Vanem mees
Vanem mees
Tere!
Läksin uuele tööle.Ja see rohkem meeste valdkondmuidu.Mul kaks paarilist ja ka mehed.Kuna uus töö ja ikka vaja veel õppida jne.Üks paarilistest aitas mind väga palju ,alati kui küsisin ,tuli kohale ja aitas.
ühesõnaga hästi hooliv ja hoolitsev.Siis tunnistas ,et armastab mind,algul oli see mulle imelik,kuna ta on 64 ja mina 43.
Aga aja jooksul muutus ta mulle kuidagi armsaks ja hakkas ka mulle meeldima.Kohe see nii ei olnud.ei tahtnud ,et ta mu kätt puudutaks jne.Nüüd pigem on tema puudutused meeldivad.
Ise ei saa ka aru kuidas see kõik juhtus.Ja üldse on selline vanusevahe reaalne suhteks.?Ta jättis isegi oma abikaasa ja üüris korteri,kuigi ma ütlesin,et ta seda ei teeks,aga ta nii aus,et ei tahtnud oma abikaasa selja taga minuga suhelda.
Ta ise ütleb ,et see on armastus ,aga kolmekuulise tutvuse järel-On see võimalik.
tänud kes viitsivad kaas amõelda ja oma kogemusi ,teadmisi ja arvamusi jagada.
Läksin uuele tööle.Ja see rohkem meeste valdkondmuidu.Mul kaks paarilist ja ka mehed.Kuna uus töö ja ikka vaja veel õppida jne.Üks paarilistest aitas mind väga palju ,alati kui küsisin ,tuli kohale ja aitas.
ühesõnaga hästi hooliv ja hoolitsev.Siis tunnistas ,et armastab mind,algul oli see mulle imelik,kuna ta on 64 ja mina 43.
Aga aja jooksul muutus ta mulle kuidagi armsaks ja hakkas ka mulle meeldima.Kohe see nii ei olnud.ei tahtnud ,et ta mu kätt puudutaks jne.Nüüd pigem on tema puudutused meeldivad.
Ise ei saa ka aru kuidas see kõik juhtus.Ja üldse on selline vanusevahe reaalne suhteks.?Ta jättis isegi oma abikaasa ja üüris korteri,kuigi ma ütlesin,et ta seda ei teeks,aga ta nii aus,et ei tahtnud oma abikaasa selja taga minuga suhelda.
Ta ise ütleb ,et see on armastus ,aga kolmekuulise tutvuse järel-On see võimalik.
tänud kes viitsivad kaas amõelda ja oma kogemusi ,teadmisi ja arvamusi jagada.
-
Külaline
Tere!
Alustasin hiljuti uuel töökohal, mis on pigem meeste valdkond. Mul on kaks paarilist, mõlemad mehed. Kuna töö on uus, on mul veel palju õppida. Üks paarilistest on mind väga palju aidanud – alati, kui abi vajan, tuleb kohale ja toetab. Ta on üldse hästi hooliv ja tähelepanelik.
Mõni aeg tagasi tunnistas ta, et on minu vastu tundeid hakanud tundma. Alguses oli see mulle üsna ootamatu ja veidi ebamugav, sest tema on 64 ja mina 43. Aja jooksul hakkasin aga märkama, et ta on mulle kuidagi lähedaseks saanud ja tema seltskond on muutunud mulle meeldivaks. See ei juhtunud kohe – alguses ei tahtnud ma isegi, et ta mind puudutaks. Nüüd on tema lähedus pigem mõnus ja turvaline.
Ma ise ka ei saa päris hästi aru, kuidas see kõik nii kiiresti arenes. Küsin endalt, kas selline vanusevahe on üldse realistlik ja toimiv pikaajaliseks suhteks.
Ta jättis isegi oma abikaasa ja üüris korteri, kuigi ma ütlesin, et ta seda ei teeks. Tema sõnul ei tahtnud ta minuga suhelda oma abikaasa selja taga, sest pidas seda ebaausaks.
Ta väidab, et see on armastus. Aga kas see on tõesti võimalik nii lühikese, umbes kolme kuu tutvuse järel?
Tänan kõiki, kes soovivad kaasa mõelda ning oma kogemusi ja arvamusi jagada.
Alustasin hiljuti uuel töökohal, mis on pigem meeste valdkond. Mul on kaks paarilist, mõlemad mehed. Kuna töö on uus, on mul veel palju õppida. Üks paarilistest on mind väga palju aidanud – alati, kui abi vajan, tuleb kohale ja toetab. Ta on üldse hästi hooliv ja tähelepanelik.
Mõni aeg tagasi tunnistas ta, et on minu vastu tundeid hakanud tundma. Alguses oli see mulle üsna ootamatu ja veidi ebamugav, sest tema on 64 ja mina 43. Aja jooksul hakkasin aga märkama, et ta on mulle kuidagi lähedaseks saanud ja tema seltskond on muutunud mulle meeldivaks. See ei juhtunud kohe – alguses ei tahtnud ma isegi, et ta mind puudutaks. Nüüd on tema lähedus pigem mõnus ja turvaline.
Ma ise ka ei saa päris hästi aru, kuidas see kõik nii kiiresti arenes. Küsin endalt, kas selline vanusevahe on üldse realistlik ja toimiv pikaajaliseks suhteks.
Ta jättis isegi oma abikaasa ja üüris korteri, kuigi ma ütlesin, et ta seda ei teeks. Tema sõnul ei tahtnud ta minuga suhelda oma abikaasa selja taga, sest pidas seda ebaausaks.
Ta väidab, et see on armastus. Aga kas see on tõesti võimalik nii lühikese, umbes kolme kuu tutvuse järel?
Tänan kõiki, kes soovivad kaasa mõelda ning oma kogemusi ja arvamusi jagada.
Ma soovitaks elus kõik sinnapaika jätta ja seal uues töökohas selle pensionieelikuga suheldes kõik ikka täiega mängu panna. Kindlasti võiks talle ka raha laenata, kui ta varsti seda paluma peaks.
-
Külaline
Kindlasti tuleks ka kiirkorras läbida mõned kursused vanuri hooldamise kohta. Mähkmete vahetamine, rohtude manustamine, kõik särk-värk.
-
Külaline
Mehest saan täiesti aru, kohe jääb pensionile, kodus naine ilmselt sama vana, oma hädade ja terviseprobleemidega, superhea mõte vahetada noore ja tegusama vastu, kes hooldaks surmani. Ja miks sa ei peaks talle meeldima, uus ja huvitav, nii palju noorem ka veel.
Sinust ma aru ei saa, selles vanuses peaks olema veel palju võimalusi ja aktiivsust midagi uut teha, väljas käia ja trimmima mehega aega veeta. Miks sa ülepea mõtled jääda koduseks nii palju vanema mehega. Selles vanuses mees ei eelistab pärast esimest uue suhte aktiivsuspuhangut igal juhul kodus aega veeta. 60+ naised just vastupidi lahutavad hoolega oma samaealistest meestest, sest ei taha kellegi hooldajaks hakata.
See, et alguses ta sulle ei meeldinud, ütleb kõik, algne reaktsioon oligi õige, aja jooksul ta lihtsalt harjutas sind endaga ja "taluvusepiir" tõusis. Nüüd oled sa meelitatud, aga kuskilt ei paista välja, et oleksid temasse armunud. Kõige õigem oleks ta koju tagasi suunata...
Sinust ma aru ei saa, selles vanuses peaks olema veel palju võimalusi ja aktiivsust midagi uut teha, väljas käia ja trimmima mehega aega veeta. Miks sa ülepea mõtled jääda koduseks nii palju vanema mehega. Selles vanuses mees ei eelistab pärast esimest uue suhte aktiivsuspuhangut igal juhul kodus aega veeta. 60+ naised just vastupidi lahutavad hoolega oma samaealistest meestest, sest ei taha kellegi hooldajaks hakata.
See, et alguses ta sulle ei meeldinud, ütleb kõik, algne reaktsioon oligi õige, aja jooksul ta lihtsalt harjutas sind endaga ja "taluvusepiir" tõusis. Nüüd oled sa meelitatud, aga kuskilt ei paista välja, et oleksid temasse armunud. Kõige õigem oleks ta koju tagasi suunata...
Eks ta tikub nooremale ligi, 75 aastast ta ei armasta. Ja kolme kuuga on ilmselge ligitikkumine. Kus tal siis nii kiiret on? Eks seksi ka tahetakse, kui kortergi juba üüritud, see on see armastus. No aga kui ta sulle meeldib, võid ju suhelda, kui muidu meeldiv inimene. Vanus ei tohiks takistuseks saada. Aga jah, mingi aja pärast tekivad tal tervisehädad ja lõpuks läheb toonela teele enne sind. Kui sind need väljavaated ei heiduta, eks anna siis minna.
uuel aastal läheb see eakas mees pensile, kes sind siis töö juures aitab?
sul on mõttekas kolida papi juurde ja vormistada end hooldajaks. ikkagi eakas härra, kes vajab turvatunnet.
hoolitse tema eest kirglikult.
sul on mõttekas kolida papi juurde ja vormistada end hooldajaks. ikkagi eakas härra, kes vajab turvatunnet.
hoolitse tema eest kirglikult.
Kuidas ta siis jõukas on, kui kolis üürikorterisse. Seda pensist maksta on ikka paras väljakutse. On vaja leida paariline, kes käib tööl ja aitab arveid maksta.Guest kirjutas: ↑03 Dets 2025 13:29 No on siis ikka jõukas see mees?
-
Külaline
Kuhu ta siis kolima oleks pidanud? Lambist igaks juhuks uue korteri ostma?
-
Külaline
mehe poolt on üürikorter, sa peaks panustama olmeasjadega nagu lauanõud, voodipesu, ja muu kilakola.
-
Külaline
Kui kodust minema läks, siis tal ikka sellised tunded peal ma arvan. Selles mõttes aus mees. Kui nii ikka on, et lasi kodust jalga enne kui pole uus suhe päris kindel.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2025 12:53Ta jättis isegi oma abikaasa ja üüris korteri, kuigi ma ütlesin, et ta seda ei teeks. Tema sõnul ei tahtnud ta minuga suhelda oma abikaasa selja taga, sest pidas seda ebaausaks.
Kas kolme kuuga armastus, seda ma ei tea. Mis on armastus?
Lõunamaa mehed seal kõik armastavad esimesest pilgust.
Armuda võis küll selle ajaga. Meeldimine ka kindlasti. Ega niisama ei olnud abivalmis.
Igatahes olete nüüd mõlemad jamas.
-
Külaline
Päris naljakas, kuidas 63 aastast mingiks raugaks ja papiks peetakse.
-
Külaline
Kui ise mingi 73 olla, eks siis tundub muidugi 63 mingi noor täkk.Guest kirjutas: ↑03 Dets 2025 19:41 Päris naljakas, kuidas 63 aastast mingiks raugaks ja papiks peetakse.
-
Külaline
See kõik on suhteline. Kui olin miski 30, siis 40 tundus vana inimene olema. Praegu ma vaatan 40 on noor.
-
Külaline
No mu mees sai just 38 ja mina 54. Mida ma vana mehega teeks?Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2025 19:41 Päris naljakas, kuidas 63 aastast mingiks raugaks ja papiks peetakse.
-
Külaline
Mis tähendab, jättis oma naise maha? Kas lahutas? Või kolis lihtsalt sinuga üürikorterisse?
-
Külaline
No mida su mees niivana naisega teeks?Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2025 20:34No mu mees sai just 38 ja mina 54. Mida ma vana mehega teeks?
-
Külaline
Naine viskas ta kodust välja. Nüüd otsib kiiruga asendajat.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2025 20:54Mis tähendab, jättis oma naise maha? Kas lahutas? Või kolis lihtsalt sinuga üürikorterisse?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist