Teie musta reede ostud?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 17:22
Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 17:14Mehel on spetsiaalsed ööriided? Mehe ööriiete kangal on spetsiaalne koostis? Issand, ma elan vist mingil teisel planeedil.
ikka!
Pilt
Jaa, pidžaamad on erineva koostisega, tegelikult lausa viit sorti kangast leidub, näiteks puuvill, modaal, siid, polüester jne. Mina sinu asemel oleks juba paljast uudishimust ise Intimissimi kodulehelt järgi vaadanud, jälle targem. :D
https://www.intimissimi.com/ee/men/pyjamas/
Külaline

Ostsin reisi päikese alla. Ei kavatse seal küll niisama vedeleda vaid kohapealt mitmeid reise edasi osta täie raha eest, aga lend ja nädalane majutus olid väga odavad.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Nov 2025 17:22
Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 17:14Mehel on spetsiaalsed ööriided? Mehe ööriiete kangal on spetsiaalne koostis? Issand, ma elan vist mingil teisel planeedil.
ikka!
Pilt
issand, kui nunnu. minu mees magab õnneks alasti, aga kohe, kui mingi sellise turlupi selga topib, panen mina öötanu pähe, flanellpidžaama selga ja hakkan norskama.
Külaline

Viimasele- see sõna peaks vist tegelikult olema tulup, mitte turlup. Tulup oli vanasti pikk ja avar sõidukasukas.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 07:20 issand, kui nunnu. minu mees magab õnneks alasti, aga kohe, kui mingi sellise turlupi selga topib, panen mina öötanu pähe, flanellpidžaama selga ja hakkan norskama.
Minul on ülimõnus roosa flanellpidžaama ja mu mees ei olegi mind veel välja visanud, aga me oleme ka täiskasvanud ja normintellektiga inimesed.

Mul oleks imelik oma kaaslast riietuse osas suunama hakata. Kui talle meeldiks selline öösärk, siis olgu peale, tema mehelikkust see ju ei vähenda.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 08:51
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 07:20 issand, kui nunnu. minu mees magab õnneks alasti, aga kohe, kui mingi sellise turlupi selga topib, panen mina öötanu pähe, flanellpidžaama selga ja hakkan norskama.
Minul on ülimõnus roosa flanellpidžaama ja mu mees ei olegi mind veel välja visanud, aga me oleme ka täiskasvanud ja normintellektiga inimesed.

Mul oleks imelik oma kaaslast riietuse osas suunama hakata. Kui talle meeldiks selline öösärk, siis olgu peale, tema mehelikkust see ju ei vähenda.
Tõsi. Peaasi, et see riie ikka mehele endale meeldib, mitte et naise arust on nunnu ja siis peab mees kandma. See oleks ebameeldiv variant.
Muide, tean meest, kes magab öömütsis. Talle meeldib jahedas magada, aga kuna ta on kiilanenud, siis pea külmetab öösel ...
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 07:51 Viimasele- see sõna peaks vist tegelikult olema tulup, mitte turlup. Tulup oli vanasti pikk ja avar sõidukasukas.
Minu jaoks seostub ainult iluuisutamisega. TULUP. Tulup ehk toe loop on kõige lihtsam hüpe. Uisutaja tõukab vasakult jalalt ja maandub paremale.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 21:41
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 07:51 Viimasele- see sõna peaks vist tegelikult olema tulup, mitte turlup. Tulup oli vanasti pikk ja avar sõidukasukas.
Minu jaoks seostub ainult iluuisutamisega. TULUP. Tulup ehk toe loop on kõige lihtsam hüpe. Uisutaja tõukab vasakult jalalt ja maandub paremale.
Mis sellel tähtsust on millega ta sul seostub. Tulup on tõepoolest pikk kasukas Venemaal.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 21:41Minu jaoks seostub ainult iluuisutamisega. TULUP. Tulup ehk toe loop on kõige lihtsam hüpe. Uisutaja tõukab vasakult jalalt ja maandub paremale.
Tulupp e toe loop
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 21:41
See kõlab pigem nagu kolmikhüpe, mis tõesti on väga lihtne. Tuluppi ma isiklikult nii väga lihtsaks ei pea, aga maitseasi, eks ole.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 07:51 Viimasele- see sõna peaks vist tegelikult olema tulup, mitte turlup. Tulup oli vanasti pikk ja avar sõidukasukas.
ikka turlup. mu vanaema kasutas seda sõna vana lääbaka sitsikitsli kohta :)
Külaline

Mu oma ütles luru :)
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 22:35
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 21:41Minu jaoks seostub ainult iluuisutamisega. TULUP. Tulup ehk toe loop on kõige lihtsam hüpe. Uisutaja tõukab vasakult jalalt ja maandub paremale.
Tulupp e toe loop

Kas seal on siis valesti kirjuttud?
https://sport.postimees.ee/3135733/axel ... ead-teadma
TULUP
Tulup ehk toe loop on kõige lihtsam hüpe. Uisutaja tõukab vasakult jalalt ja maandub paremale. Pöörleb küll ringi täis, aga maandub teisele jalale, mistõttu on hüpe lihtsam.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist