Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 21:04
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 20:16 Mida tähendab "veel ühe võimaluse andmine"? Kas sa nagu päriselt ka oled nii naiivne ja eluvõõras, arvates, et mees käib sarvi tegemas vaid üks kord
Ma ei ole ei naiivne ega eluvõõras, vastupidi. Ja sellest armukeseteemal nämmutamisest on mul nii kõrini, et su postitusest ei viitsinud rohkem kui esimest lauset läbi lugeda. Igaüks on oma õnne sepp, ütlen. Kellele pidev uue mehe otsimine, kellele ühe mehega koos ekslemine, vigade tegemine, neist õppimine ja tagajärgedega toime tulema õppimine. Igaühele oma. Peaasi, et oma valikuga rahul oled.

Ja see haige agarus, millega sina ja su mõttekaaslased ründavad neid, kes teisiti arvavad või valivad, on lihtsalt väga rumal. Veider, et te ise seda ei näe. Sa võid mitte mõista teise inimese valikut, aga ära pea end temast tema elu üle otsustamisel targemaks.
Pole veel ühtki õnnelikku naist näinud, kelle mees armukesi peab.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 21:11
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 20:16 Mida tähendab "veel ühe võimaluse andmine"? Kas sa nagu päriselt ka oled nii naiivne ja eluvõõras, arvates, et mees käib sarvi tegemas vaid üks kord
Ma ei ole ei naiivne ega eluvõõras, vastupidi. Ja sellest armukeseteemal nämmutamisest on mul nii kõrini, et su postitusest ei viitsinud rohkem kui esimest lauset läbi lugeda. Igaüks on oma õnne sepp, ütlen. Kellele pidev uue mehe otsimine, kellele ühe mehega koos ekslemine, vigade tegemine, neist õppimine ja tagajärgedega toime tulema õppimine. Igaühele oma. Peaasi, et oma valikuga rahul oled.

Ja see haige agarus, millega sina ja su mõttekaaslased ründavad neid, kes teisiti arvavad või valivad, on lihtsalt väga rumal. Veider, et te ise seda ei näe. Sa võid mitte mõista teise inimese valikut, aga ära pea end temast tema elu üle otsustamisel targemaks.
Pole veel ühtki õnnelikku naist näinud, kelle mees armukesi peab.
Kuidas täpselt sa eristad õnnelikku ja õnnetut naist? Sa ei oska ju neid eristadagi. See, kui inimene istub, silmad kurvad, ei tähenda, et ta on õnnetu ja mees petab, eks ole? Ja petmise tipphetkel pole see naine tõesti õnnelik, kuid peale probleemide lahenemist on ju küll. Ja sina ei tea sellest midagi, mis selle paari minevikus on olnud, kes keda ja kui mitu korda on petnud.
Külaline

Sa tahad öelda, et naine, kes ei lepi petva mehega on pidev uue mehe otsija ja meestevahetaja? Ma ei tea, kuidas teistel, aga minul oli 38 aastat üks ja sama mees. Praegu on teine mees ja üsna tõenäoliselt jääb tema ka viimaseks, sest tal ei ole seda viga küljes nagu minu eksabikaasal. Olen täiesti kindel, et sinul on oma elus rohkem mehi olnud kui minul.

Kui sul on kõrini, siis ei ole kohustust seda teemat (või konkreetseid kommentaare) lugeda ja nendele reageerida. Ma saan aru küll, mis sind tagajalgele ajab. Võib ikka närvi ajada küll, kui keegi sinu valikut, mille kohta saad ise ka aru, et tegelikult on see vale, laidab. Teeb ikka kurjaks küll, kui keegi tabab valusat kohta, otse naelapea pihta.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 20:42
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 20:13
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 19:48 *
võib täiesti vabalt olla, et suhe on endiselt hea ja mees hooliv, kuigi on olnud petmine. See on naise valik, kas julgeb usaldada ja uuesti proovida või mitte.
See hea ja hooliv mees tuleb õhtu koju. Võtab oma abikaasa õrnalt ja hoolivalt kaissu. Suudleb teda. Natukene aega tagasi oli see suu võõra naise jalge vahel.

Täielik idüll! Iga naise unistus!
Lastele teeb ka musi.
Külaline

Ja petmise tipphetkel pole see naine tõesti õnnelik, kuid peale probleemide lahenemist on ju küll.
Mis asi on petmise tipphetk ja mis asi seal siis laheneb+ Liiderdajast mees teeb seda ju pidevalt. Mitte midagi ei lahene, see mees ei pea oma naisest lugu, sülitab talle näkku, ei hooli sellest, et naisele haiget teeb. Peab olema eriline masohhist, et sellisega koos elada. Naised, keda petetakse, on kõik vähem või rohkem õnnetud. Võib-olla need ainult ei ole, kellel sellest mehest on jumala savi ja liiderdavad ise ka. Aga see pole ju enam mingi paarisuhe. Lihtsalt mingi kooselu praktilistel kaalutlustel või midagi taolist. Normaalne inimene tahab olla sellega, kes teda armastab, temast hoolib ja kes seab ta teistest naistest ettepoole.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 21:30 Ma saan aru küll, mis sind tagajalgele ajab.
Ei sa saa. Tagajalgadel ma muide polegi. Mina olen oma maailma selgeks mõelnud. Soovitan. Annab parema enesetunde kui teiste valikute kallal kaagutamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 19:48Ma saan aru, et sa projitseerid enda elu puudujääke minule.
projitseerid?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:01
Ei sa saa. Tagajalgadel ma muide polegi. Mina olen oma maailma selgeks mõelnud. Soovitan. Annab parema enesetunde kui teiste valikute kallal kaagutamine.
On aru saada jah, et sina oled endale selgeks teinud, et noh, pole see petmine nii hull midagi ja kuigi seal tipphetkel olen natuke õnnetu, küll pärast on kõik korras. Aga tegelikult ei paista seda õnne kuskilt. Sul on mees, keda ei huvita sulle haigettegemine ja kes kulutab oma aega ja energiat teistele naistele selle asemel, et sinuga suhelda. Kui jääb kuskile kauemaks, kunagi sa ei tea, kas valetab sulle, kus ta oli või seekord mitte. Mingit usaldust sellise mehega pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 22:02
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 19:48Ma saan aru, et sa projitseerid enda elu puudujääke minule.
projitseerid?
https://sonaveeb.ee/search/unif/est/eki ... rima/1/est

projitseerima - enesele teadvustamata oma mõtteid, tundeid vms teisele isikule kuuluvaks kandma; midagi teise keskkonda, aega vm üle kandma (nt ettekujutuses)
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:09
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:01
On aru saada jah, et sina oled endale selgeks teinud, et noh, pole see petmine nii hull midagi ja kuigi seal tipphetkel olen natuke õnnetu, küll pärast on kõik korras. Aga tegelikult ei paista seda õnne kuskilt. Sul on mees, keda ei huvita sulle haigettegemine ja kes kulutab oma aega ja energiat teistele naistele selle asemel, et sinuga suhelda. Kui jääb kuskile kauemaks, kunagi sa ei tea, kas valetab sulle, kus ta oli või seekord mitte. Mingit usaldust sellise mehega pole.
Vat sina tundud küll üliõnnelik. Ainult üliõnnelikud inimesed on nii sallimatult teravad ja agressiivsed teiste vastu ning paneks nii et veri väljas, peaasi, et teine ikka taipaks, et too tegelikult mingil juhul ei saa õnnelik olla, mis sellest, et ta ise end rahulolevana tunneb ... :) Pane aga edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 22:09On aru saada jah, et sina oled endale selgeks teinud, et noh, pole see petmine nii hull midagi ja kuigi seal tipphetkel olen natuke õnnetu, küll pärast on kõik korras. Aga tegelikult ei paista seda õnne kuskilt. Sul on mees, keda ei huvita sulle haigettegemine ja kes kulutab oma aega ja energiat teistele naistele selle asemel, et sinuga suhelda. Kui jääb kuskile kauemaks, kunagi sa ei tea, kas valetab sulle, kus ta oli või seekord mitte. Mingit usaldust sellise mehega pole.
Ega selline ühe mehe külge klammerduv naine ei saagi kunagi õnnelik olla. Pidevalt tuleb tegeleda mehe köitmise, ühise aja orgunnimise, teiste naiste kaikaga eemaletõrjumise ja muu sellise jamaga.

Tean mitutki naist, kes on ilusad, õnnelikud ja hoolivad oma mehest. Nad ei ole keelanud endale ilma meheta reisil käies õhtusööke ja ühiseid öid mererannal kohatud nägusate meestega.

Üks ühine omadus on veel - need naised on suhtes tugevam pool, sest nende mehed on neid alati rohkem armastanud, ihaldanud ja taga ajanud.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:02
projitseerid?
Paranda siis mind! Kuidas on õige? :lol: :lol: :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:24
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:09
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:01 Ei sa saa. Tagajalgadel ma muide polegi. Mina olen oma maailma selgeks mõelnud. Soovitan. Annab parema enesetunde kui teiste valikute kallal kaagutamine.
Vat sina tundud küll üliõnnelik. Ainult üliõnnelikud inimesed on nii sallimatult teravad ja agressiivsed teiste vastu ning paneks nii et veri väljas, peaasi, et teine ikka taipaks, et too tegelikult mingil juhul ei saa õnnelik olla, mis sellest, et ta ise end rahulolevana tunneb ... :) Pane aga edasi.
Ma ei ole see, keda tsiteerid, aga ... Sa ju ei ole tegelikult õnnelik ja rahulolev. Ja, armastus sellises suhtes puudub, vähemalt mehe poolt.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 22:28
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 22:09On aru saada jah, et sina oled endale selgeks teinud, et noh, pole see petmine nii hull midagi ja kuigi seal tipphetkel olen natuke õnnetu, küll pärast on kõik korras. Aga tegelikult ei paista seda õnne kuskilt. Sul on mees, keda ei huvita sulle haigettegemine ja kes kulutab oma aega ja energiat teistele naistele selle asemel, et sinuga suhelda. Kui jääb kuskile kauemaks, kunagi sa ei tea, kas valetab sulle, kus ta oli või seekord mitte. Mingit usaldust sellise mehega pole.
Ega selline ühe mehe külge klammerduv naine ei saagi kunagi õnnelik olla. Pidevalt tuleb tegeleda mehe köitmise, ühise aja orgunnimise, teiste naiste kaikaga eemaletõrjumise ja muu sellise jamaga.

Tean mitutki naist, kes on ilusad, õnnelikud ja hoolivad oma mehest. Nad ei ole keelanud endale ilma meheta reisil käies õhtusööke ja ühiseid öid mererannal kohatud nägusate meestega.

Üks ühine omadus on veel - need naised on suhtes tugevam pool, sest nende mehed on neid alati rohkem armastanud, ihaldanud ja taga ajanud.
See on mingi tugevus või, et sulle pole su mees eriti kunagi meeldinudki. Oled lihtsalt võtnud midagi ära. Ja siis käid teiste meestega ringi aelemas. Kuidas kellelgi see ideaalelu on. Minu arust sinu mõttemaailm on küll päris haige.
Külaline

Vaatasin praegu just uudise pealkirja, kuidas Lauren on õnnelikult uue kallimaga mingil üritusel. Kõrge enesehinnanguga ja -väärikusega naine, kes astus joonelt petva mehe kõrvalt minema, mitte ei lasknud ennast alandada raha, kuulsa mehe ja laste nimel. Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 22:48See on mingi tugevus või, et sulle pole su mees eriti kunagi meeldinudki. Oled lihtsalt võtnud midagi ära. Ja siis käid teiste meestega ringi aelemas. Kuidas kellelgi see ideaalelu on. Minu arust sinu mõttemaailm on küll päris haige.
Aga näed, selles stsenaariumis on kõik õnnelikud ja rahul - mees sai endale ihaldatud kauni naise, naine hooliva mehe. Mõlemad hoolitsevad laste eest, mõlemad teenivad piisavalt raha. Ja ikka veel kaunid naised ei keela endale teinekord teiste mehe imetlust ja enesehinnanguid kõditavaid seiklusi.

Sinu elus on ainult räpased madratsid ja aelemine. Aga see on sinu valik, nii et ole õnnelik. Ega reaalselt ju kibestumuse vastu rohtu olegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 23:01 Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
Peab või? Ma pole küll midagi sellist täheldanud. Väga rõõmus ja rahulolev on. Aga kes see Lauren on, seda ei tea ega eriti ihkagi teada. Peaasi, et inimene ise õnnelik on.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 21:37
Ja petmise tipphetkel pole see naine tõesti õnnelik, kuid peale probleemide lahenemist on ju küll.
Mis asi on petmise tipphetk ja mis asi seal siis laheneb+ Liiderdajast mees teeb seda ju pidevalt. Mitte midagi ei lahene, see mees ei pea oma naisest lugu, sülitab talle näkku, ei hooli sellest, et naisele haiget teeb. Peab olema eriline masohhist, et sellisega koos elada. Naised, keda petetakse, on kõik vähem või rohkem õnnetud. Võib-olla need ainult ei ole, kellel sellest mehest on jumala savi ja liiderdavad ise ka. Aga see pole ju enam mingi paarisuhe. Lihtsalt mingi kooselu praktilistel kaalutlustel või midagi taolist. Normaalne inimene tahab olla sellega, kes teda armastab, temast hoolib ja kes seab ta teistest naistest ettepoole.
Arvestada tuleb, et mees võib oma puudusest hoolimata tunduda siiski naisele karismaatiline ega taha teda maha jätta. Mõnele meeldib oma armastuse objekti kasvõi ühepoolselt armastada - ja tema jaoks on see oluline põhjus abiellu jäämiseks. Võib olla ka see, et naise suhtumine meestesse ei ole idealistlik - arvab näiteks, et mehi, kes pikemas suhtes ei sahmi kellegi teisega, on vähe ja et tõenäosus, et selline mees jällegi kõikidelt muudelt omadustelt sobiks, on väike. Võidakse elada arvamusega, et suhted (ja mehed) on niikuinii mingis mõttes alati ebatäiuslikud, minu mees on ka, aga vähemalt karismaatiline.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 23:04
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 23:01 Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
Peab või? Ma pole küll midagi sellist täheldanud. Väga rõõmus ja rahulolev on. Aga kes see Lauren on, seda ei tea ega eriti ihkagi teada. Peaasi, et inimene ise õnnelik on.
Õige muidugi! See naine lausa pakatas ja säras õnnest, kui käis teles koos oma mehega külmkapi lugu arutamas. Või, kui mees tema silma all mingil peol erinevate naistega vahepeal tualetti kadus.

Sina nägid, et inimene oli väga õnnelik. Mina nägin selle naise silmis pisaraid, mida üritas naeratuse taha varjata.

Peab ikka päris ohmu olema arvamaks, et seda naist üldse ei häirinud see, mis olukorda ta oli pandud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 23:09Õige muidugi! See naine lausa pakatas ja säras õnnest, kui käis teles koos oma mehega külmkapi lugu arutamas. Või, kui mees tema silma all mingil peol erinevate naistega vahepeal tualetti kadus.

Sina nägid, et inimene oli väga õnnelik. Mina nägin selle naise silmis pisaraid, mida üritas naeratuse taha varjata.

Peab ikka päris ohmu olema arvamaks, et seda naist üldse ei häirinud see, mis olukorda ta oli pandud.
See ju nii vana asi. Ammu unustatud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, dmy, Kirile, Semrush [Bot] ja 5 külalist