Teie musta reede ostud?
Teie musta reede ostud?
Millised on olnud teie musta reede ostud? Olete skoorinud midagi head, hea hinnaga?
Viimati muutis Huviline1, 02 Dets 2025 18:25, muudetud 4 korda kokku.
Ei leidnud seekord midagi erilist ja vajalikku. Kõik tundus nii kallis isegi soodukaga.
-
Külaline
Pojale ostsin Bossist sokke, Ralph Laurenist kampsuni, mehele Intimissimist ööriided, endale vaatasin Verinost kampsunit, aga värv pole ideaalne, kuigi materjal hea, mõtlen veel, küll need jõuluhinnad ka tulevad. Üht parfüümi ka veel kaalun.
-
Külaline
Midagi ei ostnud, sest asjadele, mida oleks tahtnud, polnud kahjuks mingit soodukat. Oleks tahtnud osta Rootsi kruiisi, maksis 135 eurot. Oleks tahtnud osta saapad, maksid 139 eurot. Oleks tahtnud osta rinnahoidja, maksis 34 eurot.
-
Külaline
Need ju niigi väga odavad hinnad.Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 16:59 Midagi ei ostnud, sest asjadele, mida oleks tahtnud, polnud kahjuks mingit soodukat. Oleks tahtnud osta Rootsi kruiisi, maksis 135 eurot. Oleks tahtnud osta saapad, maksid 139 eurot. Oleks tahtnud osta rinnahoidja, maksis 34 eurot.
-
Külaline
ostsin lennupiletid Norrasse, ühe toalille. ilma musta reede soodukateta.
-
Külaline
-
Külaline
Ostsin ühe köögitarviku ja ühe meigitoote. Olen väga hinnateadlik ja niisama lihtsalt reklaami peale ostma ei torma. Üldse ma tarbin vähe ja ostan asju ainult soodukaga.
-
Külaline
Uurisin vitamiine ja midagi tavalisest soodsamat ei leidnud.
-
Külaline
Sinu jaoks odavad, minu jaoks mitte. Need on nende tavalised hinnad. Black Friday võiks nagu millegagi üllatada või mis see point on?Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 17:06Need ju niigi väga odavad hinnad.Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 16:59 Midagi ei ostnud, sest asjadele, mida oleks tahtnud, polnud kahjuks mingit soodukat. Oleks tahtnud osta Rootsi kruiisi, maksis 135 eurot. Oleks tahtnud osta saapad, maksid 139 eurot. Oleks tahtnud osta rinnahoidja, maksis 34 eurot.
-
Külaline
Tavapärased soodukad, nii nagu iga kuu. Ei olnud sellist allahindlust, et kord aastas suurem allahindlus kui tavaliselt.
-
Külaline
Ta ise ei saa endale midagi osta?Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 16:36mehele Intimissimist ööriided
-
Külaline
Et jõulude ajal toole jätkuks (alati on meil sellega jama, kui sugulased külla tulevad), oli täna just hea aeg soodukaga toole osta. Ostsime 6 tk.
-
Külaline
Saab, aga tal pole kannatust võrrelda kangaste koostist. Lisaks avastas ta, et tahaks samasuguseid, mida olin millalgi varem pojale ostnud, eks ma siis otsisin need välja. Sind kindlasti üllatab, aga ma sageli ostan oma meesperele riideid, loomulikult küsin nende arvamust, värvi eelistust jne, aga kui tean, et midagi oleks vaja, siis ootan kampaaniaid ja pakun variandid välja. Meie peres pole see kuidagi imelik.
-
Külaline
Vanatüdruk kade, et teistel on pere?Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 18:51Ta ise ei saa endale midagi osta?
-
Külaline
Musta reede ostud tegin Amazonist. Mitte omale, vaid oma firmale. Ostsin juurde ühe elektroonilise vidina, millest üks just hiljuti otsad andis. Võit võrreldes kohaliku kaubandusvõrgu pakkumistega umbes 30%. Kuna Amazon tahtis väikese ostu korral 10€ saatekuludeks, siis lisasin ostukorvi ka 2 XL printeritinti, 22€ pott. Muidu nende tavahind 33-40€ vahel.
Isiklikult omale tahaks uut mobiili, aga kahjuks tähendavad enamike telefonipoodide musta reede pakkumised seda, et keevitame tavahinnale 30% otsa ja siis võtame -20% musta reede alet maha.
Isiklikult omale tahaks uut mobiili, aga kahjuks tähendavad enamike telefonipoodide musta reede pakkumised seda, et keevitame tavahinnale 30% otsa ja siis võtame -20% musta reede alet maha.
-
Külaline
Mehel on spetsiaalsed ööriided? Mehe ööriiete kangal on spetsiaalne koostis? Issand, ma elan vist mingil teisel planeedil.
-
Külaline
ikka!Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:14Mehel on spetsiaalsed ööriided? Mehe ööriiete kangal on spetsiaalne koostis? Issand, ma elan vist mingil teisel planeedil.

-
Külaline
Mina olin siis täielik shopahoolik. Ostsin tervele perele (7 inimest) jõulukingitused, endale kõik hinnas reisipaketi umbes poole lennupiletite tavahinna eest. Tegin ära ka kaskokindlustuse, mis just lõppemas, 50% soodustusega. Ostud tegin Amazonist ja Soome reisibüroost. Kindlustusmakset võrdlesin just päev varem ja olin rahul, et ära ei ostnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 9 külalist