vanem naine valitakse, mina arvan, et on seksuaalne. Vanemaid naisi peetakse kogenumaks seksi osas ja siis loodetakse ilgelt energilist ja pidevat voodielu. Mingis vanuses see ehk nii ongi(muidugi ei üldista). Aga ka mina ise leidsin oma päris seksuaalsuse 32 aastasena 🫣.
Omavanused naised on selles vanuses ehk veel veidi ujedad ja ei taha igasugu vigureid proovida.
Aga siis üheltmaalt naisel hakkab perimenopaus/menopaus ja ei olda enam nii tuline ja muud probleemid seal allpool.
Siis on aeg jälle omavanuse juurde tagasi liikuda.
Külaline

Siin käib jutt ainult ümber augu. Et mees tahab voodis seda ja teist, ilusamat keret, nooremat allkorrust. Samas pole ju kõik mehed üldse mingid seksilõvid. 50+ on neil endal palju probleeme, 75 protsenti 50+ meestest on ülekaalulised, ei tõuse korralikult jne. Osad neist hakkavad siis hullemini tõmblema, arvavad, et noor naine puhub väsinud londile elu sisse, aga tegelikult kui on juba probleeme, ei aita miski. Paljud mehed, kellel on vilets riist ja voodielu ei ole elus sujunud, need ongi need , kes kõige rohkem seksist räägivad ja kogu aeg uusi ja uusi otsivad.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 12:32

Ja selle põhjuseks, miks vanem naine valitakse, mina arvan, et on seksuaalne. Vanemaid naisi peetakse kogenumaks seksi osas ja siis loodetakse ilgelt energilist ja pidevat voodielu. Mingis vanuses see ehk nii ongi(muidugi ei üldista). Aga ka mina ise leidsin oma päris seksuaalsuse 32 aastasena 🫣.
Omavanused naised on selles vanuses ehk veel veidi ujedad ja ei taha igasugu vigureid proovida.
Aga siis üheltmaalt naisel hakkab perimenopaus/menopaus ja ei olda enam nii tuline ja muud probleemid seal allpool.
Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.

Mina leidsin oma seksuaalsuse 12-aastaselt. Ja oma elu esimesest vahekorrast mehega, olen seksi alati nautinud ja pea alati ka orgasme saanud. Praegu olen 50+ vanuses ja seljataha vaadates ei saa küll öelda, et 30-selt nautisin vahekordi palju rohkem kui näiteks 17-aastaselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 13:26
Guest kirjutas: 30 Nov 2025 12:32

Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.

Mina leidsin oma seksuaalsuse 12-aastaselt. Ja oma elu esimesest vahekorrast mehega, olen seksi alati nautinud ja pea alati ka orgasme saanud. Praegu olen 50+ vanuses ja seljataha vaadates ei saa küll öelda, et 30-selt nautisin vahekordi palju rohkem kui näiteks 17-aastaselt.
Ma ka ei saa aru, millest jutt. Mina kaotasin süütuse vanuses 17 ja sellest ajast peale olen seksuaalelu nautinud ja enamik vahekordi ka orgasmidega lõppenud. Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:26 Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.
Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.
Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.
Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 13:38
Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:26 Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.
Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.
Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.
Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.
Muud omadused peavad nagunii olema, enne kui mehega voodisse minnakse :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist