Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline

Tantsijaid, paari DJ'd, mõnda muusikut ja koomikut, üht juuksurit ja stilisti. Eestlasi nende hulgas ei ole.
Külaline

Ei jälgi mitte ühtegi eesti influkat. Vahel viskan pilgu peale mõne laulja või kunstniku omale, kelle konto lahtine on (Rolf Roosalu, Piller ja Haber). Vahel vaatasin ka kuninganna oma, aga kuna tal on nüüd kinnine konto, siis jälgijaks hakata ei kavatse.

Välismaa omadest vaatan mõnda reisimise ja vanade majade renoveerimisega seotud kontot. Ühesõnaga, vaatan neid, kes loovad sisu, mis mind huvitab. Vahel viskan pilgu peale ka mõnele tilulilu-kontole (tibid, kes mulliklaas käes prunthuuli teevad), aga kuna nad on enamasti nii sisutühjad ja ainult välisele orjenteeritud, siis teen seda väga harva.
Külaline

Jah, mõned sellised "tegin peedist pesumasinale trumli" ja renoveerimisentusiastide kontod on ka lahedad
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Ma ei jälgi neid. Eks ta selline nooremate inimeste teema rohkem ole.
Külaline

Mida tähendab influencereid
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 22:48 Mida tähendab influencereid
Küll sa tead, eesti keelne mugandus on suunaumudija.
Minu lemmik on Anni Rahula.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Jälgin üht sakslasest mõnusat meeskokka. Ja siis veel mõningaid kokandussaite, kus toimetavad mitmed erinevad kokad. Üht Eesti linnufotograafi, mõnda sportlast, mõnda tuntud reisiseltskonda, aga nemad pole suunamudijad. Lihtsalt inimesed oma tavalisi asju tegemas ja vahel postitamas.
Ühtki niisama suvalist "sisutootjat" ei jälgi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 23:20
Ei tea. Ei tea ka mida suunamudija teeb.
Sõnu olen kuulnud.
Külaline

Miks? Vahid neid koledaid keel välja pilte või?
https://www.instagram.com/annirahula/
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 00:11
Sõnu olen kuulnud.
No mine ela siis kivi all edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 01:04
Miks? Vahid neid koledaid keel välja pilte või?
Leidsid paar keel väljas pilti, tubli. Iga kell etem, kui need punnsuudest wannabed oma imelike poosidega. AR aga on nii armas ja ehe mu meelest.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 02:14
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 00:11
Sõnu olen kuulnud.
No mine ela siis kivi all edasi.
Vaatasin googlest

Suunamudija (inglise keeles influencer 'mõjutaja', 'mõjuisik') on 2019. aastal laste sõnavõistlusel auhinna saanud uudissõna, millega mõeldakse digimeedias suure mõjujõu saavutanud arvamusliidrit.

Kas suunamudija on siis see kes näitab enda pilte instas?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 01:04 Miks? Vahid neid koledaid keel välja pilte või?
Aga miks see sind torgib? Küsiti, keda jälgite ja inimene vastas. Miks keegi just neid isikuid jälgib ei ole absoluutselt oluline. Ju siis on neis midagi, mis sümpatiseerib, ühe puhul üks, teise puhul teine asi. Sinule ei pruugi neist ükski meeldida, otsi ja sa leiad endale asjad, mis just sind kõnetavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 09:53 Kas suunamudija on siis see kes näitab enda pilte instas?
Jah, kui tal on sotsiaalmeedias (mitte ainult isntas) suur ja aktiivne jälgijaskond, kes võtab arvesse tema soovitusi ja kelle jaoks on tema kogemused usaldusväärsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 10:00
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 09:53 Kas suunamudija on siis see kes näitab enda pilte instas?
Jah, kui tal on sotsiaalmeedias (mitte ainult isntas) suur ja aktiivne jälgijaskond, kes võtab arvesse tema soovitusi ja kelle jaoks on tema kogemused usaldusväärsed.
Mina saan asjast aru nii. Vanem põlvkond vaatab telekat ja seal tuleb nõudepesuvahendi F reklaam. Kui hea see ikka on. Vanem põlvkond läheb poodi ja ostab selle pudelikese F nõudepesuvahendit. Noorem põlvkond telerit ei vaata ja neid reklaame ei näe. Nemad vaatavad sama asja TikTokist või pilte instast. Lähevad poodi ja ostavad sama nõudepesuvahendi.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 10:59 Mina saan asjast aru nii. Vanem põlvkond vaatab telekat ja seal tuleb nõudepesuvahendi F reklaam. Kui hea see ikka on. Vanem põlvkond läheb poodi ja ostab selle pudelikese F nõudepesuvahendit. Noorem põlvkond telerit ei vaata ja neid reklaame ei näe. Nemad vaatavad sama asja TikTokist või pilte instast. Lähevad poodi ja ostavad sama nõudepesuvahendi.
Jah. Keskealine pereema küsib foorumist, millist pesuvahendit teised kasutavad ja otsustab selle põhjal. Sama asi, erinevale sihtgrupile lihtsalt.
Külaline

kas see, kui inimesel on Youtube's kanal, teeb temast kohe influentseri? Loodan et ei - minu jaoks on see rohkem nagu sõimusõna...

Jälgin YT-s paari välismaist kokanduskanalit ja Instagrammis üht sisekujundajat.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 11:52 kas see, kui inimesel on Youtube's kanal, teeb temast kohe influentseri? Loodan et ei - minu jaoks on see rohkem nagu sõimusõna...

Jälgin YT-s paari välismaist kokanduskanalit ja Instagrammis üht sisekujundajat.
See sõna on ikka väga ära lörtsitud, sest nüüd on tõesti juba iga Instas tagumikku hööritav teismeline omast arust kõva influencer.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 11:52 kas see, kui inimesel on Youtube's kanal, teeb temast kohe influentseri? Loodan et ei - minu jaoks on see rohkem nagu sõimusõna...

Ei tee, ta on sisulooja. Isegi kui jälgiate arv on suur. Influencer saab temast sealtmaalt, kus tema enda loodud sisu pole enam kanalil põhiline. See väheneb põhiliselt reklaamiks, mille promomise eest talle makstakse (ja tema jälgijad päriselt vähemalt uurivad selle toote kohta, isegi kui kohe ei osta).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist