Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 16:01Sõnumitooja lastakse alati maha.
Ei lasta sugugi alati. Sõltub ikka sõnumi saajast, mõni on tänulik.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 14:37
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 13:02
kolja kirjutas: 29 Nov 2025 08:58 Just värskelt oli Oti ja Saara juhtum ja selle kirjeldusest jäi mulje, et kõik näitlejad teadsid Saara suhtest- kõik peale Oti. Seda lugedes ma mõtlesin küll, et huvitav, kuidas Ott nüüd suhtub oma kolleegidesse, kes kõik teadsid, et ta naine petab, kuid keegi talle ei öelnud? Ma oleks samas olukorras ikka *väga* pissed off ja pettunud oma kolleegides, kelledest mitmed on tõenäoliselt ju ka sõbrad, mitte vaid kolleegid? Sellega oleks mu sõprus läbi ka, kuid võib-olla "keskmisel petetul" on teistsugused standardid, võib-olla mõned neist on harjunud, et neid alla lastakse?
Vabanda, aga pole töökaaslase asi kellegi pereelus surkida. Mina lähen ütlema sellist intiimset asja ainult lähedasele sõbrale ja ma ei plaani seda suhtumist muuta! Väga nõme on elada teiste inimeste elusid enda ümber, olla korrapidaja. Mina ei vaja ka ise, et keegi mulle minu mehe kohta asju rääkima tuleks, küll ma ise adun, kui on midagi valesti.
Ja seda, et "kõik teadsid, ainult Ott mitte" ma ei usu. Kas ei teadnud kõik, või teadis ka Ott.
Miks on imelik kellelgi teisel, kes ei ole lähisõber, asjaosalist teavitada? Mis sellises käitumises sinu arust imelikku või valet on?

Mind on ka petetud. Ja kõik ümberringi teadsid - nii lähemad kui ka kaugemad tuttavad. Mitte keegi mulle seda ei öelnud. Ja ausalt! Kui ma sellest ühel päeval kogemata teada sain, et mind on petetud, ja et kõik teised peale minu, teadsid, siis see oli ikka ülikohutav ja alandav tunne. Oleksin olnud ülitänulik, kui keegi oleks mind valgustanud. Kas või võhivõõras inimene.
Kui tean, et mu ettevõtte tegevjuht oma naist aeg-ajalt petab, siis peaksin sellele naisele ütlema? Sina ütleksid?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 06:41 Ainult ebakindlal ja mehest sõltuval naisel tekib küsimus, mida edasi teha, kui selgub, et mees petab.
Jälle hakkab pihta see petetud naiste süüdistamine, kui nad kohe meest aknast välja ei viska. Sul on mingi probleem sellega, kogu aeg vaja teisi sildistada ja häbistada?
Ainult ebakindel ja nõrk inimene käitub nii, nagu sina.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 11:04
Guest kirjutas: 30 Nov 2025 06:41 Ainult ebakindlal ja mehest sõltuval naisel tekib küsimus, mida edasi teha, kui selgub, et mees petab.
Jälle hakkab pihta see petetud naiste süüdistamine, kui nad kohe meest aknast välja ei viska. Sul on mingi probleem sellega, kogu aeg vaja teisi sildistada ja häbistada?
Sina oled vist see vanamees, kes siin pidevalt püüab petmist normaliseerida. Kõik petavad, naine peab ära kannatama, siis on tubli inimene. Sinu naine viskas sind välja ja oled elu lõpuni pahane. Saa ometi aru, et on olemas palju inimesi, kellel on eneseväärikus ja kes ei kannata petmist. Milleks elada sellise partneriga, keda sa usaldada ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 11:09
Sina oled vist see vanamees, kes siin pidevalt püüab petmist normaliseerida. Kõik petavad, naine peab ära kannatama, siis on tubli inimene. Sinu naine viskas sind välja ja oled elu lõpuni pahane. Saa ometi aru, et on olemas palju inimesi, kellel on eneseväärikus ja kes ei kannata petmist. Milleks elada sellise partneriga, keda sa usaldada ei saa.
Ma ei ole ei see ega vanamees. Mulle ei meeldi, kui teistele sellise agressiivsusega hinnanguid jagatakse nagu sina seda teed. Isegi kui neil naistel peale petmist mingi eneseväärikus taastada on õnnestunud, siis sina juba seda nii ei jäta, tõmbad buldooseriga üle, kui nende valik pole olnud lahutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 06:41
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:47
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:11
Kui inimene teab juba, et teda petetakse, kuidas ütleja saab siis negatiivsust juurde tekitada? Mis sellega muutub, et keegi ütleb? Negatiivsetes tunnetes tuleb ikka petjat süüdistada, mitte seda, kes seda petetavale ütleb. Eriti siis, kui see polegi mingi uudis. Ei saa sinu loogikast küll aru.
Et kui sul on näiteks sukk katki ja sa seda tead, siis ei tekita negatiivsust juurde, kui seda iga teine inimene sulle ütlemas käib? Minus küll tekitab. Tegelege oma asjadega.

Ainult ebakindlal ja mehest sõltuval naisel tekib küsimus, mida edasi teha, kui selgub, et mees petab.
Vastupidi. Sõltumatu ja enesekindel naine ei kaota mehe petmisega mitte tükikestki omast väärikusest ning oskab kaaluda plusse ja miinuseid. Targa naisena teab ta ka seda, et mingil hetkel petaks ka see järgmine mees. Kes neid koguaeg viitsiks vahetada?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 10:47
Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 14:37
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 13:02 Vabanda, aga pole töökaaslase asi kellegi pereelus surkida. Mina lähen ütlema sellist intiimset asja ainult lähedasele sõbrale ja ma ei plaani seda suhtumist muuta! Väga nõme on elada teiste inimeste elusid enda ümber, olla korrapidaja. Mina ei vaja ka ise, et keegi mulle minu mehe kohta asju rääkima tuleks, küll ma ise adun, kui on midagi valesti.
Ja seda, et "kõik teadsid, ainult Ott mitte" ma ei usu. Kas ei teadnud kõik, või teadis ka Ott.
Miks on imelik kellelgi teisel, kes ei ole lähisõber, asjaosalist teavitada? Mis sellises käitumises sinu arust imelikku või valet on?

Mind on ka petetud. Ja kõik ümberringi teadsid - nii lähemad kui ka kaugemad tuttavad. Mitte keegi mulle seda ei öelnud. Ja ausalt! Kui ma sellest ühel päeval kogemata teada sain, et mind on petetud, ja et kõik teised peale minu, teadsid, siis see oli ikka ülikohutav ja alandav tunne. Oleksin olnud ülitänulik, kui keegi oleks mind valgustanud. Kas või võhivõõras inimene.
Kui tean, et mu ettevõtte tegevjuht oma naist aeg-ajalt petab, siis peaksin sellele naisele ütlema? Sina ütleksid?
Jutt käib tuttavatest inimestest ju! Võhivõõrale ma ei ütleks, aga inimesele, kellega suhtlen, ütleks küll.
Külaline

Mis perspektiivi sina siis sellise mehega näed, kes sind petab? Mina ei näeks mitte mingitki. Milleks agooniat pikendada? Õigemini, mees juba ise otsustas ära minu eest, ju! Tema otsustas, et minust ei piisa. Mida mina seal siis enam töllerdan ja jalast kinni järgi lohisen, kui meest huvitavad teised naised? Väga häbiväärne!

Mõtle nüüd uuesti, kumb naine on ebakindel ja nõrk - kas see, kes liigub oma eluga otsustavalt edasi? Või see, kes laseb mehel endaga käituda nii, nagu parasjagu endale pähe tuleb?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 12:38
Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:47 Et kui sul on näiteks sukk katki ja sa seda tead, siis ei tekita negatiivsust juurde, kui seda iga teine inimene sulle ütlemas käib? Minus küll tekitab. Tegelege oma asjadega.

Ainult ebakindlal ja mehest sõltuval naisel tekib küsimus, mida edasi teha, kui selgub, et mees petab.
Vastupidi. Sõltumatu ja enesekindel naine ei kaota mehe petmisega mitte tükikestki omast väärikusest ning oskab kaaluda plusse ja miinuseid. Targa naisena teab ta ka seda, et mingil hetkel petaks ka see järgmine mees. Kes neid koguaeg viitsiks vahetada?
Nojah, kui elueesmärk on meest omada, ega siis tõesti ole väga palju valikuvariante. Ainus asi, et ole hea ja ära räägi siinkohal sõltumatust ja enesekindlast naisest. Naine, kelle jaoks on oluline, et mees peab majas olema - ükskõik, mis hinnaga, ei ole iial sõltumatu ega enesekindel.

See on muidugi ka naljakas, et mõni inimene arvab tõsiselt, et KÕIK mehed petavad.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 22:47 Et kui sul on näiteks sukk katki ja sa seda tead, siis ei tekita negatiivsust juurde, kui seda iga teine inimene sulle ütlemas käib? Minus küll tekitab. Tegelege oma asjadega.

Kui tulla teema enda juurde tagasi, siis kuidas sulle tundub, kas J A enda naine tunneb ennast praegu väga väärikalt? Tema jaoks on see ilmselt väga piinlik ja alandav olukord. Nii et siinkohal rääkida mingi tükikese kaotamisest...
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 12:52 Mõtle nüüd uuesti, kumb naine on ebakindel ja nõrk - kas see, kes liigub oma eluga otsustavalt edasi? Või see, kes laseb mehel endaga käituda nii, nagu parasjagu endale pähe tuleb?
See, kelle eneseväärikus ei sõltu sellest, mida keegi teine tema lähikonnas teeb või ei tee. Kui naisel on mingid põhjused mehega kokku jääda, siis on see tema valik ja tema julgus võtta sinusuguste hinnang oma turjale. Sinu arust on ju petetud naine vaat et hullem kui petja ise, kui naine ei lahuta :lol: :roll:
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 12:57 See on muidugi ka naljakas, et mõni inimene arvab tõsiselt, et KÕIK mehed petavad.
Ei, kõik ei peta, aga seda mitte suurest truudusest, vaid hirmust või juhuse puudusest. Kui mees teaks, et midagi ei juhtu, kui petab, siis suurem osa ikka petaks küll. Mõni üksik romantik või aumees ei petaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 12:57

Nojah, kui elueesmärk on meest omada, ega siis tõesti ole väga palju valikuvariante. Ainus asi, et ole hea ja ära räägi siinkohal sõltumatust ja enesekindlast naisest. Naine, kelle jaoks on oluline, et mees peab majas olema - ükskõik, mis hinnaga, ei ole iial sõltumatu ega enesekindel.

Üksi olla on ka tore, aga kaaslasega on veel toredam. Olin pärast petva mehe väljaviskamist teadlikult 5 aastat üksi ning hetkel 7 aastat uue mehega, aga enam ei viitsiks. Koos elada ma ei soovi, aga kaaslane, kellega nädalalõppusid koos veeta ning igapäevaselt distantsilt suhelda, on mõnus.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 13:00

Kui tulla teema enda juurde tagasi, siis kuidas sulle tundub, kas J A enda naine tunneb ennast praegu väga väärikalt? Tema jaoks on see ilmselt väga piinlik ja alandav olukord. Nii et siinkohal rääkida mingi tükikese kaotamisest...
Piinlik ja alandav on olukord seetõttu, et see lekkis meediasse.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:04
Guest kirjutas: 30 Nov 2025 12:57 See on muidugi ka naljakas, et mõni inimene arvab tõsiselt, et KÕIK mehed petavad.
Ei, kõik ei peta, aga seda mitte suurest truudusest, vaid hirmust või juhuse puudusest. Kui mees teaks, et midagi ei juhtu, kui petab, siis suurem osa ikka petaks küll. Mõni üksik romantik või aumees ei petaks.
Sa oled kibestunud inimene, kui arvad, et kõik inimesed petavad. Saan aru, et sul on isiklik kogemus petmisega, ja oled see, kellele ei tulnud pähegi nii tühja asja pärast lahku minna. Ja nüüd püüad siin oma valikut kiita. Minul on sinust hoopis kahju!
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:13

Ei ole ainult sellepärast piinlik. Piinlik on ka selle pärast, et kõik teadsid juba algusest peale sellest suhtest. Kas sa arvad, et see ei alandanud seda naist, et kogu tutvusringkond sellest teadis?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 13:18

Ei ole ainult sellepärast piinlik. Piinlik on ka selle pärast, et kõik teadsid juba algusest peale sellest suhtest. Kas sa arvad, et see ei alandanud seda naist, et kogu tutvusringkond sellest teadis?
Ei. Teiste asi pole võõrast elu elada, katsuge enda omaga hakkama saada. Lõpeta juba ära, et petetav naine on alandatud jm. Valesti käitus see, kes pettis, tema peaks end alandatuna tundma, kui üldse keegi.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:15
Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:04
Sa oled kibestunud inimene, kui arvad, et kõik inimesed petavad. Saan aru, et sul on isiklik kogemus petmisega, ja oled see, kellele ei tulnud pähegi nii tühja asja pärast lahku minna. Ja nüüd püüad siin oma valikut kiita. Minul on sinust hoopis kahju!
Absoluutselt pole kibestunud. Realistlik lihtsalt.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:18

Kas sa võiksid palun selle jätta tema enda otsustada, kas teda miski alandas või mitte? Mis see sinu asi on?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:32
Guest kirjutas: 30 Nov 2025 13:18

Kas sa võiksid palun selle jätta tema enda otsustada, kas teda miski alandas või mitte? Mis see sinu asi on?
Aga, mis see sinu asi on siin tema elu lahata?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu, käguan, Semrush [Bot] ja 8 külalist