Kurvad laulud
-
Külaline
Jumal hoia küll, kuidas saavad need viimased lood meeldida? Nii halvasti ei saa asjad ju ometigi olla?
Mis iganes ka pole juhtunud, kõik läheb mööda, lõpuks. Oma kogemustest tean.
Siin lugu, mis on minu jaoks just seal piiril, et meeldib, pole masendav, vaid omal viisil helge: https://www.youtube.com/watch?v=2s4kr-danu4
Mis iganes ka pole juhtunud, kõik läheb mööda, lõpuks. Oma kogemustest tean.
Siin lugu, mis on minu jaoks just seal piiril, et meeldib, pole masendav, vaid omal viisil helge: https://www.youtube.com/watch?v=2s4kr-danu4
-
Külaline
See kõlab nagu AI poolt loodud muusika. Vabandust, kui eksin, aga tundub kuidagi mitte-ehe.
-
Külaline
https://m.youtube.com/watch?v=uORJCOIZ- ... UKAYcqIYzv
Lapsena ma vihkasin seda laulu. Nüüd aga meeldib.
Lapsena ma vihkasin seda laulu. Nüüd aga meeldib.
-
Külaline
Inimestele meeldib selline kurbus seepärast, kui seda saab tunda turvaliselt, lõpetada see omale sobival ajal. St see pole minu isikliku elu kurbus vaid emortsioon mida tunda . ja lõpetada.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:56 Ma ei tea, miks peab kurbi laule kuulama? Õnnetu armastus või mis? Eesti lauljate laulud näiteks ongi üks lõputu halamine, et ikka nii katki jne. Aru ma ei saa, mis nende elul viga on. Mulle meeldivad Itaalia disco, sakslaste shlaagrid või lihtsalt tempokas tantsumuusika. Elus peab särtsu olema, ei pea ometigi kogu aeg kurvastama.
-
Külaline
Ja milleks on vaja ülepea seda kurbust tunda? Mis siis, et pole isiklik, kas seda kurbust ümberringi niigi piisavalt pole, ava ainult suvaline päevaleht.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2026 12:01Inimestele meeldib selline kurbus seepärast, kui seda saab tunda turvaliselt, lõpetada see omale sobival ajal. St see pole minu isikliku elu kurbus vaid emortsioon mida tunda . ja lõpetada.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:56 Ma ei tea, miks peab kurbi laule kuulama? Õnnetu armastus või mis? Eesti lauljate laulud näiteks ongi üks lõputu halamine, et ikka nii katki jne. Aru ma ei saa, mis nende elul viga on. Mulle meeldivad Itaalia disco, sakslaste shlaagrid või lihtsalt tempokas tantsumuusika. Elus peab särtsu olema, ei pea ometigi kogu aeg kurvastama.
Kõige selle jama keskel teeb just head aju ergutada rõõmsa muusikaga.
-
Külaline
Mõnikord on vaja peatäis nutta, et end paremini tunda. Minul isiklikult vähemalt küll. Kurvad laulud aitavad kaasa nutuhoo vallandumisele.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 19:03Ja milleks on vaja ülepea seda kurbust tunda? Mis siis, et pole isiklik, kas seda kurbust ümberringi niigi piisavalt pole, ava ainult suvaline päevaleht.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2026 12:01Inimestele meeldib selline kurbus seepärast, kui seda saab tunda turvaliselt, lõpetada see omale sobival ajal. St see pole minu isikliku elu kurbus vaid emortsioon mida tunda . ja lõpetada.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:56 Ma ei tea, miks peab kurbi laule kuulama? Õnnetu armastus või mis? Eesti lauljate laulud näiteks ongi üks lõputu halamine, et ikka nii katki jne. Aru ma ei saa, mis nende elul viga on. Mulle meeldivad Itaalia disco, sakslaste shlaagrid või lihtsalt tempokas tantsumuusika. Elus peab särtsu olema, ei pea ometigi kogu aeg kurvastama.
Kõige selle jama keskel teeb just head aju ergutada rõõmsa muusikaga.
-
Külaline
Minu arust ei ole need lingitud laulud mitte kurvad, vaid tüütud ja igavad.
-
Külaline
mind kurvastab alati see viimse ratsu laul, kus hobust pole enam vaja jne. Jube kurb.
Loojangule vastu kappab üksik hobune,
kuhu viib küll tema tee,
kas tal pole peremeest?
Kiirest jooksust sasitud on uhke ratsu lakk,
tolmune on sile nahk, kauneis silmis valuvahk.
Refr. Miks nii on, sind ei vaja keegi enam nüüd,
ja kas on kõiges selles kõiges sinul üldse süüd,
et meil kõik masinate abil tehtud saab,
aga sind inimene varsti unustab?
Laulud, jutud, filmid loomadest - ei suuda kui on kurb lõpp.
kuhu viib küll tema tee,
kas tal pole peremeest?
-
Külaline
Lapsena ma lihtsalt ei suutnud seda laulu kuulata. Nii kurb tunne tuli alati.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 12:03 mind kurvastab alati see viimse ratsu laul, kus hobust pole enam vaja jne. Jube kurb.
kuhu viib küll tema tee,
kas tal pole peremeest?
-
Külaline
Terminaatori- Torm oli minu teismelise ea kurb nutulaul. Seal ka kurvad sõnad ja mõte.
-
Külaline
-
Külaline
Miks peaks tahtma kurbe laule kuulata? Masohhism?
Mina väldin nii palju kui võimalik, vastasel juhul olen pärast päevade kaupa paanikas, nutan ja värisen.
Mina väldin nii palju kui võimalik, vastasel juhul olen pärast päevade kaupa paanikas, nutan ja värisen.
-
Külaline
-
Külaline
Aga miks? Mille üle siin paanikas nutta ja väriseda? Mina võin kuulata tunnikese kurbi laule, seejärel panen arvuti kinni ja lähen välja või teen kodus midagi kasulikku. Midagi hullu see kurbade lugude kuulamine mu vaimsele tervisele kaasa ei too, sest oskan oma tundeid reguleerida. Igal asjal on oma aeg.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 12:31 Miks peaks tahtma kurbe laule kuulata? Masohhism?
-
Külaline
Sest hakkan tooma paralleele oma eluga. Kõik tundub mõttetu ja lohutamatult kurb.Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 13:32Aga miks? Mille üle siin paanikas nutta ja väriseda? Mina võin kuulata tunnikese kurbi laule, seejärel panen arvuti kinni ja lähen välja või teen kodus midagi kasulikku. Midagi hullu see kurbade lugude kuulamine mu vaimsele tervisele kaasa ei too, sest oskan oma tundeid reguleerida. Igal asjal on oma aeg.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 12:31 Miks peaks tahtma kurbe laule kuulata? Masohhism?
Võib-olla on seotud sellega, et mul on tõsine obsessiiv-kompulsiivne häire ja depressioon.
-
Külaline
Sa oled seesama, kes reguleerib oma tundeid, et kas armuda sellesse mehesse või mitte?Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 13:32Aga miks? Mille üle siin paanikas nutta ja väriseda? Mina võin kuulata tunnikese kurbi laule, seejärel panen arvuti kinni ja lähen välja või teen kodus midagi kasulikku. Midagi hullu see kurbade lugude kuulamine mu vaimsele tervisele kaasa ei too, sest oskan oma tundeid reguleerida. Igal asjal on oma aeg.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 12:31 Miks peaks tahtma kurbe laule kuulata? Masohhism?
-
Külaline
Ei, ma ei ole "seesama". Nii edukas ma oma arengus veel ei ole. Üldse võiks hoiduda siin kasutajatele teiste kommentaare pähe määrimist...Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 09:29Sa oled seesama, kes reguleerib oma tundeid, et kas armuda sellesse mehesse või mitte?Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 13:32Aga miks? Mille üle siin paanikas nutta ja väriseda? Mina võin kuulata tunnikese kurbi laule, seejärel panen arvuti kinni ja lähen välja või teen kodus midagi kasulikku. Midagi hullu see kurbade lugude kuulamine mu vaimsele tervisele kaasa ei too, sest oskan oma tundeid reguleerida. Igal asjal on oma aeg.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 12:31 Miks peaks tahtma kurbe laule kuulata? Masohhism?
Mina väldin nii palju kui võimalik, vastasel juhul olen pärast päevade kaupa paanikas, nutan ja värisen.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist