Riiete müük ostas, yagas, fb marketplaces?

vana hea klassika
Vasta
Kilakolalaat

Riiete müük ostas, yagas, fb marketplaces?

Postitus Postitas Kilakolalaat »

Kas keegi üldse on suutnud oma riideid neil platvormidel müüa?

Mulle tundub, et nt yagas lähevad peaasjalikult suunamudijate ülehinnatud zara riided ja üldiselt mingid zara, mango eelmise hooaja asjad. Muud asjad seisavad ja seisavad. Mõned ikka viitsivad 100-200 kuulutust üles panna, aga oste vähe.

Kuidas teil, endal ainult kosmeetikatooted lähevad kiirelt müügiks. Ilusad ja heas korras asjad ei lähe ei 10, 5 ega 1 euroga. Kaovad uute lisatud kuulutustega kuhugi alla kuhu enam kerida ei viitsita. Kas peaks lihtsalt kogumiskasti viskama?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mina müün ostas ja ega väga ära ei tasu, aga noh, kuna mul aega on, siis on 100 eurot hunniku eest ka raha. Kuigi see pildistamine, pakkide viimine jne võtab ikka aega. Mõne asja eest saangi 10 senti, aga mõne eest mitukümmend eurot. Ma mingeid ootusi ei sea, mis raha pean saama, siis suht savi.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Müünud pole aga ostnud olen yagast. Üldiselt on informatsioon toote kohta, enamasti pinnapealne info ja väga ei kutsu seal shoppama... Kuid siiski tõele au andes pean tunnistama, et mõned väga ägedad asjad on just sealt saadud. Laias laastus nagu loterii on kogu see netikaubandus
Külaline

Müün Yagas ja Ostas ja peaks mainima, et sel aastal on müük läinud üllatavalt hästi ... ma muidugi paadunud shopahoolik ja paljud asjad on uued v siis tõesti max 3 korda kantud. Varasemalt sai ka FB gruppides müüdud, aga mingist hetkest ei pääse ma enam sealsele marketplace'le ligi :( Kuuldavasti on sama probleem paljudel ja müügigrupid paljuski varjusurmas.
Coral
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Coral »

Olen täielik yaga fänn juba aastaid - olen nii müüja kui ostja rollis (oi, mida kõike ma sealt endale skoorinud olen😍).

Lasteriiete müük on mul väga hästi läinud, naiste riiete müügiga on veidi raskem, sest asju on meeletult turul.
Üldjuhul eelistan kuulutuses palju infot välja tuua - kuidas seisukord, kuidas vastab suurusele, kas esineb defekte ja üldjuhul toon välja ka mõõdud (eriti kleitidel, jopedel, mantlitel, jalatsitel stp jne). Aga üldiselt ei kurda - ikka ostetakse omajagu.
Mp’s pole juba väga kaua miskit müünud, seal ainult petturid😅
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Yagas läheb naisteriiete müük väga vaevaliselt. Jalanõusid veel kuidagi ostetakse, riided ei lähe ka 1 euroga.
Kahjuks

Postitus Postitas Kahjuks »

Kukesupp kirjutas: 04 Juun 2024 15:39 Yagas läheb naisteriiete müük väga vaevaliselt. Jalanõusid veel kuidagi ostetakse, riided ei lähe ka 1 euroga.
Kahjuks sama kogemus, olen huvi pärast ka 0,50 sendiga asju pannud, 10 sendiga ja ei lähe. Korralikud stiilsed väga heas korras asjad. Ei teagi, kas uuso kuulutusi tuleb nii palju peale, et minu oma kaob sinna nimekirja lõppu ja/või on seal lihtsalt vähe ostjaid ja palju kuulutajaid, et neile nn ostjatele suunatud marketingi on vähem tehtud?
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Kahjuks kirjutas: 04 Juun 2024 16:42
Kukesupp kirjutas: 04 Juun 2024 15:39 Yagas läheb naisteriiete müük väga vaevaliselt. Jalanõusid veel kuidagi ostetakse, riided ei lähe ka 1 euroga.
Kahjuks sama kogemus, olen huvi pärast ka 0,50 sendiga asju pannud, 10 sendiga ja ei lähe. Korralikud stiilsed väga heas korras asjad. Ei teagi, kas uuso kuulutusi tuleb nii palju peale, et minu oma kaob sinna nimekirja lõppu ja/või on seal lihtsalt vähe ostjaid ja palju kuulutajaid, et neile nn ostjatele suunatud marketingi on vähem tehtud?
Jah, mul ka korralik ja stiilne kaup, väga soodsalt, ei ole aastatetagused ja vanad. Kevadest peale olen vist ühe riideeseme suutnud müüa. Täitsa kurb kohe. Ise olen samas ostnud küll. Yagas on näha, et osad asjad, mida ma ostnud, on ka müüjatel üle poole aasta kindlasti juba müügis olnud.
Mupsik

Postitus Postitas Mupsik »

Mul ka see ei õnnestu. Peamiselt olen proovinud müüa laste riideid. Lasknud hinna ikka peaaegu olematuks lõpuks aga ikka keegi siis kas ei näe või taha osta. Ka täiesti kaasaegsed, puhtad ja korralikud asjad. Pildid ka igati normaalsed.
Samas mul paar tuttavat teenivad korraliku summa riiete müügiga lisaraha. Kuidas neil see õnnestub, ei teagi.
Ma siis lõpuks olen lihtsalt tasuta ära andnud, sest kodus ruumi hoiustamiseks ei ole palju.
Jalanõud on ainuke, mis lõpuks ka müüd olen saanud.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Heal juhul Yagas märgitakse ese meeldivaks, kuid sinnapaika see asi jääb.
Triinu

Postitus Postitas Triinu »

Kukesupp kirjutas: 06 Juun 2024 12:40 Heal juhul Yagas märgitakse ese meeldivaks, kuid sinnapaika see asi jääb.
Mis põhjusega seda tehakse, laigitakse, laigitakse, 99% ei osta need laikijad mitte kui midagi. Langeta hinda palju tahad. Tahavad tasuta saada?
Järjekindlalt laigivad, tahaks nood blokkida, teavitustelaviin on jube. Soovivad vastulaike? Täielikult mõttetu tegevus paistab.
Külaline

Kukesupp kirjutas: 06 Juun 2024 12:40 Heal juhul Yagas märgitakse ese meeldivaks, kuid sinnapaika see asi jääb.
Sõltub esemest, mõnikord pannakse lemmikutesse ja ostetakse soodamal postikulu päeval, teinekord leitakse midagi muud aemele.
Külaline

Coral kirjutas: 03 Juun 2024 22:09 Üldjuhul eelistan kuulutuses palju infot välja tuua - kuidas seisukord, kuidas vastab suurusele, kas esineb defekte ja üldjuhul toon välja ka mõõdud (eriti kleitidel, jopedel, mantlitel, jalatsitel stp jne).
Sellised kuulutused on meeldivad, kus detailselt tuuakse välja mõõdud, millised on defektid jms. Numbrid ei vasta alati suurusele, juhtub, et S suurus näeb seljas välja nagu L või M on nagu XS. Sama on jalanõudega. Kui mõõdud on teada, siis on eksimisruum väiksem. Korra sai ostetud kleit, mis ei vastanud üldse M suurusele, vaid nägi välja nagu XL. Õnneks hind oli soodne, aga samas sai ka õppetunni, et põrsast kotis ei tasu osta. Kui müüja ei viitsi mõõta ja vastata, siis ei ole mõtet ka ekperimenteerida ja raha kulutada.
Külaline

Kilakolalaat kirjutas: 03 Juun 2024 12:07Ilusad ja heas korras asjad ei lähe ei 10, 5 ega 1 euroga. Kaovad uute lisatud kuulutustega kuhugi alla kuhu enam kerida ei viitsita.
Kogemus on, et kvaliteetsed ja soodsad asjad ostetakse kiiresti ära. Kui kuulutuses on korralikud pildid ja kirjeldus, siis lisavad paljud lemmikutesse ja need ostetakse mõne päeva jooksul ära, eriti hooaja kaupa. Loeb ka kiire ja meeldiv suhtlus.
Külaline

Yaga müüjatele soovitus. Lisage pakiautomaadi suuruseks see, mis on müügil oleva eseme jaoks minimaalse suurusega. Yagas on kappidel palju kallim hind kui ostaee süsteemis, seepärast on ostja jaoks oluline ka see säästetud euro.
Paljudel on müügis riideese või laste tennised, mis mahuvad S või XS kappi, müüja on aga määranud M või L kapi. Hinnavaheks tuleb 2.50 versus 3.98 või lausa 4.80 ehk eurost kuni üle 2 euro.

Paljudel müüjatel on kuulutused pikemat aega üleval, aga hind on sama. Komisjonitasu arvestus muudeti aga vahepeal ostja maksta. Seepärast võiks müüja hinna määramisel mõelda, palju ese ostjale maksma läheb koos komisjoni ja postitasuga. Seegi võib mitteostmise põhjus olla - ostja näeb head kaupa, alustab ostuprotsessi, aga loobub, kui näeb, palju tegelikult maksma läheb.
Külaline

Kilakolalaat kirjutas: 03 Juun 2024 12:07 Ilusad ja heas korras asjad ei lähe ei 10, 5 ega 1 euroga. Kaovad uute lisatud kuulutustega kuhugi alla kuhu enam kerida ei viitsita.
Ostmisel sõltub päris palju ka müüja suhtumisest ja suhtlusest. Kui täpsustavaid küsimusi ignoreeritakse või vastatakse lisaküsimustele ühe sõnaga EI (st ei viitsi mõõta, ei müü, ei ole, ei saa jne), siis müügu ja oodaku oma kaubale ostjaid kuude kaupa. Internetis võib kergesti jääda ülbe ja vale mulje, seda hoolikamalt tuleb valida, mida ja kuidas öelda võõrastele inimestele.
Kaneelirull
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kaneelirull »

Võid proovida müüa samas suuruses kokkusobivaid riideid komplektidena. Ma ei tea, kas see naisteriiete puhul toimib, aga lasteriideid ostetakse nii väga hästi. Mul on kuulutused paralleelselt nii Marketplace'is kui Yagas ja viimasel ajal ostetakse Yagast rohkem. Ja kui paari nädalaga pole asju ära ostetud, siis tasub vanad kuulutused ära kustutada ja uued panna. Selle nipiga mul ikka vahel tuleb ostjaid.
Coral
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Coral »

Mina aktiivse müüjana ütleksin sama ka vastupidi - ka kaubast huvituja võiks normaalne ja viisakas olla. Mul ei ole mitte midagi normaalsete küsimuste küsijate vastu. Alati vastan viisakalt, kui küsimus on formuleeritud kenasti ja viisakalt. On ikka vahe kas küsija küsib 25 eurot maksva kleidi kohta: “Tere, kas oleks võimalik veidi hinda alla saada” versus “Ostan 15ga post hinnas”.

Viimasel ajal on see tingimine ja oma hinna nahaalne lajatamine lausa igapäevaseks saanud. Siuke tunne, et nii mõnigi ostja teeb mulle justkui teene, et tahab 25 eurot maksva kleidi 15 post hinnas ära osta. Aitäh, aga ei, aitäh. See meeleheitlik hindade allakruvimine jätab mulle alati sellise mulje, et ostja arust olen ma lausa meeleheitel ja tahan kiiresti raha saada ja siis vahet pole, mis hinnaga müün, peaasi, et müüdud saan. Noh, mul müügiga kiiret pole. Iga asi leiab lõpuks ostja ja kui ma tahan, siis võin alati ise hinda alla lasta. Muidugi alati küsida võib, aga oi kuidas sõltub KUIDAS küsitakse.

Sügisel tingiti mu ühe lapse poolt kantud ja uuena ostetud väga korralikku kombet alla. Ostuhind oli 150, üks hooaeg kasutatud, kombe kena ja korralik. Panin müüki 45ga ja oi kui palju tingijaid mulle kohe kirjutas. Mõnele absurdsele “ostan kohe 20ga” jätsin üldse vastamata. Ei ole aega ja viitsimist oma energiat sellistele kulutada. Ja lõpuks osteti kombe ikka sama hinnaga ära nagu olin algselt pannud. Ja kui minust seetõttu ülbe müüja mulje jääb, et nahaalsetele ja absurdsetele küsimustele või pakkumistele ei vasta, siis… 🤷‍♀️

Küll aga naudin ma täiega meeldivate ja toredate ostjatega suhtlemist ja neile müümist (ja toredatelt müüjatelt ostmist!). Õnneks jagub neid positiivseid kogemusi ikka kah😊
Külaline

Coral kirjutas: 12 Juun 2024 14:11 Muidugi alati küsida võib, aga oi kuidas sõltub KUIDAS küsitakse.
Sügisel tingiti mu ühe lapse poolt kantud ja uuena ostetud väga korralikku kombet alla. Ostuhind oli 150, üks hooaeg kasutatud, kombe kena ja korralik. Panin müüki 45ga ja oi kui palju tingijaid mulle kohe kirjutas. Mõnele absurdsele “ostan kohe 20ga” jätsin üldse vastamata.
Nõus, et viisakus loeb ja post hinnas küsida on kummaline. Mis hindasid puudutab, siis teatud esemed, nagu heas korras talvekomed, saapad ongi kallimad ja hind kõrgem, mistõttu ei saa eeldada, et müüakse võilevahinnaga. Samas näiteks kasutatud või parandatud mütside, sallide, kinnaste eest ei tahaks postikuluga üle 10 euro ka maksta, mis siis, et alghind oli ostes 30-40 euro ringis. Kui kulunud, pleekinud või parandatud, siis järelikult piisavalt kasutuses olnud või kehva kvaliteetiga ja pole mõtet sellise asja peale liialt raha kulutada. Isiklikult olen olnud tänulik ja ostnud korduvalt müüjatelt, kes on vastutulelikud ja müünud korralikke asju soodsalt, sest need on seisma jäänud või uutele asjadele on ruumi juurde vaja.
Külaline

Coral kirjutas: 12 Juun 2024 14:11 Viimasel ajal on see tingimine ja oma hinna nahaalne lajatamine lausa igapäevaseks saanud. Siuke tunne, et nii mõnigi ostja teeb mulle justkui teene, et tahab 25 eurot maksva kleidi 15 post hinnas ära osta.

näiteks kasutatud või parandatud mütside, sallide, kinnaste eest ei tahaks postikuluga üle 10 euro ka maksta, mis siis, et alghind oli ostes 30-40 euro ringis. Kui kulunud, pleekinud või parandatud, siis järelikult piisavalt kasutuses olnud või kehva kvaliteetiga ja pole mõtet sellise asja peale liialt raha kulutada.
Kui hinda alla tingitakse, siis võib ostjale tunduda kuulutuses väljatoodud summa liiga kõrge. Päris palju müüakse odavate kaubamärkide riideid, peaaegu sama hinnaga, mis uuena ostes. Mis mõte on maksta nt kasutatud laste dresside eest 5-7 eurot pluss lisaks komisjonitasu ja post, kui poest saab kampaania ajal sama hinnaga, kui mitte soodsamalt? Täiesti sõltub esemest. Kvaliteetsetel ja korralikel esemetel on alghind kõrge ja 25 eurost uueväärset kleiti, mis poest ostes maksis 50-100 eurot, pole tõesti mõtet 15 euroga müüa. Samas, laste palju kasutatud, parandatud mütsi eest 10 eurot, pluss komijonitasu ja post on palju palju tahta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts, Semrush [Bot] ja 11 külalist