Nuttis oma nutud ära ja elu läks edasi.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:09Õige muidugi! See naine lausa pakatas ja säras õnnest, kui käis teles koos oma mehega külmkapi lugu arutamas. Või, kui mees tema silma all mingil peol erinevate naistega vahepeal tualetti kadus.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:04Peab või? Ma pole küll midagi sellist täheldanud. Väga rõõmus ja rahulolev on. Aga kes see Lauren on, seda ei tea ega eriti ihkagi teada. Peaasi, et inimene ise õnnelik on.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:01 Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
Sina nägid, et inimene oli väga õnnelik. Mina nägin selle naise silmis pisaraid, mida üritas naeratuse taha varjata.
Peab ikka päris ohmu olema arvamaks, et seda naist üldse ei häirinud see, mis olukorda ta oli pandud.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Ja ikkagi jõuame otsaga jälle sinna tagasi, et mees peab majas olema! Olgu või lits mees, aga peab olemas olema! See ei tule pähegi, et üksinda saab ka väga mõnusalt ja õnnelikult elada, kui ei ole võimalik normaalset meest leida.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:07Arvestada tuleb, et mees võib oma puudusest hoolimata tunduda siiski naisele karismaatiline ega taha teda maha jätta. Mõnele meeldib oma armastuse objekti kasvõi ühepoolselt armastada - ja tema jaoks on see oluline põhjus abiellu jäämiseks. Võib olla ka see, et naise suhtumine meestesse ei ole idealistlik - arvab näiteks, et mehi, kes pikemas suhtes ei sahmi kellegi teisega, on vähe ja et tõenäosus, et selline mees jällegi kõikidelt muudelt omadustelt sobiks, on väike. Võidakse elada arvamusega, et suhted (ja mehed) on niikuinii mingis mõttes alati ebatäiuslikud, minu mees on ka, aga vähemalt karismaatiline.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:37Mis asi on petmise tipphetk ja mis asi seal siis laheneb+ Liiderdajast mees teeb seda ju pidevalt. Mitte midagi ei lahene, see mees ei pea oma naisest lugu, sülitab talle näkku, ei hooli sellest, et naisele haiget teeb. Peab olema eriline masohhist, et sellisega koos elada. Naised, keda petetakse, on kõik vähem või rohkem õnnetud. Võib-olla need ainult ei ole, kellel sellest mehest on jumala savi ja liiderdavad ise ka. Aga see pole ju enam mingi paarisuhe. Lihtsalt mingi kooselu praktilistel kaalutlustel või midagi taolist. Normaalne inimene tahab olla sellega, kes teda armastab, temast hoolib ja kes seab ta teistest naistest ettepoole.Ja petmise tipphetkel pole see naine tõesti õnnelik, kuid peale probleemide lahenemist on ju küll.
-
Külaline
Ja varsti nutab jälle! Väga lahe perspektiiv!Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:13Nuttis oma nutud ära ja elu läks edasi.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:09Õige muidugi! See naine lausa pakatas ja säras õnnest, kui käis teles koos oma mehega külmkapi lugu arutamas. Või, kui mees tema silma all mingil peol erinevate naistega vahepeal tualetti kadus.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:04
Peab või? Ma pole küll midagi sellist täheldanud. Väga rõõmus ja rahulolev on. Aga kes see Lauren on, seda ei tea ega eriti ihkagi teada. Peaasi, et inimene ise õnnelik on.
Sina nägid, et inimene oli väga õnnelik. Mina nägin selle naise silmis pisaraid, mida üritas naeratuse taha varjata.
Peab ikka päris ohmu olema arvamaks, et seda naist üldse ei häirinud see, mis olukorda ta oli pandud.
See on ere näide, et mees kes petab, teeb seda korduvalt. Kummutades nende naiste müüti, kes siiralt usuvad, et ega mees ju rohkem kui üks kord, ei libastu. Ja, et see üks kord tuleb ju andeks anda.
Too mees käis lausa televisioonis oma naise käest andeks palumas ja kogu eesti rahva ees vabandamas. Aga õige varsti oli jälle samade tegudega toimetamas. Noh, need on vaid kaks väljatulnud lugu. Aga, kui palju on veel neid, mis välja ei ole tulnud?
-
Külaline
Kaks aastat vana lugu on nii vana, et tegu on juba tühistunud?Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:11See ju nii vana asi. Ammu unustatud.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:09Õige muidugi! See naine lausa pakatas ja säras õnnest, kui käis teles koos oma mehega külmkapi lugu arutamas. Või, kui mees tema silma all mingil peol erinevate naistega vahepeal tualetti kadus.
Minu arust ei ole mingit vahet, kas mees pettis eile või 20 aastat tagasi - jälestusväärne ja mitte andestamistvääriv tegu on see täpselt ühtemoodi.
-
Külaline
Sina oled sina ja teised ei ole sina.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:22Kaks aastat vana lugu on nii vana, et tegu on juba tühistunud?
Minu arust ei ole mingit vahet, kas mees pettis eile või 20 aastat tagasi - jälestusväärne ja mitte andestamistvääriv tegu on see täpselt ühtemoodi.
Mida sa siin nii meeleheitlikult sahmerdad ja tõestada püüad?
-
Külaline
Ja kust sina nii täpselt tead, kui rõõmus ja pisaravaba ta oleks, kui oleks suhtest välja jalutanud? Keegi ei tea, võimalik, et ta ka ise ei tea. Võib-olla leiab elu lõpus, et tegi jäämisega õige otsuse või vastupidi - väga vale otsuse.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:09Õige muidugi! See naine lausa pakatas ja säras õnnest, kui käis teles koos oma mehega külmkapi lugu arutamas. Või, kui mees tema silma all mingil peol erinevate naistega vahepeal tualetti kadus.
Inimestevahelised suhted ongi keerulised.
-
Külaline
Nii kaua sahmerdan, kuni sinusugused enam ei õigusta ega normaliseeri petmist!Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:26Sina oled sina ja teised ei ole sina.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:22Kaks aastat vana lugu on nii vana, et tegu on juba tühistunud?
Mida sa siin nii meeleheitlikult sahmerdad ja tõestada püüad?
-
Külaline
Noh, üldjuhul kenad ja aktiivsed naised ei jää üksikuks. Ju oleks peagi leidnud omale toreda mehe.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:32Ja kust sina nii täpselt tead, kui rõõmus ja pisaravaba ta oleks, kui oleks suhtest välja jalutanud? Keegi ei tea, võimalik, et ta ka ise ei tea. Võib-olla leiab elu lõpus, et tegi jäämisega õige otsuse või vastupidi - väga vale otsuse.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:09Õige muidugi! See naine lausa pakatas ja säras õnnest, kui käis teles koos oma mehega külmkapi lugu arutamas. Või, kui mees tema silma all mingil peol erinevate naistega vahepeal tualetti kadus.
Inimestevahelised suhted ongi keerulised.
-
Külaline
kui rumal jutt!Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:04Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:36Nii kaua sahmerdan, kuni sinusugused enam ei õigusta ega normaliseeri petmist!

-
Külaline
Tema eelistas olemasolevat meest. Tema otsus ja valik.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:39Noh, üldjuhul kenad ja aktiivsed naised ei jää üksikuks. Ju oleks peagi leidnud omale toreda mehe.
-
Külaline
Soovin sulle sinu pikal teekonna edu.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:36Nii kaua sahmerdan, kuni sinusugused enam ei õigusta ega normaliseeri petmist!

-
Külaline
Kuulge, saage kõigepealt ise õnnelikuks, ma pean silmas ISE. Teie õnn on praegu seotud sellega, mida teeb või ei tee teie mees, seksib teistega või ei seksi. Saage kõigepealt iseseisvaks, vabastage ennast oma sõltuvusest ja siis hakake teisi õpetama, kuidas nood elama peaks. Kuigi elutarkuse kogunedes muidugi tegelikult kaob see metsik õpetamistuhin ära.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 22:42 Ma ei ole see, keda tsiteerid, aga ... Sa ju ei ole tegelikult õnnelik ja rahulolev. Ja, armastus sellises suhtes puudub, vähemalt mehe poolt.
See jutt on nii eluvõõras, et lihtsalt koliseb kõrvus, kuidas tingimata armastus puudub suhtes, kui mehel on armuke olnud või seksisuhe kellegagi. Õppige mehi tundma, sealhulgas oma meest. Elage ise ja laske teisel elada. Armus korra kõrvuni sinuga suhte kõrvalt, ei suutnud ennast talitseda - jah, ebameeldiv, aga pole maailmalõpp ja kui on muidu väärt mees ja tundub, et õppis veast midagi, siis läheb elu edasi. Kui truudus on mehe ainus hea omadus, siis loomulikult ei tasu petvat meest enam edasi pidada. Aga oma valik ja mitte kellegi teise asi pole kahe inimese omavahelised kokkulepped.
-
Külaline
Iga viie aasta tagant uus õnn ... ega see ka tegelikult kokkuvõttes miski õnn pole. Minu arust on õnn hoopis võime s*tast saia teha, suhteid remontida ja elada üle ka probleemid. Ei, Laureni kohta see muidugi ei käi, seal polnud vist niipalju petmises asi kui muus, ahistamine jms - sel juhul loomulikult tuleb omaette jätkata.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:01 Vaatasin praegu just uudise pealkirja, kuidas Lauren on õnnelikult uue kallimaga mingil üritusel. Kõrge enesehinnanguga ja -väärikusega naine, kes astus joonelt petva mehe kõrvalt minema, mitte ei lasknud ennast alandada raha, kuulsa mehe ja laste nimel. Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
-
Külaline
Õudne nämmutamine! Kui muidu on hea ja väärt mees.... Õppis veast... (, mis viga saab olla see, kui sa ronid teise naisega voodisse?). Kuidas saab suhtes armastus puududa, kui mees sinu kõrvalt teisi naisi kepib...? No ei tea jah! Sinu kõige lähedasem inimene petab, valetab, seab sinu tervist ohtu, kulutab oma raha, aega, emotsioone, tundeid võõra naise peale. No, mis sa kostad - see on ju ülim õnn ja armastus, mida üks naine saab omale soovida!Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:57Kuulge, saage kõigepealt ise õnnelikuks, ma pean silmas ISE. Teie õnn on praegu seotud sellega, mida teeb või ei tee teie mees, seksib teistega või ei seksi. Saage kõigepealt iseseisvaks, vabastage ennast oma sõltuvusest ja siis hakake teisi õpetama, kuidas nood elama peaks. Kuigi elutarkuse kogunedes muidugi tegelikult kaob see metsik õpetamistuhin ära.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 22:42 Ma ei ole see, keda tsiteerid, aga ... Sa ju ei ole tegelikult õnnelik ja rahulolev. Ja, armastus sellises suhtes puudub, vähemalt mehe poolt.
See jutt on nii eluvõõras, et lihtsalt koliseb kõrvus, kuidas tingimata armastus puudub suhtes, kui mehel on armuke olnud või seksisuhe kellegagi. Õppige mehi tundma, sealhulgas oma meest. Elage ise ja laske teisel elada. Armus korra kõrvuni sinuga suhte kõrvalt, ei suutnud ennast talitseda - jah, ebameeldiv, aga pole maailmalõpp ja kui on muidu väärt mees ja tundub, et õppis veast midagi, siis läheb elu edasi. Kui truudus on mehe ainus hea omadus, siis loomulikult ei tasu petvat meest enam edasi pidada. Aga oma valik ja mitte kellegi teise asi pole kahe inimese omavahelised kokkulepped.
Elage ise ja laske teisel elada (loe: lase mehel rahulikult ringi hoorata - siis oled hea naine).
Ja siis loomulikult rumal seisukoht - truul mehel nagunii mitte mingeid muid häid omadusi ei ole...
-
Külaline
Kellel see iga viie aasta tagant uus on?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 00:00Iga viie aasta tagant uus õnn ... ega see ka tegelikult kokkuvõttes miski õnn pole. Minu arust on õnn hoopis võime s*tast saia teha, suhteid remontida ja elada üle ka probleemid. Ei, Laureni kohta see muidugi ei käi, seal polnud vist niipalju petmises asi kui muus, ahistamine jms - sel juhul loomulikult tuleb omaette jätkata.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:01 Vaatasin praegu just uudise pealkirja, kuidas Lauren on õnnelikult uue kallimaga mingil üritusel. Kõrge enesehinnanguga ja -väärikusega naine, kes astus joonelt petva mehe kõrvalt minema, mitte ei lasknud ennast alandada raha, kuulsa mehe ja laste nimel. Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
-
Külaline
Minul!Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 00:11Kellel see iga viie aasta tagant uus on?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 00:00Iga viie aasta tagant uus õnn ... ega see ka tegelikult kokkuvõttes miski õnn pole. Minu arust on õnn hoopis võime s*tast saia teha, suhteid remontida ja elada üle ka probleemid. Ei, Laureni kohta see muidugi ei käi, seal polnud vist niipalju petmises asi kui muus, ahistamine jms - sel juhul loomulikult tuleb omaette jätkata.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:01 Vaatasin praegu just uudise pealkirja, kuidas Lauren on õnnelikult uue kallimaga mingil üritusel. Kõrge enesehinnanguga ja -väärikusega naine, kes astus joonelt petva mehe kõrvalt minema, mitte ei lasknud ennast alandada raha, kuulsa mehe ja laste nimel. Erinevalt ühe peaministri naisest, kes peab alailma silmad maas käima.
-
Külaline
Kes niiii kaua samaga vastu peabKülaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 00:11Kellel see iga viie aasta tagant uus on?
-
Külaline
Aktiivne naine leiab aktiivse mehe ja sellistel ikka juhtub...Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:39Noh, üldjuhul kenad ja aktiivsed naised ei jää üksikuks. Ju oleks peagi leidnud omale toreda mehe.
Lapsed oleks kaotanud isa naise uhkuse tõttu.
-
Külaline
Rahune maha nüüd ometi? Üks oskab s*tast saia teha, sina jälle kõike s*taks nämmutada.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 00:10
Õudne nämmutamine! Kui muidu on hea ja väärt mees.... Õppis veast... (, mis viga saab olla see, kui sa ronid teise naisega voodisse?). Kuidas saab suhtes armastus puududa, kui mees sinu kõrvalt teisi naisi kepib...? No ei tea jah! Sinu kõige lähedasem inimene petab, valetab, seab sinu tervist ohtu, kulutab oma raha, aega, emotsioone, tundeid võõra naise peale. No, mis sa kostad - see on ju ülim õnn ja armastus, mida üks naine saab omale soovida!
Elage ise ja laske teisel elada (loe: lase mehel rahulikult ringi hoorata - siis oled hea naine).
Ja siis loomulikult rumal seisukoht - truul mehel nagunii mitte mingeid muid häid omadusi ei ole...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Semrush [Bot] ja 6 külalist