Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 17:23 Teadmatus on alati kõige halvema variant.
... sinu jaoks, unustasid lisada.
Tegelikult pole sellise infoga "kuule, su mees petab" petetul mitte muhvigi peale hakata. Ainult rikub elu ära. Mis ta teeb selle teadmisega, kui võõras midagi sellist ütleb? Äkki on laim? Äkki on eksitus? Äkki on tõsi? Küsid mehelt, nagunii eitab ja ütleb, et laim. Ainult koos tõenditega on mõtet teatada, muidu ole lihtsalt vait.
Küll see naine ise ka teada saab. Õigel ajal.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 18:16
Tegelikult pole sellise infoga "kuule, su mees petab" petetul mitte muhvigi peale hakata. Ainult rikub elu ära. Mis ta teeb selle teadmisega, kui võõras midagi sellist ütleb? Äkki on laim? Äkki on eksitus? Äkki on tõsi? Küsid mehelt, nagunii eitab ja ütleb, et laim. Ainult koos tõenditega on mõtet teatada, muidu ole lihtsalt vait.
Nii "lahedad" on need naised, et kuni vahele ei ole jäänud, seni ei ole petmist olnud. Ilmselt selle teema petetud naispool polnud ka kunagi midagi näinud (vbl vaid kuulnud - ehkki infot tuli ilmselt mitmest kohast, oli see ju puhas laim). Seega, ei ole näinud, järelikult ei ole olemas olnud. Hale!

Äkki on laim? Normaalsetel naistel on olemas selline asi nagu seitsmes meel - kõhutunne. Ja see ei peta kunagi. Kui sinul seda ei ole, siis usu pealegi seda edasi, mis sinule kõige meeldivam tundub. Selle nimi on jaanalinnu sündroom. Ma isiklikult ei usu, et selline naine reaalselt ka õnnelik ja oma eluga rahulolev on.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 18:38
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 18:16
Nii "lahedad" on need naised, et kuni vahele ei ole jäänud, seni ei ole petmist olnud. Ilmselt selle teema petetud naispool polnud ka kunagi midagi näinud (vbl vaid kuulnud - ehkki infot tuli ilmselt mitmest kohast, oli see ju puhas laim). Seega, ei ole näinud, järelikult ei ole olemas olnud. Hale!

Äkki on laim? Normaalsetel naistel on olemas selline asi nagu seitsmes meel - kõhutunne. Ja see ei peta kunagi. Kui sinul seda ei ole, siis usu pealegi seda edasi, mis sinule kõige meeldivam tundub. Selle nimi on jaanalinnu sündroom. Ma isiklikult ei usu, et selline naine reaalselt ka õnnelik ja oma eluga rahulolev on.
Aga täpselt nii - iga naine teab tänu sellele kõhutundele ise, kas teda petetakse. Ei ole vaja, et Anne, Mati, Kati ja Pati talle seda igaüks eraldi ütlema tulevad. Ta teab ise. Ja teiste ütlemine tekitab petetule ainult ebamugavust juurde ning kasu pole neist midagi. Kuigi igaüks neist ise arvab, et tegid mingi metsikult suure heateo.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 18:16Tegelikult pole sellise infoga "kuule, su mees petab" petetul mitte muhvigi peale hakata. Ainult rikub elu ära.
Olen päris kindel, et enamus inimesi siiski sooviks seda teada saada ja meie asi pole hoopis talle ette kirjutada, kas tal on seda infot vaja või ei. See, et sina eelistad mitte teada, ei tee seda üldiseks normiks (ja on mu meelest ka suht veider jutt).
kolja
Kontakt:

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 20:03
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 18:38
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 18:16 ... sinu jaoks, unustasid lisada.

Aga täpselt nii - iga naine teab tänu sellele kõhutundele ise, kas teda petetakse. Ei ole vaja, et Anne, Mati, Kati ja Pati talle seda igaüks eraldi ütlema tulevad. Ta teab ise. Ja teiste ütlemine tekitab petetule ainult ebamugavust juurde ning kasu pole neist midagi. Kuigi igaüks neist ise arvab, et tegid mingi metsikult suure heateo.
On mingi reaalne alus ka selleks väiteks? Siin foorumis enne just üks ütles, et teda on petetud ja ta oleks soovinud, et keegi oleks öelnud, kas sul on selle kõrvale panna kogemus, et ütlemine on halb ja naine teab iseenesest, mingi nõiduse abil?
kolja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 18:38Normaalsetel naistel on olemas selline asi nagu seitsmes meel - kõhutunne. Ja see ei peta kunagi. Kui sinul seda ei ole, siis usu pealegi seda edasi, mis sinule kõige meeldivam tundub. Selle nimi on jaanalinnu sündroom.
See küll mõistlikult ei kõla. Jaanalinnu sündroomina kõlab hoopis suhtluse asemel info hankimine usaldada mingile "kõhutundele"- see kõlab ju täpselt pea liiva alla peitmise ja enesepettusena. Selge jamps.
Külaline

Tundub, et need on ütlemise vastu, kes teavad isegi, et neid petetakse ja see on nende suhtes igapäevane asi. Nemad eelistavad pea liiva alla peita ja võtavad seda teatamist nagu parastamist. Nende jaoks on see häbi. Tahaks teha nägu, et kõik on korras, aga näe, mingid pealekaebajad ei lase. Sama case nagu selle Aarma puhul. Et naine teadis küll, et teda petetakse, aga kui raamatusse pannakse, on häbi. Järelikult tuleb see naine kohtusse anda. Samas need, kelle jaoks see pole igapäevane asi, tahavad teada. Sest nemad ei soovi olla sellises suhtes, kus petetakse.
Külaline

kolja kirjutas: 29 Nov 2025 21:15 On mingi reaalne alus ka selleks väiteks? Siin foorumis enne just üks ütles, et teda on petetud ja ta oleks soovinud, et keegi oleks öelnud, kas sul on selle kõrvale panna kogemus, et ütlemine on halb ja naine teab iseenesest, mingi nõiduse abil?
Mis nõidus. Sul pole kogemust, selge ju. Sa ei tea, et sa saad sellest ise ka aru, kui petetakse. Jah, mõni soovib, et oleks öeldud ja mõni ei soovi, seega ei saa teha mingit reeglit, et kõik seda soovivad ja seega ei saa propageerida, et minge ja öelge.
Külaline

kolja kirjutas: 29 Nov 2025 21:10 Olen päris kindel, et enamus inimesi siiski sooviks seda teada saada ja meie asi pole hoopis talle ette kirjutada, kas tal on seda infot vaja või ei. See, et sina eelistad mitte teada, ei tee seda üldiseks normiks (ja on mu meelest ka suht veider jutt).
Millel tugineb su arvamus, et enamus soovib? Sa ei tea, sa ei oska ettegi kujutada seda ilmselt, kui sind petetakse, mis tunne see on. Inimesed on erinevad. Mind on petetud, ma tajusin ise, uurisin asjad välja, tegin otsuseid ja valikuid sedamööda, kuidas asi selgemaks sai ja minu sees tunded selginesid. Seepärast teangi, et ma oleks tajunud seda ebameeldivana, kui keegi oleks tulnud ütlema seda, mida isegi juba teadsin. Ma ei olnud veel otsustamiseks valmis, see võtab aega igaühel erinevalt. Ja kui keegi oleks tulnud ütlema, et kuule, su mees petab, oleks ma tajunud seda survena, et ma kiiremini otsustaks kui suudan vms. Ja mida ma sellest ütlemisest targemaks oleks saanud, seda ma ka ei kujuta ette. Kui tead, siis juba tead, mis seal enam kinnitada.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 21:31
kolja kirjutas: 29 Nov 2025 21:10 Olen päris kindel, et enamus inimesi siiski sooviks seda teada saada ja meie asi pole hoopis talle ette kirjutada, kas tal on seda infot vaja või ei. See, et sina eelistad mitte teada, ei tee seda üldiseks normiks (ja on mu meelest ka suht veider jutt).
Millel tugineb su arvamus, et enamus soovib? Sa ei tea, sa ei oska ettegi kujutada seda ilmselt, kui sind petetakse, mis tunne see on. Inimesed on erinevad. Mind on petetud, ma tajusin ise, uurisin asjad välja, tegin otsuseid ja valikuid sedamööda, kuidas asi selgemaks sai ja minu sees tunded selginesid. Seepärast teangi, et ma oleks tajunud seda ebameeldivana, kui keegi oleks tulnud ütlema seda, mida isegi juba teadsin. Ma ei olnud veel otsustamiseks valmis, see võtab aega igaühel erinevalt. Ja kui keegi oleks tulnud ütlema, et kuule, su mees petab, oleks ma tajunud seda survena, et ma kiiremini otsustaks kui suudan vms. Ja mida ma sellest ütlemisest targemaks oleks saanud, seda ma ka ei kujuta ette. Kui tead, siis juba tead, mis seal enam kinnitada.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 21:39
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 21:31
No täpselt, nii ongi, et keda petetakse ja tahab seda maha vaikida, seda häirib see ütlemine. Et mis sa parastad, mul niigi raske. Aga kas sulle endale ei tundu, et see ütleja pole süüdi, vaid petja on, kes su sellesse olukorda on pannud.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 21:40 No täpselt, nii ongi, et keda petetakse ja tahab seda maha vaikida, seda häirib see ütlemine. Et mis sa parastad, mul niigi raske. Aga kas sulle endale ei tundu, et see ütleja pole süüdi, vaid petja on, kes su sellesse olukorda on pannud.
Mis süüdi? Kes on väitnud, et ütleja süüdi on milleski? Lihtsalt seda pole vaja teha, see ei ole alati õige valik.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 21:46
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 21:40 No täpselt, nii ongi, et keda petetakse ja tahab seda maha vaikida, seda häirib see ütlemine. Et mis sa parastad, mul niigi raske. Aga kas sulle endale ei tundu, et see ütleja pole süüdi, vaid petja on, kes su sellesse olukorda on pannud.
Mis süüdi? Kes on väitnud, et ütleja süüdi on milleski? Lihtsalt seda pole vaja teha, see ei ole alati õige valik.
On ikka õige valik. Need, keda tavaliselt ei peteta ja ei elaks petjaga koos, tahavad kindlasti teada. Teada ei taha need, kes juba niigi teavad, et petetakse. Pigem siis ikkagi öelda. Sest nende jaoks, kes ei taha seda kuulda, pole ju midagi uut. Neid petetakse, nad lepivad ja teavad niigi. Aga nende jaoks, kes ei lepi ja tahavad teada, on see info vajalik.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:02
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 21:46
On ikka õige valik. Need, keda tavaliselt ei peteta ja ei elaks petjaga koos, tahavad kindlasti teada. Teada ei taha need, kes juba niigi teavad, et petetakse. Pigem siis ikkagi öelda. Sest nende jaoks, kes ei taha seda kuulda, pole ju midagi uut. Neid petetakse, nad lepivad ja teavad niigi. Aga nende jaoks, kes ei lepi ja tahavad teada, on see info vajalik.
Yeah, savi sellest, et osade jaoks sa sellega negatiivset juurde tekitad. Aga eks see on sinu valik, selge see. Mina ei lähe ütlema kellelegi. Aga petjale endale küll ütlen.
Külaline

Yeah, savi sellest, et osade jaoks sa sellega negatiivset juurde tekitad.
Kui inimene teab juba, et teda petetakse, kuidas ütleja saab siis negatiivsust juurde tekitada? Mis sellega muutub, et keegi ütleb? Negatiivsetes tunnetes tuleb ikka petjat süüdistada, mitte seda, kes seda petetavale ütleb. Eriti siis, kui see polegi mingi uudis. Ei saa sinu loogikast küll aru.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:11
Kui inimene teab juba, et teda petetakse, kuidas ütleja saab siis negatiivsust juurde tekitada? Mis sellega muutub, et keegi ütleb? Negatiivsetes tunnetes tuleb ikka petjat süüdistada, mitte seda, kes seda petetavale ütleb. Eriti siis, kui see polegi mingi uudis. Ei saa sinu loogikast küll aru.
Et kui sul on näiteks sukk katki ja sa seda tead, siis ei tekita negatiivsust juurde, kui seda iga teine inimene sulle ütlemas käib? Minus küll tekitab. Tegelege oma asjadega.
Külaline

kolja kirjutas: 29 Nov 2025 08:58kõik näitlejad teadsid Saara suhtest- kõik peale Oti. Seda lugedes ma mõtlesin küll, et huvitav, kuidas Ott nüüd suhtub oma kolleegidesse, kes kõik teadsid, et ta naine petab, kuid keegi talle ei öelnud?
Kust pidid kolleegid üldse teadma, et Ott ei tea? Äkki arvasid, et teab, aga ei tee välja.
Külaline

Tõesti arvate, et näitlejad ei suuda varjata?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 23:00 Tõesti arvate, et näitlejad ei suuda varjata?
Sa tõesti arvad, et näitlejad ei olegi inimesed?
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:47
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:11
Et kui sul on näiteks sukk katki ja sa seda tead, siis ei tekita negatiivsust juurde, kui seda iga teine inimene sulle ütlemas käib? Minus küll tekitab. Tegelege oma asjadega.
Sul on tõesti kummaline mõtteviis, et niisugused asjad solvavad ja tekitavad negatiivsust juurde. Hea meelega käid näiteks koll nina otsas ringi (pärast nuuskamist jäi ja ise ei märganud), aga keegi tähelepanu juhtida ei tohi, sest see on solvav? Tõesti veider!

Ma saan aru, et sinu mees petabki sind ja oled ise vahetult sellises olukorras. Sellepärast teadki nii täpselt, mida sa selles olukorras tunned, kui keegi sind teavitama tuleks. Ega sa muidu nii konkreetselt siin ei vaidleks, kui kohutav ja negatiivne see on, kui keegi sulle teada annaks.

Väga imelik, et pead ütlejat hoopis negatiivsuse tekitajaks, mitte inimest, kes tegelikult sind sellesse olukorda pani. Et ütleja ei lase sul rahulikult jaanalindu enam edasi mängida - küll on ikka paha inimene!

Ainult ebakindlal ja mehest sõltuval naisel tekib küsimus, mida edasi teha, kui selgub, et mees petab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist