Oot, mismoodi see sul käib siis. Vaatad, tore mees, intelligentne, heasüdamlik, edukas, huumorimeelega. Lähed temaga voodisse. Saad orgasmi. Järelikult alustad suhet. Ühel päeval jääb orgasm tulemata. Teisel ka. Suhe läbi?Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:40Muud omadused peavad nagunii olema, enne kui mehega voodisse minnakseKülaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:38Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:26 Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.![]()
Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?
-
Külaline
-
Külaline
Kui ma selle mehega olen orgasmi saanud, järelikult on mees voodis hea ning hoolib oma naisest, et ka tal oleks hea. Mis sulle arusaamatuks jääb? Selline mees ei muutu hiljem voodis mühkamiks.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:46Oot, mismoodi see sul käib siis. Vaatad, tore mees, intelligentne, heasüdamlik, edukas, huumorimeelega. Lähed temaga voodisse. Saad orgasmi. Järelikult alustad suhet. Ühel päeval jääb orgasm tulemata. Teisel ka. Suhe läbi?Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:40Muud omadused peavad nagunii olema, enne kui mehega voodisse minnakseKülaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:38 Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.
Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.![]()
-
Külaline
Mis mõttes? 17-aastaselt elada suguelu on sinu arvates midagi väga erandlikku? Ei saa aru!Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:38Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:26 Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.
Kuna seksuaalelu on kooselus üks olulisemaid osasid, siis ma ei kujuta küll ette, et oleksin kokku hakanud elama mehega, kes on muidu küll väga tore inimene, aga seksuaalset rahuldust ei suuda pakkuda. Naise jaoks võib puuduliku voodioskusega või -võimekusega mees sobida vaid juhul, kui naine ise ka ei hooli seksist või on koguni frigiidne. Need, kes soovivad seksida, soovivad seda teha sellise mehega, kes oskab naise tippu viia.
-
Külaline
Mina vastasin postitusele, kus räägiti 12. eluaastast.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:26Mis mõttes? 17-aastaselt elada suguelu on sinu arvates midagi väga erandlikku? Ei saa aru!Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:38Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:26 Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.
-
Külaline
See oligi minu postitus. Mina avastasin enda seksuaalsuse 12-aastaselt. Loodan, et ilma detailidesse minemata, saad aru, mida see tähendab. Ma ei arva, et murdeeas seksi avastamine midagi erandlikku on. See ju käibki keha muutumise ja hormoonidega kaasas. Looduslik instinkt, mida ei saa ignoreerida.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:35Mina vastasin postitusele, kus räägiti 12. eluaastast.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:26Mis mõttes? 17-aastaselt elada suguelu on sinu arvates midagi väga erandlikku? Ei saa aru!Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:38 Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.
Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.
-
Külaline
No eks mina olengi erandlik, kes kirjutas, et avastas oma seksuaalsuse alles 30.ndates. Süütuse kaotasin 19 aastaselt. Suvalisele, sest siis oli juba tunne, et olen liiga "vana". Peikasid mõned enne seda olid aga lasti alati üle ja seksini asi ei jõudnudki. Arg olin ma nooruses küll. Esimene tõsine suhe tekkis 22aastaselt ja temaga sain ka esimese lapse ja olin temaga kehvas suhtes 13 aastat. Tunnistan, oli noorena enesekindluse probleem ja ma hoidsin sellest kehvast suhtest kinni, sest arvasin, et ma paremat väärt polegi. Kõigil tutvusringkonnas olid juba abikaasad ja lapsed jne. Ja sekselus teesklesin. Miks, ei tea. Vb sellepärast, et meest niiöelda austada ja et tema rahul oleks. Enne elukaaslast mul polnudki üldse mingit erilist kogemust. Tegelikkuses valetasin vaid endale. Ja siis saigi lahku mindud ja peale seda, küpse ja teadlikuna(32a) ma julgen ka sellest rääkida ja ma arvan, et paljudel(mitte kõigil) on selline kogemus, kus mingute traumade tõttu valetakse ennekõike endale. Ja teeseldakse suhtes olles(isegi armastust, mitte vaid seksi poolt).
-
Külaline
Ei, sa vastasid minu postitusele, kus kirjutasin, et kaotasin süütuse 17a ja mehega, kes voodis tippu ei vii, korduvalt ei seksita, ammugi ei jääda suhtesse.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:35Mina vastasin postitusele, kus räägiti 12. eluaastast.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:26Mis mõttes? 17-aastaselt elada suguelu on sinu arvates midagi väga erandlikku? Ei saa aru!Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:38 Saad ju vast ise aru küll, et siis oled erandlik? Juba su seksuaalelu algus oli erandlikus vanuses, järelikult võib ka muu olla. Minu puhul küll kehtib, et päriselt hakkasin seksi nautima peale 30-aastaseks saamist.
Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.
-
Külaline
Voodis teesklemine on selline ämber, et ma pole never aru saanud, miks keegi nii teeb! Kui mees ei vii orgasmini, tuleb lärmi lüüa, mitte tegemata töö eest veel meele järgi olla. Kui naine teeskleb, ei saagi mees süüdi olla-tuginedes naisele, on ju kõik kõige paremas korras ja naine rahuldatud.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:46 No eks mina olengi erandlik, kes kirjutas, et avastas oma seksuaalsuse alles 30.ndates. Süütuse kaotasin 19 aastaselt. Suvalisele, sest siis oli juba tunne, et olen liiga "vana". Peikasid mõned enne seda olid aga lasti alati üle ja seksini asi ei jõudnudki. Arg olin ma nooruses küll. Esimene tõsine suhe tekkis 22aastaselt ja temaga sain ka esimese lapse ja olin temaga kehvas suhtes 13 aastat. Tunnistan, oli noorena enesekindluse probleem ja ma hoidsin sellest kehvast suhtest kinni, sest arvasin, et ma paremat väärt polegi. Kõigil tutvusringkonnas olid juba abikaasad ja lapsed jne. Ja sekselus teesklesin. Miks, ei tea. Vb sellepärast, et meest niiöelda austada ja et tema rahul oleks. Enne elukaaslast mul polnudki üldse mingit erilist kogemust. Tegelikkuses valetasin vaid endale. Ja siis saigi lahku mindud ja peale seda, küpse ja teadlikuna(32a) ma julgen ka sellest rääkida ja ma arvan, et paljudel(mitte kõigil) on selline kogemus, kus mingute traumade tõttu valetakse ennekõike endale. Ja teeseldakse suhtes olles(isegi armastust, mitte vaid seksi poolt).
PS: Kuidas käib armastuse teesklemine? Sellisest asjast polnud varem kuulnudki.
-
Külaline
Ei vastanud. Vaata üle.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 16:09Ei, sa vastasid minu postitusele, kus kirjutasin, et kaotasin süütuse 17a ja mehega, kes voodis tippu ei vii, korduvalt ei seksita, ammugi ei jääda suhtesse.
-
Külaline
Okei, arvasin, et rääkisid seksi alustamise vanusest. Seksuaalsus avastatakse üldjuhul ju ikka juba lasteaiaski selles mõttes, mida sina nimetad. Siis ei ole erandlik.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:42See oligi minu postitus. Mina avastasin enda seksuaalsuse 12-aastaselt. Loodan, et ilma detailidesse minemata, saad aru, mida see tähendab. Ma ei arva, et murdeeas seksi avastamine midagi erandlikku on. See ju käibki keha muutumise ja hormoonidega kaasas. Looduslik instinkt, mida ei saa ignoreerida.
-
Külaline
Vaatasin üle:
Mina: Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.
Sina: Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.
-
Külaline
Sinu arust saavad lasteaiaealised üldjuhul juba orgasme? Okei siis.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:11Okei, arvasin, et rääkisid seksi alustamise vanusest. Seksuaalsus avastatakse üldjuhul ju ikka juba lasteaiaski selles mõttes, mida sina nimetad. Siis ei ole erandlik.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:42See oligi minu postitus. Mina avastasin enda seksuaalsuse 12-aastaselt. Loodan, et ilma detailidesse minemata, saad aru, mida see tähendab. Ma ei arva, et murdeeas seksi avastamine midagi erandlikku on. See ju käibki keha muutumise ja hormoonidega kaasas. Looduslik instinkt, mida ei saa ignoreerida.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:35 Mina vastasin postitusele, kus räägiti 12. eluaastast.
-
Külaline
Seksuaalsuse avastamisest rääkisid!! Otsusta nüüd ära, millest sa täpselt räägid. Kui orgasmi saamisest, siis nii ütle. Kui seksuaalsuse avastamise algusest, siis nii ütle.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:13Sinu arust saavad lasteaiaealised üldjuhul juba orgasme? Okei siis.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:11Okei, arvasin, et rääkisid seksi alustamise vanusest. Seksuaalsus avastatakse üldjuhul ju ikka juba lasteaiaski selles mõttes, mida sina nimetad. Siis ei ole erandlik.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:42
See oligi minu postitus. Mina avastasin enda seksuaalsuse 12-aastaselt. Loodan, et ilma detailidesse minemata, saad aru, mida see tähendab. Ma ei arva, et murdeeas seksi avastamine midagi erandlikku on. See ju käibki keha muutumise ja hormoonidega kaasas. Looduslik instinkt, mida ei saa ignoreerida.
-
Külaline
Proovi nüüd kuidagi järje peal end hoida või vähemalt ära vaidle, kui järge hoida ei suuda. Mina vastasin 13:38 postituse, mis oli tehtud 13:26 „Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.“ Veel rääkis sama postitus seksuaalsuse avastamisest 12 aastaselt.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:12Vaatasin üle:
Sina: Vaata, mõned märkavad meestes ka muid omadusi peale selle, kas nad orgasmini sind iga kord viivad või mitte.
Sina postitasid 13:30 „Ma ka ei saa aru, millest jutt. Mina kaotasin süütuse vanuses 17 ja sellest ajast peale olen seksuaalelu nautinud ja enamik vahekordi ka orgasmidega lõppenud. Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.“
-
Külaline
Oledki pime või ei suuda aru saada? Vaata oma 13.38 vastatud postitust, kus esimene lõik on kirjutatud 12a avastaja poolt ja teine minu poolt. Sina vastasid mõlemale.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:20Proovi nüüd kuidagi järje peal end hoida või vähemalt ära vaidle, kui järge hoida ei suuda. Mina vastasin 13:38 postituse, mis oli tehtud 13:26 „Mina jälle ei ole kunagi sellest jutust aru saanud, et naine ei oska noorena seksi nautida. Mina ei usu seda juttu, et naine leiab oma seksusaalsuse alles 30ndates ja enne ei tea ega saa seksist suurt midagi.“ Veel rääkis sama postitus seksuaalsuse avastamisest 12 aastaselt.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:12Vaatasin üle:Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:09 Ei vastanud. Vaata üle.
Sina postitasid 13:30 „Ma ka ei saa aru, millest jutt. Mina kaotasin süütuse vanuses 17 ja sellest ajast peale olen seksuaalelu nautinud ja enamik vahekordi ka orgasmidega lõppenud. Möku mehega, kes naist tippu ei vii, korduvalt ei seksita, väga lihtne.“
-
Külaline
Ongi totaalne ämber. Ei vaidlegi vastu...tahtsin tahetud olla.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 16:12Voodis teesklemine on selline ämber, et ma pole never aru saanud, miks keegi nii teeb! Kui mees ei vii orgasmini, tuleb lärmi lüüa, mitte tegemata töö eest veel meele järgi olla. Kui naine teeskleb, ei saagi mees süüdi olla-tuginedes naisele, on ju kõik kõige paremas korras ja naine rahuldatud.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:46 No eks mina olengi erandlik, kes kirjutas, et avastas oma seksuaalsuse alles 30.ndates. Süütuse kaotasin 19 aastaselt. Suvalisele, sest siis oli juba tunne, et olen liiga "vana". Peikasid mõned enne seda olid aga lasti alati üle ja seksini asi ei jõudnudki. Arg olin ma nooruses küll. Esimene tõsine suhe tekkis 22aastaselt ja temaga sain ka esimese lapse ja olin temaga kehvas suhtes 13 aastat. Tunnistan, oli noorena enesekindluse probleem ja ma hoidsin sellest kehvast suhtest kinni, sest arvasin, et ma paremat väärt polegi. Kõigil tutvusringkonnas olid juba abikaasad ja lapsed jne. Ja sekselus teesklesin. Miks, ei tea. Vb sellepärast, et meest niiöelda austada ja et tema rahul oleks. Enne elukaaslast mul polnudki üldse mingit erilist kogemust. Tegelikkuses valetasin vaid endale. Ja siis saigi lahku mindud ja peale seda, küpse ja teadlikuna(32a) ma julgen ka sellest rääkida ja ma arvan, et paljudel(mitte kõigil) on selline kogemus, kus mingute traumade tõttu valetakse ennekõike endale. Ja teeseldakse suhtes olles(isegi armastust, mitte vaid seksi poolt).
PS: Kuidas käib armastuse teesklemine? Sellisest asjast polnud varem kuulnudki.
Mingil hetkel ma ikka püüdsin meest suunata mis mulle meeldida võiks ja rääkisin päris ausalt, et rahuldust ma pole saanud tükk aega. Aga kasu ikka polnud.
Aga eks meil oli palju muid probleeme üleüldiselt, mis kooselu võimatuks tegid.
-
Külaline
Vot orgasmi teesklemisest ei ole ka mina kunagi aru saanud. Petad meest, aga eelkõige iseennast. Milleks?
-
Külaline
Täitsa müstika, kui taipamatu või netisuhtluses kogenematu sa oled. Vastasin ühes kirjas kahele erinevale tsitaadile, kõigepealt ühele ja seejärel teisele. Kõigepealt rääkisin erandlikkusest rääkisin sellele, kellel seksuaalsus 12-aastaselt ärkas. Seejärel sinule vastasin omaduste kohta. Ja seepeale sina reageerisid, nagu ma oleks sinu 17-aastaselt alustatud suguelu kole varajaseks pidanud.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 17:33 Oledki pime või ei suuda aru saada? Vaata oma 13.38 vastatud postitust, kus esimene lõik on kirjutatud 12a avastaja poolt ja teine minu poolt. Sina vastasid mõlemale.
3 grammi loogikat võiks ju ikka igaühel meist olla.
-
Külaline
Näiteks seepärast, et sa ei teagi veel üldse, mis see orgasm tegelikult on, sa pole kunagi saanud. Või näiteks seepärast, et sulle on sisse juurdunud suhtumine, nagu oleks sinu süü, kui sa ei saa (meie varases nooruses ei olnud internetti ega foorumeid ega metsikut kogust infot kõikjal seksuaalelu kohta, tuletan meelde). Või siis seepärast, et sa ei viitsi tegelikult üldse seksida, saaks juba rutem mööda - oh-ah, näe, mul tuli ära.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 18:31 Vot orgasmi teesklemisest ei ole ka mina kunagi aru saanud. Petad meest, aga eelkõige iseennast. Milleks?
-
Külaline
Üks räägib aiast ja teine aiaaugust. Seksuaalsuse avastamine ja orgasmis saamine ning süütuse kaotamine on täiesti erinevad asjad. Süütust võib kaotada ka seksist midagi teadmata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist