Hea pilaff/plov-kust saan osta

vana hea klassika
Külaline

Hea pilaff/plov-kust saan osta

Postitus Postitas Külaline »

Eriti hea pilaff/plov-kust saan kaasa osta? Ei ole vist koduteema, sest ma ei küsi retsepti, vaid tahan valmina osta.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Balti Jaama Turg usbeki köök kohvik Samsa.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Lidos oli ka (vähemalt pool aastat tagasi) väga maitsev plov. Seal on üldse väga hea toit.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 15:39 Lidos oli ka (vähemalt pool aastat tagasi) väga maitsev plov. Seal on üldse väga hea toit.

/Juustup
Jeemenis?
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:45
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 15:39 Lidos oli ka (vähemalt pool aastat tagasi) väga maitsev plov. Seal on üldse väga hea toit.

/Juustup
Jeemenis?
Kas sa lennukitest oled midagi kuulnud? Sellest, et inimese sõbrad ja tuttavad jäävad talle kodumaale? Et käiakse Eestis suvitamas, kuna suvel on lähis-idas väga palav? Või et jõulude ajal soovitakse sugulastega jõule tähistada, sõpru näha? Et lido on võrdlemisi kaua Tallinnas avatud olnud(st aastaid)?

On ikka ahtake see maailmapilt mõnel.. :D

/Juustup

/Juustup
Külaline

Selveri oma on kuiv-kõva nagu saepuru.
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 16:13
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 15:56
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:45
Jeemenis?
Kas sa lennukitest oled midagi kuulnud? Sellest, et inimese sõbrad ja tuttavad jäävad talle kodumaale? Et käiakse Eestis suvitamas, kuna suvel on lähis-idas väga palav? Või et jõulude ajal soovitakse sugulastega jõule tähistada, sõpru näha? Et lido on võrdlemisi kaua Tallinnas avatud olnud(st aastaid)?

On ikka ahtake see maailmapilt mõnel.. :D

/Juustup

/Juustup
jajah, hops poole öö ajal lennukiga Eestisse kõigi kasside ja tervisehädadega, et arutle.ee foorumisse kommentaare kirjutada sest Jeemenis internetti ei ole. Kui jahedamaks läheb, siis jälle tagasi... Reis kestab 16-24 tundi, ümberistumise teed Istanbulis, Dohas, Dubais või Kairos? Edasi-tagasi pilet 600-1000 eurot. Tiir Lidos sest Jeemenis on näljahäda.
Mulle siin lugedes tundub algusest peale, et tean Jeemenist märksa palju enam kui Juustup. Praegu ma sinna ei lähe sest ma ei naudi häda ja viletsust ning tapatalguid. Enda elu on ka armas.
Ei ole mingit poole öö ajal hops lennukisse hüppamist- kes on reisinud see teab, et kui aegsasti oma lende broneerida siis saab väga edukalt ka normaalsemaid lennuaegasid sättida. Tõsi, nii radikaalse riigi puhul nagu on seda Jeemen, on see tõesti kohati väga raskendatud.

Jeemenis muide on küll internet, ma ei kujuta ette mis maailmas sa elad. Tõesti, see on väga radikaalne riik ja internetiühendusega on probleemid väga sagedased.

Egiptuse vahet käin pidevalt, kuna seal on rahulikum ning turvalisem, puhtam. Jeemen on ainult üks nö "hullumeelsetest" kohtadest, kus ma käinud olen. Mulle meeldib maailma avastada, seniks kuni mul on tervist ja viitsimist seda teha.
Järgmise "hullumeelse" sihtkohana tahaksin külastada mõnda sellist riiki nagu Kongo või Sierra Leone, islamimaades olen ma tänaseks käinud palju, kõige äärmuslikumad ongi Jeemen ja Sudaan.

Kasse ei pea ilmselgelt igale poole kaasa vedama- kui on oma kinnisvara mõnes lähemas riigis, on ka sõpru või tuttavaid tekkinud, kes on nõus nädalakese nende eest hoolt kandma.

See kõik pole muidugi odav lõbu ja ma polegi püüdnud luua kuvandit, et mul on taskus mingid miljonid ja ma reisin kassid kõrvataga ja elevant lennuki katusel mööda ilma ringi.

Lido on Eestis juba aastaid, käin Eestis olles seal pea alati- hea kodune toit. Samuti on see nagu omalaadi traditsioon, kunagi käisin isaga seal pidevalt ja mul on sellest ajast vaid head mälestused. Mulle meeldib sealne kodune toit.

Küllap ma olen sinust noorem ja rohkem "piiridest väljas", siis jääbki vast mulje et Juustup on mingi patoloogiline valetaja, aga jäägu sulle sinu arvamus.

OT- kas keegi oskab soovitada mõnda head kohta kuhu saab pilte üles laadida? Oma facebooki ma siin ei avalda, aga kui millalgi viitsimist on, siis poleks mul kahju mõningaid pilte ka jagada.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 16:13 jajah, hops poole öö ajal lennukiga Eestisse kõigi kasside ja tervisehädadega, et arutle.ee foorumisse kommentaare kirjutada sest Jeemenis internetti ei ole. Kui jahedamaks läheb, siis jälle tagasi... Reis kestab 16-24 tundi, ümberistumise teed Istanbulis, Dohas, Dubais või Kairos? Edasi-tagasi pilet 600-1000 eurot. Tiir Lidos sest Jeemenis on näljahäda.
Mulle siin lugedes tundub algusest peale, et tean Jeemenist märksa palju enam kui Juustup. Praegu ma sinna ei lähe sest ma ei naudi häda ja viletsust ning tapatalguid. Enda elu on ka armas.
Kuule, tõmba nüüd pisut tagasi oma Juustupi kallal hakkimisega. Sa ju istudki siin ainult selleks, et tama kallal võtta. :roll:
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 16:42
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 16:13 jajah, hops poole öö ajal lennukiga Eestisse kõigi kasside ja tervisehädadega, et arutle.ee foorumisse kommentaare kirjutada sest Jeemenis internetti ei ole. Kui jahedamaks läheb, siis jälle tagasi... Reis kestab 16-24 tundi, ümberistumise teed Istanbulis, Dohas, Dubais või Kairos? Edasi-tagasi pilet 600-1000 eurot. Tiir Lidos sest Jeemenis on näljahäda.
Kuule, tõmba nüüd pisut tagasi oma Juustupi kallal hakkimisega. Sa ju istudki siin ainult selleks, et tama kallal võtta. :roll:
Küllap talle maitseb juust :D

/Juustup
Külaline

Minu arust Salvesti purgis sealihaga pilaff on ka täitsa hea. Pannil soojendades on hea pehme ka, alguses purgist koukides tundub kõva.
Või siis ma pole korralikku pilaffi/povi kunagi saanudki...
Külaline

Tegelikult mina ka ei tea millise see hea olema peab.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

/Juustup
Huvitav, kas nad kaasa ka müüvad? Fännan pilaffi tohutult. Kokata mulle muidu väga meeldib, aga lambalihaga toitude isetegemist ma väldin, sest ma olen aru saanud, et "see õige" pilaff käib ikka lambalihaga.
Juustup

Tutiga Täi kirjutas: 10 Juul 2024 17:14

/Juustup
Huvitav, kas nad kaasa ka müüvad? Fännan pilaffi tohutult. Kokata mulle muidu väga meeldib, aga lambalihaga toitude isetegemist ma väldin, sest ma olen aru saanud, et "see õige" pilaff käib ikka lambalihaga.
Paar aastat tagasi solarises vähemalt müüdi küll, miks nad ei peaks? Aga eraldi pidi ütlema kohe et kaasa, muidu serveeriti kohe taldrikule.
Väga maitsev oli ka, kunagi polnud liiga kuiv.

/Juustup
Külaline

Solarise Lido sobiks hästi, aga kas seal alati on? Mul oleks reedel vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 17:30 Solarise Lido sobiks hästi, aga kas seal alati on? Mul oleks reedel vaja.
Menüü küll ei näita, et üldse oleks.
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 17:38
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 17:30 Solarise Lido sobiks hästi, aga kas seal alati on? Mul oleks reedel vaja.
Vanasti oli, kui võimalik ma läheks ja jalutaks sealt läbi. Mustakal pool aastat tagasi oli ka.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 17:38
lido koduka galerii viimasel pildil on küll näha
Külaline

Äkki saaks selle Juustupi kallal tänitamisega juba ühele poole?
Külaline

Selle tüütu tänitaja võiks foorumist eemaldad. Enam muud ei olegi kui tema kiusujutud.
Külaline

Perekoolis oli Agathe, tal ka fantaasia lendas ja lõbus oli lugeda tema pajatusi. Siin foorumis asendab teda mingil määral juustup. Mingil määral.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Tigger ja 6 külalist